6840
-
#5439 Végre valaki akinek ugyanaz a véleménye mint nekem.... -
#5438 1 semmi hangulata nincs a gamenek szerintem
2 nem tudom azt képzelni mintha háborúba lennék mert a háborúban nem voltak terminátor katonák és főleg nem kellet nekik 1 tár golyó hogy meghaljanak :) -
#5437 én most a páncélököllel lőttem szét őket, már csak a tankelhárító gránátok nincsenek maxra fejlesztve :) -
#5436 na meg iszonyat sok féle képpen lehet megölni az ellenségeket... -
#5435 Iszonyat sok féle képpen lehet felrobbantani az AA gunokat, bemenni az ajtókon, meg menni az egyes célpontokhoz... xD -
#5434 Sziasztok!
Olyan problémám van hogy amikor játszok a játékkal kidob hibaüzivel vagy kikapcsol a monitor, vagy lefagy. Egyszerűen nem tudom átvinni az 1. pályát mert mindig vmi kínja van. Nektek volt már ilyen gond? -
#5433 Annyira szvsz nem kellene szapulni ezt a játékot! Szerintem igenis jó lett! Remek a hangulata, nem lineális a játékmenet, sok féle képpen meg lehet oldani a feladatokat. Ez olyan mint amikor a GTR,GTL,Race stílusú szimulátorokat firkálják a NFS-hez szokott gémerek. Ez nem egy hentelős játék. Állítsd nehéz fokozatra és told úgy végig hogy nem halsz meg! Mintha tényleg háborúban lennél. Okosan,fedezékbe stb... ez az én véleményem!
Ja és ha már... segítsen valaki aki játszik is vele! A fegyverek közül nem találkoztam a C96 Mauser tipusú pisztollyal. Ezt valahol meg kell találni? Pályán? (nem muszáj leírni pontosan hol.)
A másik hogy az "ezüst csillag" kitüntetést akkor is megkapom ha 5-ösre csinálom normál szinten a küldetéseket? Vagy csak akkor ha mindegyik pontosan 4? Min 4 or pont 4? THX.
Airboooooorn! -
#5432 space -
#5431 Srácok, biztos már kérdezték, de nem találtam meg:
Melyik gombbal lehet snipernél lélegzetvisszatartani? Az extra videoknal láttam a sniper kiképzés részben (amikor balodalt a celkeresztnel az also meg felsö félkör összezár), de akárhogy néztem a controlsban meg akárhogy probálgattam nem jött elö.
Valaki arulja el pls! thx -
#5430 nos, nem titok.. nyomsz egy regisztáviot, ami kb 10másodperc és szedheted is, sok más társával egyetemben.. ;-)
magyaritása a gaménak! regisztrácio nme árt! ;-) -
#5429 nem a kártyád teljesítményével van a baj, hanem avval, hogy nem támogatja a shadermodel 3-at. Unreal 3 engines játékok nem fognak elindulni avval a kártyával. -
troyz #5428 azaz nem -
troyz #5427 Medal of Honor: Airborne - minimum gépigény
Windows XP:
2.8 GHz Intel vagy 2800+ AMD
1 GB RAM
GeForce 6600 GT (magasabb számozású, de lassabb kártyák nem ajánlottak, pl.: GF 7300) vagy X1300 Pro 128 MB VRAM-mal
Windows Vista:
3.0 GHz Intel vagy 3800+ AMD
1 GB RAM
GeForce 6600 GT (magasabb számozású, de lassabb kártyák nem ajánlottak, pl.: GF 7300) vagy X1300 Pro 128 MB VRAM-mal
-
#5426 Ezt mar millioan linkeltek ,but letoltes ikont sehol se latok,lehet vakon vagyok es kellene meg vagy 5 Jim BEam a fejembe? -
#5425 Hello! Nem tudna valaki segíteni, hogy van-e lehetőségem játszani a game-mel, ha azt írja: a videokártyád nem támogatott... am pedig ATI X550-es karim van, nem a legrosszabb... Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm szépen. Üdv:szimida -
#5424 én ezt találtam és nekem mükszik:
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ -
#5423 ezt hová másolod be ? nem találtam ilyen file-okat a játék könyvtárába . -
#5422 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
saiyanjin #5421 Igen, gumiemberrel találkoztam énis...hehe...tiszta vicc nem?
SCi-Fi a 2.vh-ban... -
#5420 Magyar txt,huzzatok! :) -
#5419 Aszfalton valaki belinkelte... -
#5418 Nem akartam én soha osztagot vezetni.
8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne.:D -
#5417 nálam ez egyszer fordult elő a bioshockban, nem tudom mi okozta! talán driverhiba
-
lordstade #5416 Sziasztok! Tapasztalt valaki olyat, hogy játék közben a kép alja és a jobb oldala szétesik elemeire (RGB pixelek)? Mert nálam ez van. Attól függetlenül tök jól fut. Ja és a Bioshock-nál is ugyan ez van.
Ati 1950pro karim van, legfrisebb Driver, legfrisebb DirectX tent van....
Tudna valaki segíteni? A választ előre is köszi. -
#5415 Hát az már rég fentvan. Én pl. úgy nyomom. -
#5414 Csak felirat van benne!
Remélem valaki felteszi majd külön :D -
#5413 A magyar verzió az csak magyar feliratos, vagy azt a pár szót, amit beszélnek magyarul mondják? -
#5412 Jaja, nyugodtan kivehették volna a checkpoint mentéseket, meg tehettek volna bele még erősebb ellenfeleket, akiket még több ideig kell lőni. (Akár szörnyeket is tehettek volna, keverhették volna a Bioshockal). Na meg hogy több lövedék kelljen a tankokba, stb... Azoknak akiknek csak a hosszával van bajuk azoknak biztos így jobban tetszene ^^ Másnak meg ígyse meg úgyse. -
#5411 Valaki meg tudná mondani mire lehet kapni a csillagokat?? Volt, hogy egszer sem haltam meg mégis csak 3-at kaptam... ???! -
tmisi #5410 Pl a GRAW2 is checkpointos. Igaz ott ki lehet választani az előző cp-okat is. :)
De az R6V pl. tök ua. mint a MOHA. Ott is csak "folytatás" lehetőség van. És ez nem az UE3 engine miatt van, mert pl Bioshockban is lehet quicksavelni és rengeteg slot van a "normál" mentésnek is.
Egyébként a MOHA minden teljesített küldi után ment, engem csak az zavar, hogy a legtöbb esetben visszatöltésnél újra kell csinálni az ejtőernyős procedúrát.
UI: Ilyen rövid játékba amúgy sem érdemes quicksavet rakni, mert még hamarabb ki lehetne játszani. :D -
wid22 #5409 Engem az zavar hogy nincs benne mentési lehetöség 2007 be ilyen játékot kiadni hát..... Tudom ez sokakat nem zavar engem igen. -
#5408 általában ez attól ered, hogy a halott katonának valamelyik része kegyetlenül hozzáragad egy tereptárgyhoz, de a fizika miatt annak a holttestnek szépen földre is kell kerülnie, ezáltal valami úgy nyúlik meg mint a gumi! Hogy ezt miért nem akadályozták meg a készítők? mert az egész játék kegyetlenül össze lett gányolva, valamiért nagyon kapkodtak a fiúk! -
#5407 azt a faszt szerintem 200-600 HUF lehet -
#5406 Valaki szakhozzáértő, lsz. mesélje már el, hogy mitől vannak ezek a jópofa megnyúlások, és ha meg tudja, akkor a készítők miért nem javították,-nem igaz, hogy nem tapasztalták. -
#5405 Bolti árba, sztem xD -
#5404 és szerinted ha vki előfizetne mennyibe kerülne 200-600 FT?? -
#5403 még annál is szarabb:D:D -
#5402 azt a kurva mekkora egy szar -
tőle sem szeretnék pofont kapni :D -
#5400 de van teljes magyar verzió is.. pl.itt