Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genRob
...még vmi. A Daemont is lecseréltem, 4.10re.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

genRob
Sajnos ugyanez van driver frissítés után is. Pedig a legújabbat raktam fel. Forceware 163.71 . Elindítanám a setupot és reboot a vége. Nemtom mi lehet?!

genRob
Köszi a választ próbálom!

ez a bajom...a legeslegújabb van fenn....
Hali!Ez nekem is gond volt!Egy driver frissítést megoldotta a problemet
!A legfrisseb kell azt kész!ATI vagy Nvidia karitól függ!
már más forumban is irta valaki ezt a problémát, de semmi válsz sehol...
jah memória 2giga, ddr2 800....
320gb sata vinyó, lapozofájl alap, de ahogy nézten 2 giga
c:-n van hely....
Bioshock tök jól megy, és mondom legujabb nvidia driver 163.71 vagy mi a fene.
a bishock még egyéb segédleteket is felrakott, de ez a játék nem megy, de más is irta ahogy néztem hogy 8800gts-el 1 fps a menü....
Nyugis
mennyi memoriád van a gépben? ésmennyi a lapozo fájl mérete? mekkkora a winyod hozzá?

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

most vettem új gépet
amd dual core 5200+
vga meg 8600 gt 256mb

elinditottam a játékot még az EA logo is akad....
Mi a fene lehet
1 fps el mennek a repülök a menüben, alig tudtam kilépni...

DX9 telepitve, winXP, és legujabb vga driver....

???
gabi89
Nem a bugok van itt a baj hanem,hogy rövid és még könnyû is legnehezebb fokozaton se vmi nehéz kivéve az uccsó két pálya mert ott sok az Elit nazi katona ami megincsak egy kamu na meg a fegyver upgrade-k hát némelyik baromság.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hiba
az mg42 pedig nem is csak minket celoz
nagyon elvakultatok 😊

hiba
Amugy nem ertem milyert szapuljak ennyien, nyugodta csinalhattak volna azt is hogy ugyan olyan jatekmenettel kiadnak egy uajabb verziot az eddigi moh-okbol...valtottak es sztem elõnyére, bugok meg mindig lesznek, ez a beakados elnyulós meg még vicces is 😊
viszonylag erõs de nem brutal gepem van megis 1600x1200 elsimitas nelkul maxon megy, az elobb jatszottam 2 oran at mikozben a hatterben mpeg1es tomorites /felvtel ment egy tv-capture progival, es siman tudtam jatszani nem akadozott, nem lassult be.
majd ha ti is felnõttok rajöttok hogy soha nem lesz egy program se tökeletes, mert arra nincs idõ meg pénz se ezert a bugokkal meg a hianyossagokkal csak egyutt lehet elni meg háborogni de jobb nem lesz 😊

hiba
faxa ez a gem, azt hittem hogy olyan moh klon lesz, de ez a valtas nagyon jót tett, nekem csak az elso MOH tetszett annao, a tobbi egyik sem mert ugyan az a kaptafa volt elõre scriptelve, itt a single kurva jo lett, le a kalappal (COD-ok sem tetszettek) de ez uberjõlett <#eplus2>

genRob
Sziasztok!

Az miért van, hogy mikor elindítanám a telepítést állandóan rebootol a gép? (HATRED)

Soldiers
de szar

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Ennek jó ráment a lábára a tank... <#hehe>

Benedek
Ja, a HATRED verzióról van szó.

Silence! I keel you...

Ok, ott a pont 😊, valóban van pukagránát, de az nem csak ugy ráterem a puskákra általában, attól függõen hogy mennyi németet lõttek le vele 😊 (amugy szerintem sokan örültek volna, ha ezt a dolgot valamivel hihetõbben oldották volna meg, pl mellékküldetésként felszedhetõ, vagy elrejtve lett volna valahol vagy valami ilyesmi...)

Na de ha full auto lugert is mutatsz nekem, akkor viszont dobok egy hátast, sõt kettõt 😄DD (azt azért erõsen kétlem, hogy lett volna)

Benedek
Szedte már szét valaki a telepítõt két darab dvd-re?
Rossz szokásom, hogy a gamékat újraírhatóra teszem 😊.

(Elsõ ránézésre úgy gondolom, hogy minden sallangot az elején telepít, a teljes játékot meg csak az utolsó lépésben. Vagyis a teljes mappaszerkezet a Contetnt4.cab és Contet5.cab fájlokon kívül mehet az elsõ lemezre, a másodikra meg csak a két maradék cab. Erõsítsetek vagy cáfoljatok, pls!)

Silence! I keel you...

Nevem senki
Ma láttam a Médiában már csak 8500, vészesen zuhan az ár. Karácsonyra bejön, amit megjósoltam, 3.990 Ft

Minden nap egy alma és a doktor alma!

GyuriX2572
Nem mivel, nem így szól az utasítás... oda kellett volna????!!!!!!

gabi89
Pontosan.
Milyen vga-d van amúgy?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

romeozor
pl beletörõdhetsz hogy nem fog menni, life goes on

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

nálam nem indul be mert azt írja ki amikor rámegyek a telepítésre, hogy "Videokártyád nem támogatott" bakker nem tudja valaki mit lehetne csinálni az új videókártya vevésen kívül
Balumann

gabi89
Már megbeszéltük...

Falconer
Thompson volt dobtáras. Már a huszas években is azzal használták.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

EBEREK !! HELP !!! PLS !!!sziasztok ! kéne 1kis HELP!!! Leszedtem a MOHA Airborn-t
ahogy kell crakkeltem.elindula game de a gyakorló pálya után leáll az egész fekete képernyõ és semmi !! vki tudna tanácsot adni ?? elõre is köszi 😊
Nevem senki
Ha jól látom ez egy Zastava puskagránát.<#nevetes1> Atyám uram, ha az is olyan mint amilyenek a Zastavák (gyk. kocsik) voltak, akkor lehet, hogy 3-ból 2 visszafelé lõ ki

Nevem senki
Attack : "igyekzz baromarcú"
Follow me "na húzd utánam a beled"
Sniper "sznájper"

Nevem senki
"Miért..nem sokat kéne...
Én mondom, hogy ATTACK!Haver meg hogy FOLLOW ME...."

ez így közérthetõ szinkron lenne, olyan mint a magyar-magyar párbeszéd (tudod Romániában)

Punker
torony belsejébe ugrottál pontosan?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

GyuriX2572
1. küldetés: Land on the catwalk inside the tower. BÁRHOVA LANDOLOK NEM ADJA MEG ????????!!!!!!!!!!!!

GyuriX2572
HOGY SZÁMOLJA A JÁTÉK A CSILLAGOKAT??? Nem haltam meg egyszer sem és kaptam 3-at???????????<#violent>

v.tudna nekem cd kulcsot adni a hungarian-hez...?
DarkSector
Miért..nem sokat kéne...
Én mondom, hogy ATTACK!Haver meg hogy FOLLOW ME....
<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Törölt felhasználó
Nincs szinkron és nem is lesz, csak feirat.
De ha gondolod haverokkal szinkronizálhatjátok <#nyes>
DarkSector
Na szinkron van a HUNGARIAN-ba?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Adam II
Nah az szép 😛

Punker
bizony.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Adam II
Miért sniperre is fel lehet rakni a játékban? Azokat még nem maxoltam ki.

Punker
létezett persze, csak pl nem a sniperen 😊

Adam II
A gránátvetõn sok ember elcsodálkozik pedig az valóban létezett.
Még ma is alkalmazzák néha ezeket az ún. puskagránátokat.

Ezen a képen egy Garandon van

Itt AK-n.

Nameg a két személyes "kedvencem" a full autómata luger 😊 és a gránátvetõs m1grand 😊

Balumann
Kis info a Thompsonról:
A Thompson-t használói kis mérete és nagy tûzgyorsasága miatt kedvelték. Dobtáras változata tulajdonképpen egy korábbi modell, az M1928A1, amely 50-es vagy 100-as tárat használt, ezt láthatjuk sokszor gengszterfilmekben. Az M1928A1 a háborúban fõleg a csendes-óceáni hadszintéren szolgált, ahol bebizonyosodott, hogy a dobtárak sokkal hajlamosabbak a beszorulásra, mint a többi fajta.

Punker
ernyõsöknek a rövid 20-ashoz volt a tártartó zsák is 😊

gabi89
Azért írtam,hogy tudtommal.Thompsonban enm voltam biztos de Europában nem használták a II.Vh-ban csak ahogy mondtad a csendes óceáni fronton...
de azért a rendes thompson volt a gyakoribb 30 illetve 20táras.

Adam II
Jah kb nekem is ezek voltak furák. Akkoriban még nem szikszallagoszták össze a tárakat meg szerintem nem nagyon csináltak kompenzátoros lángrejtõt sem.
Az STG-hez olyan távcsövet valóban nem csináltak az egyetlen amit rá lehetett szerelni az a Vampir éjjellátó de azt nem hiszem ,hogy gyakran használták.

tommyg
hm a mafia játékban is volt olyan

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit