Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
!A legfrisseb kell azt kész!ATI vagy Nvidia karitól függ!
c:-n van hely....
Bioshock tök jól megy, és mondom legujabb nvidia driver 163.71 vagy mi a fene.
a bishock még egyéb segédleteket is felrakott, de ez a játék nem megy, de más is irta ahogy néztem hogy 8800gts-el 1 fps a menü....
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
amd dual core 5200+
vga meg 8600 gt 256mb
elinditottam a játékot még az EA logo is akad....
Mi a fene lehet
1 fps el mennek a repülök a menüben, alig tudtam kilépni...
DX9 telepitve, winXP, és legujabb vga driver....
???
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
viszonylag erõs de nem brutal gepem van megis 1600x1200 elsimitas nelkul maxon megy, az elobb jatszottam 2 oran at mikozben a hatterben mpeg1es tomorites /felvtel ment egy tv-capture progival, es siman tudtam jatszani nem akadozott, nem lassult be.
majd ha ti is felnõttok rajöttok hogy soha nem lesz egy program se tökeletes, mert arra nincs idõ meg pénz se ezert a bugokkal meg a hianyossagokkal csak egyutt lehet elni meg háborogni de jobb nem lesz 😊
Az miért van, hogy mikor elindítanám a telepítést állandóan rebootol a gép? (HATRED)
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Na de ha full auto lugert is mutatsz nekem, akkor viszont dobok egy hátast, sõt kettõt 😄DD (azt azért erõsen kétlem, hogy lett volna)
Rossz szokásom, hogy a gamékat újraírhatóra teszem 😊.
(Elsõ ránézésre úgy gondolom, hogy minden sallangot az elején telepít, a teljes játékot meg csak az utolsó lépésben. Vagyis a teljes mappaszerkezet a Contetnt4.cab és Contet5.cab fájlokon kívül mehet az elsõ lemezre, a másodikra meg csak a két maradék cab. Erõsítsetek vagy cáfoljatok, pls!)
Silence! I keel you...
Minden nap egy alma és a doktor alma!
Milyen vga-d van amúgy?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
ahogy kell crakkeltem.elindula game de a gyakorló pálya után leáll az egész fekete képernyõ és semmi !! vki tudna tanácsot adni ?? elõre is köszi 😊
Follow me "na húzd utánam a beled"
Sniper "sznájper"
Én mondom, hogy ATTACK!Haver meg hogy FOLLOW ME...."
ez így közérthetõ szinkron lenne, olyan mint a magyar-magyar párbeszéd (tudod Romániában)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én mondom, hogy ATTACK!Haver meg hogy FOLLOW ME....
<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De ha gondolod haverokkal szinkronizálhatjátok <#nyes>#nyes>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Még ma is alkalmazzák néha ezeket az ún. puskagránátokat.
Ezen a képen egy Garandon van
Itt AK-n.
A Thompson-t használói kis mérete és nagy tûzgyorsasága miatt kedvelték. Dobtáras változata tulajdonképpen egy korábbi modell, az M1928A1, amely 50-es vagy 100-as tárat használt, ezt láthatjuk sokszor gengszterfilmekben. Az M1928A1 a háborúban fõleg a csendes-óceáni hadszintéren szolgált, ahol bebizonyosodott, hogy a dobtárak sokkal hajlamosabbak a beszorulásra, mint a többi fajta.
de azért a rendes thompson volt a gyakoribb 30 illetve 20táras.
Az STG-hez olyan távcsövet valóban nem csináltak az egyetlen amit rá lehetett szerelni az a Vampir éjjellátó de azt nem hiszem ,hogy gyakran használták.