6840
-
#5799 Ok, mükszik, tégyleg kösz!
Borzasztóan idegesített a futás közbeni ide-oda lengés. Azt csináltam, hogy megnöveltem a játéksebességet 1.5-re, és egy másik helyen pedig a létrára mászást, mert az is zavart, hogy túl gyors. A sprintet ugyanakkor ki akartam iktatni. Ezzel indítani egy szervert. Sajna nem megy, mert a hozzám csatlakozni kívánókat ugyanúgy kirúgja a Pb, mint ahogy engem sem hagy csatlakozni. -
#5798 -
#5797 Hálás köszönet, megprószálom!! -
#5796 Ha nem megy, akkor szólj! -
#5795 Lenne egy nagy kérésem. Kicsi megbuheráltam ezt-azt UnrealEngine3-Engine-Config mapáában. Mivel véletlenül elmentettem (én marha gyorsabban okéztam a nagy buzgalmamban)nem emlékszem az eredeti beállításokra, azóta persze mindenhonnan levág a Pb. Lsz küldjön nekem valaki egy UnrealEngine3-Engine-Config mappát 54,8 kb mindösszesen . Emilem megadom priviben, vagy ha feltöltenéd valahova (pl rapid) azt nagyon megköszönném! Kösz a segítséget előre is! -
#5794 Hello!
Miért van az, hogy ha beteszem Daemonba a játékot, és rámegyek a Setupra, akkor újraindul az XP???
Van erre megoldás?
Előe is kössz! -
Sammyka #5793 Köszi az infót Voodoo!
Kipróbáltam a multit. Fura a COD után. Kemp megy ezerrel.
De ettől függetlenül nem rossz. -
voodoo98 #5792 Az iso-n belül a Group0.cab -on belül át kell nevezni a MAINENTRYPOINTFILEID file-t moha.exe-re (ez az eredeti, ez kell a patch-nek).
Megj:: Magyarítást is vissza kell állítani. :-(
Nekem fel is ment.
Nekem a régi crack-el nem indul el a game, tehát ez az új crack KELL!
Ezt írja ki:General Protection Fault!
... -
adikis #5791 ha tud vki adni eredeti MOHA.exe-t nagyon megköszönném. még azt se tudom úgy müködni fog-e...
adikis.8 kukac gmail.com -
runner78 #5790 MOST ÖRÜLÖK MEG!!!
Én is ugye irtam 2-3 lappal ezelött, hogy szenvedtem, hogy akadt a menűben a játék...élvezhetetlenül.
Aztán egyszer csak, ahogy irtam a framework 3.0 uninstall-install után megjavult.
Játszottam, tök jól ment.
Ujrakellett huznom hülye codec-ek miatt a winxp-t, és megint olyan a játék! hiába un-meg installálok mindent...
AKAD MINT AZ ÁLLAT!
Ha valaki más is igy járt, de RÁJÖTT mi a rohadást kell még ennek a játékna telepiteni, irja le, mert tényleg megörülök már!
- gépem uj, tök jó hozzá (már ment ugye rajta)
- nvidia legujabb driver fenn van
- net framework 3.0
- directX legutolsó install, meg a játék is tett föl dolgokat hozzá.
HELP! -
chadi #5789 a könyvtár megvan de nincs benne pnkbstra.exe !!!!
na ez hogy van akkor?
nem tom hogy is van ez de nekem se a gama telepítésekor se az 1.1 patch telepítésekor nem jött létre pb könyvtár azaz szentem pb nem telepedett a gépemre. az evenbalance oldaláról töltöttem le egy pbsetup nevű csodát. amiben kiválasztottam az moh airborn gamát és updatelte. na ezóta van pb könyvtáram az általad írt helyen de nincs benne pnkbstra.exe :(
lehet hogy ez így nem jó. hogy kellene pb-t installálni a gépre?
vagy azt magának gamának kellene feltelpíteni?
-
gstup #5788 Moha\UnrealEngine3\MOHAGames\pb\PnkBstrA.exe
Sammyka:Nekem eredeti nélkül is megye. -
chadi #5787 hol lehet a pnkb.exe -t elindítani?
Én ilyet nem találok -
Sammyka #5786 Sziasztok!
Valaki megdobna egy eredeti moha.exe vel. Paccsoláshoz kellene és nincs kedvem letölteni megint az egészet.
A korábbi rapidshare már nem műxik. Köcce előre is.
Üdv.: Sammy -
#5785 a game-ből -
#5784 én nem kinlódok multiplayer résszel igazából nem is szeretem
én most toltam ki 2jára a game-et ép most ebben a szent pillanatban léptem ki!!! -
#5783 Milyen angolok? -
Gabor_(HSF) #5782 Ki mondta,hogy eredeti kell hozzá!!!????
Az meg miért érdekel,hogy ,más mit mond...
Sztem jo,ennyi legyen elég -
kokos #5781 Emberek!A multi kemény nagyon!A meglátásom az ,hogy ez egy kiba nagy kemper játék.Nekem tetszik de pár idegesitő dolog azért van!PL:Valamikor van olyan szitu semmit nem tudsz csinálni mert befészkelte magát két angol egy jó kis helyre,és mikor ujraéledsz már szed is le....ez full gáz!A másik ...mindenki harcol hogy Angol lehessen mert akkor oda ugrik ahova akar.....ez is gáz!Volt ugy 3-man voltunk -10 angol...szép volt!A tetőn lévö palikat a földről szinte lehetetlen kiszedni.......gáz!Maga a játék jó de ha németel vagy egyszerűen esélytelen....a tetők miatt!A fegyverek rángatnak mint az állat!És kiba nagy gép kell hozzá!Azthiszem ,hogy e-játék miatt nem pártolok el a dutyitól!Bizok benne a duty 4 nem okoz majd csalodást....Multimiatt! -
gstup #5780 Én tudtam,tibi:biztos az 1.1-es cracked van meg?tedd fel még a dedicated servert is. adkis:mielött majd játszanál inditsd el a pnkb.exe-t különben kidob... -
adikis #5779 tehát ha most letöltöm, tudok szervert csinálni kalózverzioval? és tudok más szerverekhez kapcsolodni? -
tibi206 #5778 én feltettem a patcht felcrackoltam és azt írja ki miután elindítom hogy tegyem be az eredeti lemezt
mi lehet a hiba?
-
#5777 uhh bazz faterom laptopján elfut és naon karaly!!!!!! -
gstup #5776 Sziasztok!
Kipróbáltam a multit...Nekem tetszett,láttam már jobbat is,de azért nem rossz.
Üdv -
barmi #5775 Ha a multiban frissítema szerver listát hiába hózom lefelé mindig visszaugrik a legtetejére egy idő után :( miért??? -
#5774 Ja csak megkellene venni eredetiben, meg idő is kellene.
legtöbben azt mondják itt, hogy nemigazán jó a multija :( -
Gabor_(HSF) #5773 Ne kerregj,inkább gyere játszani,meg szólj a láma daddynek is,mert idén még nem is láttam...
Attól,hogy 3 éves apa vagy még nem vagy te is "PRO!" -
#5772 Na hiába cserélgettem az ip-t nem használt, csak az újrarakás. Most megy új accounttal. Hm..és megegyszer hm. -
#5771 Te aztán tudod mi a kamu -
Gabor_(HSF) #5770 A helyzet az,hogy nekem tetszik a multi is,ézért csináltam is rá dedicated szervert,HSF_(Hungarin_(Pub) "a szokásos néven",18 slot-ra..
Mi már teszteltük és meg kell,hogy állapitsam az elmúlt évek legkissebb "kamuval" bíró multi..
Úgyhogy,akinek kedve van "verekedni!" szivesen látjuk a szerverünkön.... -
#5769 Configom P4 3GHz 2GBram GF7900GS.... -
#5768 Nálam ment a telepítés....
És a játék kissebb apró rezdülésektől eltekintve 25-30fps-el....
Persze 1024-en minden max-on.... -
#5767 Neked hogy megy játék és milyen configgal?
És a rolling back-es problémára van ötleted? -
#5766 Szedd le a legújjabb drivert...163.xx
és ne állítgass a driver-ben.. -
#5765 Nem tudja valaki hogy a telepítés végén miért szakítja meg (rolling back action).
Amúgy a játékot el tudom indítani úgy hogy megszakitom a telepítést a vége elött.
Intel 925 (3.0Ghz) Nvidia 7900Gs 256MB és 2Gb 800Mhz ram 1024 mediumban szaggat. -
chadi #5764 találok valahol olyat a progiban ahol multiplayer beállítások vannak?
és apb bekapcsolására is várok ötleteket :)
kösy
-
buko20 #5763 valaki irja már le pls hogy kell mert kikatanok -
buko20 #5762 hol kell accountot létrehozni? -
#5761 Működik az accountom amit még jó rég az underground2 demójánál csináltam :) -
#5760 Jó kis játék. Mondjuk nem lett magyar de megy az 1.1-es patch. Online tök szupi :D
Hol vannak magyarok? Amúgy maxra raktam 1280-on mindent és egész szép, alig akad és azt is csak néha. gépem: p4 3,4ghz, nvidia7800gs, 2giga ram(4x512) ja és xp :)
Élsimítást lehet rá tenni?