6840
-
#5519 Ma láttam a Médiában már csak 8500, vészesen zuhan az ár. Karácsonyra bejön, amit megjósoltam, 3.990 Ft -
#5518 Nem mivel, nem így szól az utasítás... oda kellett volna????!!!!!! -
#5517 Pontosan.
Milyen vga-d van amúgy? -
#5516 pl beletörődhetsz hogy nem fog menni, life goes on -
Hansy #5515 nálam nem indul be mert azt írja ki amikor rámegyek a telepítésre, hogy "Videokártyád nem támogatott" bakker nem tudja valaki mit lehetne csinálni az új videókártya vevésen kívül -
#5514 #5494 -
#5513 Már megbeszéltük... -
#5512 Thompson volt dobtáras. Már a huszas években is azzal használták. -
szakacs boss #5511 EBEREK !! HELP !!! PLS !!!sziasztok ! kéne 1kis HELP!!! Leszedtem a MOHA Airborn-t
ahogy kell crakkeltem.elindula game de a gyakorló pálya után leáll az egész fekete képernyő és semmi !! vki tudna tanácsot adni ?? előre is köszi :) -
#5510 Ha jól látom ez egy Zastava puskagránát. Atyám uram, ha az is olyan mint amilyenek a Zastavák (gyk. kocsik) voltak, akkor lehet, hogy 3-ból 2 visszafelé lő ki -
#5509 Attack : "igyekzz baromarcú"
Follow me "na húzd utánam a beled"
Sniper "sznájper"
-
#5508 "Miért..nem sokat kéne...
Én mondom, hogy ATTACK!Haver meg hogy FOLLOW ME...."
ez így közérthető szinkron lenne, olyan mint a magyar-magyar párbeszéd (tudod Romániában) -
#5507 torony belsejébe ugrottál pontosan? -
#5506 1. küldetés: Land on the catwalk inside the tower. BÁRHOVA LANDOLOK NEM ADJA MEG ????????!!!!!!!!!!!! -
#5505 HOGY SZÁMOLJA A JÁTÉK A CSILLAGOKAT??? Nem haltam meg egyszer sem és kaptam 3-at??????????? -
KrIsZ7 #5504 v.tudna nekem cd kulcsot adni a hungarian-hez...? -
#5503 Miért..nem sokat kéne...
Én mondom, hogy ATTACK!Haver meg hogy FOLLOW ME....
-
#5502 Nincs szinkron és nem is lesz, csak feirat.
De ha gondolod haverokkal szinkronizálhatjátok -
#5501 Na szinkron van a HUNGARIAN-ba? -
#5500 Nah az szép :P
-
#5499 bizony. -
#5498 Miért sniperre is fel lehet rakni a játékban? Azokat még nem maxoltam ki. -
#5497 létezett persze, csak pl nem a sniperen :) -
#5496 A gránátvetőn sok ember elcsodálkozik pedig az valóban létezett.
Még ma is alkalmazzák néha ezeket az ún. puskagránátokat.
Ezen a képen egy Garandon van
Itt AK-n.
-
lee56 #5495 Nameg a két személyes "kedvencem" a full autómata luger :) és a gránátvetős m1grand :) -
#5494 Kis info a Thompsonról:
A Thompson-t használói kis mérete és nagy tûzgyorsasága miatt kedvelték. Dobtáras változata tulajdonképpen egy korábbi modell, az M1928A1, amely 50-es vagy 100-as tárat használt, ezt láthatjuk sokszor gengszterfilmekben. Az M1928A1 a háborúban fõleg a csendes-óceáni hadszintéren szolgált, ahol bebizonyosodott, hogy a dobtárak sokkal hajlamosabbak a beszorulásra, mint a többi fajta. -
#5493 ernyősöknek a rövid 20-ashoz volt a tártartó zsák is :) -
#5492 Azért írtam,hogy tudtommal.Thompsonban enm voltam biztos de Europában nem használták a II.Vh-ban csak ahogy mondtad a csendes óceáni fronton...
de azért a rendes thompson volt a gyakoribb 30 illetve 20táras. -
#5491 Jah kb nekem is ezek voltak furák. Akkoriban még nem szikszallagoszták össze a tárakat meg szerintem nem nagyon csináltak kompenzátoros lángrejtőt sem.
Az STG-hez olyan távcsövet valóban nem csináltak az egyetlen amit rá lehetett szerelni az a Vampir éjjellátó de azt nem hiszem ,hogy gyakran használták. -
#5490 hm a mafia játékban is volt olyan -
#5489 thomson-hoz volt dobtár, csak nem akkor és ott, nem láttál 30-as évek beli szeszcsempész filmet? :) a csendes óceáni fronton, valamint a háború elején az angolok használták a dobtáras thomson-t -
#5488 thompson volt dobtáras -
#5487 Stg44-en sose volt távcső,MP40 nem volt duplatárral és tudtommal Thompson sem volt dobtáras soha.Hírtelen ennyi. -
#5486 Valaki írta ,hogy a fegyverek kiegészítői (távcső ,dobtár) nem is léteznek. Pontosan melyikre gondolt? -
tmisi #5485 Főleg azért lenne durva, mert kb. minden tizedik embernek fut a játék a gépén. -
#5484 ejnye, de elhúztad... -
#5483 Egynek azért jó volt, csak tényleg borzasztőan rövid... -
#5482 naná, alig várom -
#5481 nem. de ne is akard. -
#5480 szinkronhangok
Bodrogi Gyula
Garas Dezső
Koltai Róbert
Bújtor István
Kern András
-behalás lenne-