33535
  • Kheilor
    Lehet hogy sokadik vagyok a kérdésemmel, de hogyan működik ez a Budapest Airport Addon? Meg kell venni, vagy le kell tölteni? (Ott jelszó kell a kicsomagoláshoz azt hallottam.) Köszi!
  • Bruni15
    Az miért van a demóban, hogy belépek a játékba, és ha esc et nyomok, vagy eltűnök a menübe, és vssza megyek, akkor fekete a kép? a játék megy, fps -t is ír, az is rendben, a menü is ott van, de a játék nincs.
  • acsati
    Oké köszi akkor keresek másikat hátha. Igaz olvasgattam azt is hogy nem szereti az AMD-t de azér probát megér. Köszi!
  • alert
    Értem én, nem is azért mondtam. Csak 25x kérdezték már és tényleg az egyik warez verzió rossz :)
  • acsati
    Hidd el sokmindent megvennék én csakhát nincs miböl...
  • alert
    Megvenni boltban? Az egyik warez példány hibás...
  • ioinme
    Bocsika hogy nem die kapcsolódik, de nem tudom, hol tegsem fela kérdést.
    Szóval régen játszottame gy angszerü repcsis játékkal lövöldözős volt vmi világháborúban játszódott, és nem emlékszema címére :(
    Csak két pályára, az egyik asszem pearl harbor volt maga, a másik meg vmi londoni helyszin csodaszép horizonttal, megkellett védenia várost vagymi.
    Az a baj hogy fogalmam sincs mivolt a neve és nagyon kéne :I
  • acsati
    Hellotok!
    Miért kapom telepitésnél ezt a hibaüzit? Mit kéne tennem?

• Ombika
    Mikor? :)
  • Clidey
    1
  • Ombika
    Ha vki akar ma repkedni 1-et jelezzen!!
  • LegendTommy
    ez jópofa:D
  • w77d
    tükör elé áltam és megpofoztam magam!
  • alert
    Te semmit nem vagy képes megtalálni, vagy utánanézni bárminek? Eddig minden kérdésedre a válasz benne van ebben a fórumban vagy a FAQ-ban. CFG > FAQ, vagy 2004-es fórum, fsx-es fórum, dupla magos optimalizálós témát is említettem már itt. Egyébként az FSinsider-en a Performance Tips & Tweaks alatt van nem is egy cikk a témáról. Kicsit önállósítanod kéne már magad. CFG pedig XP alatt C:\Documents and Settings\<user name>\Application Data\Microsoft\FSX mappában van, az App mappa rejtett. Vista alatt az ennek megfelelő helyen.
  • w77d
    de nem találja a kereső sem!
  • Ombika
    Start menu/search!!!
  • w77d
    hol van az fsx.cfg fájl??
  • Ombika
    Remelem nemsokara teszteltelhetem! :))))))
  • w77d
    cuki
  • Hypo #2724
    Saitek NEW Stuff
  • w77d
    hol láttad a FSInsider-en ezeket az optimalizációs dolgokat?? én nem találom!
  • alert
    A 4 magos intelt is támogatja az FSX. Az FSInsider-en még különböző trükkeket is írnak, hogy milyen finombeállítások vannak a cfg-ben, amivel optimizálni lehet c2d vagy core quad esetén a magok kihasználtságát.
  • wolfaud
    Én abba nem vagyok biztos hogy a Windows kezeli-e!?
  • w77d
    szerintetek a négymagos intelt kihasználná az fsx, vagy teljesen fölösleges beujítanom??
  • wolfaud
    Ma van kedved játszani?? Fsx-et lanban
    [email protected] mesengeren elérsz!
  • LegendTommy
    igen ott láttam multkor, a 12. sorban az 5-ös polc, 3-as fakjában van
  • fbd195
    és pécsen? :D
    pl media markt
  • wolfaud
    Kiváncsi vagyok milyen nootebook-on fut az fsx a mellékelt link nem hinném hogy teljesen reális
    http://www.youtube.com/watch?v=oCxRxwqEOLA&mode=related&search=
    de jó lenne ha igy lenne!
  • wolfaud
    Van itt valakinek Saitek X52-es joy-stickja olyan kérdésem lenne hogy lehet a multi function displayre az stopper és az időn kivül adatot kiiratni mundjuk magasság vagy sebesség stb
  • alert
    Cdgalaxisban 4990Ft.
  • wolfaud
    Valamikor ha én is beszálnék milyen progin kereztul dumaltok?
  • fbd195
    honnan tölthetem le a mfs 2004-et? pls help. vagy mennyiért lehet megvenni?
  • JackDow
    sehogy de nekem van egy kigyűjtött listám közel 50 water parking-al, ha érdekel
  • Ombika
    Hogyan tok hidroplanhoz vizi felszallopalyat keresni fsx-ben?
  • alert
    Minden további magán jellegű ("És már tudsz jönni?", stb stb) hozzászólást privát üzenet formájában kéretik továbbítani, ellenkező esetben törölve lesz.
  • q2w3
    És már tudsz jönni?
  • Ombika
    Buliztam mimasert nem ernek ra es alig elek!! :))))
  • q2w3
    Az FSX kompatibilis neten az FS2004-el?
  • q2w3
    OFF
    Karesz írt nekem privit, hogy repül velem én rá 1 percre írtam neki vissza és azóta nem válaszól :D LOL Kérdezte, hogy Hostoljon-e. :D MI történt? ON
  • q2w3
    Karesz nézd meg a privát üzeneted!!!!!!