33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Kheilor #2744 Lehet hogy sokadik vagyok a kérdésemmel, de hogyan működik ez a Budapest Airport Addon? Meg kell venni, vagy le kell tölteni? (Ott jelszó kell a kicsomagoláshoz azt hallottam.) Köszi! -
Bruni15 #2743 Az miért van a demóban, hogy belépek a játékba, és ha esc et nyomok, vagy eltűnök a menübe, és vssza megyek, akkor fekete a kép? a játék megy, fps -t is ír, az is rendben, a menü is ott van, de a játék nincs. -
#2741 Oké köszi akkor keresek másikat hátha. Igaz olvasgattam azt is hogy nem szereti az AMD-t de azér probát megér. Köszi! -
#2740 Értem én, nem is azért mondtam. Csak 25x kérdezték már és tényleg az egyik warez verzió rossz :) -
#2739 Hidd el sokmindent megvennék én csakhát nincs miböl... -
#2738 Megvenni boltban? Az egyik warez példány hibás... -
ioinme #2737 Bocsika hogy nem die kapcsolódik, de nem tudom, hol tegsem fela kérdést.
Szóval régen játszottame gy angszerü repcsis játékkal lövöldözős volt vmi világháborúban játszódott, és nem emlékszema címére :(
Csak két pályára, az egyik asszem pearl harbor volt maga, a másik meg vmi londoni helyszin csodaszép horizonttal, megkellett védenia várost vagymi.
Az a baj hogy fogalmam sincs mivolt a neve és nagyon kéne :I -
#2736 Hellotok!
Miért kapom telepitésnél ezt a hibaüzit? Mit kéne tennem?
-
#2735 Mikor? :) -
#2734 1 -
#2733 Ha vki akar ma repkedni 1-et jelezzen!! -
LegendTommy #2732 ez jópofa:D -
#2731 tükör elé áltam és megpofoztam magam! -
#2730 Te semmit nem vagy képes megtalálni, vagy utánanézni bárminek? Eddig minden kérdésedre a válasz benne van ebben a fórumban vagy a FAQ-ban. CFG > FAQ, vagy 2004-es fórum, fsx-es fórum, dupla magos optimalizálós témát is említettem már itt. Egyébként az FSinsider-en a Performance Tips & Tweaks alatt van nem is egy cikk a témáról. Kicsit önállósítanod kéne már magad. CFG pedig XP alatt C:\Documents and Settings\<user name>\Application Data\Microsoft\FSX mappában van, az App mappa rejtett. Vista alatt az ennek megfelelő helyen. -
#2729 de nem találja a kereső sem!
-
#2728 Start menu/search!!! -
#2727 hol van az fsx.cfg fájl?? -
#2726 Remelem nemsokara teszteltelhetem! :)))))) -
#2725 cuki -
#2724 Saitek NEW Stuff -
#2723 hol láttad a FSInsider-en ezeket az optimalizációs dolgokat?? én nem találom! -
#2722 A 4 magos intelt is támogatja az FSX. Az FSInsider-en még különböző trükkeket is írnak, hogy milyen finombeállítások vannak a cfg-ben, amivel optimizálni lehet c2d vagy core quad esetén a magok kihasználtságát. -
#2721 Én abba nem vagyok biztos hogy a Windows kezeli-e!? -
#2720 szerintetek a négymagos intelt kihasználná az fsx, vagy teljesen fölösleges beujítanom?? -
#2719 Ma van kedved játszani?? Fsx-et lanban
[email protected] mesengeren elérsz! -
LegendTommy #2718 igen ott láttam multkor, a 12. sorban az 5-ös polc, 3-as fakjában van -
fbd195 #2717 és pécsen? :D
pl media markt -
#2716 Kiváncsi vagyok milyen nootebook-on fut az fsx a mellékelt link nem hinném hogy teljesen reális
http://www.youtube.com/watch?v=oCxRxwqEOLA&mode=related&search=
de jó lenne ha igy lenne! -
#2715 Van itt valakinek Saitek X52-es joy-stickja olyan kérdésem lenne hogy lehet a multi function displayre az stopper és az időn kivül adatot kiiratni mundjuk magasság vagy sebesség stb -
#2714 Cdgalaxisban 4990Ft. -
#2713 Valamikor ha én is beszálnék milyen progin kereztul dumaltok? -
fbd195 #2712 honnan tölthetem le a mfs 2004-et? pls help. vagy mennyiért lehet megvenni? -
JackDow #2711 sehogy de nekem van egy kigyűjtött listám közel 50 water parking-al, ha érdekel -
#2710 Hogyan tok hidroplanhoz vizi felszallopalyat keresni fsx-ben? -
#2709 Minden további magán jellegű ("És már tudsz jönni?", stb stb) hozzászólást privát üzenet formájában kéretik továbbítani, ellenkező esetben törölve lesz. -
q2w3 #2708 És már tudsz jönni?
-
#2707 Buliztam mimasert nem ernek ra es alig elek!! :))))
-
q2w3 #2706 Az FSX kompatibilis neten az FS2004-el? -
q2w3 #2705 OFF
Karesz írt nekem privit, hogy repül velem én rá 1 percre írtam neki vissza és azóta nem válaszól :D LOL Kérdezte, hogy Hostoljon-e. :D MI történt? ON -
q2w3 #2704 Karesz nézd meg a privát üzeneted!!!!!!