33535
  • chicco
    a jobb shift mellett van 1 - gomb.
  • samsung123
    na egy fontos kérdésem megint lenne: mivel (melyik gomb) lehet azt állítani hogy többet lássak a műszerfalból? tehát hogy nagyobb legyen a perpektíva, és ne az legyen mintha az ablaba ülnék:)
  • chicco
    ja a mostani beállítás 346*7 ram 692 sys multipler 2

bocs az offért
  • Ombika
    Jah azt feltetlen,mert e6300-nal mikor volt meg az 1000 mhz ram is keves lett volna,mivel ott nemlehet szorzot allitani folfele ,ezert nem is szerettem es gyorsan megvaltam tole!!
  • chicco
    hát a ramot kell csrélnem sztem.533asok. :-(
  • Ombika
    IGen persze ,hogy keves lofitty az a 2.45 Ghz,tedd fel konyorgom 3.3-ra(ha tudja) es elvezd!! :))))))))))))
  • chicco
    hát nekem x1950 512mb rammal izzad alatta.Van melette még 2 giga ram alaplapon is. meg 2,45 re felhúzott e6300.Kevés más játéknál elég,tehát ki a hibás ?optimalizálása gyengusz.
  • Ombika
    Nemkell ide varni mar tavaly is elerheto volt 7900GTX,most meg hasznaltan k,......tt olcson megkapod.. No comment!
  • chicco
    Szoval majd 1 olyan gépen fog menni jól ami majd 2010 ben lesz fullos.s akkor majd a grafika csuszkákat is fel lehet tolni a plafonra .
  • litlebubu
    Ezt írd már le mégegyszer,mert nem sok értelme van.
  • wolfaud
    Ennek a játéknak egy 2010 Csúcsgépen talán fullon eldocog valahogy! meg Intel amd helyett!
  • samsung123
    na fekurtam maximumra grafikát lesz ami lesz és csodák csodájára jó műszerfal belseje, érthetetlen, csak most szaggat:(
  • samsung123
    Aha, értem elképzelhető, mert bármit csinálok csúnya a belső nézet pedig olyan jó lett volna normális pilótafülkébe ülni:(, gondoltam kipróbálom milyen 82cm lcd tvn 1360x768 hogy milyen király lesz de igy okádék, miértnem csinálja azt a játék amit beállitok neki(nem értem)
    4000amd, 2gigaram és egy 8600gt 256mb kártyám van tuningolva mindegyik, hát nem tudom mi kell ennek a játéknak, mindegy köszi hogy válszoltál a kérdésemre. ha lenne más megoldás irjatok:)
  • alert
    Azért, mert gyenge a géped. Legfőképp a videókártya problémája szokott ez lenni. Azért mossa el a textúrákat, mert nem képes az éleseket a nagy felbontás miatt tárolni a videókártya memória és a ram. Legalább! 256 MB memóriával kell a videókártyának rendelkeznie, de ilyennel is láttam már elmosódást. 512 ajánlott. RAM-ból meg kell vagy 1 GB minimum. Ha a proci túl lassú, az is közrejátszhat az elmosódásban.
  • samsung123
    hát sajna nem ez a probléma mert régebben is hol jó minőségű volta belső nézet hol szar
  • chicco
    VIDKÁRTYÁNÁL HúZZ FEL MINDENT
  • samsung123
    HELP segitesetek, mert irtó ronda a belső nézetem: be van jelölve a magas textúra felbontású belő nézet, és sehogy nem lesz szép hanem elkenődött csúnya, mit kell beállitanom hogy szép legyen a textúra?
  • Clidey
    Két dolog lehetséges:
    1. Nincsenek az letöltött zip-ben benne a gau fájlok. Ellenőrizd.
    2. Ha benne vannak, akkor viszont rossz helyre, vagy egyáltalán nem másoltad be őket a helyükre. A *.gau kiterjesztésű fájloknak a Gauges könyvtárban a helyük.

De mondjuk célszerű volna először elolvasni mindenféle FAQ-t meg a témához kapcsolódó oldalakat, nem egyből iderohanni tékelni...a lustaság ez esetben nem fél egészség!
  • Clidey
    Egy szendvicset! Lehetőleg szalámisat, paprikával, paradicsommal!
  • AlbyCobra
    Amikor felrakok egy gépet pl. A340. Úgy raktam fel ahogy kell ,de a repcsi panelja tök üres,csak a kontúrok vannak berajzolva. Ilyenkor mit csináljak?
  • AlbyCobra
    köszi szépen!!
    Amikor a számítógép által vezérelt gépek beparkolnak akkor megrohamozzák őket a csomagszállítók meg minden
    Amikor az én általam irányított géppel ugyanúgy beparkolok akkor semmi
    ez mért van?
  • Clidey
    Általában a letöltött zip-ek 99%-ban van egy readme.txt amiben le van írva mit hova kell másolni. De CptSAB az FS2004 topik #9884-ben is nagyon szépen leírja.
    FS-X esetében csak annyiban módosul a dolog, hogy itt más a könyvtárszerkezet: nem ..\FS9\Aircraft van, hanem ..\FSX\SimObjects\Airplanes
    Ezen belül vannak a repülőgép típusok, azon belül pediglen ama bizonyos texture könyvtár.
  • AlbyCobra
    ok köszi,csak hogy kell berakni hogy működjön? mert nem tudom hova kell berakni melyik mappába stb. tudom ez elég béna kérdés bocsi
  • LegendTommy
    le lehet tölteni sok félét innen
  • AlbyCobra
    Hello!
    Azt szeretném kérdezni hogy repcsikhez hogy kell berakni textúrákat pl:Malév vagy stb ?
    köszi
  • samsung123
    lenne egy kérdésem: be van jelölve a magas textúra felbontású belő nézet, és sehogy nem lesz szép hanem elkenődött csúnya, mit kell beállitanom hogy szép legyen a textúra?
  • Clidey
    Nekem mondod?! A mai napig van egy működőképes példányom, őrzöm mint a legbecsesebb ereklyét a számtech világából!! Csak már sajna a kazettáim mentek tönkre...hiába, '85 rég volt...
  • Brikó
    OFF
    Nem szidni, még tréfából sem, nagyon jó kis gép volt az!
    ON
  • Brikó
    Köszönöm!
  • chicco
    ha ilyen lenne az fsx A MS lesz..ná magát.
  • alert
    Nem létezik, mert még nincs patch az FSX-es verzióhoz. Ha lesz, akkor elérhetővé válik hozzá a support is.
  • wolfaud
    azert az jo lenne ha ilyen grafikálya lenne az fsx-nek
  • Clidey
    Sorry, ennyit tud a ZX Spectrumom... :( :)
  • Clidey
    Ez volt a cél...
    De ha átfáradsz a FS2004 topikba, ott láthatsz képet a "valódi" sceneryről is... ;)
  • Akuma
    Szerintem sz@r a graf , az AA-val AF-el és HDR-el miért spóroltak???
  • Brikó
    Viszont lenne egy kérdésem: én a letölthető verzióját vásároltam meg a Budapest 2007-nek, később letöltöttem az ingyenes FSX verziót, amit viszont az Aerosoft oldalán nem tudok beregisztrálni magamnak a Support oldalon, ezért nem tudom az esetleges javításokat letölteni... Létezik erre megoldás? Az FS9-s javításokhoz hozzáférek természetesen.
  • Brikó
    De barom vagyok... Most nézem csak, hogy fotóra van rádobva az FSX...
    Szégyenlem magam...
  • Brikó
    Gratula!
    Ez viszont már az a kategória, amiért megéri fizetni (itt most az index fórumra gondolok:-)
  • Clidey
    Az első hivatalos screenshot a készülő Budapest2007 patch-ből!!!

• pasquale
    De azt nem tudom hogyan varázsolod rá a műszereket. Max ha áthúzod?!