33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#2864 Sziasztok. Eladó egy Sitek Cyborg 3D Rumble Force Jojstick. Nagyoon jó állapotban van és olcsón adnám. Várom az érdeklodoket itt a fórumon vagy msnen: [email protected] -
kockafej554 #2863 Saitek Aviatorral van valakinek vmi tapasztalata? -
#2862 A nagy Gianni ph-rol! :)
Nem is kotekedtem en csak helyesbitettem!! :) -
LegendTommy #2861 szvsz ne kötekedj vele, hisz saját beszálítója van:D -
#2860 MEg is neztem 35 eves,de hogy ilyen er...len legyen ez mar kisse fura,plane 2857 HSZ amit valaszolt ,ertelmetlen !!!
Mellesleg nem irtam,hogy tajekozatlan simben! No comment!!
-
#2859 Kis tisztelet kijárna az idQsebbeknek ... Mellesleg teljsen megvagyok róla gyQzQdve, hogy szimben is ugyanilyen tájékozott, mint a hardwarekben. -
#2858 Mond te szandekosan jatszod az ertetlent es offolsz a hirdeteseddel!!?? -
#2857 de Gianni Pro hardware .Évek óta nála vásárolok -
#2856 Ez nem aprohirdetes topic!! -
#2855 Lehet hogy elírta .Ha megjön megkérdem.Addig is gyüjtök infót töled.
Ha lesz akkor komplett gép csere lesz.
És akkor eladó lesz a mostani gép.
E6400 2giga 800as ram 512 x1950 GT Super vidkari 250 HDD Nec dvd író PIO dvd olvasó.Chieftech táp
Akit érdekel szépen fut rajta az FSx közepes beállításokkal.
FS2004 full full
-
#2854 e6600 vazze miota Q6600 ---> JEzusom elotte tajokozodj,ne basszanak at!! -
#2853 Nekem ennyiért ajánlják
Intel Core2 Quad E6600/8M dobozos gyári hűtővel 3 év gar: 56.900,- -
#2852 Az meg lemaradt,hogy 1. cput kb mindig 100%on futatta,tobbit csak akkor mikor kellett es volt mikor a maradek 3cpu kb. 80%-on futott!! -
#2851 #2845 Hsz akkor minek irtad,nah mind1!!
Szal,amit eszrevettem 20 fps kiiktattam unlimitedre,30 volt az atlag,volt mikor felment 58 gps-re is budapest felett es legalja 25 volt,akarhogy zoomoltam forgattam ,nagyitottam siman futott tokeletesen!!
1024/768 32 bit es full full a szures,szal aszem megtartom!! :)))
LEhet,hogy lehetne meg optimalizalni is es a heten jon 1 8800 Gtx is a gepembe,hogy nehogy a vga legyen a limit. Azutan is megirom velemenyemet! A veglegeshoez meg kell 1 joparat repulnom,de azt mondom aki fanatikus es FSX -el akar mindenkepp repulni,mint en az vegyen ,plane ilyen arak mellett amik most vannak! 50%os arases q6600 eseteben!!
HA vki talal vmi okossagokat 4 magra stb forumokon ,kerem jelezze!! THX -
#2850 * C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\FSX
* C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Microsoft\FSX
-
#2849 nekem nincs és 29.ig nem is lesz .Akkor jön vissza a beszálítom.De érdekel akülömbség,hogy érdemes -e eladni a komplett gépet vagy nem -
#2848 Dontsd el te,most van neked 4 magos vagy nincs!!
Amugy itt irjak mit lehet allitgatni: de nemtalalom az fsx.cfg fajl,please help me!! -
#2847 te mit érzel?Megérte?mert nekem ebből nem derül ki -
#2846 Gyors teszt utan!!
Friss xp 32 bit sp2
Q6600 2400 Mhz
2 gb 1066 mhz
Asus 7900 Gtx /alap/
AA: 4X
AF: 16x
Itt a kep rola es fps eredmeny
Ha leveszem szurest ,akkor is ennyi es akkor is ennyire hasznalja cpu-t,minden alapon persze es semmi forumon irtak config piszakalasa nelkul budapest felett!!!
Alabbi kepen latszik mennyire hasznalja ki cpu-t es mennyire nem!
Ezutan jon tuning eredmeny majd es addon scenery budapest felett!! -
#2845 ÉN is 4 magos cucc -
adam944 #2844 Nemtom,én a bill.kiosztásban csak az üzemenyag kamiont találtam meg. A többinek mi a neve a kiosztásnál? -
#2843 NAh megvan Q6600 C2D ,kivancsi vagyok mennyire tamogatja SP1-el es er e vmit egyaltalan,fejelemenykrol lehet meg ma irok,ha vegzek idoben!! -
#2842 Az a poén,hogy a webes felületen be tudok lépni a GS-ba itt meg kiírja wrong pass?????????????? -
#2841 Talán ha végignéznéd a bill. kiosztást, akkor rájönnél mit lehet, és mivel elérni. -
adam944 #2840 Szia!
Ha van Game Spy tagságod,akkor a multi menüpontban írd be a nickneved és a jelszavad.Aztán csatlakozz,és ott lesze egy csomó szerver.Megadod a paramétereket,és Join. -
adam944 #2839 Felnyomtam 100-ra a Trafficnál,a Customize-ben az Airport Vehicle Destinyt. Nem változott semmi. Valahol biztos ehet kérni, hogy jöjjön egy follow me vagy hogy kitoljanak a parkolóból,stb. -
#2838 mi van a Multijával ,nem tudok csatizni semihez -
#2837 Azt nem is. A traffic csuszkán húzd fel a reptéri forgaalmat.A földit -
adam944 #2836 HY! Már megy a game,és naon jó. Csak egy kérdésem lenne: hallottam meg a telepítésnél is ottvolt, hogy van földi kiszolgálás.Ezt hol tudom bekapcsolni, vagy kérni ATC-ben?Mert kerestem,de nem találtam sehol, és a reptereken,csak ott áll a follow me,meg ezek,de nem tudom kérni, h segísen a parkolásban. -
#2835 Nah fasza! Nekem is hibás!:'( -
adam944 #2834 Szia! Csak információként mondom, hogy a mediában télleg 10,ami nagyon megéri,1ébként énis 18-ért láttam máshol. -
#2833 hát nem tudom, lehet hogy megveszem, mert ma a media markt-ban a deluxe-ot 10ropi-ért láttam, ami elfogadható ár, mivel máshol 15-öt, vagy még többet is elkérnek érte.
teljesen kezdő nem vagyok, mert anno a 2002vel játszottam sokat, és a 2004el is, de azzal kevesebbet, mert az havernál volt.
csak hát azért jó lenne egy emlékezet frissítés, de gondolom az alapvető dolgok levannak írva a kézikönyvben.
tehát nagyjából tudom mire számíthatok, de még gondolkodom a dolgon. -
félix1995 #2832 Hello bocsi nem tudlak fövenni mert nem enged.Milyen országban laksz?Jó címet küldtél ell? -
sindelnet #2831 Vagy 50 oldallal ezelőtt szó volt róla,hogy a rajtahagyott FSX demo,vagy a helytelenül uninstallált demo sem engedte a az új progit telepíteni.Van még egy módszer az valszeg működik,keress priviben. -
#2830 Honnan lehet leszedni a Budapest mapot? -
adam944 #2829 Nem műxik.
Mit csináljak? Sztem azzal se mennék sokra,ha visszavinném,mert egy másik példánynál is ugyanezt írná ki. -
Milli8 #2828 Sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy tudott-e valaki 767 est vagy 777 est berakni fsx be. Ha igen akkor hogy??? A másik kérdésem, hogy letöltött gépekhez lehet-e 3d cockpitot berakni. A segítségért előre is köszi. -
#2827 Hogy ez nem jutott eszembe... na mind1 úgy is vagy 3 éve volt...
#2823:
"bőven megteszi bármelyik alsókategória 3-7 ezer HUF-ig terjedően, amire érdemes hangsúlyt fordítani, hogy legyen rajta gázkar és Z tengely is (nyele forgatható)"
logitech Wingman Extreme 3D Pro - 7910 HUF
#2825:
Remélem:) -
#2826 azt nem hiszem L
-
adam944 #2825 Visszaállítottam a rendszert,most telepíti újra a progit-remélem,menni fog.
Az esetleg nem zavarhatott be, hogy fent van az FS2004?