33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
DJviolin #2583 Köszi.
A fenébe is, kellene már egy új gép. :( Basszus. Már 6 éve annak, amikor még le mertem írni a gépem adatait. :( Rohan az idő... -
#2582 A kétmagosokon lehet, de a régebbi gépeken nem igazán van érdemi fps növekedés, sőt összességében gyakorlatilag semmi. -
DJviolin #2581 Sziasztok!
Van itt olyan személy, aki az SP1 feltétele után kipróbálta a játékot egy eléggé alacsony teljesítményű gépen? Csak kíváncsi vagyok, hogy ha drasztikus lenne a javulás FPS téren, akkor lehet hogy feltenném.
Üdv:
DJviolin -
#2580 Szia! A kérdést kb 15x tették fel (ezért nem válaszol senki), ha beírod a lap alján a keresőbe vagy visszaolvasol, akkor magad is meggyőződhetsz róla. A probléma oka, hogy nem vetted meg a játékot. Az illegális verziónak van 'rossz' változata, ami ezt a hibát produkálja. Vagy vedd meg vagy szerezz be egy másik verziót. -
kalapos #2579 Senki nem tud segíteni?A hiba leírását a #2570 es hozzászólás -
#2578 nemtom lehet deszkát is kéne cserélni -
#2577 Csak nem 667es ramokkal amigo!! -
#2576 6300as is siman ment volna annyit nem? -
#2575 shift+e+1+2 a többi ajtó
más én is beledobtam 1 kis pizt és lecseréltem a ramokat 800-as ramokra a 6300-at meg 6400 re így megy 340*8 szorzóval de semmi nem javult -
AlbyCobra #2574 jólvan akkor lelépek. bocsi a hülye kérdéseimért sziasztok -
Akuma #2573 Milyen részletesség mellett nem akad még meg? Egyébként tudtommal javít rajta. -
AlbyCobra #2572 Hogy kell az ajtókat kinyitni? mert a ctrl+e csak 1 ajtót nyit ki
lécci mondjátok meg -
#2571 a service pack 1 javít valamit a sebességen? mert még most is akad a game, ha egy kicsit látványosabban szeretnék játszani -
kalapos #2570 Hello.Valaki tudna segíteni?A fsx telepítés végén állandóan ez a hiba üzenet jön és letörli magát:
Error 1935.An error accured during the installation of assembly'Microsoft.FlightSimulator,SimConnect,publicKeyToken="67c7
,version="10.0.60905.0" ,type="win 32,processorArhitecturer="x86".
Please Refer to help and support for more informant.HRESULT:0x800736E7
Gépigény megvan.Valaki? -
#2569 lássátok, hogy adok a véleményetekre, lecseréltem az amd dual core 4200+-omat alaplapostul memóriástól oprendszerestől!!
és holnap megyek a media marktba egy eredeti példányért -
#2568 Ennek ezerféle oka lehet. Hibás telepitő, sérült fájl(ok), hiányzó fájl(ok), rossz feltörés, stb.
De ha FS2004-hez van a repülő maga, felesleges FS-X alá próbálkoznod, az majdhogynem biztos nem fog működni. A műszerei - ill. azok egy része - legalábbis. A visual modell kisebb-nagyobb hiányosságokkal elképzelhető hogy látható lesz, de ennyi. Nem véletlenül peccselgetik a régi FS2004-es cuccaikat a fejlesztők FS-X alá. Több-kevesebb sikerrel, tegyük hozzá... -
#2566 De akkor miért van az hogy a 2004-alatt meg el se indul?? -
#2565 Ahhoz meg elkell telnie 1-2 verzionak! :) -
#2564 Eredmény:Töröltem,nembírtam kivárni míg betölti a mapot...talán valaki türelmesebb lesz,naívan azt hittem hogy ezt a problémát megoldották. -
#2563 hát az nem az erősségem -
#2562 Hamarosan lesz. Pmdg NGX. Csak várjunk türelemmel. -
#2561 készült már az fsx-hez vmi jó minőségű 737 kieg? -
#2560 Kerjuk az eredmenyt! :) -
#2559 Letőlthető a tileproxy 5!!Mindjárt tesztelem. -
#2558 És arra még nem gondoltál hogy nem kompatibilis a FS-X-el? -
#2557 Nájn. -
#2556 Nájn. -
#2554 ami az fs9 alatt a Modules konyvárba rakna repulogép felinstallálásnál azt az fsx ben a gyokerbe kell rakni? mert az a hiba hogy a muszerek látszanak de nem mutatnak semmit a gau fileokat a gauesbe raktam a aircraft mapábbol a SimObject Airplaneba raktam a gép megy meg minden csak nem mutatnak a műszerek mit szurtam el? és mit hova kell rakni? ez amugy a Piper F1 Meridian. -
#2553 sziasztok! a fs2004-es pmdg 737-es család kompatibilis az fsx-el? -
#2552 Kicsit lama voltam de már megtaláltam!
De az miért van hogy a repulogép kiválasztásánál a kis ikonok kozott nem rak ki repulogép képet ha már kiválasztom akkor minden rendben van -
#2551 felre nyomtam .gau -
#2550 ha fs2004 es gépet szeretnék berakni fsx alá akkor a .gov okat hova kell berakni mert nem találom a hozzá szolást amibe ez le volt irva -
#2549 ok -
#2548 Kicsit mar off ez a tema,keress meg priviben tobb infoert! -
#2547 az igen mokus örs csodálkozz.Kár ez a ds3 a sorozat szám?
-
#2546 DS3 jobb valasztas lenne,de 6400 folott mar mind1 melyiket valasztod! Probaltuk haverral e6420-at semmi,de semmi kulonbseget nem vettunk eszre,talan 3d tervezes proginal minimalisat,de jelentektelen!! e6600-ot nem ajanlom,mert az meg annyira se tuningolhato,bar mostansag egyik se nagyon viszi brutal eredmenyt,mint anno amit inteztem alertnek, 3500-as peldany! :)) -
#2545 redkivül köszönöm válaszod pont ez kellet:) mire megtaláltam vonla megőszülök. köszönöm -
#2544 Alaplap neve Gigabyte GA-945P-S3
-
#2543 Nos akkor melyik dual cucc a jó ??6400 vagy 6420 vagy 6600?? -
#2542 ha shiftel 1ütt nyomod akkor finomaban távolodik.