33535
  • q2w3
    Tévedtem. Elindultam naplementében Ferihegyen és úgy akadt a játék, hogy nézni is rossz volt. Remélem Mediumon már játszható.
  • q2w3
    Végre fent van a játék. Ultra High-on kipróbáltam, de vissza vettem High-ra mert akadt. Kéne majd egy sg-s rrepülést csinálni, hogy minden sg-s egy serveren repül.
  • q2w3
    Ezekben az addonokban amiket kiadtak "csak" városok vagy rapülők is vannak.
  • q2w3
    Aha Köszi! ÉS akkor mondjuk 10-en bekerülünk egy világba és ott repülünk.Ez nagyon jól hangzik.
  • Ombika
    Vagy felcsatlakozik netre fsx-en belul kivalasztja multit es valamelyik serverhez csatlakozik ami nyitva van!!!
  • alert
    Nem ellenőrzi semmi. Azonban repülni a választott géppel tudni kell, ismerni kell az angol fóniát és a valós repülési szabályokat. A FAQ-ban a segédletek alatt van bővebb infó. De azt is megteheted, hogy a haverokkal host - kliens módban repkedtek össze-vissza, ahhoz nem kell tudni semmit.
  • q2w3
    Hát, hogy mindenki pilóta. Ehhez kell valammi reg vagy nem ellenörzi senki, hogy eredetivel vagy másoltal akarok neten játszani?
  • wolfaud
    szia A Multis repülés alatt mire gondol halozatba mondjuk ugy hogy egyikőtök az irányíto a másik a pilota vagy mind ketten pilóták vagytok??
    Ha ezzel kapcsolatba van kérdésed tudok segíteni mert én már probálkoztam 3 szor igy játszani!
  • q2w3
    Én semmi ilyesmit nem találok az FSX faq-jában.
  • exTrem
    faq
  • q2w3
    Valaki felvilágosítana, hogy hogyan is működik ez a multis repülés együtt?
  • chicco
    és milyen szép és nehéz ez a do-27 .Aki pron szeretné nyomni annak igen csak át kell olvasgatni a sok száz oldal manualt.Karbantartás stb,stb,.
    de gondoltak a kihozom és felszállok pilcsikre is ,de azt nem logolja a program.Nagyon szép és rengeteg számomra új megoldás a simben.
    pl a mutatók ugrálnak ,meg az egész műszerfal remeg.

ajánlom mindenkinek
  • w77d
    próbáltam, xp-n egy picit gyorsabb volt az fsx, de pár fps-t áldoztam a jövőbeli játékok oltárán :)
  • w77d
    elnézésedet kérem! még tanulnom kell mester!!
  • alert
    A repcsi pedig az Aerosoft Dornier 27-es kiegészítője, mielőtt valaki azt mondaná kamu :)
  • alert
    Beszéltek hülyeségeket, el kéne olvasni a kommenteket az oldalon. Egyszerűen a Portland scenery-t vásárolta meg, ott repkedett és ott csinálta a fotókat. Azt meg senki se mondta, hogy ilyen beállítások mellett nem szaggatott. Screenshot-ot viszont ilyen grafikával kell készíteni, azon tökmindegy, hogy szaggat-e vagy sem. FPS érték nincs a képeken...
  • FW190ace
    @hajt a kíváncsiság :D:D (nem tom mért így irtam le :D )
  • FW190ace
    w77d! Te próbáltad már a WinXP+FSX+SP1 kombinációt? A dx10-re való igényeddel tisztában vagyok, csak kíváncsi hajt , hogy xp alatt is így megy a konfigoddal.
  • w77d
    egyértelmű, ilyen képi anyagot akkor sem kapsz, ha a jelenleg kabható legeslegerősebb konfiggal futtatod a programot ultra grafikán
  • exTrem
    photoshop
  • q2w3
    Ennek a csávónak "csak" x800-a van mégis tök szépek a képek. Ez hogy lehet?
  • w77d
    jó, bocsánat!! keveset aludtam az éjjel és gyorsan gépeltem!! de az vesse rám az első követ aki....
  • kerek1224
    muszáj
  • w77d
    a proci már elég! vga-ra gyűjts még egy kicsit!! ja, és muszály az a +1giga mem!!
  • alert
    AMD-t felejtsd el, azzal soha nem lesz high beállítás. Az x2 6000+ éri el kb azt a teljesítményt, amit az e6400-es c2d tud, de önmagában az is kevés, mert az e6400-et is jócskán meg kell húzni, hogy ne szaggasson az fsx.
  • q2w3
    Szerintetek 8800GTS 320Mb Amd x2 5200+@28Ghz 2x1Gb 800mhz ddr2 ram elég a high beállításokhoz? Mert régebben 6800gs-el és 3200+-al minimumon toltam, de szörnyű volt.
  • Ombika
    Mind proci,mind vga-ban edeskeves FSX-nek!! :(((
  • ColdFire
    nah akkor a tervezett gépemet felcseréltem:

MSI P35 Neo-F
    Intel Core2Duo 2.4/1066/4m dob F6600
    1Gb ram (majd veszek hozzá még egyet)
    GF 8600GT 256Mb (DX10 támogatás) (majd ezt is cserélem :P )
  • Ombika
    Ezt mar tudjuk, te dolgod ,de ha tuningolnad futna ,mint a meszes!! :))))
  • Clidey
    Ámen.
  • chicco
    sőt ez sem rossz
  • chicco
    - C2D E6600 @3.20GHz - 1600MHz FSB - 2GB PC6400 - 256MB DDR3 7600GT EVGA -
    van 1 srác a simflight forumon Ő szokott benyomni szép fotókat az imént copyzott vassal.

• Solt
    akkor marad neked a hitetlenkedés... én addig játszom vele...
  • Clidey
    Ezt meg elhinni nehéz... Nálam az E6600-on nem produkálja ezt...
  • Solt
    high-on nem akad, nem lassúl, nem döcög, ezt én szépnek nevezem...
  • Clidey
    Hát, kérdés ki mit nevez "szépen"-nek..........
  • w77d
    mondjuk kíváncsi leszek akkor, ha meglessz a következő ujításom a PC-men, 2 hét múlva jön még egy 8800GTX és egy négymagos proci! na ha akkor még mindíg nem tudom fullon futtatni, én megkenem vajjal a DVD-t és jó étvággyal elfogyasztom!
  • ColdFire
    vettem, amugy is 2004el repülök inkább :D
  • Solt
    Nekem E6300-al, 1 giga rammal, 7600GT-vel High-on szépen megy...
  • Simulatorfan
    Szerintem ezzel fel se installáld... :(

Nézd a kommentemet picit lentebb,
    "Volt szerencsém kipróbálni: E6600 + 2 Giga RAM + Geforce 8800 GTS 320M-konfiggal és hát szomorú látvány volt ahogy szaggatott fullon mindennel.
    Ha még a földi és légi közlekedést is felhúztam max.-ra, akkor meg kb vitt 10 FPS-t, ami teljesen lehangoló volt."

A két videokártya közötti teljesítményben még több a különbség mint az enyim és a GTX változat között.
    Pláne ahogy w77d is írta, neki meg aztán csúcs procival, csúcs kártyával tuningolva sem megy maxon.

Én a te konfigodra egy agyonbutított konfigot tudok elképzelni ami semmit nem ad vissza a játékból (akkor meg minek ugyebár....)

Egy szó mint száz, jelenleg nincs a piacon olyan konfig amivel megy (ennek az oka meg megint más kérdés).