33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Petko #3193 egy kis gázturbina -
adam944 #3192 Amúgy,ha már az APU-nál tartunk, akkor pontosan mi is az?Azon kívül, hogy generátor.Miből termel áramot? -
#3191 Sziasztok!
total kesz vok... :( problemam: vettem egy "atomeromuvet" hogy elvezheto legyen az FSX de nem engedi ujra regisztralni a termeket... aki vmi megoldast tudna az lecci irjon! -
adam944 #3190 Valószínüleg kicsit lassan állítottad be a dolgokat felszállás előtt.Nekem lemerülés még nem jött össze,de én nem is állítom le a hajtóműveket felszállás előtt.De ha lemerül,akkor van egy APU nevő kapcsoló.Ezt kapcsold be,és ha nincs bekapcsolvak,akkor az APU Generatort is.Ez termel elég áramot,hogy eltudd indítani a járgányt. -
#3189 Olyankor mivan ha álltam a reptéren és úgy néz ki lemerült az akksi :) 737-800-nál, még néztem is hogy megvan csinálva hogy csökken a feszültség, aztán miközben molyoltam, eltünt minden a műszerfalon :). Nincs valami áramfelvétel a reptérről vagy valami? mert így persze a hajtóvűvek sem indulnak :) -
surgeon #3188 FSX features
Highly detailed taxiway and runway layout, with high definition textures
Fully compatible with standard and third party AI-Traffic
Full winter textures
Full night textures
Includes high density mesh of surrounding
Includes full photographic ground texture of Budapest (so on your approaches
you will get a good chance to see the layout of the city)
High level of animated car and bus traffic on airport
Full and detailed lighting
Very high number of objects on tarmac
Superb optimization on every view angle so frame rates are stable and as
high as feasible
All textures in standard FSX format, many with bumpmaps.
Other FSX features as scenery sounds included
A version of this scenery is used in Malév simulators at Ferihegy!
Én is elolvastam. Azért vettem meg.... -
#3187 még kiegek nélkül sincs olyan pc amin teljesen fullon megy :) -
LegendTommy #3186 fs2004 kiegekkel, jobb mint az fsx szvsz, és nem is kell hozzá atomerőmű
amugy meg nincs olyan pc amin fullon megy az fsx kiegekkel 1üt -
#3185 amelyikhez többet töltesz le :D -
#3184 ja és meikben van több repcsi????? -
#3183 ha van géped hozzá, akkor fsx -
#3182 fs 2004 or fsx????? -
#3181 melyik a jobb játék????a ms 2004 vagy a flight simulator x??????
grafikai, és játékmenet szempontjábol szerintetek???? -
#3180 Idővel... talán még szebb is lesz mint a 2004-es... ki tudja ;) -
litlebubu #3179 Egyébként mi igaz abból a hírből,hogy 2008-ban új FS jön? Egy fórumon olvastam. -
litlebubu #3178 Illetve a Mega Airport Budapest-be. -
litlebubu #3177 Bele kerül. -
litlebubu #3176 Jó lett volna ,ha az FSX-ben is. -
litlebubu #3175 Való igaz,úgy van ahogy mondod! Csak nekem nagyon tetszettek a budapesti és környékbeli felszállópályák a 2004-es verzióban,és a város kidolgozottsága is rendkívüli módon tetszett. -
#3174 Az utashidak technikai okok miatt nem működnek :D talán majd egy patch segít rajta.. előbb-utóbb... -
#3173 De nem is Budapest scenery a neve, hanem Mega Airport Budapest. Már a neve elárulja, hogy csak repülőtér, illetve aki szétnéz az Aerosoft oldalon láthatja, hogy a Mega Airport Sorozatban csak repülőterek szerepelnek. Az FS2004-es verzió neve pedig Budapest 2007 scenery. -
ellington #3172 majd az fs 11-ben már tiptopp lesz. -
litlebubu #3171 Gondolom,ha lesz AES ami működni fog Az FSX alatt,akkor használhatóvá válnak az utashidak is. -
litlebubu #3170 Nincs vele baj,csak az FSX alá készült verzió nem BP Scenery,hanem Ferihegy Scenery. Nem az FSX lassú,hanem a gépeink ,amin futtatjuk. Mindazonáltal nagyon szép munka,de azt végképp nem értem,hogy az utashidak miért nem működnek,egy ennyire kidolgozott repülőtéren. -
#3169 Mindenkinek akinek a Budapest scenery-vel van baja: Az Aerosoft oldalán mielőtt megvásárolod pontosan le van írva, hogy mit tartalmaz a kiegészítő és mit nem, mire számíts és mire ne. Továbbá elolvashatod a hivatalos support fórumot is, amiben minden nyűgje ki van vesézve. Azzal, hogy rányomsz a vásárlás gombra, tudomásul veszed a leírtakat azzal együtt, hogy mi van benne és mi nincs. Ennyi. Mellesleg benne van a legújabb (2007)-es változatban is minden, a város, az épületek, a nevezetességek, hidak, PARLAMENT, stb, mármint az FS2004-es verzióban. FSX így is lassú, minek terheljük még a várossal.. Az utashidak pedig FSX alatt nem mozognak Ferihegyen, FS2004-es verzióban igen, ha használsz AES kiegészítőt. -
#3168 FSX alatt nem megy az AES. -
#3167 Ferihegyet kompletten megcsinálták. Ahhoz, hogy mozogjanak az utashidak kukkants rá az Aerosoft oldalán az AES-re. Ez egy olyan progi, mely szimulálja a földikiszolgálást, beleértve a hátratolástól-acatering services és a mozgó kapukat is. Sok sikert. Üdv: B -
adam944 #3166 Hy!http://fs2004faq.uw.hu/banner_x.gif
http://fs2004faq.uw.hu/banner_x.gif
Van egy gondom: felraktam a ferihegyi kiegészítést.Tök jó,meg minden,csak az a baj, hogy hiába taxizok,vagy kezdek egy utashíd mellett, hiába nyomom mellette a ctrl+J t nem indul meg felém,és nem csatlakozik a híd a géphez. De pl a gameben alapból bennevan pár reptéren az utashíd,pl Boryspyl-on Kievben.Ott,ha nyomom a ctrl+J t akkor jön az utashíd és "rácuppan" a gépre. Ha valaki nem érti, akkor ittvan kép,hogy mi kéne Ferihegyen. -
surgeon #3165 Akkor #3158?? -
#3164 ezt én is észrevettem, hogy csak Ferihegy van kidolgozva, a többi helyre pedigcsak a műholdképet rádobták azt kész! A fs2004-es verzióban még a háztömbünk is benne volt rendes 3d-s objektumként! most ezt egy picit összecsapták! -
litlebubu #3163 Azt egyébként én sem vágom,hogy a régebbi BP Sceneryben budapest is benne volt ebben az újban pedig csak ferihegy. Miért? Nincs Budaörsi repülőtér,dunakeszi,stb........! Pedig nem vót ócsó. -
surgeon #3162 Sziasztok!
Kérem segítsetek: Vásárolt Bp Scenery, telepített XP, FSX SP-k,Photo-Based Scenery Add on Update. Ennek ellenére csak a reptér és közvetlen környéke jó (az JÓ) máshol az épületek kocka kocka mellett, vagy egymáson, 1 db Duna-híd van. Vár, Országház semmi. Ennél a FS2002 add on scen. is ezerszer jobb. HW:Dual Core6420 2.1 GHz, 2 G memo, Geforce 8800 GTS. Grafics setting max kb 80%-a. Köszi -
#3161 hühha az igen:D:D:D: akkor bele megyek egy repülövel a parlamentbe:D:D:D:D::D -
#3160 hehe, ki nem :D -
Vlala #3159 Köszi, ezt kipróbálom. Én a spirál körvonala mentén mentem, és nem akaródzott összejönni.
Balazs15: Ne is tagadd, bele akarsz menni a Parlamentbe egy jó nagy repülővel :) -
ellington #3158 ennyire komoly. az egész budapest le van fedve 2d térképpel. a saját házad megnézheted, ha elég erős a géped. előnye, hogy naprakészebb sokkal mint a google earth. míg azon a sportaréne még épül (szintűgy a mi lakáusnk is - 3 éve lakok itt...), addig az addonban minden tiptop. -
Sárosy #3157 Segítsen már valaki. !!!
felvettem pár repülésemet és az FSX elmentette nekem ezeketa fájloka a gépemre Fsx formátumban.
Milyen úton-módon lehet ezeket átalakítani hogy a játék nélkül is le tudjam játszani Pld: windowsmedia vag más lejátszóval -
#3156 hi all
akkor már én is hozzá szolnék a budapesti kiegészitöhöz:D lehet h enyém is láma kérdés de olyat lehet hogy a duna felett esetleg a parlament felett elrepülni?XD vagy ennyire nem komolya a dolog -
adam944 #3155 Én nem ismerem a demót,de nem hiszem,hogy lehetne bővíteni,mert a demókban általában megvan hogy miből mennyi,stb. -
#3154 Egy láma kérdésem lenne.Lehetséges a demoba más gépeket betenni?Vagy más helyszin fölött repülni?Igazábol vadászgépek és harci helikoptereket szeretnék kiprobálni benne.Tudom hogy nem lehet benne löni,de a navigáciot és a müszerek használatát lehetne benne gyakorolni.
A teljeset nem akarom feltenni,mert annyira nem akarom sokat használni.