33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#2986 En nemsokara nekilatok! -
BeeTm #2985 A lesson-öket itt senki sem csinálta végig? -
félix1995 #2984 sziasztok nem tudtok olyan letöltést ami fsx-be van concorde? -
#2983 Most hogy így mondod hogy ha túl szar a gép akkor visszabutítja... lehet nekem is visszabutítja, mert hát az lehetséges hogy a földön csak elmosódott textúrákat látok (a képek alapján 3ds házaknak meg autóknak kellene lenniük)? De ha beállítok mindent maxra akkor elmegyek a beállításokból, visszamegyek és ugyanúgy van mint ahogy beállítottam. -
félix1995 #2982 köszi szépen adam944 -
Solt #2981 core2 E6300 7600GT 2 giga ram... ez annyira kevés lenne? :S -
#2980 Nem lehet hogy túl gyenge a géped? Akkor csinál ilyet, hogy automatikusan visszabutítja, ha nem bírja. Legalább egy Intel proci 3 GHz kell neki (celeron-t, AMD-t nem bírja csak a nagyon jókat) illetve a graf kártyára allergiás ha nincs minimum 256 mega memóriája és mondjuk a gépbe is kell minimum 1 giga ram. -
Solt #2979 sziasztok! az miért van, hogy szinte mindegy milyen grafikai beállítást állítok be, nem hajlando tudomásul venni! le okézom a változtatást, aztán ugyanolyan mint előtte! :( -
adam944 #2978 www.avsim.com
www.simviation.com -
#2977 Na de akkor most megnézem egy nagyváros fölött, majd még jövök -
#2976 Hupsz, nem 2560 MB RAM (jó lenne) hanem 256 MB -
#2975 Biztos elmondjam?
Elég ratyi
Intel Celeron 1.70GHz
2560MB RAM
ATI Radeon 9550
(Mondjuk sztem azért nem akadozott annyira mert nem voltam eddig nagy város fölött, csak Ferihegyen. A demoban meg valami szigeten) -
félix1995 #2974 Hellosztok hol lehet repülöket letölteni? -
sindelnet #2973 Eggyel lentebb nyomtam..,biztos a sörök miatt.SRY -
perko #2972 Rossz hsz.-t választottál, én nem erről beszéltem.
Semmi baj csak az egyértelműség végett -
sindelnet #2971 FreeFlight/CurrentLocation/ChooseRunawayPosition -
sindelnet #2970 """Másik kérdés: letöltöttem 3 gépet és egyiknél sincs hang sehol a játékban? tudja valaki miért van ez?
perko - VIP"""
Nézd meg a gép sound cfg-jét.Olyan másik gép soundjára hivatkozik,ami nincs telepítve.A legegyszerűbb megoldás,h kompletten bemásolod egy másik,
hasonló repcsi sound mappáját.
-
adam944 #2969 Hy!
Hol lehet azt beállítani, hogy Free Flight módban ne a kifutóról kezdjek,hanem a parkolótól,vagy a kapuktól? -
ellington #2968 milyen géped van rooney? -
#2967 Mégegyszer megpróbáltam fölrakni és most sikerült. :)
Mégcsak egyszer játszottam vele és fullon nem volt valami élvezhető :(
Jó, annyira nem akadozott, de nem volt a legjob. -
kockafej554 #2966 737-400 -
kockafej554 #2965 hanghiba lehet attól, hogy eredtetileg fs2004re tervezték a gépet, ha a sound.cfg-ben átírod a b373-400/soundot b737-800/soundra működni fog -
BeeTm #2964 Sziasztok!
Következő a problémám: A LESSONS fejezetben az instrument checkride-ot nem tudom megcsinálni,mert a holding pattern-es résznél elbukok.Az nincs egyértelmüen leirva,hogy milyen módon kell belépnem a patternba, direct/parallel/teardrop-módon?
Tud vki segíteni ebben? -
AlbyCobra #2963 Hellló!
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni TUPOLEVEKET? Pédául Tu-154-est?
előre is köszönöm.
Másik kérdés: letöltöttem 3 gépet és egyiknél sincs hang sehol a játékban? tudja valaki miért van ez?
-
perko #2962 secondary surveillance radar -
#2961 A FAQ-ot olvastad már? A kézikönyvet? Az FS menüjébe belenéztél már? -
adam944 #2960 Ja,még egy :-)
Mi az a Sqawk Code? Lehet hogy nem írtam helyesen,de ez az,amikor pl kéred,a légteret VFR-nél,és ott többek között ezt is mondják. -
adam944 #2959 2 kérdés:
1.mi az a Flight Following? (azt tom hogy repülés követés,de ez mit takar?)
2.Láttam egy ismertetőben,hogy videóra lehet venni valahol a rpülést.Ezt hol tudom beállítani? -
#2958 hát igen, a repülés nyelve az angol -
ellington #2957 azért is nézek értetlenül. -
perko #2956 Hát ezen nem gondolkoztam, mert fel sem merült, hogy magyarnak kellene lennie. Már ki lett tárgyalva, hogy nem sok értelme lenne lefordítani.
Aki ismeri a repülést, annak nem szükséges a magyar nyelvű fordítás. Vannak kifejezések, rövidítések amiket értelmetlen lefordítani, tkp. nem is lehet.
Aki nem tudja megtanulni, legalább az alapvető angol nyelvű repülési szakkifejezéseket, az ne ezt a progit használja. Nem hiszem, hogy élvezni is tudná.
-
ellington #2955 igazából csak felmerült a kérdés, hogy mitől hun egy ilyen játék, hisz ezeket nem lenne értelme lefordítani. válasz. -
perko #2954 Ezt tőlem kérdezed?
Mert akkor itt Magyarország (HUN)
Van egy "Válasz erre" lehetőség is.Azt hiszem, hogy már itt is szóltak, hogy használjátok. -
ellington #2953 HUN? -
perko #2952
Media Markt aktuális árjegyzék
-
#2951 Ezt már végigjátszottuk párszor és a FAQ-ban is benne van :) valószínűleg azért van, mert rossz warez verziód van és észleli, hogy kópia. ennek ellentmond, hogy valaki állította, hogy neki eredetinél is ugyanezt írta ki. Persze hogy az mennyire hiteles állítás, az jó kérdés. -
#2950 Ennyi, kiírt egy Fatal Error és kilépett -
#2949 Hát én tökön szúrom magam.
Vége 100% a telepítés erre kiír valami hibát és most az van kiírva hogy: Rolling back action:
100%
és nem csinál semmit -
#2948 Jézusom, már legalább fél órája instalálja és még mindig nincs kész (mondjuk nem csodálom, 8GB) :) -
#2947 ez vicces, pár napja voltam a Media Markt-ban Budaörsön, hogy megvegyem az FS-t, akkor a deluxe 10ropi lett volna, a sima X még olcsóbb, de akkor pont nem volt. ezért ma elmentem a West End-be az ottani Meda Marktba, de ott meg a sima X 15ropi volt...
inkább kivárom, hogy a budaörsibe MM-ben megint legyen olcsón