33535
  • Ombika
    En nemsokara nekilatok!
  • BeeTm
    A lesson-öket itt senki sem csinálta végig?
  • félix1995
    sziasztok nem tudtok olyan letöltést ami fsx-be van concorde?
  • rooney8
    Most hogy így mondod hogy ha túl szar a gép akkor visszabutítja... lehet nekem is visszabutítja, mert hát az lehetséges hogy a földön csak elmosódott textúrákat látok (a képek alapján 3ds házaknak meg autóknak kellene lenniük)? De ha beállítok mindent maxra akkor elmegyek a beállításokból, visszamegyek és ugyanúgy van mint ahogy beállítottam.
  • félix1995
    köszi szépen adam944
  • Solt
    core2 E6300 7600GT 2 giga ram... ez annyira kevés lenne? :S
  • alert
    Nem lehet hogy túl gyenge a géped? Akkor csinál ilyet, hogy automatikusan visszabutítja, ha nem bírja. Legalább egy Intel proci 3 GHz kell neki (celeron-t, AMD-t nem bírja csak a nagyon jókat) illetve a graf kártyára allergiás ha nincs minimum 256 mega memóriája és mondjuk a gépbe is kell minimum 1 giga ram.
  • Solt
    sziasztok! az miért van, hogy szinte mindegy milyen grafikai beállítást állítok be, nem hajlando tudomásul venni! le okézom a változtatást, aztán ugyanolyan mint előtte! :(
  • adam944
    www.avsim.com
    www.simviation.com
  • rooney8
    Na de akkor most megnézem egy nagyváros fölött, majd még jövök
  • rooney8
    Hupsz, nem 2560 MB RAM (jó lenne) hanem 256 MB
  • rooney8
    Biztos elmondjam?
    Elég ratyi
    Intel Celeron 1.70GHz
    2560MB RAM
    ATI Radeon 9550

(Mondjuk sztem azért nem akadozott annyira mert nem voltam eddig nagy város fölött, csak Ferihegyen. A demoban meg valami szigeten)
  • félix1995
    Hellosztok hol lehet repülöket letölteni?
  • sindelnet
    Eggyel lentebb nyomtam..,biztos a sörök miatt.SRY
  • perko
    Rossz hsz.-t választottál, én nem erről beszéltem.
    Semmi baj csak az egyértelműség végett
  • sindelnet
    FreeFlight/CurrentLocation/ChooseRunawayPosition
  • sindelnet
    """Másik kérdés: letöltöttem 3 gépet és egyiknél sincs hang sehol a játékban? tudja valaki miért van ez?
    perko - VIP"""
    Nézd meg a gép sound cfg-jét.Olyan másik gép soundjára hivatkozik,ami nincs telepítve.A legegyszerűbb megoldás,h kompletten bemásolod egy másik,
    hasonló repcsi sound mappáját.
  • adam944
    Hy!
    Hol lehet azt beállítani, hogy Free Flight módban ne a kifutóról kezdjek,hanem a parkolótól,vagy a kapuktól?
  • ellington
    milyen géped van rooney?
  • rooney8
    Mégegyszer megpróbáltam fölrakni és most sikerült. :)
    Mégcsak egyszer játszottam vele és fullon nem volt valami élvezhető :(
    Jó, annyira nem akadozott, de nem volt a legjob.
  • kockafej554
    737-400
  • kockafej554
    hanghiba lehet attól, hogy eredtetileg fs2004re tervezték a gépet, ha a sound.cfg-ben átírod a b373-400/soundot b737-800/soundra működni fog
  • BeeTm
    Sziasztok!

Következő a problémám: A LESSONS fejezetben az instrument checkride-ot nem tudom megcsinálni,mert a holding pattern-es résznél elbukok.Az nincs egyértelmüen leirva,hogy milyen módon kell belépnem a patternba, direct/parallel/teardrop-módon?

Tud vki segíteni ebben?
  • AlbyCobra
    Hellló!
    Nem tudja valaki honnan lehet letölteni TUPOLEVEKET? Pédául Tu-154-est?
    előre is köszönöm.
    Másik kérdés: letöltöttem 3 gépet és egyiknél sincs hang sehol a játékban? tudja valaki miért van ez?
  • perko
    secondary surveillance radar
  • alert
    A FAQ-ot olvastad már? A kézikönyvet? Az FS menüjébe belenéztél már?
  • adam944
    Ja,még egy :-)

Mi az a Sqawk Code? Lehet hogy nem írtam helyesen,de ez az,amikor pl kéred,a légteret VFR-nél,és ott többek között ezt is mondják.
  • adam944
    2 kérdés:

1.mi az a Flight Following? (azt tom hogy repülés követés,de ez mit takar?)
    2.Láttam egy ismertetőben,hogy videóra lehet venni valahol a rpülést.Ezt hol tudom beállítani?
  • vmvr
    hát igen, a repülés nyelve az angol
  • ellington
    azért is nézek értetlenül.
  • perko
    Hát ezen nem gondolkoztam, mert fel sem merült, hogy magyarnak kellene lennie. Már ki lett tárgyalva, hogy nem sok értelme lenne lefordítani.
    Aki ismeri a repülést, annak nem szükséges a magyar nyelvű fordítás. Vannak kifejezések, rövidítések amiket értelmetlen lefordítani, tkp. nem is lehet.
    Aki nem tudja megtanulni, legalább az alapvető angol nyelvű repülési szakkifejezéseket, az ne ezt a progit használja. Nem hiszem, hogy élvezni is tudná.
  • ellington
    igazából csak felmerült a kérdés, hogy mitől hun egy ilyen játék, hisz ezeket nem lenne értelme lefordítani. válasz.
  • perko
    Ezt tőlem kérdezed?
    Mert akkor itt Magyarország (HUN)

Van egy "Válasz erre" lehetőség is.Azt hiszem, hogy már itt is szóltak, hogy használjátok.
  • ellington
    HUN?
  • perko

Media Markt aktuális árjegyzék
  • alert
    Ezt már végigjátszottuk párszor és a FAQ-ban is benne van :) valószínűleg azért van, mert rossz warez verziód van és észleli, hogy kópia. ennek ellentmond, hogy valaki állította, hogy neki eredetinél is ugyanezt írta ki. Persze hogy az mennyire hiteles állítás, az jó kérdés.
  • rooney8
    Ennyi, kiírt egy Fatal Error és kilépett
  • rooney8
    Hát én tökön szúrom magam.
    Vége 100% a telepítés erre kiír valami hibát és most az van kiírva hogy: Rolling back action:
    100%
    és nem csinál semmit
  • rooney8
    Jézusom, már legalább fél órája instalálja és még mindig nincs kész (mondjuk nem csodálom, 8GB) :)
  • vmvr
    ez vicces, pár napja voltam a Media Markt-ban Budaörsön, hogy megvegyem az FS-t, akkor a deluxe 10ropi lett volna, a sima X még olcsóbb, de akkor pont nem volt. ezért ma elmentem a West End-be az ottani Meda Marktba, de ott meg a sima X 15ropi volt...

inkább kivárom, hogy a budaörsibe MM-ben megint legyen olcsón