33535
  • alert
    FAQ!
  • ellington
    repülőhöz festéseket hol találok, vagy mi a szakszava annak?
  • adam944
    Nekem is fentvan az fsx sp1,amitől tényleg sokkal gyorsabb,de amikor felraktam a ferihegy kiegészítést,akkor mintha nem is lenne sp.sőt...
  • Ombika
    LAthattad nalam meg 4 magoson se fut ugy ahogy kellene,nem gep kin lesz hanem vga talan es service pack 2 vagy majd dx10 ,ha megirjak rendesen 2/3 magra!!
  • ellington
    az nálam eléggé megdobta a teljesítményt, télleg igaz volt a 20-50%-os növekedés, de úgylátszik olyan grafikai beállításoknál már nem sok vizet zavart. 3-4 év múlva visszatérünk a témára. addigis, ha valaki tudna segíteni a #3086-ban..
  • w77d
    az fsx sp1 fent van a gépemen
  • w77d
    ne hidd! ehhez a programhoz kb 3-4-év múlva lessz olyan konfig, amin röhögve fut!
    Sokan reménykednek, hogy majd a Vista sp1 után gyorsabb lesz ez a program is, de miután bejelentették, hogy az sp1 nem fog jelentős ujítást tartalmazni, csak a már meglévő frissítéseket, ez a remény is elillanni látszik!
  • ellington
    sp1-et leszedted hozzá?
  • ellington
    23999 másik reptér van még :D

w77d: pedig elég durva géped van, én azt hittem, ezen röhögve fut minden maxon.
  • w77d
    úgy sem lehet mindent maxon! főleg város közelében kapok kb 7-8 fpst
  • adam944
    Csak tudod az a baj, hogyha le akarok szállni Ferihegyen,akkor ahhoz sajnos közel is kell mennem hozzá.És úgy elég érdekesre szokott sikerülni a leszállásom,hogy kétmásodpercenként ugrik előre 300 métert.(magyarul CRASH :D)
  • ellington
    nekem is kinyírja, ha közel megyek, ezt megoldottam azzal, hogy nem megyek közel. ha lesz jobb gépem, akkor majd.

w77d: 1024ben minden maxon?
  • adam944
    Akkor jól gondoltam,és már értem,hogy Ferihegyen mért nem történt semmi . Gondolom a nagyobb reptereken van ilyen,meg a ferihegyi kiegészítőben,ami nekem azért nincs fent,mert teljesen lelassította a cuccot,amikor közel értem Ferihegyhez
  • w77d
    az a baj, hogy ahhoz, hogy 1280x1024-ben játszak nekem is kőkeményen le kell vennem sok dolgot mediumra
  • ellington
    tuti nem olyan magasan mint te :D

én medium high körülre lőttem be magam.
  • w77d
    ti milyen felbontáson és milyen beállításokkal játszotok?
  • ellington
    http://www.aerosoft.de/shop-rd/bilder/screenshots/fsx/budapest2007/19.jpg

ilyet keress.
  • ellington
    az utashíd az amin a nagy utasszállítókba beszállnak az emberek. akkor tudod aktiválni, ha közel mész hozzá. nem minden reptéren fogsz találni. amúgy ha megnyomod, akkor kifordul feléd.
  • adam944
    Az utashíd mire jó? Mert én hiába nyomom a ctrl+j-t a parkolóban meg a kapuknál,nem történik semmi.
  • adam944
    Azért van,mert amíg nem jelölsz ki új útvonalat,addig nem repülhetsz.Tehát a Clear után válassz másik induló és célrepteret,és akkor mehet az ok.
  • abelino
    Sziasztok!
    Az mitől lehet, hogy a default "flight planner"-ben a beállított útvonalat ki szeretném törölni, a "clear" gomb hatására az "ok" gomb is tiltódik? (És nem tudom elhagyni az útvonal tervező ablakot.)
    Minden ötletet köszöntettel veszek!
    abelino
  • ellington
    a 737-es Boeing-nél működött, hogy a radarján kijelezte az útvonalat. a 747-es már nem jelzi ki, nav és gps módban sem. nem tudom mi lehet a gond. alert? #3042
  • Ombika
    MEg igyis ezert kerdes lesz ugyanerrol mar latom elore!! :)))
  • alert
    Hiehetetlen lusták vagytok utánanézni a dolgoknak, megnézni a bill kiosztást, elolvasni néhány dolgot, stb. Minden csak az mi, ezt hogy, azt miért, ezt hogyan....

Utashidak kérése CTRL+J
    Tankolóautó hívása SHIFT-F
    Hátratoló autó hívása SHIFT+P

A mozgó járművek csak akkor jönnek ha a scenery complexity és az AI traffic egy bizonyos megjelenítési szint fölé van állítva, a csápok pedig akkor mozognak ha az Advanced Animations be van kapcsolva.

Nesztek magyar bill kiszotás meg egy-két segítség

Magyar nyelvű oktatóanyag az alapoktól FS-hez

Segédletek! Attól, hogy FS2004-hez vannak FSX alatt úgyanígy működnek

FSX gyakran ismételt kérdések magyarul

FS2004 gyakran ismételt kérdések magyarul (FSX-hez is)

Az egész fő oldala...

Legalapvetőbb ismeretek a repüléshez (thx to IVAO)

Látás szerinti repülés (thx to IVAO)

Műszeres navigáció alapjai (thx to IVAO)

Műszer szerinti repülés (thx to IVAO)

Az IVAO magyar oldala
  • adam944
    Inkább úgy mondd,hogy mi a neve a kontrollerek között,mert nálam a shift+L az a pilótafülke világítás ki/be.
  • chicco
    Shift+L
    aszem
  • Solt
    bocsánat, de nem bírtam kihagyni! :)
  • adam944
    Ez fájt:D
  • Solt
    nem elég kitolás, hogy nem válaszólnak? :D
  • adam944
    Basszus,válaszoljon már valaki! Hol lehet kitolást meg follow me-t kérni?
  • ellington
    a két fekete mezőbe gondolom a kiindulási meg az érkezési reptér négybetűs kódját kell beírni. betöltöm a játékot, a connectre megyek, és kiírja, hogy "IPC request contains bad data - Check FSUIPC Version 3.2 or later". ez lehet az a program amit nekem nem tudott felrakni..?
  • litlebubu
    Szerintetek ezen a videón látható robbanás és fegyverzet effektek melyik kiegészítőben találhatóak?
  • ellington
    csak úgy engedi a find routet, ha el is mented. akkorsem írja ki nálam.

a progi is fut, de nem találtam add-on feliratot sem.

ez nem az én napom :D
  • Clidey
    Nemigaz, lehet akár VOR to VOR vagy bármi más is. A lényeg, hogy miután rendesen kitöltötted a indulási és érkezési repterek adatait, nyomj egy 'Find Route'-t, és mentsd el. Eztán már a GPS is tudni fogja az útvonalat.
  • ellington
    ez fsx-hez van vagy 2004hez? mert airbus 321-et nem is lehet választani.
  • Frequency
    A háttérben mindig fusson a Voice progi!
  • Frequency
    Elindítod a szimet,kiválasztod a gépet amivel repülni szeretnél,amikor a kifutón áll a géped nyomsz egy ALT-ot,fent megjelenik az add-on felirat,ott connectolhatsz a dumás progihoz.Persze abban a progiban is állítsd ugyanarra a gépre,a setupban megtalálod.
  • adam944
    Choose Routing szó alatt lehet kiválasztani
  • adam944
    Várjcsak! Asszem megvan a gond: Flight Plannerben amikor beállítottad az induló és a cél reptereket,akkor a Find Route mellett van pár választási lehetőség,amit kattintással jelölhetsz ki. És ott a Direct-GPS legyen kijelölve!
  • ellington
    épp ezért kéne, hogy a gép fedélzeti radarján lássam kis lila csíkkal az útvonalat, mint akármelyik misson feladatban. ott bezzeg bele van táplálva, nem hiszem el, hogy a halandó ember egy free flightnál nem tudja ugyanezt megcsinálni..