33535
  • Strami11
    vki plz: a ServInfo ugyebar nem jeleniti meg alapbol az IVAO-n tortenorepkedseket... problemam: atirom mindenhol az IVAO uj cimere es utanna vissza irja magat, vagy nemtom mit csinal de mar nem ugyvan hanem a regi... eddig egyszer mar ugymaradt, de semmi... az IVAO halott, valaki nem tud vmit ezzel kapcsolatban?
  • Clidey
    Érdekesen áll a magasságija...mintha fel volna cserélődve kicsit a két oldal... :D Egyébként cool! ;)
  • Hypo #3273
    Nekem a legelso szeria van meg anno akkor vettem kint, nekem ezzel sincs semmi bajom en eleinte IL2 es lockonhoz hasznaltam csak kesobb jott hogy neha fs-el is nyomom. trackir.com on sok video van hogy muxik, nekem bejott en pl il2-t massal nem is tudnam jatszani nagyon valosagos.
    Sőt az ujabbak a vector expansional meg elore hatra mozfulatokat is kovetnek
  • Szabi1991
    neem :)))
    csak kéne csinálnom vmi kira pályát a gépnek :D
  • adam944
    Te teljesen át akarod alakítani a San Andreast repülőszimulátorrá??
  • Szabi1991
    vki eltudná küldeni az Airrace-es "gumitornyokat" ? :D

szal a kaput ami között át kell menni :)
  • wolfaud
    és mennyire gyorsan követi le e fejmozdulatodat? illetve menyi az fps veszteség?
  • Ombika
    TE is ennyiert vetted amennyiert itt van?
    Autoszimulatorokhoz is probaltad mar esetleg?
  • Hypo #3267
    Nekem a tft tetejen van en azert megfogattam de nem esik le.
  • Ombika
    Szerinted ezt TFT-re is fel lehet fogatni mivel ha jol latom itt 3 laba van ?! VEtt mar innen vki ilyen szerkezetet?
  • Hypo #3265
    TRACKIR a neve itt megnezheted megveheted magyarorszagon
  • Ombika
    Mi is annak a cuccnak a neve amit fejre kell erositeni es ugy lehet a pilotaflkeben jobbra-balra nezelodni es mennyibe is kerul kb?
  • Szabi1991
    köszi srácok a skint, nagyon kira :)
  • Strami11
    jajj... tiszta hulye vagyok, neharagudj, most repultem vele egy nizza-parizst... es nezem, mondom mit mondtam en a sracnak, hat itt a landing van... :D:D neharagudj XD akkor a shift+f10 es ott megkeresed.. (en nem szoktam hasznalni mert akkor a legiero eszrevesz es lelo mielott belerepulok a celba :P:D:D)
  • alert
    FSX kapcsán nem ajánlom hacsak nem rendelkezel a legjobb 4 magos processzorral és SLI-s kettő darab 8800GTX videókarival, mivel ezek még az FSX-et is épp hogy meghajtják max grafikán, nemhogy 3 monitorra számoljanak 3 különböző képet. Ráadásul a th2go ára sem kevés arról meg már nem is beszélek, hogy legyen 3db ugyanolyan típusú monitor az ember asztalán. Ha ezt igazán élvezhetővé akarod tenni FSX-el, akkor 3 hálóba kötött brutális PC-nek kellene számolnia a 3 különböző monitorra képet. Ebben az esetben viszont tök felesleges a th2go (amúgy meg a ketyere nélkül is megoldható ez a 3 monitoros dolog, azt nem tudom hogyan, de több helyen láttam).
  • Brikó
    Sziasztok!

Régebben volt itt szó a dual monitor használatáról, ennek kapcsán tett be Alert egy meggyőző képet. Most megjelent a Matrox újdonsága, ami ha minden igaz, "FSX Certified". Kinek mi a véleménye, érdemes beruházni egy ilyen "kütyüre"? Esetleg próbálta valaki az elődjét (analóg verziót)?

Matrox TripleHead2Go DIGITAL Edition
  • Ombika
    shift+f1 vagy ctrl-el kombinalva aszem! :)
  • Balazs15
    ööö én még kezdö vok de asszem megvan elsö "értelmes" kérdésem Hogyan kell a motort beinditani?:D:D:D:D:D:
  • Szabi1991
    akkor kérhetném , hogy feltöltsd ide ?

vmiért nem kaptam meg a leveled
  • Strami11
    pedig elkuldtem
  • Szabi1991
    még nem ért ide a skin
  • Strami11
    Nah skacok I'm back :D tehat mingyart megy a skin, es a 737nek a nav lightja most igy pontosan nemtom hol van, de hogy az overhead panel vagy nemtom magyarul min van az biztos :D (ha meg nem akkor keverem a jumbo-val, segaz...) ha meg nem talalod akkor shift+f10, es a "keys"-nel beirod a keresobe... :)
  • adam944
    Hát,a 737-nél biztos nincs:D

Hol lehet fel-le kapcsolgatni a 737 Nav Light-ját?
  • Szabi1991
    ment privi :)

és köszi, sajna nekem elég gyenge gépem van, plusz repüléshez sincs túl sok érzékem...

így a GTASA ban repülgetek, de kéne a FSX ből konvertált Extra 300-ra vmi rendes skin :D
  • Strami11
    majd ha hazaertem megy, most suliban vok :D adj e-mail cimet
  • Szabi1991
    nem, de nekem az eredeti festés kéne :DD
  • Strami11
    ez mas mint az eredeti redbullos???
  • Szabi1991
    köszi ! :)
  • Vlala #3247
    Ha délutánig nem lesz jelentkező, akkor otthonról átküldöm.
  • Szabi1991
    Hello !

Vki áttudná küldeni nekem az Extra 300 Red Bullos skinjét ?

ezt:

• Strami11
    shift+5 es ott vhol a balszelen van (vagy az bombardiernel van? :D)
  • adam944
    Hy!
    Az lenne a kérdésem,hogy a 737-esnél hol tudom fel-le kapcsolni a Nav Light-ot? (a szárnyak végén lévő világítás)? Mert amikor megnyomom az L-t,ami alapértelmezettben az összes világítás fel-lekapcsolása,akkor ég,de én külön nem találom a kapcsolóját.
  • Strami11
    I love Alert! :D
    na jo en se vok buzi :D
  • alert
    Én nem repültem FSX-el IVAO-n, de működik, annyit tudok, hogy külön IVAP szoftver van hozzá. Ahonnan letöltötted, ott van hozzá komplett leírás, hogy hogyan használd, az fs2004-eshez pedig magyar nyelvű is, bár talán már az FSX-hez is. Abban le van írva, hogy pontosan mit tud a progi és hogyan kell használni lépésről lépésre. www.ivao.aero
  • Strami11
    na jo... kezdem elvesziteni a fonalat XD az IVAO elvileg mukodik FSX-el (ha jol tudom... persze mostmar nem csodalkoznek ha nem :PXD) amikor az IvAp-ot inditom FSX alatt, akkor szepen bejon... ha rakattintok kilep a repulesbol - mert a start menubol inditom ugy, hogy a session mar fut. Csak az a baj, hogy Sessionben, meg nem tudom a felso menusorrol elinditani, ugyanis az FSX nem engedi bekapcsolni... (menubar) ha valaki tudna segiteni plz szoljon :)
    "A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye." :D:D:D
  • Strami11
    oks, bocsi, a sotetseg beszelt belolem, megoldottam, nem szoltam, remelem nem egtem :D
  • Strami11
    nah... most latom, hogy a VATSIM az igen :))) regizek oda is, gondolom nem fogjak leharapni a fejem mer mind2re regiztem :D amelyik jobb azt hasznalom... es majd a London Timesba egymas ellen forditom oket, ha vmelyik jobb... :D
  • Strami11
    ez most lehet hogy nagyon hulye kerdes, de... az IVAO-val lehet FSX-el repulni? :)
  • alert
    Nincsmit, de magad is megtaláltad volna, ha kicsit olvasgatsz :) ha rákattintasz az oldal tetején a banner-re, akkor sok infót találsz FS-ről segédletek vagy FAQ formájában, millió linkel amik millió újabb linket adnak majd :D
  • Strami11
    na ez az ami hianyzott eddig nekem... mar csak ultimate traffic es aztan kiraly... :P:D:D koszi ezt a linket Alert