33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#3153 például innen: http://www.avsim.com/
de ha koolyabb repcsit akarsz, akkor venni kell innen: http://secure.simmarket.com/default.php -
#3152 és magyar repülőket honnan lehet download? -
#3150 repcsik nincsenek benne -
#3149 1. a budapestes kiegészítő csak 700MB?
2. ebbe benne vannak a magyar repülők vagy azokat külön kell leszedni? -
#3143 ahonnan töltötted, ott nézd meg az info fájlban a serialt!
ha ott nincs akkor google! -
#3142 hehe,úgy tötöttem le... -
#3141 Olvasd el a .nfo-t amit a boltban adtak hozzá. -
#3140 segítsetek légyszí!!!Most telepítettem fel a játékot és nem indúl!!
vmilyen jelszót kér!!!
itt található a kép HELP -
#3139 Jó, csak most is délután játszottam és kifogyott az üzemanyag, és azért örültem volna hogy a kényszerleszálláskor azért megsérült volna a gép, vagy valami -
ellington #3138 max addon formájában kaphatsz ilyet, alapban nem tartozik a polgári repülőgépszimulátorhoz csicsa robbanás. aki ezzel játszik, valszeg nem a földbe, hanem a földre, rakná a gépet.. érted. -
#3137 #3128 pls valaki -
#3136 Hát így legalább tudok notmálaisan játszani :). Ha maxra raktam (elméletileg azon volt) akkor olyan játszhatatlan volt hogy... :( -
#3135 huhh.... hát ez gáz... -
#3134 nem tört: http://secure.simmarket.com/default.php
törtek azok sokfelé :) -
#3133 thx
akkor berakok pár képet hogy milyen a garika nálam xD
-
adam944 #3132 Alapértelmezettben a Dokumentumok/Képekbe. -
#3131 Oké, akkor nem szóltam...
De azért egy privinek örülnék...
Dante. -
#3130 Rengeteg tört addon is van, de nem ezen a fórumon. Privátban beszéljetek ;) -
#3129 Nagyon köszi a választ!
Azért 73 Giga... durva! Ha nem vagyok pofátlan, megtudnál osztani velem egy két addon-lelőhelyet? (kerül, amibe kerül, csak olcsó legyen...)
Dante. -
#3128 És még egy utolsó kérdés. Nem lehet benne állítani valamit hogy mondjuk ha lezuhanok akkor fölrobban a gép vagy ripityára törik?
-
#3127 Ja és az FSX-ben hogyha csinálok egy screenshot-ot a v-vel akkor azt hova menti? -
#3126 de mondom, lehet több is :) -
#3125 Azt a rohatt, 73 giga. Nem semmi -
#3124 annyit
fent volt vagy 200 repcsi és az összes jelentős scenery!
de még mindíg volt rengeteg addon! -
ellington #3123 73? -
#3122 igen, a konfigodon szinte fullon fut az fs9! Arra is ráéreztél, hogy addonokkal gazdálkodás határa a csillagos ég :D
nekem mielőtt fsx-re váltottam az fs9 73gigát nyomott :) -
#3121 Bocsi a lámáskodásért, de jól értem, hogy a konfigomon, hiába rakom a legigényesebb addonokkal tele a 2004-et, mégis tudom full grafon futtatni? Más; vannak tört verziójú addonok is? (sajnos FSX elég gányul ment...) És kb mennyit foglal, úgy a game, ha tényleg alaposan megpakolom addonokkal? Vagy a felső határ a csillagos ég, ezen a téren?
Bocsi, ha túl nyilvánvalók a kérdéseim!
Dante. -
#3120 Meg grafika terén mind1 melyikkel játszok mert úgyis minimumon kell játszanom mind2-vel -
#3119 Akkor inkább maradok az FSX-nél. Nincs kedvem töltögetni ilyen ilyan "kiegészítéseket" XD -
#3118 Milyen konfigod van? Az FS2004-el az a gond, hogy magának a játéknak a grafikája idejétmúlt. Mindezt fel lehet tupírozni mindenféle scenery-vel, kiegészítővel, amikkel az FSX-nél is szebb "világot" kapsz eredményül. A hátránya, hogy ezen kiegészítők természetesen rontják az FPS-t aminek leginkább a proci szab határt akárcsak FSX esetén viszont közel sem olyan drasztikus a helyzet. Egy ma középkategóriás géppel tökéletesen (30FPS felett) futtathatók FS2004 alatt a legszebb scenery-k, repülőgépek és mindenféle időjárás meg látványgeneráló kiegészítők is együtt használva őket. A mai középkategóriás gép alatt az Intel core2-es procik gyengébb változataira gondolok (e6300, e6400) illetve egy középkategóriás kb 30 ezer HUF-os videókártya és 1GB memória. Azért írom az intel c2d-t, mert messze ez a legjobb az Intel és AMD procik között és az FS-hez abszolút ideális. Az AMD nem válik be, hiába veszel belőle drágát FS alatt lassú lesz. Celeron említésre sem méltó, a D és egyéb jelzésű Intelek pedig majdnem annyiba kerülnek mint a c2d procik mégsem hozzák ugyanazt a sebességet FS alatt. Gyakorlatilag 130 ezer HUF-ból kijön egy olyan gép, amin az FS2004 csillog-villog és ez ma egyáltalán nem egy nagy összeg abból a szempontból nézve ha valaki játékra vásárol számítógépet főleg szimulátorra... A kiegészítőket használva pedig egyáltalán nem rondább a grafika. Néhány screenshot FS2004 alól:
London-Heathrow
Budapest 2007 scenery
Netherlands VFR
Amsterdam
Dornier 27 -
#3117 csak minimum grafikán kapsz egy Fs 1 körüli grafikát :D -
#3116 Lehet hogy futna, csak minimum grafikán. Az X-nek is a minimum gépigénye nem túl nagy -
ellington #3115 hogy érted? ezen a konfigon, amit írtál? ez az fs2004nek nagyon kevés. esély nincs a futtatásra.. -
adam944 #3114 Az X fut,a 2004 nem? -
ellington #3113 ezen a gépen épphogy el se indulna -
adam944 #3112 Gépigény:
Minimum hardware: PIII 450 MHz, 128 MB RAM, 8 MB-os 3D kártya, 1,8 GB HDD
Multiplayer: LAN, internet
-
#3111 A Flight Simulator 2004-nek mi a gépigénye és a grafikája rosszabb mint az FSX-nek (gondolom igen XD)?
Amúgy most az FSX-ben levettem mindent minimumra és olyan faxául megy hogy csak na (mondjuk csak az óceán fölött és valami hegyes tájnál voltam) -
ellington #3110 #3086? -
#3109 Processzor és vga limitált a dolog. Neked 7-8 fps-ed van, nekem kb 10, pedig gyengébb a konfigom (e6400, 7950GT) igaz a proci 3200-on megy ami kb gyorsabb mint egy e6800. A lényeg, hogy nagyrészt a proci gátolja a dolgot és 4 maggal sokkal gyorsabb lenne. Év vége felé jönnek az új 4 magos intelek, azokkal lehet majd jóra számítani. Illetve az új geforce kártyákkal... szintén év vége felé... A Budapest scenery pedig azért ennyire kirívóan lassú, mert bármely más scenery-nél nagyobb felbontású textúrákat használ és iszonyatosan sok objektumot tartalmaz és hatalmas a kiterjedése. Tehát a részletek miatt. Az FS2004 engine alatt pl leszámítva a csillogást, bumpmap-eket, specularmap-eket nálam lazán 40 FPS, screenshotok FS2004 alól ITT. -
#3108 livery