33535
  • w77d
    például innen: http://www.avsim.com/

de ha koolyabb repcsit akarsz, akkor venni kell innen: http://secure.simmarket.com/default.php
  • FLeT
    és magyar repülőket honnan lehet download?
  • w77d
    repcsik nincsenek benne
  • FLeT
    1. a budapestes kiegészítő csak 700MB?
    2. ebbe benne vannak a magyar repülők vagy azokat külön kell leszedni?
  • w77d
    ahonnan töltötted, ott nézd meg az info fájlban a serialt!
    ha ott nincs akkor google!
  • hungaro
    hehe,úgy tötöttem le...
  • Papirzacsi
    Olvasd el a .nfo-t amit a boltban adtak hozzá.
  • hungaro
    segítsetek légyszí!!!Most telepítettem fel a játékot és nem indúl!!
    vmilyen jelszót kér!!!

itt található a kép HELP
  • rooney8
    Jó, csak most is délután játszottam és kifogyott az üzemanyag, és azért örültem volna hogy a kényszerleszálláskor azért megsérült volna a gép, vagy valami
  • ellington
    max addon formájában kaphatsz ilyet, alapban nem tartozik a polgári repülőgépszimulátorhoz csicsa robbanás. aki ezzel játszik, valszeg nem a földbe, hanem a földre, rakná a gépet.. érted.
  • rooney8
    #3128 pls valaki
  • rooney8
    Hát így legalább tudok notmálaisan játszani :). Ha maxra raktam (elméletileg azon volt) akkor olyan játszhatatlan volt hogy... :(
  • w77d
    huhh.... hát ez gáz...
  • w77d
    nem tört: http://secure.simmarket.com/default.php
    törtek azok sokfelé :)
  • rooney8
    thx
    akkor berakok pár képet hogy milyen a garika nálam xD

• adam944
    Alapértelmezettben a Dokumentumok/Képekbe.
  • Dante73
    Oké, akkor nem szóltam...
    De azért egy privinek örülnék...

Dante.
  • alert
    Rengeteg tört addon is van, de nem ezen a fórumon. Privátban beszéljetek ;)
  • Dante73
    Nagyon köszi a választ!
    Azért 73 Giga... durva! Ha nem vagyok pofátlan, megtudnál osztani velem egy két addon-lelőhelyet? (kerül, amibe kerül, csak olcsó legyen...)

Dante.
  • rooney8
    És még egy utolsó kérdés. Nem lehet benne állítani valamit hogy mondjuk ha lezuhanok akkor fölrobban a gép vagy ripityára törik?
  • rooney8
    Ja és az FSX-ben hogyha csinálok egy screenshot-ot a v-vel akkor azt hova menti?
  • w77d
    de mondom, lehet több is :)
  • rooney8
    Azt a rohatt, 73 giga. Nem semmi
  • w77d
    annyit
    fent volt vagy 200 repcsi és az összes jelentős scenery!
    de még mindíg volt rengeteg addon!
  • ellington
    73?
  • w77d
    igen, a konfigodon szinte fullon fut az fs9! Arra is ráéreztél, hogy addonokkal gazdálkodás határa a csillagos ég :D
    nekem mielőtt fsx-re váltottam az fs9 73gigát nyomott :)
  • Dante73
    Bocsi a lámáskodásért, de jól értem, hogy a konfigomon, hiába rakom a legigényesebb addonokkal tele a 2004-et, mégis tudom full grafon futtatni? Más; vannak tört verziójú addonok is? (sajnos FSX elég gányul ment...) És kb mennyit foglal, úgy a game, ha tényleg alaposan megpakolom addonokkal? Vagy a felső határ a csillagos ég, ezen a téren?
    Bocsi, ha túl nyilvánvalók a kérdéseim!

Dante.
  • rooney8
    Meg grafika terén mind1 melyikkel játszok mert úgyis minimumon kell játszanom mind2-vel
  • rooney8
    Akkor inkább maradok az FSX-nél. Nincs kedvem töltögetni ilyen ilyan "kiegészítéseket" XD
  • alert
    Milyen konfigod van? Az FS2004-el az a gond, hogy magának a játéknak a grafikája idejétmúlt. Mindezt fel lehet tupírozni mindenféle scenery-vel, kiegészítővel, amikkel az FSX-nél is szebb "világot" kapsz eredményül. A hátránya, hogy ezen kiegészítők természetesen rontják az FPS-t aminek leginkább a proci szab határt akárcsak FSX esetén viszont közel sem olyan drasztikus a helyzet. Egy ma középkategóriás géppel tökéletesen (30FPS felett) futtathatók FS2004 alatt a legszebb scenery-k, repülőgépek és mindenféle időjárás meg látványgeneráló kiegészítők is együtt használva őket. A mai középkategóriás gép alatt az Intel core2-es procik gyengébb változataira gondolok (e6300, e6400) illetve egy középkategóriás kb 30 ezer HUF-os videókártya és 1GB memória. Azért írom az intel c2d-t, mert messze ez a legjobb az Intel és AMD procik között és az FS-hez abszolút ideális. Az AMD nem válik be, hiába veszel belőle drágát FS alatt lassú lesz. Celeron említésre sem méltó, a D és egyéb jelzésű Intelek pedig majdnem annyiba kerülnek mint a c2d procik mégsem hozzák ugyanazt a sebességet FS alatt. Gyakorlatilag 130 ezer HUF-ból kijön egy olyan gép, amin az FS2004 csillog-villog és ez ma egyáltalán nem egy nagy összeg abból a szempontból nézve ha valaki játékra vásárol számítógépet főleg szimulátorra... A kiegészítőket használva pedig egyáltalán nem rondább a grafika. Néhány screenshot FS2004 alól:

London-Heathrow
    Budapest 2007 scenery
    Netherlands VFR
    Amsterdam
    Dornier 27
  • w77d
    csak minimum grafikán kapsz egy Fs 1 körüli grafikát :D
  • rooney8
    Lehet hogy futna, csak minimum grafikán. Az X-nek is a minimum gépigénye nem túl nagy
  • ellington
    hogy érted? ezen a konfigon, amit írtál? ez az fs2004nek nagyon kevés. esély nincs a futtatásra..
  • adam944
    Az X fut,a 2004 nem?
  • ellington
    ezen a gépen épphogy el se indulna
  • adam944
    Gépigény:
    Minimum hardware: PIII 450 MHz, 128 MB RAM, 8 MB-os 3D kártya, 1,8 GB HDD

Multiplayer: LAN, internet

• rooney8
    A Flight Simulator 2004-nek mi a gépigénye és a grafikája rosszabb mint az FSX-nek (gondolom igen XD)?

Amúgy most az FSX-ben levettem mindent minimumra és olyan faxául megy hogy csak na (mondjuk csak az óceán fölött és valami hegyes tájnál voltam)
  • ellington
    #3086?
  • alert
    Processzor és vga limitált a dolog. Neked 7-8 fps-ed van, nekem kb 10, pedig gyengébb a konfigom (e6400, 7950GT) igaz a proci 3200-on megy ami kb gyorsabb mint egy e6800. A lényeg, hogy nagyrészt a proci gátolja a dolgot és 4 maggal sokkal gyorsabb lenne. Év vége felé jönnek az új 4 magos intelek, azokkal lehet majd jóra számítani. Illetve az új geforce kártyákkal... szintén év vége felé... A Budapest scenery pedig azért ennyire kirívóan lassú, mert bármely más scenery-nél nagyobb felbontású textúrákat használ és iszonyatosan sok objektumot tartalmaz és hatalmas a kiterjedése. Tehát a részletek miatt. Az FS2004 engine alatt pl leszámítva a csillogást, bumpmap-eket, specularmap-eket nálam lazán 40 FPS, screenshotok FS2004 alól ITT.
  • w77d
    livery