33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
adam944 #3067 Állítgasd a grafikai beállításokat,ha nem jó a GPS,hátha nem bírja el. -
ellington #3066 franc, akkor sose fogom tudni követni az irányokat. -
adam944 #3065 A "radaron" változtatni elég kevés gépen lehet. Pl a 747-esen egy, a kijelző fölötti tekerővel,de nálad szerintem valami beállítás nem jó,mert nekem is alapértelmezettben jelezte az útvonalat. -
ellington #3064 letöltöttem, felraktam, setup megvan, de a végén valami Voice programot nem tudott felrakni. de azért kiírta, hogy rendben va a telepítés. lett is egy ikonom egy fdc live cockpit ikon. ez lenne maga a szimuláció? mert mondanom sem kell, freeflightot egyből betöltöttem, adtam neki gázt, és semmi beszélgetés nem volt.. -
ellington #3063 adam kérdésére a válasz engem is érdekelne. plusz még, hogy melyik gombbal kell a radaron a megjelenítést változtatni. -
adam944 #3062 Milyen oldal?
Szerintem keversz Ellingtonnal. Én a follow me-t meg a kitolást kérdeztem. -
félix1995 #3061 megadnád az oldal címét! -
ellington #3060 ezer kösz, már töltöm is. én nem is fedeztem fel ezt az aerosoft cuccok közt.. -
#3059 Ez meg a másik: -
#3058 Egyébként itt egy videó róla: -
#3057 Ellington!Ajánlom neked az FDC Live Cocpit nevü kis remekművet,pontosan azokat kapod amikre vágysz...pl:A másodpilótád szövegeli ha te bármit csinálsz..futóbehúzás,fékszárnyak állása.Ezen kívül van stewardess szövegelés is,szóval mint a kiegészítő nevéből is adódik,megtelik a pilótafülkéd "élettel".Én használom ezt a progit,és nagyon bejött. -
adam944 #3056 (már ha van ilyen) -
adam944 #3055 Hol lehet Follow me-t és kitolást kérni?
-
félix1995 #3054 Egyetértek ellingtonnal! -
ellington #3053 és olyan kiegészítőt, ami free flightos repülés közben is szimulálja a beszélgetéseket? mármint tudom, hogy a légiirányítókkal amúgyis kell, de imádtam mikor a stewardess mondja, hogy kapcsold be az öveket, meg készülünk a leszálláshoz, köszönjük hogy minket választottak... -
félix1995 #3052 Nem tud valaki olyan letöltést ahol rendes normánis pilota fülke van? -
ellington #3051 na pont az az egy van meg:D -
#3050 Rengeteg "missionokat"találhatsz a neten,pl ezt:Simulator.X.ADDON.Aerosoft.Flight.Tales. -
#3049 Azt nem thermalnak nevezik....hanem termiknek.Amúgy meg a játékon belül be állitható hogy lásd ezt a felfelé áramló meleg levegőt,ha bele repülsz egy
ilyenbe akkor tartsd a gépet ebben a spirálban körbe-körbe,és közben emeld
a vitorlázó orrát. -
kockafej554 #3048 nincs ATC hang vagy ha van akkor egy vagy két szót ismételget hol lehet a hiba? -
ellington #3047 na azt nem tudja valaki billentyűzeten melyik gomb? nem tudom hogy keressem. -
adam944 #3046 A legtöbb gépnl lehet egy kapcsolóval állítani azt a kijelzőt,ahol az útvonalat kell mutatnia.Ha azt tekergeted,akkor meg kell jelennie. -
ellington #3045 nálam nem mutatja a műszerfal, azért kérdem. -
Vlala #3044 Valaki tudna segíteni abbasn, hogy hogy kell vitorlázni? Addig ejutottam, hogy vannak bizonyos helyek, amely felett a levegő melegebb, ezért felszálló áramlat keletkezik, ezt nevezik thermalnak. Namármost, ebben kellene körbe-körbe menni addig, amíg el nem érem a kívánt magasságot, ezt a légáramlat-mérő hanggal jelzi is. A gyakorlatban viszont ez nem akaródzik működni... -
adam944 #3043 Elvileg ha a GPS mutatja,akkor a műszerfalon is ott kell lennie. Az pedig valószínüleg grafikai hiba,hogy mindig be kell tölteni. -
ellington #3042 a gps. minden nézetváltásnál újra kell shifteffhármazni. de engem inkább az érdekelne, hogy a repülő műszerfalán a radarba bele lehetne e valahogy táplálni, mint a küldetéseknél..
pluszba még megkérdezném, hátha valaki tud rendes fizetős missionökről, hogy melyik cég gyárt iylet..? -
adam944 #3041 Hogy érted hogy eltűnik? Mi tűnik el? A GPS, vagy az útvonal? -
ellington #3040 2998? -
adam944 #3039 Igen,az sok gépnél előfordul, hogy vagy egyáltalán nemjó, vagy tűrhető,vagy más gép fülkéjét használja. Ezzel számolj minden letöltésnél. -
félix1995 #3038 Sajnos a pilota fülke nem valami jó. -
félix1995 #3037 Ok mégegyszer is nagyon szépen köszönöm adam944!!!!!!!!!!! -
adam944 #3036 Navégre.Örülök,hogy segíthettem.Minden letöltött cuccal ugyanezt kell csinálni -
adam944 #3035 Akkor nem jó helyre másoltad az egészet.Ne becsomagolva másold be az Airplanesbe,hanem bontsd ki. A kibontott mappában kell lennie egy Model,Panel,Sound,és Texture mappának, és esetleg van Effects és Gauges is.Ezen kívül kell lennie egy aircraft.cfg fájlnak, valamint a géped neve.air fájlnak. Ezeknek kell bentlenni az Airplanesben,de nem bedobva,csak úgy,hanem a gép mappájában. Szal valahogy így kell kinéznie: C:\\Program Files\Microsoft Flight Simulator X\Simobjects\Airplanes\gép neve*.
*:ebben a mappában vannak a fenti mappák és fájlok.Az Effects-el és a Gaugessel pedig már tudod,mitcsinálj. -
félix1995 #3034 Baszkulcs baszkulcs sikerült nagyon szépen köszönöm adam944 nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
félix1995 #3033 Most letöltöttem eggyet és se gueges se effect nincs benne mit csináljak?
-
félix1995 #3032 Be se tölti nem találom a free flightbe. -
adam944 #3031 1. Az Airplanes a Simobjectsben van
2.Mi nem működik? Betölti,de nincs pilótafülke, vagy hang, vagy akármi, vagy be se tölti és nem találod a Free Flightban? -
félix1995 #3030 Sajos nem jó de azért nagyon szépen köszönöm a segitséget!! -
félix1995 #3029 Az airplanes a sim objectbe van igaz? -
ellington #3028 #2998?