33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#3395 csá nép!
Lehet ezzel a gémmel lanozni? -
#3394 igen azt hiszem tester.
Fiber Frame, Texture Bandwith -
#3393 Alap tweak-en mit ertesz?
Amugy aki linkelget ott dx10bol kepeket ,o kilenne? Tester? -
#3392 Ez a srac konfigja amugy ott a forumon is
Computer Specs: Conroe E6600 @ 3.6 Ghz water cooled
FSB 1600
P5WDG2 WS Professional
Mushkin XP2-6400 4GB kit CL4
5 x WD 2500 KS 16 MB S-ATA2
Enermax Galaxy 1000 Watt
BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC WC 768MB @ 650/1500/2000
24" Benq FP241 6ms LCD @ 1920x1200x32
az alap tweakeket hasznalja, es nehany kepen FEX es kieg a szep felhokert -
#3391 Nekem C2D+2 giga ram+ 7900 GTX es gond nelkul megy fullba ,minden forgalommal 20 fps-eket,de ezt mar irtam!
Dx 10 meg annyiban mas,hogy vistanak kell 3 giga ram + 8800 gtx kb.De hiaba raktam be 8800 GTX-et gepembe,a javulas 5%ot jelentett,tehat nem graf kell ide ,az majd csak dx 10 miatt kell! -
#3390 Kiváncsi lennék milyen gépen futott ami ilyen felbontásba igy futott -
#3389 Akkor igy jartal!!!! En mar nagyon varom! -
litlebubu #3388 Én nem látok külömbséget a DX9-hez képest. -
#3387 FSX Acceleratin & DX10 Preview video!! -
#3386 Eleg jol nez ki Dx10-el! :) -
#3385 ? Nem értelek na mindegy.
Ha valakit érdekel még pár kép az uj kiegbol itt csemegezhet.
képek -
ToMy_ #3384 Javaslom az Alphasim-es repcsiket kipróbálásra.
Hivatalos weblap -
#3383 A Combat FS meg WWII-es sim, de annak se jo.Azért irtam, hogy ne legyen benne fegyverhasználat,de aki nem szeretne utasszállitoval és robottal repkedni az is tudjon "valos" helyszinek fölött gyakorolni a navigáciot.Sajna amiket mostanában láttam vadászgépeket benne azok meg se közelitik a valos gépek kabinjait nem hogy 3d-ben kapcsolgatni lehessen öket. -
Vlala #3382 Arra ott a Combat FS. Ez polgári repülőszimulátronak indult, örülök, hogy végre repülhetek anélkül, hogy valaki szét akarná lőni a se... na, a gépemet. -
#3381 Csak az fáj nekem a legjobban az egész FS sorozatban, hogy jo ne legyen benne fegyverhasználat,de attol még a vadászgépeknél a navigácios és rádiozás részt ugyan ugy kidogozhatnák a valosnak megfeleöen.Mert egy kicsit gagyinak tünik hogy minden panel külön ablakba felugrik és egy mezei GPS képet ad be .Legalább a hivatalos megjelenésünél mint most ez az F18-as.Utánna már az át lehetne modositani a többire. -
litlebubu #3380 Szép képek! És mind egyforma! Ez az a játék ,ahol meg kell keresni a képek között a külömbségeket? -
#3379 Pár kép az uj packbol.
-
#3378 Nem csak vistán megy...xp-n is fog menni mert a direktX 10 támogatja a 9-et a 8-at...De ahhoz vista kell ha dx10-ben akarsz játszani... -
#3377 Xp-ben nincs dx10,igy ez bukta,csakis Vista!! -
#3376 Az fsx kiegészitőre vissza kanyarodva windows xp-alá a direct x10 benne lesz vagy az csak Vistaval fog futni es ezert lesz directx 9 es verzio is? -
#3375 freeflight, es ott a repter beallitasnal nem az kifutot hanem a parkolo helyet valasztod :) -
#3374 köszi,sikerült de még 1 kérdés,hogykell beálni parkolóba?:Smindig kifutopályára rak. -
#3373 Magadon is segíthetsz, ha beírod a google-be a problémát vagy egy részét és máris dobja a választ. Hiányzik vagy nincs regisztrálva egy OCX fájl. Mi a teendő? Le kell tölteni és regisztrálni. Töltsd le és telepítsd. -
#3372 Üdv
Fenn a játék meg minden cucc hozzá és amikor indítom a control panelt akkor ezt a hibaüzenetet kapom!Valaki segítsen!!! PLS
http://www.kepfeltolto.hu/?img=5wen -
#3371 en szeretnem hozzad kuldeni... nehogyma nekem egy hulla jusson :D amugy nekem IVAO se megy rajta... :) semmilyen FSX kiegeszito (es ez idegeszit a legjobban :D) meg van ez a sok undorito hulyesege amiket mar meguntam :) -
#3370 Billt mondjuk majd átküldöm hozzád miután én levezettem rajta a fegyülemlett indulatokat :D -
#3369 nekem minden működik, semmi nem fagy le rajta! én már 4-5 hónapja használom, de eddig még megoldhatatlan problémám nem akadt :) -
#3368 lehet, de azota megtalaltam, hogy nem fut Vistan... mellesleg egy megjegyzes: ha kedves a geped ne tegyel ra Vistat. 3 hete hasznalom es ma estere kicsit elegem lett belole, hogy mindig minden szar lefagy rajta, nem mukodik rajta, ez a flight simulator is ahhoz kepest hogy erre irtak... hat nem sokat javul, sot... es allandoan kilep :))))) valaki mondja meg mikor talalkozhatok Bill-el :D -
#3367 hát elképzelhető, hogy pont a warez miatt nem engedi! -
#3366 nah a wilcos dolgot megtalaltam warezban (plusz 40€ zsebben marad :))), letoltottem, gyonyoru, meseszepen megvannak csinalva, csak... :S nem engedi kapcsolgatni a dolgokat se 3d virtual cockipt modban, se 2d-ben, es semmit... tehat az elektronikat aktivalnam es nem engedi :S valaki tudna valami segitokesz dolgot errol mondani? :S:) -
#3365 Üdv
Szeretnék játszani ezzela remek játékkal neten de nemtudom hogy..ha valaki tudna segíteni msn em: [email protected] PLS! -
#3364 es kijavitom magam... (ismet) a Just FLight-nak is van egy ilyen nevu, de ahhoz nem ir FS X kompatibis"sagot"... ha vki ebben tudna tanacsot adni, vagy valami, hogy melyiket vegyem FSX-hez megkoszonnem :) -
#3363 szasztok! Az a kerdesem lenne, hogy valakinek megvan a Wilco Boeing 737 pilot in command? es ha FSX ala, akkor ott is normalisan fut? erdemes megvenni? :) -
#3362 thenksz a lat! :) szeretem ezt a forumot mert olyan kedves emberek vannak itt (kiveve amikor en elolvasok valamit... XD) -
#3361 Csak a servinfo-ban kell belőni az options > connection parameters-ben az IVAO-s password-ot és a login-t. Nem a website pass kell! Ez a "belehallgatok" dolog csak az IVAO-val működik, a vatsim külön voice engine-t használ, ott fel kell csatlakozni, hogy hallgathasd. Egyébként érdemes abba is belehallgatni, van egy hang torzító modul a progijukban, amivel szimulálják a vhf rádiót :) TS ilyet nem tud. -
#3360 oks, maris egy kerdes...:D ha a ServInfo-ban beleszeretnek hallgatni egy adott torony adasaba akkor a TS-ben mit kell beallitanom, es hol? :S:$ -
#3359 Vannak itt ilyenek az SG-n, hidd el. És persze másutt is. Volt már szerencsém ilyen egyedekbe beleakadni... :(
No, mégegyszer thx, és lendüljünk által a témán! :D -
#3358 miert ki az aki nem kepes?? ha voltam olyan hulye hogy felre olvastam valamit, es utanna meg bunko/serto modon visszaszolni, holott csak en voltam hulye... Ugyan, ezt miert kell megkoszonni? :D (
es telleg remelem nem haragszol hogy ugy visszaszoltam - nem is tudom miert irtam azt... sehogy se jott oda :)) -
#3357 No problem, használd egészséggel! :)
(Örülök, hogy végre valaki képes nyílvánosan is önkritikát gyakorolni, elnézést kérni, s nem értelmetlen anyázásba torkollik az egész. Thx.) -
#3356 igazad van :)
megneztem azon a 3on amiket szoktam nezni es a tobbire be se neztem (szegyenlem magam, sry, es hogy olyan bunkon irtam azt is) amugy meg mar megvan :))) (meg a google-t is elfelejtettem en suta)