33535
  • Ombika
    MAr kozben reg megtalaltalak es felvettelek! :)
  • JackDow
    vagy az ivao-s TS csatin. Ma este úgy is lesz VFR Hawaii-n 20:30-tól.
  • JackDow
    marha nehéz: jackdow
  • Ombika
    THX,de meg se vagy skype-on nekem mar ! :(
  • JackDow
    valahogy ilyenformán :-) [IMG][/IMG]
  • JackDow
    elég bonyolult lenne elmagyaráznom írásban hogy találsz oda, de a skype-n tudod hogy érsz el.

jackdow
  • litlebubu
    Ja,és köszönjük a textúrát a "Dromi"-hoz!!!
  • litlebubu
    NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!! !-)
  • Clidey
    Most ahogy nézem, úgy fest, nem raktam föl sehova... :)))) Pedig úgy emlékeztem hogy depedigde... :)))))

Sebaj, felraktam neked ide. Volt egy fotoreal műszerfal-textúrás változat is, amit a Condor-béli megjelenésével egyidőben csináltam, de a franc se tudja azt hova súvasztottam el. :(
  • Clidey
    Nalátod... :D

Elfáradsz szépen az avsim.com-ra vagy a flightsim.com-ra (nem igaz hogy nem hallottál még egyikről sem), beírod a keresőbe hogy "b737-800 malév", és már dobálja is kifele a találatot...ráböksz a "Download"-ra, és annyi. :)
  • litlebubu
    Bocsánat: "tudnám" és bocs az OFF -ért.
  • Strami11
    kesz... ez a lass ne csak nezz... :D telleg szemuveg kene nekem :S Bocs Clidey elolvastam, hogy mire valaszoltal, azert nem ertettem mire irtad... szegyenlem magam, sry. :S:)
  • litlebubu
    Clidey! Honnan tunám letölteni az általad készített Cmelak gázturbinás változatát? Index
  • Strami11
    kesz... elvesztettem a fonalat :D:D
    3341 -Clidey Mondj egy flightsim site-ot amit nem artana meglatogatnom. Amugy ez a frappans "lass ne csak nezz" hogy jon ide? mit ertessz ez alatt?
  • Clidey
    Nemártana meglátogatnod pár nagyobb flájtszimmer szájtot...............láss, ne csak nézz...
  • Ombika
    3337HSZ-t elolvasva aszem megvan valaszolva es arra is valaszoltam!! :)))
  • Strami11
    most akkor amikor a kis sarkanyrepulovel kell dobalozni, vagy amikor a havert kell "kidobni" a repteren???
  • Ombika
    Ez pont az aha!
  • JackDow
    melyik ez a küldetés amikor a tóban van a célpont és egy farmról szállsz fel egy sárga egyszerű kis géppel?
  • Strami11
    oks, bocsi :). vagy az anyahajora vagy a kezdestol jobbra van egy repte... valamelyik, teteszes szerint :)
  • Ombika
    Az lehet ha ertenem,de akkor se ertem melyik repterre! :)
  • Strami11
    hmmm... szoban viszont mondjak :P:)
    Amugy egy kerdes: Valaki az FSX B-737-800hoz nem tudna ajanlani malev skint (ha par euro, dolcsi nem baj-de csak ha letoltos :D:DXD) vagy kisebb boingekhez (bar akkor maga a gep is kene :))
  • Vlala #3333
    Na, ettől a szinttől én még egy pöttyet messze vagyok.

Tényleg, egy szakmai kérdés:
    Van egy joystickem, meg egy kormányom. Be szeretném állítani a kormány pedáljait a ruddernek, de nem igazán engedi. Van ilyen lehetőség, csak én vagyok béna? (Il-2-vel vígan repülgettem így.)
  • Ombika
    Azt ketlem mert mikor repulsz ugye kijelzi bal felsobe,hogy hol a celpont es mikor elsore ledobtam,akkor az a jel ugrott a masikra es arra hiaba dobalom ugyan azt jelzi celnak.
  • JackDow
    Valsz azért nem írja teljesítettnek mert a találat után még le kell szállni egy adott reptérre ? ! ?
  • JackDow
    Én megcsináltam a red bull-t is igaz nem az 5 perces szintidőn belűl. A legnehezebb a touch down!
  • Ombika
    Van 1 olyan kuldetes meg a beginnernel,hogy rakell dobni a bombakat a kijelolt celre,de hiaba talalom el megse irja ki,hogy kesz a kuldetes!!
  • Brikó
    A helikoptereseket és a Red Bull race-ket kívéve igen.
  • adam944
    Hát,azért nevezzük kiegészítőnek,mert az FSX-et egészíti ki,vagyis kell hozzá.
  • Ombika
    Vki vegignyomta mar a kuldeteseket?
  • FLeT
    ja...visszaolvastam látom kegészítő lesz! Azt lehet ár tudni, hogy kell majd hozzá a FSX vagy megy önállóan is?
  • FLeT
    csá nép!
    Most láttam egy ilyen reklám hirdetést a neten:
    Flight Simulator X Accerelate vagy vmi ilyesmi?
    Ez egy kiegészítő lesz, vagy már megjelent?
  • Strami11
    termeszetesen nekem is eredeti :))) utalom a masoltakat, cracket meg minden ilyen szart
  • abelino
    Ez a legújabb, legtitkosabb, legszigorúbbantitkoshűdelebuxhameglátod, leg... MS fejlesztésű legrepülő!
    Ismét láttunk egy szép példát az MS AI-re. (Ez van. )
  • Akuma
    Ja és eredeti játék.
  • Akuma
    Nekem XP alatt úgy fut mint anno 6800GT-mmel az FS2004 futott... kb 25-30 fps között lehet... igazhogy felhúztam hozzá a gépet eléggé...
  • Strami11
    hmm... En is felraktam es nem indult el a jatek XD tehat ujra telepitettem... (amugy nalam se XP, se Vista alatt nem futott... fura, bar a vista minosegerol inkabb nem nyilatkozok)
  • Ombika
    Azt ok nem is fogjak reszletesebben kidolgozni !!
  • Akuma
    Hmm feltettem az SP1-es patchet és nagyon sokat javít fps-ben és játékélményben... A Duna is a helyén van :P Csak Budapest nem részletes sajnos még mindig :(
  • kerek1224
    kezdem elveszteni a fonalat....a kiegészítő egyben egy DX10 SP2 is lesz, és lesz egy külön DX9 SP2, vagy lesz egy külön DX10 SP2, meg a kiegészítő, meg egy DX9 SP2...? ehhee vagy hogy?