33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
sindelnet #3476 Mindhárom MFD műxik,de a navigációt ILSt később...
-
sindelnet #3475 Repmodell...sztem túl érzékeny a csűrő,a Mustang jobban el van találva. A baloldali MFD-t azt lehet kapcsolgatni,elég sok opció van,délután még jobban megnézem. -
#3474 nah... ez teteszik :) csak azt nem ertem miert kirnek erte fele annyi penzt mint a jatek volt... annyit javit meg dolgokon? amugy miert van az, hogyha en az SP1-et telepitem nem indul el az FSX? -
#3473 milyen a repmodelje és az avionika? Lehet legalább a navigáciot és a leszállást ugy beállitani mint a falconba vagy csak ilyen felugro ablakba lehet kapcsolgatni? -
sindelnet #3472 Acceleration----------->
-
#3471 Leirnad pontos parametereit,de ne ide offoljunk,hanem priviben koszonom! -
#3470 az gaz az alaporajelet 267 rol felhuztam 364 re és a 3dmark 06 4976 lett
4736 ról a gepemel van valami baj vagy ez normalis? -
kockafej554 #3469 http://en.wikipedia.org/wiki/Flight_Simulator_X -
#3468 HELP! Mi a kulombseg a "sima" x es a DELUX version kozott?
Melyiket erdemes beszerezni? -
#3467 Neked mennyi lett a 3dmark 06 teszt eredmenyed?
és hogy fut az fsx? -
PcBalu #3466 hol vetted mert akkor én is megveszem lehet jobban járok :D -
#3465 nekem eredetiben van, meg csak az utobbi 2 honapban 3 gepem volt es mindre telepitettem (2ik utan tiltotta a kulcsot) es amig nem hivtam fel microsoftekat addik ugy jatszottam -
PcBalu #3463 és mi az oldal címe? mert én amúgy is már péntekre akarnám :D Csak a net lassúúú!!! :( -
#3462 toltsd le valahonnan a teljeset, es akkor mukodni fog, csak 30 percenkent leall... (CD klucs nelkul) -
PcBalu #3461 Nme semmi a játék dinamikus dolgokkal! :D Csak nekem fullban kellene nem demóba :( -
#3460 lehet, hogy elindul, de játszani biztos nem fogsz tudni vele! -
#3459 Hy
Ezen a gépen futni fog a game?
AMD Sempron 3200+(1,8GHz)Ati Radeon 9200(128MB RAM) 1 GB RAM
ÍRJATOK KÖCCE -
#3458 Írj a Microsoftnak bizti az lesz a válasz,hogy dx 10 így meg úgy. -
JackDow #3457 Én teszteltem és 8635 lett 2 giga ram 2x ATI 1950 PRO crossfire-ben c2d proci 3.12 gh-en. Az fsx ultra high-re húzva mégsem enged 20fps nél többet. A megascenery-s reptereknél pl. Ferihegy vagy Heathrow van amikor csak 5-7 fps :-(
Nem tudom mi kellene, hogy több legyen?!
A beállításoknál ha feljebb húzom a Target FPS-t 20 fölé akkor automatikusan visszaveszi a grafikát ultra high-ról sajna.
Lehet, hogy én nem állítok be jól vmit de akkor várom az ötleteket!
JackDow
-
#3456 Valaki tesztelte a gépét 3dmark 06-tal???
Nekem 4736 jött ki nem kevés egy kicsit?? a konfiguráciumhoz képest? -
félix1995 #3455 Ne fogyjon az áram:)Vagy pedig ne láss semmit mert lehet nem a leszáló pályán landolsz:)Amugy nemtudom én is repültem már egy boeing 737-800-ason és ott is levolt kapcsolva az utastéri világitás le-és felszáláskór is. -
#3454 Tulkép a felesleges fogyasztokat kapcsolják ki.Pl vész esetén van 1 Galley bus amit élből lecsapnak mert haszontalan fogyasztó. -
kerek1224 #3453 egy a valós repüléshez kapcsolódó kérédsem lenne, a repüléshez nálam jobban értőkhöz:
le- és felszálláskor miért kell kikapcsolni az utastéri világítást? -
#3452 Briko felvettelek varlak ,hogy kuldhessem progit! :) -
#3451 ok, koszi, akkor megprobalkozok vele :)) -
#3450 Köszke Pítör, továbbítom válaszod neki! :) -
#3449 Nem tudok róla, hogy lenne ilyesmi leírás. Legalábbis én még nem találkoztam vele.
De túl nagy különbség nincs, csak annyi, hogy az FS-X dds textúrákat alkalmaz, míg a FS2004 bmp-t. De ha azt csinálod, hogy az átfestendő dds-eket miután belebuheráltál, nem rakod vissza dds-be, hanem meghagyod bmp-be, úgy is jó, mert az FSX azt is kezeli. -
#3448 Sose próbáltam az fsglobal-t, de 2004 alatt is jeleztek vele gondokat. Not supported :D Esetleg legyen magasabb layer-en a Bp és az fsglobal utan telepítse újra mégpedig a legújabb 1.3-at ugyanis a bp installer lecserél néhány eredeti FS fájlt is, ami Bp környékére vonatkozik. Ha így sem jó meg kéne keresni azt a mesh-t az fsglobal-ben, ami Bp-re vonatkozik és kiszedni. De ha nem ért hozzá és a fájlnevek össze-vissza vannak akkor nehéz lesz. -
#3447 Clidey, ha jol tudom te otthon vagy repulo "epitesekben" meg repaint dolgokban (egy korabbi bejegyzesbol kiindulva) nem tudod hol tudnek valami leirast talalni, hogy FSX repuloket hogyan lehetne ujrafesteni? eddig csak fs2004 hez talaltam. Vagy ugyan az az eljaras mind a ketto dologhoz? elore is koszi, es bocsi hogyha csak figyelmetlen voltam. -
#3446 Alert!
Egy német barátomnak gondjai akadtak a FS-X Budapesttel. Azt mondja valami mesh hiba van nála az Erzsébet hídnál. Valami FSGlobal nevű cucc is van alatta, amiről nem tudom hogy eszik-e vagy isszák, de mint ecsetelte, sok-sok dévédés a cucc ergo jó mélyen bele bír piszkítani az efesbe... :) Mivel és se a Bud-FSX-et, se ezt a Globális cuccot nem használom, így csak tippelni tudok arra hogy talán azzal akad össze. Neked mi a véleményed? -
Brikó #3445 Skype játszik, briko71-re keress rá... -
#3444 Hu eleg nagy 8 Mb,nem mindenkinek megy at!!
Van msn-ed vagy skype-od?
-
Brikó #3443 briko kukac brikofilm pont húúúúú.... -
#3442 Hova kuldjem a programot? -
litlebubu #3441 Én kipróbáltam,elég nudli! A helikopterről lelógó egyenes vonalon szétröhögtem magam,szégyen. És a hangja is bugos,össze-vissza recseg a hangszóróm a külső nézetnél. Én nem vettem észre,hogy gyorsabb lenne.
Az anyahajós startolásnál,semmi gőz effekt a katapultnál,illetve valami fehér bug rángatózik a gép előtt,de elég röhejes. A vízfelület és a partvonal találkozásánál semmi fodrozódás,semmi "tajték".:-) A minap játszottam az IL-2 vel,ott miért tudták megoldani,hogy pl. a légcsavaros gépek a hátuk mögött felkavarják a port a fordulatszám növelésekor,mint a valóságban. Nagyon jól néz ki. -
#3440 valaki kipróbálta már az acelerationt? tényleg gyorsabb lett a game?? -
#3439 valaki nem tud valami B-737 (800 alatti) kieget ami Vista alatt is szaladgal? -
#3438 Ahogy atsuhantam rajta ugytunt,nem nagy vasz ist das!! :S -
#3437 Oké, akkor legalább nekem mondd meg mer tökkiváncsivagyokrá hogy mitől vannak "simán olyanok" ezek a default FSX felhők? -
#3436 TE amugy se nyomod FSX-et nem?! :)
NEm azt mondtam ,hogy detto ugyanolyan.... :)
NAh de veled mar volt vitam,inkabb abbahagyom meg idoben! :)