33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#3556 Láthatnánk egy konfiguráció leírást amivel tolod? Kissé kurvára hihetetlen amit itt állítani próbálsz nekünk... -
#3555 jah és elfelejtettem kérdezni, hogy ez a sivatagra értendő vagy város fölött??
nem hinném hogy a te géped csaknem olyan teljesítményt produkálna mint az enyém -
PcBalu #3554 de tudnék 1280-as felbontásban is csak már akkor szaggat -
PcBalu #3553 én bocs de 1024x860 valami ilyesmi. de nem szaggat csak lejebb tettem a talaj és a közlekedés nagyságát és már jó. -
#3552 9600xt-vel majdnem minden maxon? ne szórakozz már! Most mondtam, hogy egy 400ezer ft-os konfig sem képes maxhoz közeli állapotban szaggatás nélkül futtatni! Eleve milyen felbontáson játszol? 640x480 vagy mi?
egyáltalán az fsx-ről beszélsz?? -
PcBalu #3551 persze köszi már megnéztem. Csak kicsit lejebb kellet tenni a textura az ég felbontását a többit maxon hagytam és már nem iszaggat. csak így kicsit sza* hogy a vizen nincs úgy több közlekedési láthatóság a repülőböl. De nembaj a játék így szaggatás nélkűl olyan mintha igazi repülőt vezetnék! -
Brikó #3550 Javaslom az FSX FAQ tanulmányozását a feljebb látható linken... -
PcBalu #3549 persze én sem. nem nagyon szaggat végül is csak néha kanyarodáskor meg ha landolok akkor borzaztóan szaggat néha. de ha kikapcsolom a háttérben futó programokat az segít hogy ne akadozzon? -
#3548 jó képminőséghez minimum geforce7900gt, de az én 8800gtx emen sem tudom teljesen fullon akadásmentesen futtatni!
Meg jó erős proci kell neki! -
PcBalu #3547 pff lehet én nem vagyok ebben nyertes.:( Miért melyik lenne a megfelelő? -
#3546 navajon?
nem gondolod hogy az egy picit nagyon kevés ehez a játékhoz? -
PcBalu #3545 ASUS RADEON 9600 XT-m van és miért akadozik? -
PcBalu #3544 jó mind1 már... nem kell most idézni :D -
#3543 gyűjti a fene, adják it szirre szarra :D -
PcBalu #3542 Basszus a gépem egyfojtába dolgozik mikkor játszom az FX-el és ez így tök élvezetlen mert szaggat! Valami vírus írtot vagy programokat kapcsoljak ki a háttérben? Mert gonodolom hogy azok játék közben futnak és ez miatt szaggat. Mert a gépem régen szaggatás nélkűl vitt mindent csak mióta tele van pakolva mindenféle vírus írtóval sz*r! :D -
litlebubu #3541 Igen,vagy a télapó hozza,vagy a télanyó huga. -
#3540 Hivatalosan december elejére emlegetik a DX10-et is tartalmazó SP2 kiadását. -
#3539 KEszitik hozza,de nemtudja senki se mikor jelenik meg,egybol jelzek ,ha kesz!! :) -
#3538 jó...nekem azt mondták az alapjátékba is van DX10... -
#3537 Hiaba ,ha jatek maga nem tamogatja csak kiegeszitoje! -
#3536 dx10 csak vista alatt van es a vistaba gyarilag be van epitve! -
#3535 JEzusom, egyenlore csak FSX Acceleration tamogatja DX10-et!! -
#3534 csá nép!
A DX10 gyárilag nincs benne a gémben ugye? Ha nincs vki tudna adni linket honnan tudom download? -
PcBalu #3533 Ne gyűjtsd a büntetőpontokat inkább maradj kusba! :D -
PcBalu #3532 Ja én is! De nekem hála égnek nem szaggat a játék. -
#3531 Én nagyon ritkán kb 3 szor játszottam de sajn anagyon kezdő vagyok -
#3530 -
#3529 bammeg, ez de szar duma! Legalább már most maradnál kusba! ember majd leestem a székről:D -
#3528 Kicst atlatszo duma... Reszemrol lezarva :) -
PcBalu #3527 De eredeti az enyém is csak nem deluxe van meg sajnos. :D Csak kiváncsi voltam hogy itt lehet warezos kérdéseket fel tenni. Multiplayerezni szokott valaki a játékban? -
adam944 #3526 Egy érdekesség,ami nálam előfordul,nem tudom,hogy nálatok is van-e:
Borispol reptéren (UKBB) nem működik a földi irányítás.Illetve csak részben,mert gördülési engedélyt kérek,nem válaszol semmit,csak kiírja az ATC,hogy ackowledge,és amikor megnyomom,akkor se mond semmit,de attól függetlenül műxik a progressive taxi,meg minden ok,csak nincs beszéd. -
#3525 Visszavehetnel arcodbol ocsi,lehet van olyan akinek nem eredeti ,de nem hangoztatja...... -
Solt #3524 egyetértek... akinek van olyan gépre pénze amin játszhatóan elmegy az fsx, annak legyen 10ezer forintja a játékra is.... -
kerek1224 #3523 nem értem, hogy az FSX esetében, aki igazán akar vele játszani, az minek warezol? 10 rugó a deluxe a media marktban, és játszol vele életed során mondjuk 500 órát? És akkor nem éri meg? -
#3522 -
#3521 Nem értem mi a fenének kell akadékoskodni. Nem warez topik, tessék tiszteletben tartani. Aztán meg hogy itt kinek eredeti, kinek nem az nem érekel senkit.Úgyhogy nem kell a rizsád... -
#3520 szerintem ilyeneket ne allits ki, mert itt tobb mint a 90%-nak eredeti.. -
PcBalu #3519 nem hinném hogy itt több száz embernek eredeti úgy hogy nem kell a rizsa... -
sindelnet #3518 Egy MirageF1 van ITT
más cammo-val ugyan,de a 3D cockpit uaz.
Fsx-hez készült,és ahhoz képest h ingyenes,nagyon jó!!! -
#3517 Warez nem illik,ha nemtudnad...