13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
paralzsolt #780 esetleg angol, tök mindegy -
paralzsolt #779 Sehol nincs már messenger plus final???????
-
paralzsolt #778 Télleg mi a felhasználónév + jelszó -
paralzsolt #777 ( ezt 19-én írták angol idő szerint) -
lord nihilus #776 mijen lyelszó és felhasználónév? -
paralzsolt #775 Úgy tűnik holnap jelenik meg a Messenger Plus Live final
Olvassátok el ezt:
Messenger Plus Live hírek -
#774 A live messengerhez létezik olyan cucc,amivel 2 címmel is be lehet jelentkezni?? -
vizcsap #773 Azt észrevettétek h az MsgPlus Live oldal eddíg simán elérhatő volt,csak kint volt egy felirat h coming soon.De mostmár (talán tegnap óta) felhasználónév + jelszó kell hozzá h beléphess!Vmi készülődik! -
alakulat #772 hi van vmi skin hozzá?? -
#771 googleba -
paralzsolt #770 hol tudjátok megnézni hogy van-e új Plus! Live?
-
Kovsebi #769 De mi az oka? Mert eddig nem volt ilyen... És próbáltam visszarakni a 7.5-t... azzal is ezt csinálja. -
#768 várni kell rájuk... ezét nem kellett volna ujrarakni winfost -
Kovsebi #767 bocs, nem msn, hanem live messenger -
Kovsebi #766 Sziasztok!
Történ egy kis hiba az msn-mel... Egyszerüen lassan jelennek meg az uj szmájlik, amiket küldenek nekem... És a helyükön üres hely van... Mit tegyek? Mi lehet az oka? Már próbáltam ujratelepíteni a windows-t... -
#765 már ők is csipkedik magukat, még ezen a héten sztem biztos jön egy verzió hozzá :) -
#764 hát sajna én is észrevettem, plus nem működik... remélem abból is kijön a végeleges minél hamarabb -
Newfronter #763 Tudtok valamit, hogy a Plus hány nap múlva jöhet?
Mert a beta nem megy alatta. -
Newfronter #762 Kösziii! :) -
#761 Itt a magyar verzsön szedjétek ;)
Windows Live Messenger 8.0.0787 magyar! -
Beepee #760 vmiért becashelte az elöbb a régi még 2 héttel ezelötti kinézetet meg a partnereim akkori személes üzeneteit is sőt a mit hallgat funkciot is. MOst már jó remélem igy is marad. -
Beepee #759 ja már nekem se -
#758 én felraktam, nekem nem tűnik betanak :) -
#757 köszi -
#756 nagy a valószínüsége :) -
Beepee #755 ööh nekem ez ugyanannak a bétának tünik -
Beepee #754 thx -
Newfronter #753 Szerinted lesz perceken belül magyar is? -
#752 Már lehet tölteni az angol verziót innen:
Windows Live Messenger 8.0.0787 angol -
#751 jauvan öcsém, csak figyelgessétek, hogy mikor jön... -
#750 Megvan a végeleges verzió build száma 8.0.0787! Már csak kis idő és lehet tölteni ;) -
colos01 #749 Na gyerekek azért csak fejlődik ez a Live Messenger. Mostmár nemköt bele a vírusírtóm és nincs is vele bajom :D:D. Ha kedvet kaptatok hozzá akkor itt egy link a messenger live-hoz ás a messenger live plus-hoz is :D:D. Toljátok fel szerintem megéri a
link: http://my.opera.com/Mr.%20Revolution/blog/show.dml/253705 -
horitazi #748 most az van... -
skristof #747 az általában mástól van, h nem küldi el az üziket, de nembaj.. akkor használj 7.5-öt -
horitazi #746 ismerős a szitu ,hogy nem küldi el az üzeneteket... -
Beepee #745 Hát nekem nagyon tetszett a live, de 1 nap után legyalultam mivel emberek nem kapták meg az üzeneteimet ill. én sem kaptam meg másokét...Ezeket az apró bugokat leszámítva tök stabil... -
lord nihilus #744 úgylegyen -
#743 Nagyon is stabil a beta változat, de ha eleve szar opredszerre rakod fel akkor nincs mit csodálkozni... majdnem mindenki dicsérte a beta stabilságát, tehát nálad van a bibi
bertino te meg gondolkodj egy kicsit mielőtt baromságokat beszélsz, ez a széthekkelés ...stb csak a Win ellenes emberek szánalmas hülyesége, valóságalapja 0 -
#742 hátc kellett neked felrakni, most itt sír mindenki, hogy miért nem jön már...
mintha vmi egetmegváltó progi lenne, ugy várjátok, egyelőre ugyis csak széthackelik rajta keresztül a gépeiteket... -
horitazi #741 végülis kijöhetne már..mivel nekem a beta 1 windows fagyás után nem akar bejelentkezni(újra rakás nem segített )..