13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#660 mostmár megheggesztették:) -
skristof #659 szerverfüggő h megy e vagy sem.. vmelyik emiled a szar szerverhez, másik meg a jóhoz tartozik, ennyi :)
mosmár nekem is megy jóideje -
donoki #658 szívtátok =) -
#657 Mi is van most az msn-nel???Az én mail címememl nem megy,ugyanezen a gépen egy másikkal meg megy?
-
#656 nekem meg WLM -el -
baca01 #655 ugyanezen a gépen másik e-mail címmel meg megy:P na akkor ez most hogy van? -
#654 nekem se sajna:( -
donoki #653 nekem megy 7.5ön =) -
skristof #652 nekem sem megy, behalt a szerver megint -
baca01 #651 nem jelentkezik be :(
2gépem is van routerrel megy a net de egyiken se megy ráadásul a másikon 7.5van... -
#650 na végre -.- -
#649 nekem most mi a lófingért nem akar bejelentkezni... -
donoki #648 nem rínyálok csak senki se segít :S
te meg kussba légy -
skristof #647 akkor meg ne rinyáljál kétnaponta hanem várjál türelmesen -
donoki #646 hát az biztos! -
donoki #645 uhh
ebből felét értettem, de a 7.5en müxik minden!!! -
#644 Akkor valószínűleg nálad valami miatt még a béta egyik hibája jelentkezik. Nem véletlenül béta és nem véletlenül nem létezik hozzá hivatalos plus sem... -
#643 A plusnak fent kell lennie!/a 8.0-hoz külön verzió létezik/
Van egy másik variáció hogy színes neved legyen:
Ahova be kell írni a neved beírod ezt:ÿ$utánna a színnek a száma és a neved.Ha minden betűt más színűre akarsz mindegyik elé beírod./a pontot nem tom melyik bill.kombinációval lehet beírni,kérj meg vkit hogy küldje el neked/
A színek számozását beszélgetés közben megtalálod az msn-be. -
donoki #642 heh..
na ne mond..
beírthatok bármit de a partnereim színét se jelzi... -
skristof #641 /nick [c=x]Idejönanevecskéd[/c]
ahol x egy színkód.. mondjuk a 3as a ződ. ja és plus settingsbe állítsad be az ubb féle formátumokat -
donoki #640 én már ötszázszor vissza olvastam és megcsináltam de nem segített -
#639 Felteszed hozzá az MSN PLUS-t. Hogy milyen plust? > olvass vissza. Hogy nem indul? > olvass vissza. Hogy végképp nem tudod mit kell vele csinálni, de mégis szeretnéd használni? > olvass vissza Nem nehéz, minden le van írva. Kicsit trükközni kell vele. -
bloodrayne2 #638 Hy all annyit szeretnék kérdezni hogy a Windows Live Messengerben hogy lehet színes betüket irniNicknek és látni is. -
#637 Hát sztem sok változást nem várhatunk a teljestől, sztem max csak hibákat javítanak ki, ha valakinek a beta még nem lenne jó, vagyis még tesztelik ^^
a messenger plustól azért remélem várható pár újítás, mert elég sok dolgot hiányolok :-( -
#636 tűzfal? -
wannabe87 #635 Hi!
Az lenne a problémám h nem tudok a live messengerrel csatlakozni. Megnéztem a toolsban>>options>>connection. és itt azt írja h nem sikerült csatlakozni a .NET messenger servicehez. MI a problma és hogyan old6om meg?
Előre is köszi -
donoki #634 az -
norti #633 "Ha a tárgyad "ez", akkor ebben az esetben nem használhatsz "lesz"-t, mivel elobb utaltál arra, hogy megvan neked ("ez")"
ELTE nyelvész szak? :DDDDDDDDDDDD -
#632 "Mikor fog megjelenni a teljes Live messenger" - ha kész van
"Vagy ez mindig Beta lesz?" - Ha a tárgyad "ez", akkor ebben az esetben nem használhatsz "lesz"-t, mivel elobb utaltál arra, hogy megvan neked ("ez"). Amúgy ez a beta3 ha jól tudom...
"lyen béna a Microsoft, vagy tudja a fene, ki csinálja ezt" - Hát igen, jól megmondtad a frankót... :) -
Kovsebi #631 Mikor fog megjelenni a teljes Live messenger??? Vagy ez mindig Beta lesz? Ilyen béna a Microsoft, vagy tudja a fene, ki csinálja ezt -
skristof #630 ez a plus nem is public verzió, szal örüljetek h van. akinek meg nem jó, tegye vissza 7.5öt 3as plus-szal -
#629 ja pár jó régi dolgot hiányolok én is :( -
#628 hát remélem visszakerülnek a régiek is:( -
#627 Még jópár funkció lesz a Plus-ban a jelenlegiken kívül! -
#626 ja köszi, ok megvan -
#625 kivették a (!WAT) funkciót a plusból?:( -
#624 Nálam is előfordul ez... talány hogy mitől -
#623 -így van
-#577 -
Kovsebi #622 Az mitöl van, hogy az live messenger bejelentkezéskor telepiteni akar??? Utána meg kilép.. És harmadszor indul be. -
#621 Na elküldték nekem, és működik is, hát 2 gondom van vele, egyébként jobb minden szinte
-nem kezeli az ilyen plugineket, nem tom felrakn ia stuffot se
-magyarul rakom be, bemegyek az opciókba és csak angol nyelvet lehet választani. Ha átállítok valamit, és leokézom akkor úgyveszi mintha kiválaszottam volna az angol nyelvet, és átváltja angollá, és nem tom csak újratelepíteni ha aztakarom hogy megint magyar legyne :D
Egyébként jó, gyorsababn bejelentkezik a messenger, meg nem akad ha görgetem a partnerlistát, stb. :D