13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• desigo
    mostmár megheggesztették:)
  • skristof
    szerverfüggő h megy e vagy sem.. vmelyik emiled a szar szerverhez, másik meg a jóhoz tartozik, ennyi :)
    mosmár nekem is megy jóideje
  • donoki
    szívtátok =)
  • zolo
    Mi is van most az msn-nel???Az én mail címememl nem megy,ugyanezen a gépen egy másikkal meg megy?
  • Maco13
    nekem meg WLM -el
  • baca01
    ugyanezen a gépen másik e-mail címmel meg megy:P na akkor ez most hogy van?
  • desigo
    nekem se sajna:(
  • donoki
    nekem megy 7.5ön =)
  • skristof
    nekem sem megy, behalt a szerver megint
  • baca01
    nem jelentkezik be :(
    2gépem is van routerrel megy a net de egyiken se megy ráadásul a másikon 7.5van...
  • Balumann
    na végre -.-
  • Balumann
    nekem most mi a lófingért nem akar bejelentkezni...
  • donoki
    nem rínyálok csak senki se segít :S
    te meg kussba légy
  • skristof
    akkor meg ne rinyáljál kétnaponta hanem várjál türelmesen
  • donoki
    hát az biztos!
  • donoki
    uhh
    ebből felét értettem, de a 7.5en müxik minden!!!
  • alert
    Akkor valószínűleg nálad valami miatt még a béta egyik hibája jelentkezik. Nem véletlenül béta és nem véletlenül nem létezik hozzá hivatalos plus sem...
  • zolo
    A plusnak fent kell lennie!/a 8.0-hoz külön verzió létezik/
    Van egy másik variáció hogy színes neved legyen:
    Ahova be kell írni a neved beírod ezt:ÿ$utánna a színnek a száma és a neved.Ha minden betűt más színűre akarsz mindegyik elé beírod./a pontot nem tom melyik bill.kombinációval lehet beírni,kérj meg vkit hogy küldje el neked/
    A színek számozását beszélgetés közben megtalálod az msn-be.
  • donoki
    heh..
    na ne mond..
    beírthatok bármit de a partnereim színét se jelzi...
  • skristof
    /nick [c=x]Idejönanevecskéd[/c]

ahol x egy színkód.. mondjuk a 3as a ződ. ja és plus settingsbe állítsad be az ubb féle formátumokat
  • donoki
    én már ötszázszor vissza olvastam és megcsináltam de nem segített
  • alert
    Felteszed hozzá az MSN PLUS-t. Hogy milyen plust? > olvass vissza. Hogy nem indul? > olvass vissza. Hogy végképp nem tudod mit kell vele csinálni, de mégis szeretnéd használni? > olvass vissza Nem nehéz, minden le van írva. Kicsit trükközni kell vele.
  • bloodrayne2
    Hy all annyit szeretnék kérdezni hogy a Windows Live Messengerben hogy lehet színes betüket irniNicknek és látni is.
  • Balumann
    Hát sztem sok változást nem várhatunk a teljestől, sztem max csak hibákat javítanak ki, ha valakinek a beta még nem lenne jó, vagyis még tesztelik ^^
    a messenger plustól azért remélem várható pár újítás, mert elég sok dolgot hiányolok :-(
  • Maco13
    tűzfal?
  • wannabe87
    Hi!

Az lenne a problémám h nem tudok a live messengerrel csatlakozni. Megnéztem a toolsban>>options>>connection. és itt azt írja h nem sikerült csatlakozni a .NET messenger servicehez. MI a problma és hogyan old6om meg?

Előre is köszi
  • donoki
    az
  • norti
    "Ha a tárgyad "ez", akkor ebben az esetben nem használhatsz "lesz"-t, mivel elobb utaltál arra, hogy megvan neked ("ez")"

ELTE nyelvész szak? :DDDDDDDDDDDD
  • Extraboy
    "Mikor fog megjelenni a teljes Live messenger" - ha kész van

"Vagy ez mindig Beta lesz?" - Ha a tárgyad "ez", akkor ebben az esetben nem használhatsz "lesz"-t, mivel elobb utaltál arra, hogy megvan neked ("ez"). Amúgy ez a beta3 ha jól tudom...

"lyen béna a Microsoft, vagy tudja a fene, ki csinálja ezt" - Hát igen, jól megmondtad a frankót... :)
  • Kovsebi
    Mikor fog megjelenni a teljes Live messenger??? Vagy ez mindig Beta lesz? Ilyen béna a Microsoft, vagy tudja a fene, ki csinálja ezt
  • skristof
    ez a plus nem is public verzió, szal örüljetek h van. akinek meg nem jó, tegye vissza 7.5öt 3as plus-szal
  • Balumann
    ja pár jó régi dolgot hiányolok én is :(
  • [HUN]FaTaL
    hát remélem visszakerülnek a régiek is:(
  • DjDano
    Még jópár funkció lesz a Plus-ban a jelenlegiken kívül!
  • Balumann
    ja köszi, ok megvan
  • [HUN]FaTaL
    kivették a (!WAT) funkciót a plusból?:(
  • DjDano
    Nálam is előfordul ez... talány hogy mitől
  • LoDMaSt
    -így van
  • Kovsebi
    Az mitöl van, hogy az live messenger bejelentkezéskor telepiteni akar??? Utána meg kilép.. És harmadszor indul be.
  • Balumann
    Na elküldték nekem, és működik is, hát 2 gondom van vele, egyébként jobb minden szinte
    -nem kezeli az ilyen plugineket, nem tom felrakn ia stuffot se
    -magyarul rakom be, bemegyek az opciókba és csak angol nyelvet lehet választani. Ha átállítok valamit, és leokézom akkor úgyveszi mintha kiválaszottam volna az angol nyelvet, és átváltja angollá, és nem tom csak újratelepíteni ha aztakarom hogy megint magyar legyne :D
    Egyébként jó, gyorsababn bejelentkezik a messenger, meg nem akad ha görgetem a partnerlistát, stb. :D