13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#580 Nekem nem kellett semmit trükközni, csak az installnál a magyart választottam, és magyar lett.
Avatarok mutatása a listában: az ok, amit leírtál, de akkor meg bazi nagyban mutatja, s alig fér fel 10 partner a képernyőre...akkora méretben, mint maguk a bábucskák nem lehet az avatarokat megjeleníteni, mint a régiben?
@gangstadogg: basszus olvassál is már, ne csak írogass! Az #577-es neked is szólt többek közt. -
gangstadogg #579 Szasztok!!!
Engem nem enged be!!
Pedig mindent beálítottam tűzfal stb....
A probléma az alapértelmezett átjáróval van agond!PEdig minden rendben van a az internettel!plz HELP!Ja meg a msn7.5 eé meg aza bajom hogy rákattintok az ikonra homokóra aztán semmi!HELPplz!!! -
adamita #578 Helló újra!
MEgadom pontosabban a mail frissítés link jét:
http://ideas.live.com/signup.aspx?versionId=0eccd94b-eb48-497c-8e60-c6313f7ebb73 -
adamita #577 Hellosztok!
NAh elmondok minden problémára az orvosságot!
yellow357: de kiírja! A messenger jobb oldalán a kereséssel egy sorban van egy fel le nyíl arra katt és ott "részletek mutatása" és mindent látni fogsz!
Aki le szeretné tölteni a plus ot az itt megteheti!:http://www.adamita.dox.hu/msg_plus_live_4_00_226.exe
Ha magyar plus-t szeretnétek akkor ezt tegyétek:
1. Keresd meg a " C:\Program Files\Messenger Plus! Live\Languages\ " könyvtárat
2. Nyisd meg a " Lng_Hungarian.ini " fájlt
3. Keresd meg ezt a sort: " CompatibilityLevel=4224 " és írd át a számot 4226-ra (Mentsd el)!
4. Ezután már csak ki kell választani a beállításoknál a magyar nyelvet és probléma megoldva
A magyar windows live messenger 8.0.689 (BETA) (magyar)-t itt tölthetitek le:
http://download.microsoft.com/download/6/0/b/60bb28cd-61e3-4a6c-a9eb-0fc2ccbde1b7/HU/Install_Messenger_Beta.exe
Akinek nem megy a bejelentkezés az itt: http://ideas.live.com/
frissítse a mail címét és akkor be tud lépni a 8.0 val!
Nos remélem minden problémát megoldottam!
Üdv Adamita -
gangstadogg #576 Bocs hogy ilyen hibásan irtam annyira feszült vagyok:) -
gangstadogg #575 Szasztok!!!
Engem nem enged be!!
Pedig mindent beálítottam tűzfal stb....
A probléma az alapértelmezett átjáróval van agond!PEdig minden rendben van a az internettel!plz HELP!Ja meg a msn7.5 eé meg aza bajom hogy rákattintok az ikonra homokóra aztán semmi!HELPplz!!! -
yellow357 #574 sziasztok!
végülis nem olyan rossz ez a live de van 1-2 dolog ami nem tetszik. pl nem látom a fő oldalon az emberek képét, nem írja ki a partner állapotát... -
Stevew #573 és minden normálisan működik, nem kell hozzá semmi -
Stevew #572 Bocsi így akartam: MSN Live Messenger
nem tom hogy ti miért nem tudjátok letölteni, nekem ott volt a link az msn alján -
Stevew #571 http://download.microsoft.com/download/6/0/b/60bb28cd-61e3-4a6c-a9eb-0fc2ccbde1b7/HU/Install_Messenger_Beta.exe -
#570 olvass vissza a topicban. Ezen oldal aljától... Ott a 8 is, és a Plus is hozzá ... -
kozma10 #569 honnan lehet letölteni a 8.0 hoz a pluszt?
-
kozma10 #568 valaki mondja meg lécci h, hol lehet letölteni az msn 8.0-hoz az msn pluszt!!!
-
Zúúli #567 "Hiba történt, amely megakadályozta a Messenger Plus Live! helyes betöltését. Megpróbálhatod újratelepíteni a szoftvert vagy kereshetsz frissítést."
Erre a problémára tud valaki megoldást? Plus nélkül nagyon szar :( -
#566 Nekem olyan gondom van, hogy beállítottam a hip hop csomagot. És mikor rámegyek a mellette lévő X re, hogy semmilyen csomag se legyen beállítva, egyszrűen bagózik rá. És nem tudjátok, hogy lehet flasht berakni avatarnak? "dinamikus megjel. kép" -
#565 van a 8.0 msn expoler ami a 7.5 volt -
Zúúli #564 Emberek, feltettem a plust és azt irja ki, hogy hiba lépett fel a betöltődés közben, próbáljam meg ujratelepiteni vagy keressek frissítést. Szar, mert szeretném használni. Valakinek ötlet? -
dani1107 #563 Helo
Szerintetek mikor jelenik meg teljesben ez? -
#562 Ami a funkciókat illeti szinte biztosan... Már csak bugokat keresgélnek benne :) -
szaharin #561 Full sztem ugyanilyen lesz...:) Full ugyanilyen:D -
#560 most, hogy az új plus live -al ( én havertól kaptam :D ) lehet már hangokat is kezelni a 7.5-öt kihajíthatom a szemétbe :D:D:D:D nekem eddig nagyon bevált a wlm... előzőhét szombaton óta használom és nagyon jó...
:) várom a full-t -
TeggLAsh #559 de nalam az a gond, hogy most is megy a rendszer, es be vagyok jelentkezve a masik cimemen wlm-be, de az en gepemrol nem tudok belepni wlm-be. es ez gaz, ilyet en meg nem nagyon lattam sehol.. -
junior117 #558 Pár napja regiztem és nekem simán irja a kapcsolodási hibát. -
TeggLAsh #557 Sziasztok!
Egy problema merult fel nalam, a programmal, ha vki tudna segiteni, irjon pls.
Tehat: van egy cimem (amire meg anno meghivot is kaptam) es minden tok jol mukodott, de tegnap egyszer csak nme akar bejelentkezni, es azt irja hogy kapcsolodasi hiba (80004005). Az egeszben az a vicces, hogy csak az en gepemen nem jelentkezik be ezzel a cimmel, de egy masik cimemmel viszont siman megy. Es igy ezzel nem nagyon tudtam semmit kezdeni. Volt mar registry clean, virusirtas, ujratelepitettem az msn-t, a plust letoroltem, de sehogy nme akar mukodni. Ha vki tudna a megoldast pls irja le. Koszonom -
szaharin #556 akkor nincs:) -
#555 Tehát magyarán ha előzőleg be lett írva az a sor a "host"-ba, akkor már nincs más teendő, ugye? -
szaharin #554 ugyanaz a trukk:) -
#553 Ezzel kell valamit trükközni, mint az előzővel?
Amúgy kösz a linket! :) -
#552 Kiszivárgott a legújabb Plus beta, már van hagküldés is!!:
Messenger Plus Live 4.0.0.226 beta -
#551 Második kérdés tárgytalan, már működik. (elsőre valahogy nem akart egy ablakban fülekkel menni, hiába állítottam be...) -
#550 Persze, beírtam azt a sort.
Két kérdés: ez nem jeleníti meg az avatarokat a kis bábuk helyén a partnerlistában? :O
Illetve beállítható, hogy egy ablakban legyen az összes aktuális párbeszéd ablak, fülekkel felül? -
#549 4.0.0.214 van fent az #547-ből? Ha igen megcsináltad az oldalon leírt "how to get it work" részt? Amíg nem csináltam meg nekem sem voltak színesek. De mostmár ok. -
#548 Köszi! :) -
#547 Plus 4 beta -
#546 Ez a 4.0.0.214 féle béta Plus! elérhető még valahol? Eddig sajna csak halott linkeket és torrent fájlokat találtam. -
#545 hát bármit csinálok ezzel a msgplus live-al sehogy sem akarnak a nevek színesek lenni a partner listába...
várom a megoldásokat.... -
#544 behalok... 4.0.0.214 van fent még mindig :D bevan pipálva, hogy jelezze ki a színes neveket is, de egyszerűen nem csinál semmit... nah mindegy baszaxok még vele egy ideig :D:D -
#543 4.0.0.214 van fent nálam... rászakadok a google-ra újabb verzióért :D:D -
#542 hmmm... akkor bekell szereznem azt az új verziót... de honnan? :( -
baca01 #541 tévedsz mert a színes neveket kezeli, nekem is az van fenn, és úgy tudom kiadtak nem rég egy új plus-t ami már kezeli a hangokat is...