13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• skristof
    ugyis csúsztatják még, nemtom mit izgultok, beta is tökéletesen műxik majd júli 15 felé lesz rendes azt jóvan
  • Newfronter
    Windows Live Messenger
  • CheAteR88 #738
    és meik lesszazujj?
  • Newfronter
    Elméletileg ugyanakkor, mert multilanguage. :)
    Ma délután/este várható a megjelenés!
  • Tmac
    Ha amcsiban megjelenik az új msn akkor a magyar kb mikorra várható?
  • CheAteR88 #735
    miko dobjákmá ki a 8.0 fullt?
  • Newfronter
    Szerintem ma este várható természetesen, Amcsiban még vasárnap van.
  • baajos
    na van már új?
  • forever68
    ja, nekem is magyar, de lehet hogy napokon belül megjelenik a rendes változata...
  • zolo
    Ha a Microsoft magyar oldaláról töltöd le akkor magyarnak kell lennie.Ha más külföldi oldalról,akkor nem biztos hogy az.
  • csiki35
    sziasztok !

tudna nekem valaki segíteni? Letöltöttem az msn 8.0. Beta verziót. Sajnos nem magyar, lehet hozzá magyarosítást letölteni, vagy esetleg meg van valahol a magyar verzió is 8.0-ba? Kösz a segítséget.

csiki
  • Newfronter
    Mondjuk engem nem dobál le. Viszont tegnap észrevettem egy bugot. Ha írsz valamit a másik partnernek, és pl. a 2. sor végén egy szmájlit raksz, plusz még1-et akrsz írni oda, de már csak a kettőspont fér oda na és akkor leütöd a D betűt akkor megfagy az egész. Próbáljátok ki!

Írtam is nekik a hibáról...
  • bertino
    ledobott MSN, biztos most heggesztenek még bent vmit megjelenés előtt
  • Newfronter
    Sikerült! Köszi! :)
  • paralzsolt
    Hello................1 kis hibajavítás: átáll a Plus-otok angolra
    ja és plíz írjon valaki ha sikerült neki
    Köszi
  • paralzsolt
    Hello, olvastam még a régebbiekben hogy átáll a +-otok
    Keressétek meg a Messenger Languages könyvtárában a Lng_Hungariant. nyissátok meg, lesz benne egy olyan sor (az elején hogy CompatibilityLevel.
    Ez alapból 4224-en van.
    Írjátok eát 4226-ra.
    és a beállításokban ott lesz a magyar nyelv is.
  • djatb
    JAJA MSN 4EVAH!!!!!
  • alert
    Akkor nem mindegy, hogy van-e benne yahoo? :) Egyébként én is az msn-t preferálom. Nem használok mást.
  • DjDano
    A Live Messenger a legjobb! Nem érdekelnek a gagyi programok, még ha abszolut univerzálisak is... amugy ugyis majdnem mindenki MSN-t használ
  • bertino
    mintha nem lenne mind1... ^^
  • djatb
    Lapytsh is now reporting that Windows Live Messenger will be released on Monday, June 19th. The actual post is in French, but it reports that Microsoft plans to have their internal launch party for WL Messenger on the 19th.

As we've told you many times before, we do not necessarily like to predict release dates as they can slip at a moment's notice, so take this with a little bit of caution. Here's to hoping that we see the release on the 19th!

Tehát hétfőn jö a full.

Olvastam egy olyat is h csak kedden!!!!
  • alert
    Ezer program van, ami teljesen univerzális. Keress rá. Szinte minden hálózatot elérhetsz egyetlen programbló pl yahoo, msn, icq, skype, stb...
  • DjDano
    azt halottátok hogy integrálva lesz benne a yahooo messenger? vagyis a yahoo messengeres emberkékkel is lehet majd csevegni!
  • skristof
    mit sírsz már, fogd fel h amerikában dobják ki, éjjelre várható magyarul a mi időnk szerint
  • djatb
    MÉG MINDIG SEMMI!!!
  • baajos
    lekopogom, nekem semmi bajom ezzel aWL8-al. Csak azt nem tudom ha meglesz a végleges most akkor le kell e ezt vennem elötte vagy majd ezt elintézi a végleges, hm?...
  • Newfronter
    Szerintem van esély, mert gondolom Amerikai publikilásáról van szó, így az ottani idő szerint, még bőven van időnk, hogy megjelenjen.
  • djatb
    Ma még van esély hogy kijön a full?
    A fullhoz is jó lesz a Plus 4.0026-os legújabb BETA?
  • Newfronter
    Miért kellene neki? Iszonyat stabil, semmi baj nincs vele, sokkal gyorsabb a 7.5-nél, a csatlakozási idő iszonyat alacsony. :)
  • Tmac
    Sajna én nem vagyok ilyen optimista... szerintem még kell neki fél hónap
    [de ha megjelenik akkor örülneki:D]
  • zolo
    Hali!
    Messenger 8 bétát használok és feltettem a StuffPlugot.
    1.Honnan tudom meg hogy fent van?Mert semmi se változott az msn-ben(vagy nem vettem észre) és a start menüben sincs ott.
    2.Hogyan kell ezt használni?
  • TothLaci
    Szerintem az esti órákban. Bár, kitudja... :)
  • Tompie
    Elvileg ma jelenik meg a Live Messenger végleges! :)
    Itt a bizonyíték! :)
  • InfectedMann
    Már megint nem akarja a neveket színesen megjeleníteni a Plus :(

csak nálam szarakodik? :(
  • takraj
    ez kinek ment?
  • zsolesz92
    egy ötlet... ne pazarold azt a kevés tárhelyet is ami megmaradt, az ilyen sok hülye miatt...
  • MajorRush
    Sziasztok!

Van egy kis problémám és igazából nem tudom az okát!
    Felraktam már korábban ezt a betat és gondoltam hogyha már új, csinálok egy új hotmailes címet is. Meg is lett, bejelentkeztem, ment faszán a dolog. EZ olyan 2-3 hete volt és tegnap reggel óta valamiért meghalt, nem lép be ezen az új címen.
    Visszaraktam a 7.5 és bejelentkeztem ezzel az újonnan létrehozott címmel. okés volt a dolog. Vissza a beta, nem megy. Létrehoztam egy új postafiókot megint csak a kíváncsiság kedvéért, hátha tényleg a szolgáltatás szarakodik, De az újjal meg ment a beta. Valami ötlet? Pedig aztán a registryből is kivarázsoltam mindenhonnan a messengert!
  • mozesapo
    Kell hozzá a Windows Journal Viewer. Mielött megkérditek honnan: Gugli a jó barátod.
  • DjDano
    Kijöhetne már egy újabb beta, vagy esetleg a végleges! Már az 1 hónapja kiadott is nagyon stabil volt, nem értem minek ennyit tökölni vele...
  • TRac
    Üdv! Az a problémám a Live Messengerrel,hogy lekicsinyíti a smiley-kat,és néhányat olyan kicsire hogy nem felismerhető. Tud valaki vmi megoldást hogy ne méretezze át őket?