13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#700 a nicked szinezéséhez nem kell külön plugin -
#699 tuttok nekem seggíteni abban hogy:
fennvan a 8.0 és a hozzá való + is csak az a problema hogy nemtom ezt a ***** v2colornick-et beüzemelni
eddig ment de mostmá nem akar láttya mivel a nvem színe az ok csak szar az egész
nincs ott a bővitmények között sőt még a bővítmények sincsenek ott
PLS HELP
-
#698 írtátok hogy ha nem enged bejelentkezni akkor itt fel kell frissíteni a címet.de itt hol? -
skristof #697 visszaolvasol.... Ejjjjj -
Roli #696 Megy. Feltelepíted a 7.5-öt, kimásolod valahová az összes MSN-es dologgal a Program Files-ból, aztán a Live-ot és a Live lesz az automatikus. Fordítva kell ha a 7.5-öt akarod alapnak -
#695 A Plus átáll magyarról ínglisre... Ejjjj -
donoki #694 nekem is. -
teradam #693 hogy léhet letölteni a plusot mert az az olldal megszünt ami itt vam:) -
#692 Nekem működik. -
péntek józsef #691 Engem is érdekelne hogyan működik a kézírás funkció???
-
Ádám525 #690 hi miért nem müxik a kézirás funkció mi kell hozzá???
-
#689 Nekem sem, sokszor olyat csinál, hogy felveszek valakit, de nem küldi el a felvételi kérelmet a partnernek... grr... -
donoki #688 nekem nem.. -
#687 Majd ha elkészül. Ez a verzió is jól használható. -
donoki #686 engem is érdekelne :) -
Tmac #685 Megtudjátok mondani hogy kb mikor jelenik meg a teljes verzió? -
norti #684 de megy, át kell másolni egy másik mappába
még a régi plus is megy az új mellett :) -
donoki #683 nem -
#682 A Windows Live Messenger mellet nem megy a 7.5?
-
donoki #681 nekem is -
#680 Nekem bennevan a Programok telepítése és törlésébe a Windows Live Messenger. Elöször én is azt hittem hogy nicns mert msn -ként kerestem, és betürendbe van. -
donoki #679 TC-ből -
teradam #678 csá semmi
-
#677 Hogy lehet a Live 8.0-át lerörölni, nekem nincs benne az eltávolításos listában. A magyart meg nem tudom addig feltenni, amíg le nem törlöm, mivel az régebbi, és nem hagyja. -
donoki #676 én is... -
#675 Nálam az E meghajtón van az MSN, de azt hittem egyértelmű, hogy ott kell keresni ahova telepítve van :) -
donoki #674 hmm i try it -
#673 Nem a legjobb elérési utat adtál meg.
A leggyakorib meghajtó a C://Documents and Settings\név\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\ a többi jó.
Ha nem látjátok mégsem, akkor az Intéző/eszközök/beállítások/nézet fül Speciális beállításokon belül a Rejtett fájlok és mappák megjelenítése alatt.
át kell álítani.
-
donoki #672 pff nekem mindegyikbe csak az van írva h UserTile ebbe nincs semmi :( -
donoki #671 nem is tudtam...
megnézem :S -
#670 De tárolja a képeket és szmájlikat, ezt a könyvtárat keresd meg:
E:\Documents and Settings\név\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\
Itt találsz egy(vagy több) számmal jelölt könyvtárat, abban van az összes szmájli, háttérkép, wink...stb .dat kiterjesztéssel!! -
#669 És amiket másoktól mentek le? Ott nem kér elérési utat. -
#668 az is egy kép, amikor beteszed az egyénik közé, akkor kéri hogy keresd meg a képet. Sztem nem csinál másolatot róla, hanem mindig onnan szúrja be, ahonnan te linkelted -
#667 és a szmájlik? -
#666 ott ahonnan belinkelted a képet -
#665 Nem tudja valaki, hogy hol tárolja a messenger az egyéni smilie-kat + egyéni képeket + egyéni kacsintásokat? Mert most át akarom költöztetni a fiókomat. -
#664 kösz -
#663 ez Live :D -
#662 Mivel másabb ez mint a NEM Live ??? -
baca01 #661 na már működik nekem is :P végre már itt volt az ideje