13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#820 Megvan a megoldás arra hogy hogy megy a full msn 8-al Plus! live beta 4.0026-os verziója!
Tehát:
Nah akinek nem megy a Plus! akkor =>
1. Download this file: (Töltsd le ezt)
http://rapidshare.de/ files/23563591/msnmsgr.rar.html
(Linkben nincs szóköz, csak hosszú volt)
2. extract it with winrar in: (csomagold ki ezt, ide)
C:\Program Files\MSN Messenger
replace the old msnmsgr.exe file.
(írd felül az .exe-t)
3. Töltsd le a Plus!-t és tedd fel!
Have fun with wlm final with messenger plus live 226 beta
Ennyi!
Élvezze mindenki!
-
#819 de, hát ez egy vírus, nem tudtad ? -
#818 Héy ti!
Ez a messenger 8 nem egy nagy spyware? Hisz nem is a microsoft adta ki ugye?
Meg sokkal többet babrál a nettel mint a 7.5... állandó 1kb/sec es forgalmat tart fent egyelőre ismeretlen irányba. -
#817 estleg link hozzá? -
paralzsolt #816 Aki angolul is szereti a Plus!-t
Az töltse le a 4.0.0.214-et (ez régebbi de vmiért kompatibilis) -
#815 Csá! Nem! -
hitman55 #814 :) -
#813 dddduuguuuuullj mááár el az ég szerelméééére :@@@@@@@@@@ -
Rapec #812 Csa! nemtudtok olyan progit v hogy lehet elinditani a masiknak a tavegitseget anelkul hogy o tudna rola? thx Rapec -
hitman55 #811 akkor mikor??? -
paralzsolt #810 nem! -
hitman55 #809 De most akkor még ma ki fogják adni vagy nem??? -
#808 olvass már vissza h azon "veszekedtek" az előbb, hogy most azt irták ki hogy ma jelentik be mikor adják ki, mikor, és hogy nem e azt hogy kiadják ... -
hitman55 #807 és a windows live messengerhez honnan lehet letölteni a plus-t??? -
hitman55 #806 thanks -
#805 Úgy látom már kaptál büntipontot, gondolkozz és tanuld már meg használni a keresőket :) jó dolog. Egyszerű és nem kell válaszra várni stb. -
#804 WINHTTP.dll Letölt, majd regsvr-el beregisztrál, ha kell neki.
-
hitman55 #803 Tom de akkor mit lehet vele csinálni???? -
#802 Te ebből még nem jöttél rá? Nem találja a WINTTp.dll-t :D -
hitman55 #801 Helösztok!leszedtem a magyar verziot és mikor elinditottam akkor azt írja ki hogy az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert WINHTTp.dll nem található.Az alkalmazás ujratelepítése megoldhatja a problémát!!és ujratelepítem és ugyan ez van nem tudjátok mi a baja???? -
paralzsolt #800 A kézírást nem tom
-
paralzsolt #799 A publikus bétát tényleg negyon elszúrták( már hogy nem volt)
de nem tom mit bénáznak ennyit. Tök jó a nem publikus béta is. Csak csinálják meg a kompatibiklitást, meg ha magyarul telepíted ne keljen szerkeszteni a language fájlt. szóval nem tom mit szórakoznak -
#798 Szóval mi kell feltenni hogy menjen a kézírás funkció ? :) -
paralzsolt #797 1 baj van............az angol idő! -
#796 nem tök mindegy? Azért kicsit gáz hogy ennyit szaroznak vele, itt a végleges WLM a plus meg sehol, még publikus beta se volt. -
lord nihilus #795 LooooooL, eztet tennap mondta patchou(vagy hogyishívják)= tehát ma mondja meg a kiadás dátumát -
#794 Amit a kézírásos pluginhez kell feltenni az ehhez is jó? vagy új kell hozzá?
Egy linket adhatna valaki mert már a régi sincs meg. -
#793 szóval még az se biztos, hogy holnap... :D -
#792 a készítő a következőt írta:
"I'll announce tomorrow a final release date for Plus! Live. As for Vista, yes, it will be compatible."
ez azt jelenti hogy holnap jelentik be a megjelenés pontos dátumát és nem azt hogy holnap jelenik meg! -
lord nihilus #791 tutkó ma -
#790 And the release date of Messenger Plus! Live will be officially announced tomorrow (thanks for the tip iNfiNiTy)
forrás: www.mess.be
most akkor ma vagy holnap? -
#789 ehh kössz:d és ezt nem lehet kisebb méretre venni mert ez akkora nagy barár kép hogy csunya de ha kicsbe mutatnáa képeket faca lenne:) -
#788 #761 ;) -
#787 Messenger Live HUN Final -
#786 nekem van egy msn + live verziom :P
azzal szerintetek müxik? -
lord nihilus #785 ma derül ki a kiadás időpontja/I'll announce tomorrow a final release date for Plus! Live. As for Vista, yes, it will be compatible. / -
vizcsap #784 Ha tudnék jelszót meg felhasználónevet akkor már belinkeltem volna a plust.De nemtok se jelszót se felhasználónevet. -
#783 Van a partnerkereső mellett egy felfele és egy lefele mutató nyíl. Részletek mutatása... -
Tmac #782 Az új msn-ben hol lehet beállítani hogy mikor kilistázza a partnereimet akkor ne olyan kis kép jelenjen meg a nevük mellet hanem olyan nagy mint 7.5ben?? (vagy lehet hogy ez is egy plus opcióvolt mert én enm találom) -
#781 spammer