13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
csakletoltok #980 Szia!
Kikapcsolva (XP-s tűzfal + Nod32) változatlanul csak pörögnek a csávók :( -
#979 Kezdésként kapcsolj ki minden tűzfalat (beleértve az xp-jét) és minden vírusírtót. Ha ezután megy, akkor megvan a gond. -
csakletoltok #978 Sziasztok!
Letöltöttem ma én is a Windows Live Messenger-t, de nem hajlandó bejelentkezni, ráadásul hibaüzenetet sem vág hozzám, csak pörögnek az emberkék körbe és körbe... :(
Megpróbáltam a Kapcsolat menüpontban a javítást, de a program szerintem minden rendben van :'(
Valakinél fordult elő hasonló és ha igen tudta valamivel orvosolni? Esetleg valakinek bármi ötlet?
Thx előre is,
Bob -
#977 nem azzal van baj hogy te nem tudod szinezni hanem partnereid neve hellyett csak betüket látsz !
holnap szombat már csak egyet kell aludni :D :D -
#976 Oks figyelj, elmondtam a véleményem. Van hálózatépítő tapasztalatom, dolgoztam itt-ott még hobbiból is, van tapasztalatom máshonnan is. Itt most nem az effektív sávszélkihasználásról van szó. Nem ismered a rendszert. Szerintem hagyjuk ennyiben. Ne commentelj kijelentve valamiről, amiről nem tudsz eleget. -
#975 Nagy hülyeség amit írsz, amik igazán leterhelik a rendszert azok a letöltések, amikor a teljes szávszélességet kihasználják az userek,,, az összes többi elenyésző ahhoz képest!! -
#974 A színezésről már elmondtam a véleményem :) akkor feltűnési viszketekséged is van akármilyen kicsi is :) miért nem rakod vissza a bétát? Ahhoz van plus. Feltennéd a véglegeset ha kijön a plus... Azért ez elég kézenfekvő nem? :) -
#973 Ezt Alert-nek is üzenem, ÉN IS AZ VOK énsem bírom ki, idegesít, h nem tom színezni a nevem stb baromság a színezés, de azért mégis kicsit kiemel a "tömegből" Legyen má holnap 23:40:01!!! És Kupo bocs, én nem használok routert, szóval ÉN nem tudok segíteni. -
#972 Ez már függőség. -
#971 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
mikor adják ki már azt a ****************** ********* ***** ************* ******* +-t????????
pls ha rögtön megvan direkt linket pls
[center]THX -
#970 Sziasztok, van egy kis gondom a Messenger-el.
Egy ideje még ment minden jól, de nemrég 1-2 napja, felmegyek, és kb 1-2 perc múlva ledob.Azt írja a Beállításoknál a Kapcsolat-nál, hogy Érvénytelen IP Címet használok.Ha meg bennt vagyok akkor kiír olyat, is hogy: Ön ismeretlen hálózati címfordítón (NAT) kapcsolódik az internethez. (Rendszergazda)
Azóta pedig nem változtattam semmit.
Egy SMC WBR14-G2-es routerem van.Amivel mondjuk eddig ment, nem értem mi lehet a gond.. :(
Neten eMessenger-el meg beléptem, azzal eddig nem dob le, de nem valami jó így.
Nem tudjátok mi lehet a gond? -
#969 Szándék a lényeg -
#968 Jólvan, csak gondoltam megemlítem hátha -
#967 Ilyen részletek nem érdekelnek -
#966 Amúgy a készítő neve Patchou :P asszem már hétfőn kész volt vele vagy kedden nemtom, de azt tudom, h már hétvégén kész lehetett volna, csak nem volt kedve dolgozni akkor rajta... -
#965 tudok várni, de éjfélkor istenem
nc
monnyuk én azon az estén ugyis dolgozok, szal reggel hazajövök és 400 spam már biztos itt fog várni engem -
#964 Hát nem én tehetek róla, hogy ekkor adják ki. Meg arról se hogy nem tudsz várni -
#963 nehogy nap elején jöjjön, hogy ne kelljen várni -
#962 No meg ott van a google is keresésre, bár mondjuk nem egy izgalmas szórakozás, órákig fórumokat, oldalakat olvasgatni az ügy érdekében, mert hol ezt írnak, hol azt, szóval jah... de 1-2 napja már ki van jelentve a szombati megjelenés... -
#961 WLM plus megjelenés: Officially released this Saturday, June 24th, at 23:40 GMT. -
#960 Hányszor kell még elmondani, hogy SZOMBATON LESZ, de sztem majd csak vasárnap lehet tölteni -
meril #959 Honnan lehet leszedni a WLM-hez a Messenger Plus!-t??? Lécci segítsetek!!! Adjon vki linket!!! -
#958 értem kösz -
#957 A Plus-ban lehet csoportosíttatni az msn-nel az ablakokat, szóval a beszélgetések nem külön ablakban nyílnak meg, hanem egy-ben, és vagy fent a beszélgetőablak felett, vagy bal oldalon (ahogy beállítod) lesznek a partnereid, akikkel beszélgetsz és úgy tudsz váltogatni közöttük, és csak egy msn ablakod lesz a tálcán, meg még egy, a beszélgetések. Ha van Plus-od, akkor ott van a Plus beállítások között, de F9 az alapbeállítás az Automatikus csoportosításhoz. -
#956 valaki kifejtené, hogy mi ez a csoportos ablak valami? -
#955 van elég -
#954 Szerintem nyissatok egy Winamp témát.... -
#953 innen is szedheted
http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=138586 -
#952 van egy kis beépülő PlugIn a Winamphoz amit az oldalán meg is találsz ha jol emlékszem, azt töltsd le és látszani fog e mess.ben. -
#951 Mert még nincs hozzá Plus :):):) -
#950 Miért nem töltöd le a teljes verziót? -
#949 ...a bétán... -
#948 Ahhoz nem értek :) de nekem jó volt a 7.5-höz is meg a WLM-en is megy. -
#947 http://www.myplugins.info/toaster.htm <<< asszem én meg innen szedtem, de nem tuti -
#946 Nos mondjuk az sem mind1, hogy melyik verzióhoz keres... -
#945 Itt találod a lap vége felé a winampos cuccot, nálam kiválóan műxik.
http://emotloadr.uw.hu/hu/downloads.html -
#944 Öhm... asszem mess.be-n bár lehet h máshol, de találtam vmi Toaster nevű plugint hozzá (a winamphoz) ez elvileg átírja neked h a winampot vegye alapnak, nekem tökéletesen működik -
peete #943 hy
Nem tudjak vlaki véletlenül h "Mit hallagatok" funkcót nem-e lehetne át állítani /átírni valami fájlt/ valahogy h a winampot vegye media lejátszónak ne a windows media playert-t?
köszi előre is
-
#942 Személy szerint én csak azért várom a Plus-t, mert már r*hadtul (már bocsi a kifejezésért) idegesít, hogy meg van nyitva 80 db beszélgetőablak és aztse tudom, hogy ki kivel van... nekem csak az ablakok csoportosítására meg a sok hülye színesnevű barom ismeretére, mivel veletek együtt nemtudom sose, ki kicsoda... -
#941 Sajnos így van. Az egész üzlet. Milliók látják az itt elhelyezett reklámokat, a smile-k letöltése esetén az egyes oldalakon elhelyezett reklámokat stb. Kedvencem, amikor jön a kiscsaj és vígan magyarázza, hogy mennyire szuper az iwiw és társai, hogy mennyire szuper emberek akik létrehoznak ilyeneket és akik kitalálták a messengert stb stb :) el sem hiszik, hogy az egész reklám miatt van. Nem jópofaságból találják ki ezeket a rendszereket, mind pénz pénz pénz és etetik a usereket.