13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Petka
    A hangok, a rezgetés meg az animációk nálam is ki vannak kapcsolva. Színes neveket meg én se bírom. Plus nekem csak a naplózás miatt van fent. Az meg nem terheli a netet, max a gépemet, de amúgy teljesen egyetértek veled.
    Az a legidegesítőbb, mikor valaki ír egy mondatot és az egész egyéni szmájlikból meg képekből áll... Fasza fejtörő :S
  • baajos
    Figyelj,értelek. De hidd el ezzel együtt kell élni. Erre igény van és lesz is mindig. A szines csillogovillogo baromságok ha nem lennének,akkor meg azt mondanák felháborodva hogy micsoda elmaradott igénytelen messenger ez amikor a többiben lehet csicsázni amennyit jolesik. A fejlesztők egyet tehetnek, fejlesztenek és probálják az igényeket kiszolgálni, mert a csicsás marhaságok vonzzák a felhasználók tömegét és ez valahol üzlet is ugyebár!! / Ha létezik olyan messenger amiben semmi csicsa nincs az egy idő után kiürül és senki nem használja és nem is fejlesztik.
  • alert
    Pontosan így van ahogy mondod. Ez csak egy a sok közül. De számít! A gond az, hogy több százezer hasonlóan felesleges program van a kapacitás pedig nem elég. Ez a fejlesztők dolga, az árak pedig magasak. Amíg pedig magasak az árak és nem stabil a háló, a több megabites sebesség árkategóriája pedig az eget veri, addig én azon a véleményen vagyok, hogy nem kellene terhelni a rendszert teljesen felesleges dolgokkal. Ez nem azt jelenti, hogy én abszolút nem használom és teljesen ellene vagyok, de megörjítenek az olyanok, akik ezekre verik a brét és nyálat csorgatva lihegnek, hogy mikor jön már a következő. Azután pedig nekem is tonna számra nyomják privátban a különböző képeket meg hangokat. Ehh... na ne!
  • baajos
    Értem hogy lassit,de szerintem a technikai hátteret kéne fejleszteni és nem csak betükre és hangra korlátozni a messengert. Annyira sokan egyszerre ugysem messengereznek és valahogy eddig is elboldogult vele a gerinchálo. Az adatmennyiség növekedés nem lehet gátja a kommunikácionak . Bőviteni kell a rendszert minden téren és fejleszteni folyamatosan a maximumra törekedve szerintem..
  • alert
    Miért igénytelenség az, hogy nem kell a hatszázezer vigyorgó kép és a 3 millió idióta hang nameg a csillogó villogó név? Ez szvsz az abszolút felesleges kategória. Semmi értelme. Semmire nem jó, csak design-os. Erre pedig ott a fájlküldés. Hátrányát viszont el sem tudod képzelni és működéséről gondolom fogalmad sincs. Ezekkel a leegyszerűsített hülyeségekkel milliók küldik terrabyte szinten az értelmetlen adatokat. Természetesen nem a magyar és a wlm kapcsolatára gondoltam. Az internetszolgáltatásról beszélek. Nyugatra 6mbit-et kapsz átszámítva 6 ezer forintért. És nem 128 vagy 256 kilobites feltöltéssel, hanem több megabittel. A kiépített rendszerről nem is beszélek. A magyar rendszer nem csak az ár miatt, de nevetséges. Eszméletlen sok szemét és felesleges dolog iszonyú sok részét teszi ki valós kommunikációnak terhelve és bénítva a hálózatot teljesen feleslegesen. Gondolj csak a sok spam e-mail-re, popup-ra, körlevelekre, iwiw és társaira, stb. Ez ugyan az! Csak egy kézenfekvő példa kedvéért, 1db színes karakter + 2 byte adat. A sok frissítés miatt mondjuk 20 byte percenként (sacc per kábé), vegyünk 10 karaktert akkor 200 byte x 1 óra az kb 12 MB felesleges adat óránként per user. Ha használja ezt 100 ezer user (de ennél nagyságrendekkel több), az pl 1 millió 200 ezer MegaByte szemét / óra. És ez csak egyetlen program és csak 10 karakter és csak 1 óra! Miért? A semmiért. Cserébe tízezrek szívnak amikor lebénul egy-egy router a gerinchálón és nem a csillogó kék-betűs nevüket szeretnék átírni, hanem mondjuk egy üzletet, tárgyalást vagy ne adj isten életbevágó kommunikációt folytatna.
  • desigo
    Plus nélkül is lehet becenevet adni...
  • Live Messenger
    Mi bajod a WLM-el, Brazil?
  • DjDano
    "Minek kell a sok baromság? Ha valami fontosat át kell küldeni, hang vagy kép vagy bármi, átküldöd. Minek a csicsa? Terheli az amúgy is drága és szánalmasan ócska magyar szolgáltatást."

nem mindenki olyan igényetelen mint te, használj icq-t az való neked... a WLM-hez köze nincs a magyaroknak amugy..
  • baajos
    letöltöttem WLM-et megy is rendesen.,de a csomagoknál nálam most sincs semmi. De a 7.5 nél se volt! Azokat hogy lehet előcsalogatni? 1 honapja egyszer lejött az Xman,azota semmi,még az se.
  • Tompie
    Köss bele a betonba is :)
  • akyyy
    akkor minek használsz logót itt sg-n? szinte ugyanaz:D (ő se szereti a hangokat és a névszinezést se főleg colornickel:C)
  • Tompie
    Teljes egészében egyet értek veled!
  • alert
    Én is csak azért várom ezt a rohadt plus-t, mert a sok lazagyereknek nincs jobb dolga, minthogy a k*rva nevét színezgesse és nem tudom elolvasni. Az idióta smile és egyéb pl hangküldő baromságokról nem is beszélek. Tiszta dedó. Miért nem elég ez a progi chatelésre, webcamra, online telóra? Minek kell a sok baromság? Ha valami fontosat át kell küldeni, hang vagy kép vagy bármi, átküldöd. Minek a csicsa? Terheli az amúgy is drága és szánalmasan ócska magyar szolgáltatást.
  • CrazyDaisy
    Köszi :)
    Asszem' én még elég erősnek érzem magam a várakozáshoz, addig viszont marad a béta is...:D
  • Tompie
    Ez az amit a 7.5-höz használtam. Amúgy nem tudom, hogy nem tudnak várni egyesek hétvégéig és akkor elvileg lesz WLM-hez való plus! :) már csak 2-3at kell aludni :D
  • CrazyDaisy
    Találtam ezt a Plust:
    http://download.msgplus.net/files/MsgPlus-363.exe

Megnézné valaki, hogy műxik-e a WLM-en.
    Köszi
  • CrazyDaisy
    Meleg...:)
  • Live Messenger
    Régen itt percenként röpködtek a kommentek most meg alig van valami. Mi van itt?
  • Tompie
    Azt figyeltem meg, hogy bootolás után az első belépéskor, előjön egy ablak Windows Live Messenger fejléccel és azt írja felkészülés a telepítésre és kilép. De rögtön ezután megpróbálok belépni megint és akkor már jó. Mindig csak az első belépéskor csinálja. hmmm
  • Tompie
    THX
  • gamerboy91
    www.mess.be
  • Tompie
    Hol lehet megnézni és letölteni, hogy mikor melyik a legújabb verzió?
  • gamerboy91
    A legújabb magyar nyelvü teljes.
  • alakulat
    ez beta vagy nem?
  • Live Messenger
    Amcsiban a Plus szombaton 23:40-kor jelenik meg
  • bertino
    np, de SGn már aranyszabály, hogy visszaolvasni ARANY :)
  • faláb
    most olvastam vissza,már értem a reakciódat,bocs:S
  • Live Messenger
    Változott az üzenet az msgpluslive oldalán! most már privát van kiírva szóval valószínű hogy már több teszter is rámehet!
  • Live Messenger
    Thx gamerboy!
  • faláb
    mivan?
    tudom hogy ilyen hamar nem szokott lenni d azért meg lehet kérdezni nem?
  • bertino
    issstenem wáááááááááááááááááááááá

:@@@@@@@@@@@@@@@@@@
  • faláb
    Van már plus a 8.0-ás verzióhoz?
  • Tompie
    Vagy ti hol szoktátok megnézni, hogy van-e újabb verzió?
  • bertino
    ajjaj, akkor ott vmi nem stimm

nekem semmi gond véle és a kékhalál se jelentkezik -.-
    (koppkoppkopp)
  • Tompie
    Mondjuk én manuálisan sehol nem találom meg, hogy honnan kell letölteni :)
    Merre található ez a microsoft honlapján?
  • gamerboy91
    Windows Live messenger 8.0.0792 Hun közvetlen link
  • Balumann
    ja megy csak a főoldalról kell menni, így nem jó
  • Balumann
    "A kért letöltés nem érhető el. Ha a letöltésre kattintva továbbra is ez a hibaüzenet jelenik meg, ugorjon a letöltőközpont kezdőlapjára, és próbálja újra megkeresni a letöltést a lap „Letöltés keresése” című részén."
  • CSOCSO
    amugy koszike
  • CSOCSO
    de miert szarakodott?