13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Ádám525 #620 itt az ujjabb lnk ez müxik kiprobáltam: http://reynaud.jeremy.free.fr/MSN/Messenger.Plus!.Live.4.00.226.Beta.(MsgPlus).exe -
Ádám525 #619 Nekem pedig megy vele ha akarod keresek másik linket -
#618 Most akkor van az új Winows Live Messenger -hez messenger plus vagy nincs? :S
Ádám amit írtál az nekem nem megy :/ Google-val se nagyon találok.
A Messsenger live ott felül van egy olyan hogy sugo, és kompatibilitás info. És ott is lehet kattintani olyanra hogy messenger plus verzió keresése hogy van-e már ehez, és ott is azt írja hogy nincs. -
#617 Köcce!!! -
#616 thx -
Ádám525 #615 Én innen töltöttem:
http://rowanmulder.com/meuk/msg_plus_live_4_00_226.exe -
#614 Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a plust??? -
donoki #613 nekem még mindig nem jó -
skristof #612 plus menü beállítások beszélgetések lapfülek -
#611 Hogy sikerült? -
donoki #610 np -
Krist #609 siker.megvan.bocsi
-
Krist #608 hali.tudna nekem valaki abban segíteni hogy kellene az összes beszélgetést egy ablakba rakni és bal oldalt lennének a fülek?előre is köszi.szép napot.csáó -
donoki #607 hát ahogy nézem az #544 ben van olyan gyerek aki ilyennel küzködött,
annak sem válaszoltatok azt mondta h kapott haverjától egy újat... :S -
donoki #606 ha te tudod melyik neekd se nehéz be írni 3 számot.. -
#605 Nem sokkal lejjebb volt a szín témáról is szó, ha vennéd a fáradtságot és visszaolvasnál...ahelyett, hogy 3x is beírsz... -
donoki #604 istenem
Nekem nem a nyelvel van a gondom hanem a színezésel
ha már itt tartunk neekd még ennyit se kell h mit kérdeztem: #589
ugy hogy... -
#603 de most komolyan ennyiideig itt sznvedsz a helyett hogy tennél is érte valamit alig kell vissza olvasni itt a válasz : #577 -
donoki #602 nem tud vki segíteni? -
#601 Nem tud valaki visszaolvasni? :) -
#600 nem tud vki a magyar msn plust???? -
donoki #599 visszaraktam a 7.5t 8) -
chatgyerek #598 Mi ez az izé csak ennél az új msn-nél rossz a billentyűzetem mi az ok????? -
chatgyerek #597 Hy! Nekem az a msn plus kéne ami a windows live messnegerhez jó ha valaki tudja lécci mondja mer kéne -
donoki #596 pls segítsetek már -
skristof #595 ebben az új plus-ban hol van az h meg lehet nézni ki mikor kapcsólodott? a 3asban volt az h rákattintok másikegérgombbal a névre, további partnerinformációk és csak róla voltak részletezések.. ez nincs már? -
skristof #594 szerintem még nincs túl sok plugin plus 4-hez, mivel még csak félhivatalos az is
magyar nyelvű plus telepítéskor, igenám de: #584 -
#593 Nem tudjátok véletlen, hogy be lehet-e valahogy üzemelni valami Screenshot Sender szerű plugint a Live Plus-ba? Mert nekem volt a régihez és nagyon hasznos cucc volt. Gyakorlatilag már csak ennyi híjja van nekem :)
Mellesleg: Nekem a Plus már eleve magyar volt amikor a telepítőben beállítottam a nyelvet + trükközni sem kellett. (ezelőtt nem volt fent a Live Plus) -
skristof #592 akkor nyisd ki a szemed -
donoki #591 ez le van írva?
sehol se találom :(( -
#590 Olvass vissza... -
donoki #589 te tudod a plus orvosságát azon részét h nem mutatja a szines neveket? így mutatja: pl.: [c=8]Donoki[/c]
vki pls help -
donoki #588 Inkább vissza raktam!a 7.0-át az jobb volt!
vagy a 7.5 volt az ez előtti? -
donoki #587 ja már nem kell meghívó!
De mér nem müxik nekem a PLUS?
VKi tud adni lniket honan töltsem le? -
donoki #586 pls küldjön enekm vki egy meghívót ide: [email protected]
HELP ME PLS thx -
#585 nekem az a plus amit letöltötem meg kérdi hogy mivel nyisa meg
-
skristof #584 először nekem sem kelett
igenám, de jön a csavar.. ha megváltoztatsz vmit a plus beállításoknál, akkor ugye le kell okéznod.. de a nyelv kiválasztásánál abban a listában csak angol van! tehát ha megváltoztatsz valamit akkor az is beállítódik, h angol legyen a plus.. ezért kell megcsinálni azt a kis bütykölést ;) -
adamita #583 gangstadogg: menj felide
és itt frissísd az accountodat és be tudsz jelentkezni!!! -
adamita #582 gangstadogg: olvass már kicsit!( olvasd el az üzimet)
-
adamita #581 Sztem nemlehet csak így.