13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#1020 Így van, marjátok egymást addig is gyorsabban telik az idő -
#1019 Ennek a nagy várakozásnak, másodperc visszaszámlálásnak nehogy pofára esés legyen a vége és később jöjjön ki -
MajorRush #1018 Próbáltad Te már azt a filemegosztást? Mert szerintem egy nagy rakás szar! Egyszerűbb ha felpakolod FTP-re aztán aki akarja letölti, ennyi! Offline üzenetküldésnek sem látom sok értelmét, most vagy beszélgetsz valakivel vagy nem. Mire belép legközelebb lehet már rég nem is aktuális amit írtál. Ha kijelenzkezett valaki de még valamit akrtál, felhívod vagy dobsz egy smst neki. A telefonálásra is kíváncsi leszek nálunk mennyien fogják használni mikor már 3G-s telók kezdenek elterjedni és a vonalas lassan kimegy a divatból... -
#1017 majd ha megtanulsz olvasni -
hitman55 #1016 Mikor j9ön már??? -
#1015 előbb tájékozódj utána mond hogy nem tud többet, amugy mi az hogy átírták .NET Frameworkre? Eddig is az volt te nagyon okos...
_ fájmegosztás
- offline üzenetküldés
- hang alapú beszélgetési lehetőség PC és vonalas telefon között
és ezek csak a legfontosabb újdonságok... -
MajorRush #1014 Én azt fikáztam ahogy egyesek óvodásan állnak hozzá a dologhoz, mintha nmem lenne mindegy mikor jelenik meg. Az eddigi 7.5 nem volt jó meg a hozzá való cucc? Az is tudott naplót kezelni stb. Mivel tud többet ez az új? Semmivel. Sőt... Az a megosztási mappa maga a rémálom, és nem is éppen SHARING! Átírtak .NET Frameworkre az egészet, attól lett új desgin. Szokásos MS minőség az egész. Jobb lett volna pl. a betűket megoldani, hogy GRAFIKUS legyen mint pl a main ablaknál a Messenger Live felirat. Sokka jobb hatású olyan mint a Mac OSX és a Linux. Na de mindegy. -
Rasti #1013 Mi ez a Discovery Live pontosan? -
#1012 nekem nem azért kell, hogy színes legyen a nevem, hanem azért, mert kurvára idegesítő egy ilyen nevet látni :·$53и·$44-·$43т·$35є·$34є ·$26т·$25н·$26є ·$34σ·$43и·$52є·0. a fél partnerlistámnak sajnos ilyen, mint a bölcsibe. Ja meg a csoportosított ablak miatt is kell, mert nem túl jó ha 20 ablak külön meg van nyitva. -
Beepee #1011 Messenger Discovery Live
Sorry így már jó csak közben Forma 1-et néztem. Üdv -
Beepee #1010
Hasznos kis kiegészítő én az MSN-he is használtam. Fikázásokat kerüljük lehetőleg, akinek nem kell ne használja. A plus-t én is várom a napló miatt. Üdv -
MajorRush #1009 Nem Rád értettem amit mondtam, hanem az olyanokra akik még vissza is számolnak. Igen, elárulom, 24 éves vagyok! Nem érdekelnek az infok, nem amiatt írtam be amit, kurvára leszarom mikor adják ki, ha egy hónap múlva rakom fel, akkor sincs semmi bajom mert nem lesz színes a nevem!
És csak annyit erről ki olvas ki nem: "hiába írod le bazze, itt senki se olvas, csak kérdez" pár sorral lejjebb! -
#1008 Én erre csak annyit tudnék mondani, hogy ha nem tetszik valami, akkor minek vagy még itt? Én inkább a te életkorodat kérdezném, mert nem lehetsz valami marha öreg amint látom... olvass vissza pár kommentet és látni fogod, hogy már 80x leírtuk az összes infót, amit tudunk róla, és igen, szétnéztünk a neten. Csak máskor léci mielőtt elkezdesz ugatni, inkább te nézz szét jobban... erről csak ennyi a véleményem számomra ügy lezárva... -
#1007 Hmm. Ezt még nem próbáltam, lehetséges. -
#1006 hát diskeeper 10 jobb mint o&o defrag... -
MajorRush #1005 Hihetetlen basszus! Mint az óvodában! Egy ilyen hülye kis programot ennyire várni, csak hogy színes legyen a nevem vagy nem. Mintha ennél nem lenne fontosabb az életben. De visszaolvasni vagy magatok szétnézni a neten már nem megy. Ki hány éves itt amúgy? Olyan kíváncsi lennék. Mert ha kb. annyi mindenki mint az a kis hüólye aki egyszer beugatott, akkor mondjuk nem csodálom. -
#1004 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1003 -
#1002 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
dekurvamesszevanmég:( -
#1001 :@@@@@@@@@
-
Gweb1984 #1000 Én sima Windows töredezettségmentesítőt használok. Nemtudom hogy vagytok vele, de ennek használata után tényleg gyorsabban megy nekem a rendszer. Volt már, hogy próbáltam más töredezettségmentesítőt is. Az le is ment rendesen bár nekem az nem vált be. Szóval nekem elég lenne ha menne a Windows saját defrag-ja is. És mondom: kizárólag a Windows Live Messenger feltelepítése után van ez a probléma. -
#999 cssszzz.... hiába írod le bazze, itt senki se olvas, csak kérdez -
#998 ma 23:40 -
#997 Mivel töredezettségmentesítesz? O&O Defrag a leghatékonyabb és leggyorsabb szvsz. Különböző módok is vannak, pl hozzáférés szerint is rendezheted a fájlokat vagy név szerint stb. Tényleg nagyon jó van hozzá jó help, ami mindent elmagyaráz. -
Gweb1984 #996 Annyit felejtettem el, hogy a hiba nem szŰnikmeg ha letörlöm a windows live messengert. Kizárólag windows telepítés után áll helyre minden. -
Gweb1984 #995 Sziasztok. Én feltettem a Windows Live Messenger bétáját annak idején és mivel minden hónapban karban tartom a Windowst így a töredezettségmentesítőt is lefuttatom. Ezzel így nem is volt gond. Csak amikor feltettem a WLM-t, majd futtattam a töredezettségmentesítőt, akkor egyszer csak kiírta, hogy néhány fájlt nemtud töredezettségmentesíteni. Ám a nem töredezettségtelenített fájlok lsitája üres voit. 3-szori windows telepítés után rájöttem, hogy ez kizárólag, csak akkor fordul elő, amint a Windows Live Messengert felrakom. Most kipróbáltam a full verziót is, de még azzal is ez a gond. Valami nem stimmel a mappamegosztási szolgáltatásával. Eddig azt gondoltam, hogy a merevlemezemmel van a baj, de nem csak nálam fordul elő ez a dolog. Tehát nemtudom mit lehetne tenni. Egyenlőre a 7.5-st használom most Windows telepítés után, eddig minden rendben is van. De szeretem az új dolgokat. :D -
horitazi #994 a plus mikor tájt várható?
nekem azt mondták mára...gondolom ugyanúgy éjjel mint a Live Messenger full !:D -
baca01 #993 nemtom én felraktam az full verziót és tegnap gond nélkül teljesen befagyott :P
a béta meg egyszer se csinálta szval ennyit erről... :/ -
#992 Olyan értelems ez a Messenger.
Ha nem jelentkezek be és megnézem a kapcsolatot akkor is azt írja hogy az átjáró nem működik. De simán bejelentkezik. -
#991 Már csak 14:07 óra van hátra :DDD -
#990 Ezzel egyetértek :) -
#989 :)
nekem azis kivot kapcsolva azaz le vot tiltva benne:) -
#988 Lol :D hát mondjuk igazából nekem is ez a bajom :P mondom, nekem inkább az ablakok csoportosítása miatt kell csak :P de a hátránya az csak az, hogy a sok épeszű állandóan küldözgetheti a hangokat :P... már csak 15:52 óra van hátra :D -
#987 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
én nem színezni akarom mert már színes:P
csak nem látom:( -
#986 Hmm... bocsi, de akkor gőzöm sincs mi lehet a gond... -
csakletoltok #985 Megnéztem tüzetesebben a két gépre telepített szoftvereket, az egyiken Internet Explorer 6 (sp2-vel) a másikon IE 7 beta 1 van (ez utóbbin fut a cucc).
Megnéztme még a rendszerkövetelményeit is a cuccnak, de nem írja, hogy 7-es explorer kellene neki, a hivatalos infók szerint elég a 6-os is.
-
csakletoltok #984 Mindkettő vindózikszpé, mingyekien bekattintva az update, hogy szedje amint van valami frissítés a neten, tehát tuti passzol még az is. :( -
#983 Most szerintem akkora hülyeséget mondok, mint 2 Eiffel-torony (vagy h kő írni :D) de lehet h windóz verzió, már ha persze külön windózod van a két gépen... -
csakletoltok #982 Ami érdekes, hogy router mögül vagyok, és az egyik gépen (PC) megy, viszont a másikról (LAPTOP) meg nem :-S (bétája se, semmi, ami windows live messenger). Visszaraktam a 7.5-öt, az meg megy, lassan tökönszúrom magam... :)
Eni ájdiö? -
#981 Hmmm érdekes. Lehet, hogy kezdeti betegség. Próbáld ki egy bétáját, hogy az megy-e?