13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• akyyy
    átállítod a nyelvet angolra. asszem.
  • autoszimulator
    Cukkor
  • LeePí17
    a baloldalra hogy lehet előhozni azokat a "menü"pontokat??
  • LeePí17

• LeePí17
    tészting -.-
  • Doomista
    hehe,hát eléggé egyszerű,stuffplugot lekel kapni,bekel állitani az 5000 karaktert,aztán benyom az üzenetben 01110100 számokat,és felmásolja 5000 dbig,és azt elküldi,ha valaki fagy,az kifog fagyni msnröl,ha valami nem fagy,az nem fog kifagyni.egyébként teszteltem.
    egy szóval csináltam,a partnerjaim közül a fele kifagyott,mig a másik fele nem.Kirpobáltam számokkal,azzal is ez volt.És jelekkel is kiprobáltam.
    A legerösebben a ASCII 0101 számok hatottak,aztán a jelek /%!/=/%,és végül a sima szavak,mondatok.
  • LeePí17
    já jólenne..csinálnék medmexeset meg háercéset
  • autoszimulator
    Ha valamelyik oldalon érthető nyelven elmakognák, hogy kell csinálni ilyet, még jo is lenne :D
  • LeePí17
    8.1 skinek -.-
  • LeePí17
    8.0 skinek -.-
  • akyyy
    jah, 8.0 sajnos, nekem van 8.1 betám:(
  • LeePí17
    muti! :D
  • akyyy
    8.1 beta
  • LeePí17
    8.0?
    8.1?
  • akyyy
    Aki jártas a skinezésben, írjon....leltem egyjó skint de nemtudom jól betenni:(
  • Jose870318
    Sziasztok.Kéne egy kis help.MSN be kéne nekem animációt berakni,csak az a gáz hogy ezt találtam:

ezt hova kell másolni???
  • spongya
    Hát azt nem tudom, de ha esetleg vki ismer ilyet az írjon
  • akyyy
    szerintem hazudik
  • spongya
    lenne egy másik kérdésem. az egyik osztálytársam elvileg valahogy le tud tiltani msnről, úgy hogy ne tudjak bejelentkezni. tudja valaki hogy ezt ő hogyan csinálja? meg ki lehet-e ezt védeni, mert meg akar szivatni. ha tudjátok hogy mi lehet ez akkor írjátok egy üzenetet privibe vagy akár ide hogy hogyan lehet ezt megcsinálni. előre is kösz
  • spongya
    Tegnap felraktam egy scriptet, ami elég jó. lecseréli a képet, ellopja a személyes üzenetet, meg a nevet is ellopja. csak egy baj van vele hogy e-mail-t nem cserél, pedig az lenne a jó. nincs ilyen script vagy valami ami a az e-mail-t is le tudja cserélni?

ha tudtok még valami jó scriptes oldalt akkor adhatnátok egy linket.
    előre is THX!
  • LeePí17
    hol lehet a stuf plugin parancsait megnézni?
    vagy csak ez a 2van? !action !fakeinvite ?
  • akyyy
    kérdezd tőle és ird le h hogy csinálta, htx
  • Doomista
    Legujabb stuffplugot lekaptam,a wlm 8.1-s verziot,és havernál látam olyat hogy stuffplug segitségével ASCII kodolásu számokkal flodolt be,hogy befagyok e...
    ezt meg nem találom sehol a stuffplugban,söt több beálitásra számítóttem,de kevés van benne...
  • liverpool123
    amit berakok
  • LeePí17
    a beépítettet vagy amit beraktál?
    amit beraktál hangcsomag exportálása..és késza plp kiterjesztésű file..
  • liverpool123
    császtok az msn messenger plus hangjait nem lehet lementeni???
    pls help
  • lakatf
    Help pls!

Nem rég felraktam a win xp sp2t és persze a szükséges drivereket majd az internet kapcsolatot és beálítottam, ezután következett az msn live legújabb verziója amit még meg is patcheltem.
    És egyszerően nem lehet vele kapcsolódni!!!!!! Segítsetek kérlek!
    Azt írja ki hogy lehet h a tűzfalam blokolja az msnt, ez lehetetlen ugyani még a windows tűzfal is ki van kapcsolva! Megnéztem a hibakódot a hivatalos oldalon és végigcsináltam azokat a lépéseket amik ott le voltak írva (még a dátumot is beálítottam, pedig nem tudom mi köze lehet az msnhez :))

Fogalmam sincs miért nem tudok csatlakozni...kérlek segítsetek ha tudtok, mert most kénytelen vagyok azt a szar webmessengert használni :(
  • autoszimulator
    Van valami emoadder, de az elég hülye néven teszi be őket..
  • ronny666
    Smájlikat hol tudok az MSN alá tenni? Van kb 200 animált képem, azt szeretném betenni. Ha egyesével kell betennem, meg is őrülök. Nincs rá valamilyen csoportos megoldás?
  • Dudu Tekh
    tanulas, ne lepjetek be, bocs ha zavar ez
  • Dudu Tekh
    Koszi nagyon nagyon nagyon nagyon ...... szepen!!!
  • LeePí17
    gen msn
  • Dudu Tekh
    Csasztok!!!
    Nem tudjatok hogy kell a messben berakni hogy a winampban amilyen zenet halgatsz jelenjen meg a sztatusznal ??
  • Sarapetike
    müködik frankon csak anyi volt hogy a a messengerben át kellet álitani pal bol ntsc be a videoformátumot at kész
  • Sarapetike
    Köszi szépen kiprobálom :)
  • lee86
    uhh.. annyit nem ér meg... :D
    köszi a felvilágosítást!
  • akyyy
    olyan van, hogy felveszel egy botot, és "regisztálni 2 kell nála, add vissza majd egy kódszámot, és a kódszámmal képként linkelve tudod fóriumokba betenni hogy elérhető vagy e, stb...

de a te problémádra max az megoldás, hogy felveszed az illetőt egy másik cimre:D
  • lee86
    sziasztok!
    tudtok egy olyan oldalt, vagy programot, amivel ki tudom jelezni az állapotomat mittomén egy honlapon, vagy bárhol? na jó: konkrétan azt szeretném megtudni, hogy a partnerlistámon az adott ember tényleg offline, vagy csak letiltott. mert gondoltam egy ilyen állapotkijelző programmal ki lehetne deríteni az ilyet. ugyanakkor amiket találtam, nem igazán működtek - szerintem azért, mert WLM-et használnak.
    köszönömszépen!
  • Doomista
    elég régi program :D
  • akyyy
    Nah nekem nem jött be a link, érdekes, biztos baj van az sg-vel.

Szal itt egy kép, meg egy link, ahonnan le lehet tölteni:
    http://www.soundmorning.com/