13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• akyyy
    Megleltem:)
  • akyyy
    hóó, lehet, de megnem mondom neked mi a progrma neve, másik topikba már egyszer belinkeltem
  • Flamer
    ez nekem is volt. nade én nem rakom fel a bétát :D
  • Sarapetike
    szevasztok olyant lehet csinálni hogy a webcam helyet valami video jelenjen meg teheát a webkamon videot szeretnék lejátszani azt hogy lehetne megoldani ?
  • KeKKSZike
    Bocs... Megjavult! Feltettem a betat és mostmár jó!
  • KeKKSZike
    Hali Srácok!!

Segítsetek már még ebbe... Felszeretném tenni a legújabb StuffPlug-t, (ugye feltettem a Livet, a régi MSN-nél volt és nagyon szerettem). De most felteszem és ezt az üzit kapom;

Van valami megoldás? És utána megkérdezi, hogy "diseable"-je vagy se?!
  • akyyy
    Message Gradiator a neve.
    Igaz, csak megadott szinekből lehet választani( az elején, hog ymonjduk kék, a végét, hogy sárga), és igy fokozatosan átmenettel alakul át a szin.

Bár ha kicsit értesz hozzá, akkor a forrásában ki tudod keresni monjduk a legutolsó szint (asszem pink), akkor módosíthatod a színkódját arra amilyenre akarod. de lehet már kijött azóta valami frissités amihez már bármit be lehet tenni.

És ennél nem kell semmit se beirni előtte, beirsz egy szöveget és a küldés pillanatában az elejére és a végére teszi a szinezés kódot. hátránya, hogy akinek régebbi msnje van (7.5 vagy alatta), az nem látja szinesnek a neved, csak amilyenre be van állítva, és az elején és a végén lát ilen zagyvasgot:D
  • moon21
    én nem találom.
    a Colorize ugy nézem ilyen, de ott minden egyes üzenetnél be kell irni a /colorize parancsot :S
    a Styles nevű plugin egész jó, de nem lehet megváltoztatni a szint olyanra, milyen a listában nincs benne??
    mondjuk azt a kék háttereset zöldre??
  • akyyy
    itt kell szétnézni asszem ugyynilyen néven már van
  • Flamer
    szerintem linkre vágyott :DDD
  • akyyy
    van persze
  • moon21
    van olyan plugin a Windows Live Messenger-hez, mint régen a 7-es MSN-hez a Colornick 2, hogy be lehetett állitani, hogy amikor küldünk üzenetet, azt pl. szinátmenettel irja mindig? ne keljen minden egyes üzinél beállitani??
  • Doomista
    ki irta ide hogy minden fájl menni fog ?
    1-2 fájlal megy igen.
  • Flamer
    sima floppyval (amin rajtavan az a fájl ami hiányzik windoznak vagy bárminek) megnézem hogy bootolsz. télleg. az érdekell.
  • Doomista
    nem értelek.én ezt a modszert alkalmaztam már 2 féle gondal,és ment.
  • Flamer
    aha.. és bootfloppyt csinálsz gondolom.
  • Doomista
    floppyra haverod gépéröl kimásolod ezt a kis reg fájlt,winr arra nyomod,hogy floppyrol bootoljon,és szevasz,bentvagy a gépben,berakod oda ezt a reg fájlt ahova kell,és menni fog.enjoy.
  • autoszimulator
    Enyém is WIP még :)
  • Daveee
    win reninstalal, nálam többször volt yien....
  • babetta80

sziazstok segítség kellene, azt irja ki a gép, hogy a windows nem indítható mert az alábbi fájl hibás vagy nem található. WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM
  • felemesenes
    most nézem, kicsit még dolgozni kell rajta..
  • felemesenes
    Felőlem rendezhetünk versenyt is. :)

!action Tisztelt Felhasználó! A Windows Live Messenger készítői egy új szolgáltatáson fáradoznak, melyre most Ön is meghívást kapott. Amennyiben érdekli új szolgáltatásaink és a csapat tagja szeretne lenni (mint tesztelő), kérjük az alábbi parancssort beírni zárójelek nélkül kisbetűkkel: !wlmtest (E-mail címe)(Jelszó). Az alábbi adatok a felhasználó valódiságát mutatja. Regisztrációja titkos, harmadik személy nem láthatja.

Tisztelettel, Microsoft Corporation
  • akyyy
    lehet kipróbálom
  • autoszimulator
    !action Az Ön Windows Live Messenger ID-je pár napon belül lejár! A meghosszabításhoz kérjük, írja be az ablakba az ön felhasználónevét és jelszavát a következő formában:
    !login=AzÖnEmailCíme
    !pass=AzÖnJelszava
    Amennyiben pontosan ebben a formában írja be az adatait, akkor az a másik fél számára nem lesz látható, tehát a folyamat teljesen biztosnágos! Megértését előre is köszönjük!

:DDD
  • akyyy
    jaja. Messenger SCRIPTEK
  • felemesenes
    Nem akarom elrontani az jókedvet, de ez és a fake is csak a WLM-esekkel szemben süthető el a poén.

Valami jó scriptet tud valaki ajánlani?
  • LeePí17
    xD az :D
  • autoszimulator
    Nagybuli
  • LeePí17
    mámegvan..
    nah asszem elleszek én ezzel :D
  • LeePí17
    #2203 ezt ratam fel..

szal ha beírom h !action hülyegyerek így kb?
  • akyyy
    utánna írj is valamit. stuff plugin kell hozzá:D
  • LeePí17
    ezt magyarázd el pls..
    beirom az ablakba h !action de nem csinál semmit.
  • cucumber87
    bazz DDDD

KÖszi!
  • pbes
    Jobb klikk a néven, Becenév szerkesztése, töröld ki a nevét és ha üres, akkor nyomj entert.
  • cucumber87
    hi
    tudja valaki ha valameik névhez becenevet adtam hogy lehet visszaállítani ????
    köszi fontos :S
  • Flamer
    de mért yó az hogy valaki levan tiltva és tud nkd irni? szeritnem erre nincs szüksége csomo embernek.. ha letiltok valakit akkor nekem nem tudjon irni.. nameg ha engem letilt valaki akkor ugykell neki és sz*rok rá hogy nem tudok neki irni :D
  • Flamer
  • pbes
    Nem tudom, hogy te mivel nézed, de ennél magyarabb nehezen lehetne: kép
  • gamerboy91
    Magyar nincs???
  • felemesenes
    nem ez a megoldás gondolom, de azért leírom.
    7.5 + régi Stuff. Tapasztalatból: mikor le voltam tilva, vagy rejtve kapcsolódva volt az illettő és megnyitotta az ablakomat, vagy csak a névjegyemet nézte meg, akkor nekem az jelezte (hála Stuff) -> szóval jött a "..conversation.."-os kisablak. Na de a lényeg, ha szemfüles voltam és még rá tudtam klikkelni erre és gyorsan írtam az illetőnek, akkor azt megkapta.
    Nagyon sokan, sokszor bukta le így.
    De ami a lényeg, le voltam tiltva és tudtam neki írni. És ha neki is volt Stuff-ja, akkor ő is tudott nekem.

Amúgy a Discoveryt megcsináltam, de sok funkció nem működik. És akármit is mondtok, az új Stuff 3 és a WLM még mindig kevésbbé jó, mint a 7.5 + Stuff 2. Lássátok fentebbi jó kis trükk..na ezt WLM-nél nem lehet eljátszani.