13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
asde3 #2458 :( -
#2457 nem csak ez az egy van sajna:( -
#2456 felveszed őket ujra, és rányomsz hogy törlés és akkor teljesen vagy mitudomén. full törlés :D -
#2455 MSN-ben nem jelenik meg pár felhasználó, aki pl Mirandában ott van. Ezeket az egyéneket hol/hogy lehet törölni? Véglegesen! -
asde3 #2454 hy akyyy tudsz még ien rejtett ikonokat ami parancsal jön elö
pl amiket lerirtál. olyasmik csak több. :) -
LeePí17 #2453 jobbklikk tul REJTetté váltás.. -
Lord Viper #2452 Nem tud valaki segíteni abban hogy hogyan tudom jelszóval levédeni az elmentett naplófájlokat, hogy más ne tudja megnézni?
Köszi -
#2451 Csilló-villogó, forgó, zenélő smiley toszások vannak a másik félnél, lévén nőnemű. Elképzelhető a dolog. Hamarosan összeköltözünk és mivel az ő gépe enyhén szólva is özönvíz elötti (vga pl. S3 Trio), az enyémet fogja használni, na erről az egyről lefogom tiltani. -
LeePí17 #2450 nem játszott vhol?
nincs fent 1ikőtöknek sem SweetIm?
esetleg vmi smájlis izéke?..
azok kavarnak be rendesen..
-
#2449 Köszönöm a segítséged, de mint ahogy azt írtam, velem nem ez történt. -
#2448 nekem már volt olyan hogy kaptam mp3-at és az msn-beszélgetőablakban ráklikkeltem hogy megnyissa, de közölte hogy veszélyes lehet és szépen minden kérdés nélkül eltüntette.. -
#2447 üdv.. életmentő kérdés..
msn live-ban elküldtem valakinek egy üzit amit nem kellett volna de nincs még bejelentkezve..
hogyan lehet visszavonni az üzenetet mielőtt bejelentkezik hogy ne kapja meg?
pls pls pls heeelp -
audi001 #2446 Az miért van hogyha kijelentkezek MSN-ől akkor eltünik a plus?
(Messenger Plus! Live 4.11.254 ez van fent)
-
#2445 Biztos vagyok benne, hogy nem ő volt. -
#2444 A stuuff plugin fent van már de nem erre gondoltam!
pl.:
Eredeti
XY üzenete:
Hello
Modositani
XY
Hello
Nem tudom hogy érted és hogy van e erre megoldás!
Amit mondtál !action parancs a stuff-ba nem minden partner látja
és a partnerek üzenetét nem alakitja át szoval érted mit akarok?
Tud valaki segiteni ebbe? -
#2443 Koszi szepen!! -
#2442 valszeg igen, nemtudom, de elvileg a wlm-ek már eleve vistára készülnek -
#2441 legújabb stuff pluginba lehet beszélgetősablak nevet adni, és akkor más a neved, mint ami msnbe:)
vagy irsz egy szriptet, hogy mindig irja az irásod elé az !actiont, és akkor a többit már tutod:D
stuff pluginra keress rá -
#2440 msnbe hang klip van , megnyomod f2-őt és felveszed mirkofonnal(ügyebessek megtudják csinálni hogy a kimenő hangot továbbítsa, de hagyne monjdam el hogy, mert minden gépnél más és más:S)
-
#2439 Van olyan, hogyha felvesz vki akkor nem jelzi ki? -
#2438 Ez Vista-n is megy ? -
#2437 zenet hallgatni azzal akivel beszelek, ugy hogy en berakok egy szamot amit oo is hall, erted?? -
#2436 Hello kellene 1 kis Help! :)
A következö dolgot szeretném megcsinálni az MSN 8.1-ben
és azon belül is a beszélgetö ablakokban!
Nem akarom hogy kiírja a nevem ill. a partner neve mögé hogy
xy üzente:
Ha van valakinek 1 jó kis tippe vagy a Plus Live hogy jó Script-e
akkor azt meghálálnám...
Tényleg nincs magyar Plus Live Script weboldal?
Üdv -
asde3 #2435 jol tette az a valaki, énis benéztem volna xD de most nem fogok hozzád nincs kedv. Üdv -
#2434 Írd már le mégegyszer mit akarsz tudni, mert én nem értem amit írtál. Egyszerre zenét hallgatni? nem ismerem a yahoot, nemtudom milyen az. -
#2433 jom van ember, ebbol mit ertek??
inkabb nem irtal volna semmit
:(( -
#2432 #2426 -
#2431 Valszeg ő volt és be akar etetni:)
Küldj te is kacsintást innen -
#2430 Tegnap számomra ismeretlen dolgot tapasztaltam. A beszélgető társamnak küldtem egy mp3-at, de nem ért célba, csak a második alkalomra. Aztán nem sokkal utánna kaptam egy olyan winket, ami egyikünk gépén sincs fent. Nálam úgy jelent meg mintha ő küldte volna, nála pedig minth én.
Jól sejtem, hogy valaki turkálhatott valamelyikünk gépén? Ha így van, mivel tudom megnézni, hogy ki lehetett, illetve mivel tudom kivédeni, hogy újra megismétlődjön a dolog? Az én gépemen 8.1-es végleges magyar van, az övén pedig 8.0 és a Plus. -
#2429 En is varok valszt #2425 -
#2428 Sziasztok!
A LiveMail még nem jött ki magyarul?? Vagy ő is majd a vistával együtt debütál? -
zsoltez #2427 Sziasztok!
A Live Messenger előtt (bármelyik MSN Messenger verziónál), ha jobb alsó sarokban lévő ikonra rámentem, ott jobb klikk, és azonnali üzenet küldésére mentem, akkor csak az online embereket mutatta, most viszont az összeset, hogy lehetne beállítani, hogy ott csak az online embereket mutassa. Köszi. -
#2426 ??? -
#2425 Ne haragudjatok, tom hogy mar volt a kerdes de nem talalom mar:
Hogyan lehet zenet hallgatni valakivel ugy mint a yahooban hogy egyszerre en is meg o is haja???
Ha lehet pontos megyarazatot kerek. kb. ugy ha lehet: Tools>Options>Alerts.... HA LEHET ILYEN FORMABAN
Koszonom 10000-szer -
#2424 Na már úgy néz ki, hogy jó lett :) Felraktam új winmediaplyert ami elvileg lecserélhette azt a dll-t amit a hibajelentésben is írt és így jó lett, remélem mostmár így is marad :) -
LeePí17 #2423 SP2es winfos..
vagy esetleg a patch lehet a hiba..
legalábbis én ezeket javaslom.. -
#2422 Sziasztok!
Lenne egy gondom a live messengerrel, egy ideig nem volt gépem, és most újra kellett telepitenem a wint és felraktam a live messengert (8.0 és 8.1-et is próbáltam)
és azt csinálja, hogy amikor bejeletkezik valaki, vagy írni akarnak nekem, akkor kidob, hogy a Windows live messenger hibát észlel, ezért leáll. a Hibajelentés
így
néz ki részlezetve. Ezerszer újraraktam már és semmi, ugyanezt csinálja :( Mi lehet a gond? Régen simán ment a live :(
Addig visszarakom a 7.0-át, de remélem meglehet valahogy oldani, hogy a live is menjen.
Köszi szépen mindenkinek előre is, remélem tudtok segiteni. -
#2421 valami áltanáos bug hogy.. nincsen személyes üzenetem és az én nevemnél mégis láccik a "-" jel? :o -
#2420 hehe:
-
#2419 azt a fájt megnyitod, kijön aplus h telepíteni akarsz, , kipipálod azt az izét, és telepít, felrakja, a többi már könnyű.
nem, sak a felsoroltakaz változtatja meg (email, betűk marad az ami)