13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
tibike21 #2218 Igen, de le van tiltva, sőz az illető nem online, és mégis tud irni neked.
Annyi a különbség hogy a felugro ablakba, csak ikon aktiv a megosztási mappa, meg a partner letiltása. Hivni webkamerázni nem lehet és felül kiirja hogy akkor küldhetek üzenetet a a pertnerem bejelentkezik. De ettől függetlenül tudok neki irni, mivel ő is ir nekem. Érthetetlen...... -
pbes #2217 http://login.live.com, ott Új fiók létrehozása és: Igen, létező e-mail címemet kívánom használni. -
#2216 nekdd is azt tudom mondani töröld le adokumentumokba a köyvtárakat, hátha megjavul. velem is igy volt, az én gépemnél le votl tiltva eg yillető, de miután átüöltem egy másik géphez, ahol szintén wml volt, már nem volt letiltva, ..és ááá -
#2215 mivan? miaz hogy kinézte meg a képed? én ezt nem is tudtam hogy volt a régibe.. nem is értem konkrétan mire gondolsz.. :C -
#2214 freemail címem lenne MSN címem
De nem tom azt az oldalt ahol lehet regelni -
tibike21 #2213 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne van nekem egy ismerösöm akit az msn en letiltottam.
Ettől fühhetlenül napok óta tud nekem irni. A partnereknél látszik hogy nem is online, nem kapcsolodik de mégis tud nekem irni. Nem tudja valaki hogy lehetséges ez? Valami másik programbol irhat nekem? Elösre is köszi a segitséget -
LeePí17 #2212 szal pölö gamerboy91@freemail-es msnedet kell megerősíteni?
vagy ezzel akarsz msnbe belépni?
és ha [email protected] lenne?
vagy nemérttem..írd le mit szeretnél..mert a hszből nem derül ki.. -
#2211 Köszönöm a segítséget!! -
#2210 NEKEM IS SEGÍTSEB VALAKI!!!!!!
HELP
#2196 -
LeePí17 #2209 -
#2208 Valahol lentebb, volt Suna által belinkelt Vista téma a Livehoz! Nos annál ez meg volt oldva! -
#2207 Csak úgy, hogy bazi nagy képek legyenek sajnos... -
#2206 Sziasztok!!
Azt szeretném kérdezni, hogy... Be lehet-e állítani azt az új MSN Live-ba, hogy a "főablakba" a zöld kis figurák helyett a listámon szereplő képe, avatarja jöjjön be?
Tehát arra gondolok, hogy a zöld figurák helyett a partnereim képei jöjjenek be! Sajnos nem sikerült beállítanom, remélem, hogy segítetek! thx -
moon21 #2205 van olyan plugin a Windows Live Messenger-hez, mint régen a 7-es MSN-hez a Colornick 2, hogy be lehetett állitani, hogy amikor küldünk üzenetet, azt pl. szinátmenettel irja mindig? ne keljen minden egyes üzinél beállitani?? -
LeePí17 #2204 köszi a linket.
a képnézegetés annyira nemizgat..
ált csupasznőt verdát vagy vmi félresikerült képet rakok be :D -
felemesenes #2203 A fake..a kamu felkérés.
Az akciós meg úgy jelenik meg mint a rezgetős szöveg. Szóval lehet mindkettővel megtréfálni, elgondolkodtatni a népet.
link pedig itt: StuffPlug 3
Viszont a Discovery-s problémámra valaki...
Amúgy nekem még mindig a 7.5 és a régi Stuff a nyerőbb, mert Stuff 3-ban (jelenleg) nincsen a 'ki nézte meg a képedet', stb. Szóval a "Conversation"-os. Erről valami vélemény, megoldás? -
LeePí17 #2202 ez mit takar?
linket pls a Spluginhoz -
#2201 háhá ez a stuffplugin jó lett:D
!fakeinvite szöveg
meg !action szöveg
írjátok be, persze akinek fent van:D:D:D -
felemesenes #2200 Mi a megoldás arra hogy a MessengerDiscovery Live a WLM-mel kompatibilis legyen?
Mégha nagy nehézségek után el is indul, rövidesen hibát észlel és kilép. -
#2199 NEMTUDOM
#2196 -
#2198 HELP
#2196 -
LeePí17 #2197 emailcím megerősítése kell neked..
na az kellene 1 ismimnek is..
má régen csináltsm..csak elfelejtettem :| -
#2196 Van egy freemail email cimem de MSN címem nincs
Hol kell MSN Címet regelni???
Megvolt a cím csak elkeevertem.
Olyan kéne hogy megmaradna freemailnek -
#2195 Köszi -
#2194 Eszközök/Beállítások/Figyelmeztetések és hangok
Ott katt az Új üzenetre, majd Tallozás, beteszed a zenét, és már szól is. -
#2193 szevatok ebbe a verzióba hogy tudom azt megcsinálni mikor 1 kiválasztott partnerem bejelentkezik egy mp3 szám megy ? -
#2192 Megy az uj msn betaval, plus mellett, magyar nyelven. Hogy hogyan ne kérdezzétek, csak megy.. -
#2191 hali!olyan gondom lenne,h nem működnek a közös tevékenységek!
Pedig leszedtem hozzá a windows messengert is!azt írja ki,h "a mukamenethez nincsen használható adathordozó!" már újra tettem egy párszor ha valaki tud kérem segítsen!köszönöm előre is -
#2190 Megnéztem, hogy kitörlöm, ezt a mappát, de nem segített. Valaki segítsen nagyon szépen kérem. -
#2189 C:\Documents and Settings\Mihályi family\Application Data\Microsoft\MSN Messenger. Mondjuk nézzél csak szét itt egy pilanatra a kedvemért? Itt nálam sok mappa van, aminek különböző számok a nevei. Nálad is? Amúgy úgy hallottam hogy itt tárolja a smiley-eket, meg a hangokat. Csak azt nemtom, hogy vajon melyik mappák tartoznak hozzám, és melyik az öcsém felhasználójához. lehet hogy megérne egy átmeneti törlést, hogy hátha jó lesz? -
#2188 lehet. keress rá a cimedre a dokumentumok mappán belül, és töröld is le, amit nem lehet valamirt azt meghagyod. -
#2187 Windows Live Messenger 8.0-át használok, és miután bejelentkezek, kb 5 másodperc múlva kifagy az egész, és leáll. Miért van ez? Újra is telepítettem közbe, de nem segített. Öcsém felhasználójával működik rendesen, s az én felhasználóm is működik webmessengerrel, a Windows Live Messenger-rel nem működik. akyyy: tudom, hogy írtál már nekem egy választ, de nem segített.
c:\Documents and Settings\Akyyy\Contacts\akyyy@***.hu\
c:\Documents and Settings\Akyyy\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\akyyy@***.hu\
Ezt a két mappát kitöröltem, persze az én címemmel, de ugyanolyan szar. Mást is ki kellene még szednem a dokumentumokból? -
#2186 aszt írták állítsukj át a nyelvet angolra akkor menni fog:S de nemtom , nincs kedvem állítgatni:D megvárom még kijön egy jó.
bár az is igaz hogy azóta adtak egy ujabb verziót, lehet azzal már menne... majd kipróbálom. -
#2185 akkor passz, kis mákos akinek megy:D:D:D
sp fórumába irták, hogy -
#2184 Plus van, Magyar nyelvű 8.1.0168 béta -
#2183 8.1 még mindig csak béta és angol van? -
#2182 plusod van? meg 8.1-en belül hayas, miylen nyelvű-... -
#2181 Nekem megy! Csak fel kellet telepítenem a 8.1-et és le kellet törölnöm a Discoveryt -
LeePí17 #2180 nekem wlm 8.0 tuned (reklám kelett belőle szedve..azt használom..csak folyton.. msn verzió update..ok?és nemokkolom....) -
#2179 hát ez valszeg az h nem alegujabb msn. nálam 8. 1,0168