13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#2178 nálamse yó. nálam ez a hiba:
-
#2177 ugyanez a hiba, hátha leirják valamikor ide a megoldást is. http://www.stuffplug.com/forum/index.php?showtopic=275&hl=parser+error -
#2176 hm nálam hibás de hátha valakinél jo -
#2175 és yó?:| -
#2174 mellesleg megjelent a stuffplugin 3 publiksu bétája:D:DD -
Daveee #2173 KIVÁNOK MINDEKINEK SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET A 2OO7-ES ESZTENDŐBEN! B.U.É.K -
#2172 ez mindig változik, néha van néha nincs:S -
#2171 Hello!
Nincs olyan a WLM-hez, hogy "csoportos letiltás"???
Mert néha jól jönne... -
#2170 igen látam,csak ott kevés votl fent ^^ jah google...csak szeretem ha más is tud mondani pár helyet,amit ö is látot...thx -
LeePí17 #2169 ha kicsit feljebb nézel megtalálod "Messenger SCRIPTEK" néven..
vagy google : wlm/msn script -
#2168 Szeretném megkérdezni,hogy merre találok a live messengerhez scripteket,skineket. -
#2167 hát a proginál ott van h uj fióklétrehozása, és lehet választani: meglévő emailcimel regisztrász(freemail, sgmail..hu:P) vagy csinálsz ujjat. értelemszerüen ha ujatt csinálsz, akkor az hotmail, msn, vagy vmi ilyesmi lesz. :) ) -
#2166 egy sima freemailes cím is megfelel -
#2165 hol tudok hotmail címet regisztrálni, mert a hotmail.com-on nem lehet!!!
segitsetek lécci -
#2164 winkeket itt találsz ha keresel -
#2163 Valaki régebben említette, hogy lehet letölteni Messengerhez winkeket.
Merre találni azt a helyet? mess.be-n nem találtam, vagy lehet, hogy csak nem igazodtam ki rajta? -
#2162 persze semilyen ujratelepités nem használ..
ha felteszem a dll-t akkor el se indul.. akkor egy snassz hibás müveletet hajtott végre üzi jön :( -
#2161 -
#2160 hi all
feltettem az afpx30full Win XP frissitést és ez feltesz egy béta msnt ami nem magyar, ezt én le akartam cserélni arra ami eddig fent volt nekem (magyarra), és erre ilyen hibaüziket kapok inditáskor:
-
morfologus #2159 helló all!
nem tudja valaki hogy, hogyan lehet beállítani azt hogyha írok valakinek és valaki más bejelentkezik és ír nekem akkor amit írtam az előző partneremnek akkor azt a másikban folytatom:S -
#2158 hát sajnos akkor nemtudom...lehet nem adokumentumokba vannak... de ezek rejtett mappák -
Takezó #2157 Angliában:) de már nem sokáig: ) -
Takezó #2156 igen, de ilyen mappák már nincsenek:\ -
#2155 miért angol? usában élsz?:P -
#2154 c:\Documents and Settings\Akyyy\Contacts\akyyy@***.hu\
c:\Documents and Settings\Akyyy\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\akyyy@***.hu\
-
Takezó #2153 hm, nem igazán találtam ilyet, így hát
1) Uninstall 2) Full kiírt minden Messengerrel kapcsolatos dolog 3) Újraindít 4) Újratelepít 5) nem müxik:C -
#2152 töröld le adokumentumokba az összes olyan mappát, ami takezokukacfrímélponthu! rejtettet is stb. (amúgy elég lenne két könyvtárba de nemtudom fejből a nevét és lusta vok megnézni:D)
egyik tn vmi contents.
-
Takezó #2151 Hm, én kérek elnézést, de a következő a problémám:
A Messenger valamelyik reggel elkezdte azt játszani, hogy nem léptet be, és a képen látható üzenetet dobja vissza. Természetesen minden trablsútingos dolgot végigcsináltam, újratelepítettem, WLM-et, régi MSN-t, de csak és kizárólag a régirégi Windows Messengerrel működik azóta.
Ötlet? o.0
Apróság: másik felhasználói fiókot hozok létre, tökéletesen működik:o
(ezzel viszont az a baj, hogy az UIOPJKLÉM:_ gombok úgy működnek, mintha be lenne nyomódva az Fn (laptopról van szó))
-
JinkX #2150 Sziasztok!
Olyan problémám lenne, h a partnereim nevei, fogják magukat és átváltoznak egy 1-esre. És állandóan azt írja ki, h "1 bejelentkezett", "1 kijelentkezett". De viszont a partnerlistában jók a nevek. Meg egyes van a karbantartó résznél meg a beszélgetések közben a lapfüleken is. Tudtok rá vmi megoldást?
Jah, és Boldog, békés Karácsonyt Mindenkinek! -
LeePí17 #2149 mert a sweetIm tele van vírussal azért. -
Diamond500 #2148 Hali! Olyan kérdésem lenne hogy felraktam az MSN plus progit ami önmagába megy szépen, de ha feltelepítem a SweetIM progot akkor már nem müxik a plus. Miért van ez? -
Daveee #2147 Boldog és Békés Karácsonyt Kivánok, Neked és Családodnak! -
#2146 én letöröltem az angol bill-t :) -
#2145 shift+altgr? -
#2144 Mindig átváltozik angolra a billem msn-n.Nincs rá valami megoldás a shift+altgr lenyomás nélkül ? Pl patch,vagy program javitás... ? -
#2143 szomorú:) na mindegy akkor winre install -
LeePí17 #2142 jaja olvassuk bizony..
nekem sincs más 5letem..csak vin reinstall -
#2141 Ahogy látom erre nincs más megoldás mint winreinstall:(
ui. olvassátok ezt a topicot?:D -
#2140 -na mivel a messenger topicban nem kaptam választ megpróbálom itt is:)
Sziasztok! Következő a problémám bejelentkezik msn majd szokásos hiba üzivel kilép hibát észlelt és ezért leállt...! Újra tettem akkor is ezt érte ki felttem a 7.5-t annál is! mi lehet a gond? Nincs kedvem winreinstallhoz:) -
#2139 háát, elméletileg nem, de lehet az ujabb mesengerekben már igen, lévén szervere teszi fel és tölti le a cuccost:) de még nem volt lehetőségem ezt kipróbálni.