13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• akyyy
    plusba beállítod.
  • rucinho
    hhey!lehet valahogy 1 gépen 2 címmel bejelentkezni a messengerrel??
  • LeePí17
    nemtárolja..de az MSN plussal lementheted a vinyódra őket..
  • cucumber87
    csao,
    msn tarolja az ismeroseim hasznalt kepeit?
    es ha igen, hol?
    koszi
  • asde3
    jó.lett ;)
  • asde3
    Köszi_

letöltöttem elakarom indittani a telepitést és ki irja nem win32 alkalmazás, ez mit jelent?
  • akyyy
    keresd ki azt a hozzászólást, ott a link is
  • asde3
    :O ?
  • akyyy
  • asde3
    hy all. live messenger 8.1 HUN-t hol tudom leszedni? és van már full-! akkor link kéne, köszönöm
  • akyyy
    flash! van hozzá tutorial is asszem sfw.hu de regisztrálni kell a levél ami tküldenek meg vagy másfél nap:D
  • LeePí17
    nem tudol vmi chat scriptet az oldalamhoz ami nem php-s?
  • autoszimulator
    De suliban van egy szervergép, melyen keresztül csatlakonak a gépet a világhálóhoz, és egy hozzáértő kéz a szervergép segítségével azt tilt le amit akar :D
    Kovsebi sztem vmelyik gyerkőc gépéről akarja letiltani az msn-t szerintem :) Erre még egy vicces megoldás, állítsad át a rendszeridőt, akkor nem tud bejelentkezni az MSN :DDD
  • akyyy
    Gondolom vhol főnök lehetsz, vagy valami, de suliba nálunk is le van tiltva msn. nem lehet eleve telepíteni ugyebár, de fent van a gépen a windows messengers, de hiába probálkozol bejelentkezni, nem megy, mert lefogfagyni, valszeg a portja le van tiltva, vagy valami, de mi e-budy.comról vagy már elég sok helyen vígan bejelentkezünk:D
  • Jose870318
    bocsika rájöttem
  • LeePí17
    szmájli hozzáadása..
  • Jose870318
    sziasztok.valaki please
    gif animációt hogyan tok betenni az msnbe???
  • LeePí17
    írd át az messenge.exe filét messenger.ex_ -re és így nem fog csatlakozni sehova..
  • Kovsebi
    ez igy nem megy.. Levettem, és akkor is bejelentkezik
  • autoszimulator
    simán windows vagy valamelyik tüzfallal vedd ki a kivételek listájáról, és akkor az nem engedi ki.. Port letiltást nem ajánlanám, mert kitudja a későbbiekben mi fogja még használni a gépeden azt a portot..
  • Kovsebi
    Sziasztok!
    olyan kérdésem van, hogy hogy lehet letiltani az msn-t egy gépen. Tehát az kell, hogy az msn ne tudjon kommunikálni a szerverrel. Vagyis a live messenger. Nem tudom, hogy milyen port cimen müködik. Mert akkor egyszerüen letiltanám a routerben.
    Van valami ötlet? Ja, és uninstallálni nem akarom, mert akkor rájön az illető
  • XRV
    306 os részét végig csináltam és nem segített. Végül is WLM uninstall, pucova és install segített.
    Biztos amikor frissítette magát akkor valamit elkúrt.

Nah a lényeg, most jó
  • XRV
    81000306 a hibakód sé a neten rákerestem, frissitettem a rendszert és semmi. Most WLM uninstall és reinstall...hátha.
  • zaki
    Jó, kösz szépen... :o

Majd nyomok format c:-t, meg újratesze ma windowst... :P
  • LeePí17
    format c: ? vagy még nem próbáltad?
    WLM 8.0
    WLM 8.1 el próbáltad?
  • zaki
    Szóval ennyi? :D
  • akyyy
    keres rá a topikban a hibakódra, és töröld afájlokat a dokumentumokban
  • XRV
    itten kérem az a helyzet állt elő, hogy az én accommal nem tudok bejelentkezni, ám más accával simán. Aztán egyszer csak beenged engem is. Persze a Webmessengerrel sem enged fel engem.

Mi lehet a hiba oka?
  • Magnumrolcsi
    *skype-ot
  • Magnumrolcsi
    Felrakod a skypot(felveszed ismerősnek), zenét elindítod és a mikrofont oda rakod a hangfalhoz =)
  • DeeTox
    Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne, hogy miért nem jeleníti meg a mások által küldött jeleket a gépem? Már több msn verziót is kipróbáltam, a beállításokban megnéztem és minden olyan ki van pipálva, mégse látom se a mások jeleit, se a másik képét. Találkozott már valaki ilyen problémával? Mi lehet a megoldás?
  • zaki
    Letöröltem, de semmi, így sem megy...
  • LeePí17
    aham
  • zaki
    Hátööö... Töröljem le az egészet úgy ahogy van? :)
  • LeePí17
    előtte letörlöd a 7.5t?
  • zaki
    Üdv, kéne egy kis help. 7.5-ös MSN-em van, fel szeretném tenni a Live Messengert, hiába szedem le a legújabbat, ezt írja ki mindig, mikor telepíteni akarok:

• LeePí17
    próbáltam már...de K.O 10perc után..leszedni..reinstall...
  • morcka
    és wlm-be?
  • LeePí17
    msn 7.5be lehem még mozgó avatart (asszem MOODS volt a neve..) rakni..
  • morcka
    hello evríbády, nem tudjátok lehet valahogy mozgó avatart berakni wlmbe, akár szkripttel, akárhogy máshogy????