13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• autoszimulator
    hmm
    olyanra gondoltam ami alap winfos font, de ilyen szarul jeleniti meg, de amint nézegettem ilyen nincs :D tedd ujra a windowst az bejön mindig
  • akyyy
    pedig régen mintha náam is csinált ilyet... milyen a gép?

memória, proci? directx, stb:)
  • akyyy
    bizto snem ez okozza a hibát. ha oylan betűtipust használ, ami neked nincs meg akkor te úgy látod, mintha alap betűtipust használna (megne kérdezd melyik az), a szint, stílust úgyis tudja mutatni már :)
  • autoszimulator
    nem vmi fos betűtipust használ a srác? mert lehet h abban a betütipusban nincs ékezet, ezért amit ékezetes betű után irsz, alap fonttal irja..
  • Dying Soul
    Érdekes, néha ékezetes dolgoknál visszavált.
  • akyyy
    képet
  • Dying Soul
    Kb 1-2-es betűmérettel
  • Rage47
    ugyanezt van nálam is:DD a legtöbb partnerem dőlt és apró betűkkel ir
  • Dying Soul
    Szinte semmit, csak a partnerem és az én nevemet, plusz az én elmondott szövegeimet nagyítja ki.
  • akyyy
    eszközök>szövegméret nem segít?
  • Dying Soul
    Mostanában azt tapasztalom, hogy pár partnerem szokatlanul pici betűkkel, szabad szemmel olvashatatlan betűkkel ír, ezért mindig ki kell jelölgetnem, amit mondanak és beilleszteni magamhoz, elolvasni és csak aztán válaszolni rá. Nem tudja valaki miért van ez?
  • LeePí17
    14% (186000) muszály mert muszály +1 :)
  • autoszimulator
    85% (1100000) muszáj
    14% (186000) muszály
    0% (875) muszálj
    0% (728) múszáj
    0% (727) múszály
    0% (289) musszáj
    0% (191) musszály
    0% (188) muszálly
    0% (60) musszálj
    0% (30) muszálí
    0% (15) muszállly
    0% (12) múszálj
    0% (2) muszáli
    0% (2) múszálly
    0% (1) mussszály
    0% (1) musszálly
    0% (1) muszályly

• akyyy
    az pontos j!
  • SimaSuna #2084
    muszály...
  • autoszimulator
    ujrekk

• SimaSuna #2082
    má rájöttem thx ;)
    csak az Ie kicsit gány volt :D
  • autoszimulator
    hát be kell regelni a messengerbe, tehát csak uj postafiokkal tudod ezt megoldani..
  • SimaSuna #2080
    Hi!
    hogyan kell saját email címmel(freemaillel) az msnbe bejelentkezni?
    mert a hotmailben sem az msnben nem tudok :S
    pls help Me! :) Thx!
  • akyyy
    csak ez teljesen fölösleges. csak azt mutatja, ki törölt le, meg h valakinek milyne az állapota. ezeket mind meglehet nézni a programban is.
    tiltást meg sehogy sem lehet megnézni. nem értme minke kell újra felhozni. régen lehetett, egy hibának köszönhetően, azóta jóhogy kijavították.
  • Rage47
    én ezt ismerem. ez müxik is rendesen. a mit te írtál, az nemtom milyen
  • juzosch
    Find Your MSN MESSENGER BLOCKER NOW!

Tud erről valaki valamit? Ez működik, vagy csak jól feltörik a géped amikor kipróbálod?
  • Nyulka
    Sziasztok! neketek is sokszor "kihagy" az msn? Már idegbajt kapunk hogy félóráig írkálunk és semmi...:)
  • Bircsike
    Na csinájják má meg az msn-t hö!!!
  • hitman55
    GYó ne tudd meg mit kapna.:D
  • autoszimulator
    semmit? menj el ahhoz aki csinálja és verd pofán
  • hitman55
    Helo! Mit lehet azelen teni hogy msn-en irok és "vki" az én nevemben más dolgokat ir hagyne mondjam hogy miket.De ez nagyon idegesit. Sztem vmi kis kösög hacker
  • LeePí17
    mikor jön ki a 8.1?
    remélem az már "optimalizálva" lesz..ijen "emberfelvevősrégfelvettutálomazmsnem" bugot :)
  • k8bal
    nekem is ez van... pontosabban hasonló! látom valamit nagyon elrontottak!
  • Mirk
    hali
    a következő a problémám: indításkor automatikusan fut a messenger(live8.1) de kb egy percig bírja ki aztán lefagy és be kell zárnom feladatkezelővel. Utána már nem tudom megnyitni, elindítom de nem történik semmi vele, nem jön elő az ablak, viszont a futó folyamatok közt ott van...
    ez vajon mitől lehet?
  • LeePí17
    ijen nekem is van..eltávolitom a hotmail fiókbol..köv géprestart után fújja h xxyy felvett...
  • akyyy
    nálam most alegszarabb...

kurvasok memóriát fogyaszt, ha firefox is megy melette, nagyon lassú ez a gép:(

nem jelez ha írnak...

meg ha bejelentkezek, az összes ismerősömet ugy érzékeli mintha most venne fel először, és vagy 80 ablakba kijön hogy felvettek....

bár valamikro csak 23-at hoz ki:D
  • Flamer
    aznemlenne rossz :D

de a rohatt msn ojan gyorsan fejlődik hogy az spng-t is fejleszteni kéne minden hónapba.. :C
  • akyyy
    Ma lehet kijön a Stuffplugin!
  • skristof
  • Flamer
    és fojton megcsinálod ezt amikor uj partnert veszel fel? neszorakozzál már..
  • Bircsike
    Én már megoldottam, és többször is működött. Tedd fel a 7.5-öt ott vedd fel a partnert, ott rögtön látni fogod, ezután tedd fel a 8.1 betát és majd már abban is látni fogod, töröld le és ted fel a 8.0-át és már ott is látni fogod. Fontos a sorrend. Nem hülyéskedek, 2 emberrel is sikerült már.
  • Flamer
    a "További partnerek" csoportba teszi az msn live az ujonnan felvetteket. ott nézted már?
  • joe14
    Nekem is ez van :(
  • Tufa
    Hiába veszek fel valakit a partner listára, vagy valaki engem az ő listájára, nem lehet elfogadni a felkérést, és nem látszódik a partner listában sem(irni természetesen nem lehet). Akiket felvettem másik msnel, azt sem látni. Tudja vki mi lehet a gond vagy mit kéne csinálni?