13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#2338 nah 25-én megjelenik a final 8.1 -
#2337 ottvan benne pazmeg.. akkora egy lof*sz vagy komojan.. :C nem tucc angolul és akkor yössz a majom szövegeddel..
kattincside és lőn vilákossák -
#2336 és melyik menü részben van ez? mert én nem találom:S -
LeePí17 #2335 msn plus -
#2334 Viszont olyan plusz van ami jelzi az ablakba ha bezárták az ablakot, az hol is van? -
#2333 Hát ez az hogy valószínű, de én olyasmire gondolok hogy jelzi a kis ikonja vagy vmi, ja persze akkor meg nincs értelme a letiltásnak:D De jo lenne tudni pontosan, az álnevet meg ugyis letiltja ha rájön hogy ismeretlen vki:D -
LeePí17 #2332 persze maga az msn is olyan..ha x ideje nem beszéltél vele akkor valószinü le vagy tiltva....
(csinálj másik msnt és vedd fel...álizének adod ki magad..kijelentkezel..bejelentkezel az eredeti accal..és meglátod le vagy e tiltva -.-) -
#2331 Hi. Nekem oylan kérdésem van hogy van e már oylan kiegészito, ami kijelzi nekem ha vki pl letilt engem??? -
asde3 #2330 vmi megoldás még esetleg :O -
asde3 #2329 igen nézeggetem azt a progit, de nem jött ösze, mikor eliindiotattam apathot, nem volt benne a a sor, amivel ki lehetetett volna ütni azt a sort :SS:S :( hlp -
#2328 mess patch.. kilehet kapcsolni a rezegtetés védelmét.
asszem mess.be -
asde3 #2327 Hy all valaki tud ez progit amivel végtelent tudok rezgetni!
Köszi előre is ;) -
Lacika0002 #2326 Helló!
Remélem tudtok segiteni.
Régebben belinkelt ide valaki egy progit amivel az MSN & WLM-et lehetett testreszabni, de már nem találom és hát nagyon kellene. PLEASE valaki linkelje be újra:D -
LeePí17 #2325 elvagyok vele így is :)
csak ha lúd legyen kövér -
#2324 most már a teljes kész, full magyar, bár ha valaki lel benne hibát, francia szót, írjon hogy hol:)
most meg megpróbálom megnézni a hibákat, min tpl részletek mutatása, meg ilyenke..bár nekem nem számít, sztem ronda funkció:D -
LeePí17 #2323 annyi bajom van még vele h ha a partnerek részletes opciót kipipálom
nem jelennek meg..csak az ures ablak :S
lehet vhogy orvosolni..vagy hagyjam úgy ahogy van?.. -
LeePí17 #2322 köcce!!! -
#2321 most h már tudom, folyamatosan csinálom, szal...
de ebbe még csak az van leforítva ami aképen is van.
Csak a program files msn messenger könyvtárba kell másolni oszt cső -
LeePí17 #2320 küld el plíz!! -
#2319 picit széthúzza, majd javítgatom:D:D:D -
#2318 sikerütl megcsinálni magyarra jeee
[IMG][/IMG] -
#2317 Mert az lassabb, meg nekem bonyolultabb. Meg amire nekem kell, bőven alkalmas ez a verzió is. -
LeePí17 #2316 miért nem használj újabb verziót?
nekem pl az 5.21nél semmi baja nincs a kiirásnak.. -
#2315 Miért van az, hogy Winampban 2.91-ben játszok zenét (fenn van a gen-masn plug-in), és az MSN Lite egyes zenéknél csak kötőjelet tesz a nyílvános üzenet helyére? -
#2314 hét sajnos nem megy, bár volt eg ymásik proggim az többet tudott, de már nemtom anevét se meg semmi...:(
-
LeePí17 #2313 jólenne.. elég jó "normális" skin
mi a progi neve? hátha beletudok nyúlni
pls linket vagy nevet.thx! -
#2312 van egy régi progi amivel proramok forrásába vagy mijébe lehet belenyúlni... de elég rég használtam, és most nemtudom kezelni:D
pedig már csak vhogy bele kéne juttatni:\ -
LeePí17 #2311 mivel mit szerkeztel? beszállnék a szerkeztésbe -
LeePí17 #2310 Francia Magyar szótár -
#2309 oks, csak szerezni kell angol francia szótárt:D vagy szólok a tanáromnak :D:AD:S -
LeePí17 #2308 akko plíz majd juttasd el hozzám is :D -
#2307 jah. beszélgető ablaknál a két kép között fasza kis menü van... bár nemtom mit jelentenek, de sztem állapotváltoztatásra:D és vaóban ötletes megoldás oda tenni, és már csak 1 klikke lehet állapotot változtatni:D
megpróbálom vhogy lefordítani magamnak -
LeePí17 #2306 kár h francia..nem angol :(
pléhboj a kiráj! -
van itt több is de ezek nem anynira jók sztem. playboyos alegjobb:D -
#2304 má nem kell -
LeePí17 #2303 Playboy 8.1beta Skin -
LeePí17 #2302 ok pilla! -
#2301 tőcsd már fel vhova mert nemtom leszedni:( -
LeePí17 #2300 erröl ez jut eszembe...
"cuki..cukivagyok.."
értelmes MŰKÖDŐ (8.1es) skint nemtaláltam..
ti?
TÉK -
#2299 mekkora playboy nyuszi:D