13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#2138 Lenne egy oan kérdésem, h ha újra fel van rakva a windows, akkor a msn a szmájlik megmaradnak?
-
zserrbo #2137 Most raktam fel a Live Messenger 8.0.0812.00 verzióját és mellé a 4.11-es Plust. Még nem néztem, hogy újraindítás után eltűnik-e a Plusz, de már van egy problémám. A főablakban, ahol a partnereket látom, eddig nem jelentek meg a képeik csak egy bábu figura. Ezt meg tudtam oldani, ha a partnerek karbantartása fel-le nyílra kattinva a részleteket bekapcsolom. Eddig ok, csak zavaró, hogy nem tudom állítani a méretét a képeknek.
Igazság szerint nekem elég lenne az is, ha látom a partnerek képeit, személyes üzeneteit és nevét. Szóval elég, ha az e-mail címét csak akkor látom, ha felé viszem az kurzort vagy egyéb módon megnézem.
Ezt hogyan?
-
#2136 Erre megoldás? -
Mirk #2135 be is tudom zárni ott
de ha ujra elindítom vagy elő se jn vagy egy perc késéssel
amugy 8.1beta van meg plus, de ugyanezt csinálja plus nélkül, meg 8.0ával meg msn messenger 7.5el is...
-
#2134 ezt mondja nekem -
#2133 tehát valójában nem léoni, hanem lépni:) -
#2132 Hi, az a gondom, hogy amikor fel akarok léoni msnre akkor kéri hogy tegyem fel az újabbat, és felajánlja hogy letölti. Ha letöltötte akkor elkezdi feltenni, de még mielőtt bármi beleszólásom lehetne 1601-es hibával kilép.
Ha netről szedem a telepítő exéjét, akkor is ez van. Gépet most tettük újra, XP pro sp2, Windows Installer 1et szedtem le a microsoft oldaláról mert az vmiért nem működött alapból jól. Nem tudjátok mi lehet a gond? Nem igazán szeretném megint ujrarakni a gépet:S -
#2131 a futó folyamatoknál be is kell hogy tudd zárni. bezárod és ujra elindítod. de valszeg valami nem kompatibilis vele:
- plugin,
- szript,
- msn plus,
- egyéb hülye kiegészítők, amiket egyesek teljes szeretettel töltenek le( 3d szmájlicenter vagy mi a szösz),
- keretrenszer progik
- valami rossz "sütit" evett a géped és ki kéne üríteni
- stb. -
Mirk #2130 hali
a következő a problémám: indításkor automatikusan fut a messenger(live8.1) de kb egy percig bírja ki aztán lefagy és be kell zárnom feladatkezelővel. Utána már nem tudom megnyitni, elindítom de nem történik semmi vele, nem jön elő az ablak, viszont a futó folyamatok közt ott van...
ez vajon mitől lehet?
erre még senki sem tud választ? -
#2129 jóvanna, én csak segiteni akartam... legközelebb hagyom h te válaszolhass :) -
#2128 pff. plusba ott a kép mentése... szépen elmenti és már be is lehet tenni.
de még szkriptek is vannak erre... de butítsuk a népet a hozzá nem értésünkel -
#2127 bár a paintet nem javaslom, igencsak elronditja a képeket:D inkább paint.net, vagy a legjobb photoshop. -
LeePí17 #2126 -
#2125 nyomsz egy print screen-t, majd painttel kivágod az emberke képét, amit berakhatsz magadnak. -
paul161 #2124 hali!
azt h lehet megcsinálni h annak az embernek a képét rakom be az én képemhez akivel beszélgetek??
bocs ha értelmetlenül fogalmaztam! :D -
#2123 #2120, csak szar volt a net és nem ment el a válasz igy rá. ez neked ment. -
#2122 Nekem maga a plusszal van gondom. -
#2121 újabb beta verzió remélem megszünnek a hülye hibák :D:D:D -
#2120 Rendszergazdaként tedd fel. (vezérlőpult, felhasználói fiókok) -
#2119 ? -
#2118 ? -
#2117 Hali. Mióta megjelent az msn plus legújabb verziója azóta eltünt a gépről az msn plus. Az új verzió magától jelentkezett fel lett telepítve és azóta nincs fent. ha újra felrakom akkor fent lesz addig amíg ki nem kapcsolom a gépet, ezután 1szerüen eltünik.
Ötlet?
Esetleg találkozott valaki vele?
Köszi. -
#2116 te is tudod hogy ez balfaszság, de azért kösz :)
most küldöldi fórumokon keresgélek, vhol azt írják reinstall vhol várni kellett... -
#2115 Hogyan hárítható el a 81000301-es vagy a 81000306-os hiba?
Amikor megpróbál bejelentkezni az MSN Messenger programba, megjelenhet a következő hibaüzenet:
* A rendszer nem tudta bejelentkeztetni a következő szolgáltatásba: MSN Messenger. A probléma a szolgáltatással vagy az internetkapcsolattal lehet. Ellenőrizze az internetkapcsolat működését.
A helyzet megoldásához próbálja meg a következő lehetőségeket:
1. Győződjön meg arról, hogy kapcsolódik az internethez.
2. Győződjön meg arról, hogy telepítette az MSN Messenger legújabb verzióját.
3. Győződjön meg arról, hogy telepítette az operációs rendszeréhez elérhető legújabb frissítéseket. Microsoft® Windows® operációs rendszerek frissítéséhez keresse fel a Microsoft® Windows® Update webhelyet.
4. Ha tűzfalat használ, akkor győződjön meg arról, hogy az MSN Messenger programnak teljes körű jogosultsága van a tűzfalon keresztüli kommunikációhoz. További információ a tűzfal dokumentációjában olvasható.
5. Ellenőrizze az MSN Messenger speciális kapcsolódási beállításait.
Megjegyzések
* Ha számítógépe egy vállalati hálózat része, akkor forduljon a rendszergazdához annak ellenőrzése érdekében, hogy a hálózat lehetővé teszi-e az MSN Messenger szolgáltatás elérését.
* Telefonos kapcsolat használata esetén elképzelhető, hogy időtúllépés miatt nem sikerül a kapcsolódás. Később próbáljon meg újból kapcsolódni.
-
#2114 de semmi hibát nem ír ki, csak tölt, aztán meg Hibakód: 81000306
webmessenger se lép be oO -
#2113 jah -
#2112 csak nekem nem müxik az msn?
-
LeePí17 #2111 hagylak :) -
#2110 kocka vagyok bocs -
LeePí17 #2109
kolin mekré...
sztem inkább Mad Max 2 (The Road Warrior) :D
gyerekkorom nagy filje :)
alapmű amúgyis... -
#2108 tijed is
csaknem uj colin mcrae rally van rajt? -
LeePí17 #2107 jó a lokód!
-
#2106 -
#2105 nemvitatkozik..reinstallozik.. -
#2104 hát pedig de -
Daveee #2103 arra modnom hogy nem virus, lehet script hibaa is, -
#2102 haverom igen.. windows reinstall -
Daveee #2101 nem -
#2100 haveromnak az a gánnya msn live-al, hogy mindig beirja egy bot az üzeneteibe, h "look ipcim:port.check.asp" ... mitől lehet ez? gondolom valami virus, de valaki az eltávolitására rájött már?:D -
#2099 TinyXP Rev04
Celeron 2,6 Ghz
GeForce FX 5200
768 mb DDR
Nincs DirectX, mert valami miatt nem tudtam feltenni. Nem mindegyik partneremmel csinálja ezt. :S