11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• remus500
    felraktam a gépemre a sims 2 egyetem-et és amikor felrakta kiírja hogy ez a sims 2 frissített verzió, megnyomom hogy OK és elkezdi letörölni. valaki segítsen már nekem !!!előre is köszi.!!
  • Balumann
    ja látom több van, és én legaláb 2-t próbáltam már ami nem ment, de ebbe nincs benne a legújabb, mondjuk már más videó kártyám van. Ezzel nem próbáltam, Geforce 4-em volt amikor néztem és nem mentek valamiért, ha jól emlékszem kidobott a winbe töltés közben vagy után
  • Balumann
    Nekem Geforce 4 MX 440-em volt, és nekem se ment valamiért a colin mcrae, már régen próbátam nem tom már mi volt a probléma, mit írt ki vagy mi történt. Sőt, őszintén szólva a legújjabb colin mcrae-n kívül próbáltam ami volt, és egyik se ment
    Lehet hogy hirtelen rosszara gondolok most így hajnali 2-kor, de nem nagyon mentek a colin -ok azt tom :) (vagy csak 1 van? )
  • marcokeceli
    Sziastok! nem tudom tud-e valaki nekem segíteni.Olyan gondom van,hogy amikor megnyitom a colin mcrae rally-t ezt írja ki:Fatal ERROR! GraphicsSS_SETUPRender Adapter has no modes!és nem tudom mi az oka(lehet,hogy régi a videókártyám (GEFORCE 2 MX 440/64mb)
  • Balumann
    imádok úgy írni, hogy közbe mosopor reklám van a TV-be :D (nem a ramok mentek össze = nem a ramok voltak rosszak, ...)
  • Balumann
    azt akartam írni hogy nem a ramok rosszak... csak beteg vok és fáradt sry
  • Balumann
    azt mondjuk nem értem hogy ha 1 ram van benne megy 133 Mhz-en, ha 2 van akkor csak 100 Mhz-en, és jóval lassabb is. Pedig a ramok is ugyan olyanok már. Az Everest azt írja a tulajdonságaiba az alaplapnak hogy csak 100 MHz-es a memória akármilye.
  • Balumann
    jó tudni hogy nem csak én szenvedek ilyen problémával :)
    Annyiból szerencsés vagy hogy legalább a windowst feltudtad rakni, nekem még azzal is 5 óráig szarakodtam mire hibásan feltudtam rakni, és utána még 2 óra mire kipótoltam a hiányzó dll-eket, aztán mikor kiderült hogy memória hiba, 3 nappal utána raktam fel úgy a wint 1 rammal... :S Ez szilveszter táján történt.
    És akkor most derült ki 1 héttel hogy nem a ramok nem mentek össze hanem az alaplap nem tudja 133-ason kezelni, szóval nagyon jó, most vehetek új alaplapot is
    Remélem veszünk nemsokára :(
  • gabi1984
    aha, köszi.. de szerintem is az alaplapom a szar, én is próbáltam visszaálítani 100 MHz- re, de ugyanúgy kiírja a hibát, úgyhogy szerintem alaplap csere! csak azt nem értem hogy a gépem úgy rakattam össze állítólag "szakemberekkel" :) hazahoztam feldobtam rá az Xp-t, vagyis csak próbáltam, és egyből kék halál.. visszavittem és azt mondták hogy nem jó a memória vagyis a MHz-zel volt gond, azóta az XP jó, csak a játékok nem indulnak.. úgyhogy biztos nem memória gond, azóta vettem bele egy 512 DDR- is de azzal is ilyen !!
  • Balumann
    vagyis nem a memória, hanem az alaplapom nem kezeli 133 MHz-esen ha 2 memória van, és azért voltak a hibák :D
  • Balumann
    Ismerős hiba, ha visszaolvasol kicsit, akkor megtudod hogy nekem mi volt a hiba, és mi a megoldás az enyémre. Egyébként igen, nekem memória okozta ezt a hibát.
  • Balumann
    Nero wave editor-t nem könnyü használni de elég profi ezekben, tudja a zajszinteket vágni, és sok formátumot is támogat. Mondjuk nem is olyan vészes.
    (Nero 6-ba és 7-be is bennevan).
    Nem tudom, a Sound forge is tud állítólag, bár nem sokan dícsérik... én nem próbáltam még, Nero mindenképp jobb.
    Másról nem nagyon tom hogy képes-e vágni, biztos van még sok.
  • mila69en
    tudom nem ide való téma de ide járnak páran valaki biztos tud segíteni

tudnátok ajánlani valami jó zaj szürő progit amit egyszerű is kezelni telefonon rögzítettem egy hosszab beszélgetés és le akarom szűrni a háttérzajokat meg a sercegést

bocs az off-ért
  • gabi1984
    Sziasztok! lenne egy kis problémám jó lenne ha tudnátok segíteni! az lenne a kérdésem hogy a gépemen általában az autós vagy motoros játékok nem indulnak el állandóan ezt írja ki: A "0x6ce247cf" címen található utasítás a " 0x0018f078" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: Written" most nem tudom hogy a memóriával van e baja, nem tudom mi lehet vele!!!!
  • Balumann
    ja de max csak 10 megás fájlokat lehet felrakni :(
  • Balumann
    ezt is nem is tudtam, akkor erre csináltam volna az oldalam ha ezt előbb tom Most Dox-on vok, az jó, csak fogyik a tárhely :D
  • Balumann
    1 gb ingyen tárhely a mailpont ejha :|
  • mila69en
    ok thx
  • LouiS Kmét
    Sajna én is úgy jártam atw-vel !
    Van jobb ingyenes tárhely 2 is (300 ill. 1g-ás tárhelyek ) !
    Próbáld ki a dox-t vagy a mailpont.hu-t !
    Nekem mind a kettö van és nincs sok gond vele !
  • mila69en
    azt modja meg valaki aki reggelt atw-s tárhelyet az miért van hogy atw.hu-ra reggelek magamnak egy tárhelyet de nem warezt csak ezt az ingyenes 500MB-t 2-3 napig él a tárhelyem aztán megszűnik újra kell regiznem és midíg ezt csinálja
  • Balumann
    Az ilyen problémát úgy tudom hogy a hangkártya okozza, mert haveromnak is úgy volt, hogy 2 játéknál csak úgy újraindult mikor indult a játék, és az új hangkártya óta jó. De lehet memória probléma is (persze ha sehol máshol nem tapasztalható probléma akkor nem valószínü, videókártya nem nagyon indít újra gépet ha jól tudom. Más ötletem nem nagyon van.
  • Japep
    Hello!
    Egy haveromnak most adtam kölcsön az NHL 06-ot, de amikor indítaná újraindul a gépe. Nem tudom mi lehet a baja, de ha ti igen, akkor kérlek segítsetek!?
    Előre is kössz!!!
  • Raist
    Hi! Nem tud vki véletlenül MM9-hez magyar végigjátszást?
  • SD456
    Szevasztok!

Valaki nem tud egy magyar szervert a Call of Duty: United Offensive-hez?
    Ha valaki tud vagy írja ide vagy küldjön privát üzenetet! (A tört szerver is jó!)

Előre is köszönöm
  • Balumann
    tört szerverek van több is tudtommal, hisz haverjaim játszanak, és nem eredeti gémmel, de én se láttam még fenn sehol warezon. Talán torrenten
  • dia
    Nálam megy együtt
    A sims 2 fórumában lévő FAQ olvasd el én is az alapján telepítettem
    Valamit át kellett állítani a registryben is ( asszem a régiókódot magyarra)de a FAQban minden benne van
  • Vlala #452
    ez typically az a game, amely online, fizetős, és nem igazán warezolható. (kétnyelvűség rulez, bár többen értesítettek már, hogy egyszerre csak az egyiket kellene használni :) )
  • SNAKE01
    hát sajna nem megy neten warezos verzióval!és így értelme sincs letölteni,hozzáteszem még nem is láttam fent sehol!
  • barika
    heloszotok segítséget szeretnék kérni az ügyben hogy nem tudtok e olyan helyet ahonna le leht tölteni a world of warcraftot és hogy az agame megy e nem eredetivel neten kösz előre is a valaszt
  • Sas6
    rendben köszi
  • hitch
    Tud Vki nekem Egy Teljes végigjátszast(azaz 100% savegameet)adni a Psi Ops The Mindgate Conspiracy nevü gameehz.Thx
  • Matte
    Kedves modernslave!

Nem, sajnos nem eredeti egyik játék sem, de mindegyik "gyári" magyar, tehát nem magyarosított.
    Egyébként én is arra gyanakszom, hogy ez rendszerhiba lesz, de most nem rakok új win-t.

Apropó: Van akinél ez a párosítás megy, működik rendesen? Magyar Sims2+ magyar University? (egyik sem eredeti lemez).

Köszi a válaszokat!
  • modernslave
    matte..ez vaalmi rendszer hiba......ha minden eredeti akkor valamit elkúrt a rendszer..rakd újra a gépedet..vagy csinálj egy rendszer visszaállítást amig el nem indul...nézd meg karcos e a dvd akkor vissza is viheted...ja meg virusellenőriz legelőször,..uilletve új video driver frissítés meg directx9c...ezt mind nézd meg..bocs a hülye foglmazásért..hátulról előre nézd végig a dolgokat :)
  • modernslave
    nézd...a játék érzékeli milyen video kártyád van..és annak megfelelően beállítja a felbontást...

és minden játék maxig engedi állítani a felbontást függetlenül attól hogy bírja a kártyád..

az még lehet hogy nincs lent a legújabb driver a video kártyádhoz..akkor előfordulhat hogy nem tudod maximálisan kihasználni..ennek nézz utánna
  • Sas6
    sziasztok lenne egy kérdésem.

Nics olyan programm ami olyat csinál ami kicsikét jobban látja pl a videokartyat és a jatekot tudom pl egy nagybb grafikai beállitásoöknál játszani.
  • Matte
    Sziasztok!

Lenne egy nagy problémám.
    Leszedtem a SIMS2-EGYETEM kieget (a magyart), de nem indul.

Alap magyar Sims 2 van fent, az egyetemet feltelepítettem, ellenőrizte az alapjátékot, minden ok, telepítés vége, 1-es cd berak, játék indít, képet bedobja, elveszi és hibaüzenettel kilép:

A(z) The Sims 2 University hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

Aki tudja, hogy hogyan kell elindítani a Sims 2 egyetemet, az légyszi HELP!!!!!!!!!!!!!!!!

Előre is köszi!
  • dia
    na végre:)
    vegyél lapot már 10 körül vannak jók
  • Balumann
    Mondjuk nem fog ártani alaplap, még a 8X-os AGP támogatása sincs meg, 4x-esen megy az ati 9600 pro-m is...
  • Balumann
    ok megvan a probéma, az alaplapom nem támogatja a 133 Mhz-et :(
    Bár nem értem hogy mér gyorsabb akor is ha két ram van bene mintha 1, de asszem veszek majd egy másik alaplapot, adig maradok 512-vel :(
    Egyébkén most működöt tényleg hibátlanul csak hát lassabban...
  • dia
    ha minden ramod megy minden slotban külön külön akkor ne variálj vidd vissza és a boltban próbálják ki
    Vagy egyszerübb ha eladod mindkettőt és veszel egy nagyot