11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• 0tomi0
    Help!A Harry Potter4-et felraktam és azt írja ki hogy gof_f.exe hibát észlelt.Lehet hogy kell hozzá CRACK.DE nem találtam hol tudnám letölteni.HELP!
  • kati38
    Sziasztok!
    Légyszi,aki tud az segítesen nekem!
    Lementettem a CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY játékot és telepítettem daemonnal,de sajnos nem akar elindulni.Mikor el akarom indítani ezt írja ki:conflict with emulator software detected.See www.seurom.com/emulation for more details.Lehet,hogy másnak pofon egyszerü,de nekem nem.Előre is köszi a választ
  • Balumann
    különkülön mennek 133 Mhz-en, alapban meg csak akor indul be a win ha 100 mhz-re rakom őket :( Sokat számít?
    na mind1 még próbálkozok, megcserélem majd a ramokat hátha jó lesz, ha más nem akkor a boltba visszamegyünk és megkérdezzük, de egy kicsit messze vna a bolt hogy elcipeljük, hátha nincs job ötlet akkor az lesz...
  • dia
    Nem
    azonnal mennie kell együtt mindenféle állítgatás nélkül.
    Próbáld ki külön külön és ha megy akkor vidd vissza a ramot.
    Ha olyan helyen vetted ahol ki tudják próbálni akkor jobban jársz ha beviszed a géped és ott próbálgatják melyik ramok mennek együtt.
    Vagy vegyél mégegyet és a régit add el
  • Death90
    Hello! Ismeri valaki a Dark Reign 2 játékot? nekem megy XP-n de nincs hang, csak egy reccsenés hallatszik indításkor és utána már egyáltalán nincsen hang! próbáltam amit az Activision oldalán mondanak, hogy leveszem a hardvergyorsítást "basic"-re, de úgy sem megy. nem tud valaki erre megoldást?
  • Balumann
    Megvettük, illetve kicseréltük az előző ramot egy ugyna olyanra. Hazahoztam, és ha 133 Mhz-en van, nem indul be a win, újraindul a gép. 100 MHz-en beindul, de ettől meg lassabb lesz, nem?
    Próbáltam hogy 133 Mhz-en és levettem a 3 level-re a memory q... -t 4-ről és akkor is beindul, de ugyan úgy lassabbnak tűnik? Okozhatja ezt az is hogy még új, vagy hüvös?
  • Lsls
    Skodás játéjot valaki nem ismer?? Számítógépeset!!!
  • hitch
    Tud Vki nekem Egy Teljes végigjátszast(azaz 100% savegameet)adni a Psi Ops The Mindgate Conspiracy nevü gameehz.Thx
  • dia
    nem a frekvenciakülönbség a probléma. Sajnos a Ramok kiszámíthatatlanok. 2 tök egyforma memóriával is előfordul, hogy nem megy együtt.
    Meg kell venni az ujat és gyorsan kipróbálni ha nem megy 3 napig vissza lehet vinni
  • Balumann
    Ok valószínü hogy az a gond hogy más frekvenciájuak, és kicsivel más tulajdonságuak a memóriák, ezt mondták az üzletbe is, úgyhogy a régi, jobb memóriát kicseréljük egy ugyna olyanra amilyet most vettünk. És reménykedünk.
    Mivel mind a 2 memória volt tesztelve, mind2 slotba, goldmemory-val is és próbaidővel is kb. 3 napig, ezért elég valószínünek tartom hogy a különbség volt a probléma... Na majd meglátjuk.
  • hup

hogy kell a stronghold crusaderben hogy két gépen tudjunk egymás ellen játszani?
    nagy segitség lenne

• horpeti
    Sziasztok, tudnátok mondani néhány nagyon nagyon kafának vélt kaland/szerepjátékot?

Anno Diablo 1-2vel nyomultam, vmi hasonló, de nem feltétlenül ilyen akciós lenne a lényeg, csak nagyon feelinges, karakterfejlesztős dolog...

Rámjött a kalandláz... :)

Köszi!
  • ffxi
    Miért tűnik nagyobb monitoron(19") szarabbnak a grafika mint kisebben(14")?
  • hup
    miért nem jok a stronghold crusaderhez a kodok?
  • dia
    Próbáld ki a ramokat külön-külön illetve próbáld meg áttenni másik slotba.
    Ha minden stimmel akkor egymással nem mennek a ramjaid ami aránylag sűrün előfordul.
  • Balumann
    bezzeg nekem sürgős hardver problémám lenne, és nekem senki nem válaszol, már hardver forumba is írtam a memóriákhoz...
  • rosemberg
    http://treck.hu/google/
  • rosemberg
    Az tény,hogy sok hülyeséget kérdeznek ami csak számodra meg esetleg számomra láma kérdésnek tűnik de se te se én nem születtünk úgy hogy mindent tudunk de ha tudom a választ és van kedvem irkálni akkor segitek mivel volt olyan idő hogy én kérdeztem ilyeneket.Jusson eszedbe mennyi új felhasználó lett az utóbbi időben nos ők kérdeznek. Ennyi.
  • SNAKE01
    -.-
  • M@TriX
    nekem meg egy BMW X5-öst (ennyi erővel)
  • SNAKE01
    valaki tudna nekem küldeni egy fullos fraps-ot?nagyon jó lenne!
  • jumbo37
    Hi!A The Nations nevü játék cd kulcsa kellene!PC GURU 2003/4 melléklet volt,de én nem találom!KÖSZI!
  • LouiS Kmét
    Nézd meg Itt !!!

Milyen jó dolog ez a Googl e !!!

• stifler13
    honnan kell letölteni a 2006 manager játék magyar nyelvét segitenétek nekem!!! KÖSZI
  • kamasz
    Hali, az lenmne a kérdésem, hogy ha tudok 3dsen modellezni, de programozni nem, akkor hogyan tudnék összedobni vlami egyszerű 3ds játékot?? Esetleg meik játék moddolható úgy mostanában, hogy beletudok rakni pályát, v modelleket?
  • feri22
    Ha eredeti akkor itt kérdezz:
    Soldiers: Heroes of World War II (Bestsellers)
    2390 Ft
    Platform: PC
    Kiadó: Codemasters
    Forgalmazó: Automex
    Lokalizáció: eredeti angol verzió
    Típus: stratégia
    AutoMex fórum
  • nasamark
    Sziasztok. Tudna valaki segíteni a FALCON 4.0 A.F.- kapcsolatban, hogyan lehet az Interneten keresztül egy másik pc-hez kapcsolódni?
  • Balumann
    ha valaki ért a ramokhoz, olvasson kicsit vissza #390 -re plz sürgős lenne
  • tomee14
    meg fenn van 1 patch és akko is ugyanezt irja ki ja meg eredeti
  • tomee14
    A soldiers: Herose of World War 2 c. játékban amikor neten akarok jáccani akko azt irja ki hogy program will be terminated ez mé van?
  • mila69en
    ne haragudj, nem kötelező olvasni ezt a topicot!!

vagy téged kényszerítettek, hogy ide gyere?
  • LouiS Kmét
    Fórumot tévesztettél ["Segítséget kérek"],ez nem a le fikázok mindekit !!!!
    Ha tudsz segíts a többieknek mutasd meg milyen okos vagy ,ha nem akkor dugulj el és rakj rendet magad körül !
  • SNAKE01
    itt szerintem találsz!katt ide!
  • csuri
    Üdv!

Valaki tudna segíteni a köv. játékok crack-jének bezserzésében?

MotoGp,
    Mátrix Path of Neo,
    Age of Empires II - olyan crack, ami nem csak a játékot töri fel, de a multiplayer részt is. (Amit kaptam a játék mellé, azzal lehet simán játszani, de ha multiban próbálkozom, akkor nem jó.)

Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • Balumann
  • Fejes021
    kicsit el vagy tévedve, a civ 4 nek nincs serialja, me nem is kell neki.
    Egyéb a launch nem tartozik a nevébe, csak azt jelenti, hogy futtatás
  • feri22
    Keresem a Launch Sid Meier's Civilization 4 serial numberét. Akinek van ilyenje az küldje már nekem Privátba, KÖSZÖNÖM!
  • NeoMaN
    Neharagudj, de olvasd el légyszi miket kérdeznek...
    Kabaré.
  • LouiS Kmét
    Hi all !

Tud valaki "Ps2-s Jétékok" Warez oldalt ?? "Megbízhatót-Fizetős" !!!
    Jöhet privátba is !!!
    Köszi !
    Bye !
  • rosemberg
    A nagyképüségeddel nem segitesz amennyi energiával beszóltál annyit kellett volna ahoz hogy segíts valakin ha olyan okos vagy.