11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#398 ujra letöltöd azt ami hibás ha akkor se jó nálam akkor szakad a cérna és törlöm aztán máshonnan letöltöm -
#397 A Harry Potter and the Goblet of Fire játé-hoz van angol nyelv? Vagy magyarosítás? -
#396 a winrar-ba ezt írja ki: CRC hiba a speech.big-ban. A fájl sérült. Tudok valami csinálni, mert nem is javítsa ki. -
jani69 #395 sziasztok! tud valaki a the stalin subway játékhoz exe fájlt? -
#394 biosba próbálgatom az átállításokat, áttettem 100 Mhz -re a 133-ról, és most mintha jó lenne, csak mintha kicsit lassabb lenne :( -
#393 Kandur, sztem zárd ezt be, vagy tedd át a gumiba...
:D
Ez iszonyatos... :)))) -
#392 ha több ram-ból jön ki az 1 giga akkor próbáld külön külön de az is lehet hogy úgy mennek csak eggyütt nem akkor viszont a memóriák frissitési ciklusa (nem tudom mia rendes elnevezése)nem egyforma és attól be szokott halni.De nem akarlak tévutra terelni csak tippelgetek -
#391 ja egyébként hol jó a telepítés, hol nem. vagyis valamit tudok telepíteni, és van amit hibásnak ír valamikor. Nem nagyon értem a logikáját sajna hogy mikor mi. -
#390 sajnos a memória hiba az már 1 hónappal ezelőtt gond volt, akor is kértem segítséget. Az volt mégpedig a baj hogy nem tudtam a formázás után a memória miatt telepíteni a win-t, nagynehezen felraktam hibásan, úgy 60. próba után. Aztán ajánlották a bios frissítést, az megoldotta, mert nem vette be együtta memóriákat a tesz alapján (egyenként jó volt, egbe nem). Aztán utána jó lett ,feltudtam rakni egyből a win-t, és ez nem volt olyan régen, ez január elején volt. Aztán most megint ugyan ez a probléma, hogy nem tudok telepíteni. Szóval az biztos hogy a win reinstall ugyan úgy nem oldja meg a problémát, hisz valószínü hardveres hiba. De mivel a hardverek külön külön jók, lehetséges hogy a biossal van gond, bár a bios frissítést megcisnáltam, de lehet hogy mégis biosba van roszul beállítva valami. Ha esetleg van ötletetek, valakinek van award biosa, az megnézhetni hogy hogy van beállítva, mert mikor rámegyek arra az optimized defaultra akokr elállítja. Pls help :( -
#389 de lehet hogy formázás elött is megpróbálhatnád a másolgatást
-
#388 próbáld meg leformázni a gépet és tiszta lappal indulsz akkor total commanderbe másolgatsz ide oda dolgokat és ha megborul akkor memória ha nem akkor csak nagy volt a felfordulás a gépen -
#387 kicsit bővebb kérdés kéne mert így elég kétértelmű illetve értelmetlen -
#386 Nekem megint gondom van a memóriával valószínü
Ugyan azt csinálja mint bios frissítés előtt már megint egy kis ideje. Elkezdek valamit telepíteni és egyszerüen hibákat ír ki közbe (Nero a teszt, mert ott sorolja miket tömörít ki és ott kiírja hogy mikor melyik fájt haggya ki crc miatt, de már nem egyszer csak úgy a sokadik telepítésre sikerül felmennie
Megcsináltama bios frissítést és az optimised defaultot, és állítottam is a memóriát alapra, és nem jó, rossz :((. Játékok most mennek bár, de úgy vettem észre ha valamikor 60-70 %-ba használom ki a memóriát akkor kezd hibákat. Volt már hogy 3x kiadott eg kék képernyőt ilyen hibával hogy valami hibát észlelt a rendszert, és indítsam újra a gépet. Az egyik játékba mikor újra betölti a textrákat akkor is írt leállt már egyszer a játék, meg roszul voltak utána a texturák.
Szerintem memória hiba még most is, de vajon mi okozza :(( Hisz a memóriák jók, egyenként levoltak tesztelve. Ha biosba állítok valamit a ramnál akkor meg még rosszabb lesz mindig szinte, akkor lassú lesz nagyon a gép, meg lefagy, stb... :S (award biosom van)
Ötletetek van ? -
#385 de az erdeti cd-t rakd be vagy crackeld meg ez olcsóbb -
#384 Hello! Kérdés: Régebbi a videókártyám, de eddig minden ment vele rendesen, de leszedtem a World Snooker 2005-öt és vékony fekete csíkok jelentek meg a képernyőn, olyan mint régen az Geforcosoknak a GTA-nál meg a Midtown Madnessnél, de ez nálam eddig soha nem fordult elő! Miért van ez??? -
#383 azért írja ki azt, mer rájött hogy átakarod verni a fejét:P
van rá egy kitűnő, és biztosan működő megoldás:
elsétálsz a legközelebbi boltba ahol megveheted a gémet, hazaviszed és nem fogja kiírni
ha meg nem tuc használni a warez elé, akkor nem ülj le a gép elé....
-
szapor #382 Helló mindenkinek!!!
Tudna valaki segiteni?Hogy ha elinditom az SR7.Stop-ot akkor mér írja ki ezt a mondatot:Please remove disc from current CD/DVD drive and insert the original "Crime Life" disc in driver G:. -
Gabe18 #381 Miért ne menne?Csak megfelelően kell beállitgatni őket hogy a kártya jól vigye,de aztán ok. -
heystumafly #380 Crack -
heystumafly #379 A CoD2 és a Serious Sam 2 megy ATI Radeon 9800 videokártyán? -
heystumafly #378 GeForce Ti 4200 -
0tomi0 #377 nem indul el motogp3 azt írja ki hogy rakjam be a cd ,de már bent van.MOST MIT CSINÁLJAK?HELP -
#376 Milyen Videokarid van ? Lehet hogy régi driver van fönt az azé csinálja !! -
heystumafly #375 Elakarom indítani a CoD2-őt és ez írja ki:
Error during initialization_
Video Card or driver doesn't support dynamic textures.
-
#374 thanx! -
#373 SnagIt-képlopó és videó rögzítő !! Innen töltheted !!!
Serial:
5house
4087B69365F4B102DA
BEBF49F32B5AB15273
D9911C7D34E3B13EA9
-
peti94 #372 hogy lehet a battlefront 2 neten nyomni HELP
-
#371 hali!valaki tud egy jó kis progit amivel tudok felvenni játékból videót?vagy egy fullos fraps is jólesz!mert nekem csak trial fraps-om van és csak fél percet rögzít! -
feri22 #370 Prince of Persia T2T ügyben. Nekem notebook-n van a játék ebből kivenni a DVD-t nem lehet (garancia ugrik) Mit tegyek? -
#369 hi!
nekem a simutrans játékban nem tudok se hajó vonatot autot inditani...ha megnyomom start ezt irja ki:legalább egyszer definiálj menetrendet....de ott csak ennyi van:várakozás: 0%...de ha megyomok kész akkor is ugyanezt irja ki...
és ha már tudok inditani akkor hogyan lehet (pl autót vagy papirt)szállitani?
elöre is kösssz.. -
#367 Szevasztok!
Ami a legujabb Garfild ban van zene annak mi a Neve (címe)?
Előre is köszönöm! -
beco30 #366 szaisztok!Valaki játszik a Starship troppersel?Elakadtam benne ,kellene egy kis segitség!
-
csuzli #365 Sziasztok!Segitsetek most kaptam kölcsön A Medal Of Honor frontline játékot (PS2) Csak már rögtön az első feledatnál nem tudom mit kell tennem partraszáltam de a szögesdrótokon nem tudok áttjutni !Hogyan tovább???? -
Sizo #364 Sziasztok van egy kis gondom a Rise of Nationsal valami MSXML4-nt kér miez, nem tudom felrakni enélkül ajáték nem megy segitsetek köszi -
#363 A Blitzkrieg-ben csinálok szervert, a Gamespy-ban nem látszodik de IP alapján tudnak rám kapcsolódni ez miért lehet ?? Router van de ott ki van minden rendesen engedve !!Help !!! -
pepe53 #362 Hy mindenkinek, ki tudja, lesz-e a FABLE - THE LOST CHAPTERS-nek folytatása????
Ja és mikor jön ki? -
beco30 #361 Hello!Nem tudja vki hogy a Blitzkreig 2 hogy kell elinditani? -
heystumafly #360 Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01]
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2001 MHz with 255MB RAM
Video: MSI MS-StarForce GeForce4 Ti 4200 with 8X (NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X) (3100)
General protection fault!
History: UObject::ProcessEvent <- (StudentController mout.StudentController, Function Engine.PlayerController.PlayerWalking.Fire) <- UObject::ScriptConsoleExec <- (StudentController mout.StudentController) <- UPlayer::Exec <- UViewport::Exec <- UWindowsViewport::Exec <- UInput::ExecInputCommands <- ExecAlias <- UInput::Exec <- UViewport::Exec <- UWindowsViewport::Exec <- UInput::ExecInputCommands <- UInput::Process <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level mout <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
Mikor belépek az egy ik tréningre ezt írja ki és kiszáll a játékból, miért? -
hulksuperfightj #359 hali.
Nem tudnátok leirni a pop:ttt-nek a cd kulcsát?
elöre is köszi.
ret -
#358 Szevasztok!
Lenne egy pár kérdésem?
1.A Star Wars Racer-ben lehet e belsőnézetet berakni vagy van e ilyen?
2.A Star Wars: The Phantom Menace-hez van e magyarítás?
Előre is köszönöm!