11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
Vans #277 hello azt akrom kérdezni hogy miért van az hogy akár melyik játékot először a wow most a matrix path of neo elindítom 5 perc után lefagy a gép és ez azóta van mióta uj winyom van és új windows is de az a kibaszás hogy a NFS MW mwg megy légyszi ha tud valaki segitsen!Előre is kössz!
-
kriszbig #276 Hali! FM2006-hoz kellene magyarosítás!Honnan lehet szerezni???Nagyon kellene!Köszi!! -
Lipi1980 #275 Sziasztok!
Olyan játékot keresek, mint a ManHunt! Hasonló grafika, hasonló brutalitás!
Nagy nehezen végig sikerült játszanom, de lehet hogy rákattantam?!?!? -
littlehansen #274 le kell törölnöm ugy nézz ki -
littlehansen #273 csak goats nevü csomagolt mappat találok de nem tudom azt sem használni -
littlehansen #272 nálam de kössz
-
littlehansen #271 sajnos nem müködik -
#270 Sziasztok !
Én ezt találtam !
Brothers In Arms : Earned In Blood [Reloaded] :
55SSA-5DSN2-CHHTA-6X8EY-JN6B4
-
littlehansen #269 van de nem találom
-
littlehansen #268 Hello mindenkinek!
Szükségem lenne a Brothers in Arms, Earned in Blood cd key re nem kérem ingyen vn 4000 db serial key gyüjteményem.
Kösszi a segitséget!
Ja van egy kodom de az nem mükszik nálam:MHRVA-7T5YU-HUI78-NJ76U-JJEUE -
#267 Szevasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Star Wars Jedi Academy-ben multi-ban, hogy lehet beírni (bekapcsolni) a kódokat?
Előre is köszönöm! -
Vans #266 hello azt akrom kérdezni hogy miért van az hogy akár melyik játékot először a wow most a matrix path of neo elindítom 5 perc után lefagy a gép és ez azóta van mióta uj winyom van és új windows is de az a kibaszás hogy a NFS MW mwg megy légyszi ha tud valaki segitsen!Előre is kössz! -
sovergin #265 HEllo-sztok
Egy kis segítség kellene.
A "THE CHORNICLES OF NARNIA" -hoz.
Mikor szét kell verni a dobozokat és rögtön el kell bújni a nyanya elől, a sráccal eltudok bujni de a csajszival nem.
Léci ha valaki tud segítsen.
Előre is köszönöm. -
#264 Mert sajna nem találtam ! :(((((
-
#263 © kriszbig
Madden NFL 2005 magyarosítás ??? -
kriszbig #262 Hali!Tud valaki NFL 2005-höz magyarosítást!jó lenne!köszi! -
#261 kösz szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#260 innenre kat azt tőldheted !!!!
Gyerekek ezt le kell írnom ??? -
#259 ja az, mert tudsz valamit??? -
#258 "Star Wars Knights of the Old Republic II - The Sith Lords" -Hun
inenn -
#257 Heló mindenkinek, nem tudja valaki ,hogy hol lehet letölteni a "Star Wars Knights of the Old Republic II - The Sith Lords" magyaritását ,mármint a részlegeset mert tudom hogy a teljes még nem kész.Segitsetek, sürgős volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#256 most vittem vissza három dvd-t a tékába 1900Ft ot csengettem -
#255 speciel én filmrajongó is vagyok :), TEHÁT elvileg 1000-rel kellene másolnom a filmeket, mégsem teszem (van összesen 10 filmem):
1. minek foglalja otthon a helyet az a sok DVD, így is belefulladok a cd-kbe, dvd-kbe
2. egy filmet általában 1-2-3x nézek meg
3. éppen ezért teljesen feleslegesnek tartom, hogy otthon gyüjtögessem őket, főleg ha már úgysem a szép eredeti dobozában van meg
4. sajnálok pénzt kiadni egy akciós dvd-ért is, pl. 2000 ft-ot is akár, pont azért, mert minek vegyem meg azt a filmet, amit már láttam korábban
5. de ha mégis meg akarok nézni egy filmet mégegyszer, akkor leugrok a kölcsönzőbe (2-nek is a tagja vagyok, bár minek), és kb. 3-500 ft-ért megnézem mégegyszer
6. hacsak nem adják valamikor a tv-ben vagy HBO-n
ugyanez a játékokkal: ha lehetne valamilyen módon kölcsönözni játékot, elfogadható áron, elfogadható időre, nekem bizony nem lenne egy sem meg, se eredetiben, se warezben
(milyen jó ötlet :) ) -
#254 © petya2000
Ezekröl az oldalakról tölhetsz magadnak !!
1.ik
2.ik
-
#253 látod.... erről beszélek!
a gép és a net előtt ül, a de annyira már nem képes, hogy használja a googlelt, pedig hasznosabb mint ide spemmelni
az is igaz, hogy bugosak a játékook
a videótékákba (jól tudom ezt...) Vannak filmek amiket csak 300HUF ért lehet egy napra kivinni, és azt mondták, hogy ezzel akarják visszaszorítani a kalózkodást, és egy vendég azt mondta, hogy csak törcénnyel lehet... szerintetek törvénnyel visszalehet fogni a kalózkodást???
ez olyan mint a petárdázás... aki akarja, az úgyis hozzájut
nevetséges mi megy ebben az országban
mindensetre a 300HUF ot jó ötletnek tartom me énis inkább kifizetem, mint"kínlódjak" a másolásával, és semmi garancia hogy még vala belekerül a dvd be...
nem?
-
petya2000 #252 ha valaki tudja, hogy honnan lehetne Underground 2- höz kiegészítőket küldeni kocsikat, ilyesmi, az kérem küldjön címet a [email protected] címre
Előre is köszönöm. Lehetőleg minnél hamarabb!!!! -
#251 jó persze, de attól még igaz, hogy mostanában egyre csilivilibbek a játékok (ami jó egyébként), viszont egyre bugosabbak is. érthető, hiszen minél bonyolultabb valami, annál nagyobb az esély, hogy hiba legyen benne.
az is igaz, hogy néha olyan dolgokat kell elmagyarázni fórumokon egyeseknek, hogy meglepődik az ember...és ezt úgy mondom, hogy és sem vagyok egy hatalmas guru, de ami kell azt tudom. vagy ha már másolt játékkal akarok játszani, akkor sem akadok fent az első problémán. -
#250 figyelj... ne keverjük össze a dolgokat... Ha valaki olyan vásárolja a játékokat, aki még azt sem tudja, hogy mi van a gépében az meg is érdemli... a baj ott kezdődik amikor egy teljesen mezei felhasználó leveszi a polcról a jétákot, és pénztárnál kifizeti... -
#249 nahát ez a másik. soxor érthetetlen a gépigény, legalábbis sem a látvány, sem más nem indokolja, hogy egy atomerőművet kelljen otthon tartani. pl. nálam az NFS UG2 majdnem minden max részletességen, 1024-ben teljesen jól futtott a gépemen, és tetszett is a látvány, ehhez képest a MW egyáltalán nem tetszik grafikailag, egy-két parasztvakító effekten kívül semmi különös, mégis kínlódik a gép.
qrvára rosszul optimatizáltak a mai játékok, nem tudom miért, talán a kiadó nem ad elég időt a végső finomításokra, vagy a programozók tehetségtelenek, nem tudom. itt van a battlefield2, hát röhej, hogy gyakorlatilag tényleg 1 giga memória kell MINIMUM, hogy jól fusson. meg ahol a peccshez is peccs kell. maga a játék jó, de soxor olyan bosszantó hibák vannak benne...
néha beesik egy-egy csoda, ami lehet, hogy éveket késett, mégis majdnem tökéletesek, és mnden gépen futnak: lásd Half Life2. hát igen.
-
#248 Elírtam !!
(((( 15.000 ft )))) -
#247 Üdv koschwarz !
Igazad van !
Csak tényleg bosszantóóó,hogy nincs minősééég !!!!
(fiam karácsonyra kérte (eredeti)Nfs Mw-t)
Úgy gondolom ha fizetek valamiért akkor ne kelljen félnem hogy (sok pénz)150000Ft és (probléma)kockás árnyék,meg Fullon szaggat 1G rammal és 256M Videókarival !!
De már nem foglalkozom vele,próbálok segíteni akinek csak lehet hisz erröl szól a topik !
Lényeg Ha eredeti ha tört lesz vele probléma !!!
-
#246 ez igaz, engem is ugyanúgy idegesít pl. a bf2, ami teli van hibákkal, sőt, az első peccshez is peccs kellett (!!!ááááááááá). de a tört változatban is ugyanazok a hibák vannak, csak azt még peccselni sem olyan eccerű. meg újabban már nincsenek crack-ek sem, hanem mountolni, kábelt huzogatni, meg egyéb trükköket kell megcsinálni.
most őszintén: akkor nem igaz, hogy nevetséges volt az a kijelentés? -
#245 Miért nevetséges,nekem eredeti a Fifa2006 és mégis szenvednem kellett vele !!!
Megveszel drágán egy játékot és teli hibákkal EZ nevetséges !! -
#244 bf2-höz azt tudom, ajánlani, hogy MINDENT, tehát, MINDENT, mi kapcsolatos a tört bf2-vel, szedjél le a gépedről (pl. regcleaner-rel is a registryből), és úgy próbálkozz. egyébként ehhez csak annyit, hogy nekem kezdettől fogva eredeti, és soha semmi bajom nem volt, peccselésnél se.
az, hogy rizikós az eredeti, és sok pénz-sok probléma, elég nevetséges kijelentés. max a sok pénz igaz belőle. mielőtt elkezdené valaki, nekem sem minden játékom eredeti.
az hogy az EA milyen, azt hagyjuk, EA sucks. -
#243 rakd vissza a törtet... ;) -
#242 Jajaja , Ea -se adott ki mostanába normális játékot !!!!
Pld :
Nfs Mw (kockás árnyék)
Fifa2006 (Nem megy Usb bill.-el)
Call of duty 2 (tele buggal )
Rizzikós az eredeti is Sok pénz és prombléma !!!!
-
#241 látjátok!?
ez van ma....
letöltitek a törtet, fulosan megy, megveszitek, nem elég hogy egy csomó pénzt kidobtok az ablakon, még szar is... persze lehet, hogy a géppel van baj, lehet nem....
Szerintem, ha nem javult meg, menj vissza a boltba, és borítsd az eladóra az asztalt...
-
#240 Hello vki segitsen mert mindjár az ablakon vágom ki a gépet. Megvettem a játékot Battlefield 2 fölraktam restart fölakarom patchelni patcheng falied na mondom lehet hogy nem kell mert auto updatelt elakarom inditani bevillan a fekete kép mint ha inditaná fölbontás váltás és visssza KisTehén! windowsba plz help me
ui.: a gépem birja mert régen játszottam a törtel és az ment. meg kb 1 hónapja fölraktam a törtet és akkor is ment... -
willis #239 köszönöm, működik -
#238 .