11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
Nuke1988 #317 Thx mindenkinek. :D -
#316 Azt már elküldtem neki privátban és még egy párat, egyébbkén sem jó itt olyan oldalt reklámozni !!
Legyen eszed snake !!!!!
A régi logód szebb volt !!!! -
#315 szerintem nézd meg itt! -
#314 Ha nem sikerül meg találni akkor kérdezd meg Itt ! -
555 #313 A world of warcaf
valaki segitene
a wow-val mikor játszok akkor 10 perc után:
This application has encountered a critical error:
ERROR #132 (0x85100084) Fatal Exception
Program: D:\World of Warcraft\WoW.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:006E72D8
The instruction at "0x006E72D8" referenced memory at "0x0006004B".
The memory could not be "read".
WoWBuild: 4735 -
Nuke1988 #312 Hi! Kis segítség kéne. Szeretném + venni a Legacy of Kain:Blood Omen 2-t és a Defiance-ot. Sajnos a cd-galaxis oldalán nem találtam +. Ha bárki tudja biztosan hol lehet + venni pest környékén vagy letölteni netről vagy bármilyen módon hozzájutni azt írja ide + plz. Előre is köszi. -
#311 Ha a felhasználó nevedben ékezet van, nem fog pöcsölni Bf2, csak csökkentett módban. De erre valók a fórumok, pl BF2 fórum :) -
#310 Áh mind1, most már állítottam midnent az Ati-ba, és mostmár sehogy se megy, de mostmár az se amik eddig mentek :(((((
Mind1 holnap újrarakom a rendszert, nagyon remélem megoldja -
#309 Nézz be a galériámba és ott találsz egy segítség képet !
Nézd meg !!
-
#308 de mindjárt segítek !!! várj !!
-
szomedli #307 köszönöm a segitséget LOIUS ez nem fog menni -
szomedli #306 nem tölt be. -
szomedli #305 valami nem gömbölyü mert igy se megy
-
#304 Próbáld így !!!
Ide katt !!!! -
#303 ok megnézem !
-
szomedli #302 Ulead PhotoImpact 11.0 ezt a progit szeretném letölteni -
#301 Másold ide a linket ahonnan tölteni akarrsz !! Megcsinálom neked !
-
szomedli #300 van googlém.pontosabban .
-
#299 Azt nem tudhatjuk az a lényeg hogy jó ! -
#298 Na új fejlemény, felraktam az 5.10 -et de ugyan az volt a probléma. Aztán bementem az Ati beállításaiba, és amit csak tudtam azt átálítottam (teljesítmény, hardvergyorsítás, amit tudtam levettem de nem minimumra. Most jó
Na és akkor most melyik okozhatta a problémát ? -
#297 Van google-d ? popups on blocedre kat nekem 43-at blokkaol !!!
-
szomedli #296 louis. még abban tudnál segiteni,hogy hol találom az engedélyezést -
#295 Dob ide linket meg nézem ! -
szomedli #294 Louis. van ötleted? -
#293 Blokkoló ablakok indeglenes engedélyezés !! Szerintem azé nem jön elő !
-
szomedli #292 kép feljavito progi,kép nézegetö.... nem jön be a letöltési ablak.szerinted?? -
#291 Mit akarsz tölteni ??
-
#290 Nekem most ez van :5-9_xp-2k_dd_cp_wdm_26409 ?
Stabil ! -
#289 megpróbálom msot rárakni az 5.10 -es drivert -
szomedli #288 miért nem tudok letölteni sg.hu-rol. -
#287 de az a baj hogy nem midnen játéknál csinálja, ráadásul mostmár akkor is írja ezt ha a programokból nem szabályosan lépek ki (alt + f4, vagy win leálíltásra mek rá és nem zárom be előtte a programokat akkor mindre kiírja). De a System Mechanic professional-nál ha elindítom a PC clean-t akkor az elején 10 másodperc után kb. kiírja ezt és leáll -
#286 Az Ati driverét mindig frissítem, és sajna elég sok probléma van a driverrel mostanában, nem indul el a kezelője meg ilyenek, az utóbbit már tényleg nem bírtam, tegnap tettem vissza a régit. De ez a hiba akkor keletkezett az után 2-3 nappal miután felraktam a legújabbat, aztán 3-4 napja csinálja, tegna praktam fel a régit és ugyan úgy rossz (úyg csináltam hogy vezérlő pultba kitöröltem a 2 Ati-s bigyót, aztán restart, utána fel amit leszedtem régi drivert, 5.9 asszem, azt raktam fel és elvileg az jó most :( -
#285 Nekem "alkalmazás hibát"? Ati rossz drivere szokta csinálni !
Meg betölt olyanokat amit nem kéne,meg azt írja nincs elég Memória !!
1g ram nem elég ? Ilyenkor lecserélrm a drivert azt ok minden !
De sajna azt vettem észre hogy új ati driver nem megy rá régire !
Uninstal,letilt videó kártya eltávólítás és új driver !
Hát nem biztos tudtam segíteni de azért nézz utána .
-
#284 Hát akkor még várok 1-2 napot aztán újrarakom :(( Elég sok minden van a gépem, és most elég jól sikerült pedig viszonylag jól beállítanom, nem szivesen rakom újra :(
Van valami tipp azért hogy mik okozhatják ,vagy leírások, oldal esetleg ami ezekkel foglalkozik? Szivesen keresgélek inkább, legalább legközelebb már tudnám a megoldást :(
Rendszervisszaállítás segíthet ezen? -
#283 Miért nem kérded meg a "Jedi Academy" fórumba ???
Ott azé vannak akik játszák is a gamét !!! Lehet itt tudnak segíteni !! -
#282 Szevasztok!
Valaki nem tudja, hogy a Jedi Academy multiplayer-ban hogyan lehet a kódokat engedélyezni? Ha valki tudja az írja meg privát-ba!
Előre is köszönöm! -
#281 Ilyenkor szoktam rendszert rakni !
Mert mire kiderítemi mi okozza,addig kész a friss rendszer !!
(Ja csak ne feledd ki szedni a save gamékat !! )
De várj,hát ha tud valaki okosabbat,de én ezt tenném!
-
#280 Hello!
Nem tudjátok mi okozza az "alkalmazás hibát"? Most már nem 1 programnál/játéknál csinálja azt hogy megpróbálom elindítani, és kiírja az alkalmazás hibát (vlamai olyasmi hogy memória hiba, ... -n nem végezhető el a következő műveket: read)
Az egyiknél csak ha elidnítom így akkor megy, ha viszont megint elakarom indítani később köv win újraindításig nem indul el :( . 1-2 játék már nem is indul el 1x se. Eddig nem csinálta, most kezdte nem olyan rég :( Van valami ötletetek (a programot amivel mindig csinálja azt már újra is telepítettem, patcheltem is, nem jó) -
#279 Szevasztok!
Lenne egy kérdésem.
Azt szeretném kérdezni, hogy én letöltötem egy modot a Jedi Knight 3 Jedi Academy-hez (podracer)-mod és amikor beraktam a játék kilép. Mi lehet a baj?
Ha valaki tudja, hogy mit kéne csinálni az írjon!
A modot a www.pcgamemods.com-ról szedtem! -
#278 asszem csak 90%-osnézz körül az oldalon van sok érdekesség