11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
iguanodon #1000 Szevasztok.
Sajnos ott vettem. Mit lehet tenni ilyenkor.
-
Noodlee #999 Véletlenül nem a Media Markt-ban vetted??
Ott rendszeressen lopják a CD kulcsokat!!!
Velem is előfordult már ilyen! -
Noodlee #998 Nálam is előfordul néha IE6 alatt is. -
iguanodon #997 Szevasztok.
Olyan problémám lenne, hogy megvettem a Joint operationst, és felmentem a novaworld oldalára ott létre hoztam egy accountot, de azóta sem jött az email, és nem tudom újra csinálni sem mert azt írja ki hogy a cd kulcsomat valaki használja. Most mit csináljak, nincs valakinek ötlete.
Mégis csak 5000ft ba került, már gyüjtögettem rá egy ideje.
Feltudom venni a novaworldel a kapcsolatot esetleg, van neki valami magyar képviselete, nem tudom mit csináljak hiszen a singleplayer rész az semmi.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#996 tudomásom szerint ezek gyerekprogramok. rákerestem a "legvadabb" hackeroldalakon, de sajna nem foglalkoznak ilyesmivel. meg kell venni.
-
#995 A Firefox, mit böngésző nem lehet gond, ugyanis én is azt használom és 0 a hibák száma. Klasszisokkal jobb bőngésző, mint az IE. Sztem telepítsd újra. Esetleg egy újabb verziót is nézhetnél, hamár reinstall. -
#994 Szerintetek az miért van, hogy itt az SG-n, ha egy oldalra nem fér ki az összes hozzászólás, de nem tölti meg a második oldalt, akkor egyszerűen képtelenség megnéznem az első 20-30 hozzászólást. Nincs jobbra fent az "oldalak: 1" legördülős cucc, nincs a topic alján az "<< Elejére! Előző Következő (2) Végére! >>" linkcsoport sem, és még a "Válasz 'xy' üzenetére(#1)"-re is hiába klikkelek, semmit sem csinál. Egyszerűen úgy néz ki, mintha a topic a -teszem azt- 15. hsz.szel kezdődött volna.
Firefox lehet a gond? (Szar ügy lenne, mert kigyomláltam a gépemről az IE-t) -
#993 bazzeg ilyenkor hol vannak a modok?!?!?!? -
Noodlee #992 Remélem valaki kibannol téged... -
péntek józsef #991 Hol tudom letölteni teljes verzióban a következő fejlesztői játékokat?:Tutaj,Manómatek1-2,Mininyár?! NAGYON FONTOS LENNE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jótudom, de nagyon fontos lenne, Noodlee!!!!!4 -
Noodlee #990 NOOB!!!
Elég csak egyszer kérdezned bármit is, ha valaki tudja a választ, akkor majd válaszol!!!
-
péntek józsef #989 Hol tudom letölteni teljes verzióban a következő fejlesztői játékokat?:Tutaj,Manómatek1-2,Mininyár?! NAGYON FONTOS LENNE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#988 üdv megint egy elveszett progi :P
tudott movból mpg-be konvertálni, hosszú neve volt, nem ingyenes (trialt lehetett letölteni), és kis asszem szürke alapú (ez nem tuti) ablaka volt. rémlik valakinek valami? -
#987 keress rá guglin -
péntek józsef #986 Hol tudom letölteni teljes verzióban a következő fejlesztői játékokat?:Tutaj,Manómatek1-2,Mininyár?! NAGYON FONTOS LENNE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
péntek józsef #985 Hol tudom letölteni teljes verzióban a következő fejlesztői játékokat?:Tutaj,Manómatek1-2,Mininyár?! -
#984 ne írd be kétszer, inkább nézd meg hogy valaki válaszolt-e. gondolom azért írtad be... #977 -
hitman55 #983 Azért nem tudsz, mert nem eredeti a játék!!!!!!!Vedd meg!!!! -
#982 van 1 kis problémám! a sims kettőbe nem tudok falakat virágokat és medencét építeni!!mitöl lehet ez? -
#981 HI! Vki meg tudná mondani hogy a http://shop.game.net ről lehet Mo. is rendelni?
És ha igen akkor mennyi a postaköltség? ELŐRE IS Xth!! -
Legendás #980 sziasztok! mgs2 végigjátszás kellene, vagy segítség. Elakadtam. Raident megmenti Olga. Most meztelen van. Mit kell tenni? Ruhája hol van? Kicseleztem mindenkit a hangárban, felmentem az emeletre, ott bementem egy alagútba, és ennyi. Nem tudom mit kell csinálni. Aki tud segítsen. Köszönöm -
#979 Először is, nem célszerű 2 féle emuláló progit használni egyszerre. Tehát, vagy daemon, vagy alcohol. Nem lehet egyikből a másikba átrakni, meg nincs is értelme, ugyanis tudsz Daemon-ban is hozzáadni. Jobba alul a tálcán Daemon ikon, jobbklikk, Virtual CD/DVD, Set number of devices, és állíts be rajta amennyit akarsz. -
#978 1. no media- mountolj hozzá image fájlt...
2. mi az hogy az "alcoholon van"??? -
#977 Itt néz körül és keress mini-imagékat -
Attlen #976 Hi! Lenne egy problémám a daemon toolsal a daemonomon nincs semmijen meghajto igy értem: Device 0:[ ]No media lehet az alcoholal van a probléma help.. hogy lehet az alcoholbol átteni a daemonra meghajtott mert az alcoholon sok van(összes H-Z) -
péntek józsef #975 Hol tudom letölteni teljes verzióban a következő fejlesztői játékokat?:Tutaj,Manómatek1-2,Mininyár?! -
#974 van 1 kis problémám! a sims kettőbe nem tudok falakat virágokat és medencét építeni!!mitöl lehet ez?
-
#973 cheat -
torrent #972 Halli!
ROGUE TROOPER-hez kellene cheat.Segítsetek-köszike -
karben #971 hi -
#970 Talán probálkozz meg, egy VGA driver cserével. -
00gergely00 #969 Csá! A counter strike 1.5-ön elkezdek neten játszani és 30 másodperc után lefagy. Mit tegyek??? A válaszokat kössz! -
#968 Ittenleledzik' -
hup #967 The Battle for Middle-earth II ezt a topikot nem találom -
#966 jaj de hülye vagyok
rákerestem gugli keresőn ezeknek ezek képeire, és kiderült hogy ez az az ulead, ami nekem is megvan :D -
axaard #965 Segítségeteket szeretném kérni, hogy a HL-hez (1!!!) valaki tudna linket adni egy (lehetőleg magyar) md tutorialhoz?
A Google nem segített! -
#964 ProShow Producer -
#963 Hmmm...
Adobe Studio 8
Ulead VideoStudio
Virtualdub
Ezeket tudom ajánlani. -
#962 nem játékkal kapcsolatos dolog, de még ideírnak a leggyakrabban a helpes topikok közül :P
szóval nemrég láttam vhol egy videovágó/készítő stb. progit, sajna a nevére nem emlékszem...
valahogy úgy nézett ki, hog yalul volt mindenféle sáv (audio 1,audio 2,video,stb) ahova a dolgokat kellett rakni hasonlóan a win moviemakerhez. olyan xp-stílusu "3d"-kinézete volt. valakinem valami tippje? -
#961 Nm.
Érdemes körülnézned esetleg más boltokban is, mert szokott lenni mindenféle kiadása. Gold, meg mittomén. Azt is el tudom képzelni, hogy több verziót megkapsz egy csomagba. Itt esetleg, meg médiamárkt'. :-)