11414
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
péntek józsef #1008 Run-Time error"13":Type mismatch ez a hiba üzenet mit jelent egy programról van szó?! -
hughugica #1007 A "KEEPSAKE" játékhoz megvan már a magyarosítás vagy a végigjátszás? -
Itt sasold meg... -
Master Rick #1005 Hogyan kell CoD2-ben szinezni a nevedet? -
Noodlee #1004 STFU! -
péntek józsef #1003 Run-Time error"13":Type mismatch ez a hiba üzenet mit jelent egy programról van szó?! -
Felveszed a kapcsolatot a jatekkiadoval.
Lefotozod a szamlat es a jatekdobozt a szeriaszammal es elkuldod nekik.
Legtobb esetben orvosolni szoktak az ilyen lopasokat oly modon, hogy a regi szamot letiltjak a rendszerben es kuldenek egy uj szeriaszamot. -
péntek józsef #1001 Run-Time error"13":Type mismatch ez a hiba üzenet mit jelent egy programról van szó?! -
iguanodon #1000 Szevasztok.
Sajnos ott vettem. Mit lehet tenni ilyenkor.
-
Noodlee #999 Véletlenül nem a Media Markt-ban vetted??
Ott rendszeressen lopják a CD kulcsokat!!!
Velem is előfordult már ilyen! -
Noodlee #998 Nálam is előfordul néha IE6 alatt is. -
iguanodon #997 Szevasztok.
Olyan problémám lenne, hogy megvettem a Joint operationst, és felmentem a novaworld oldalára ott létre hoztam egy accountot, de azóta sem jött az email, és nem tudom újra csinálni sem mert azt írja ki hogy a cd kulcsomat valaki használja. Most mit csináljak, nincs valakinek ötlete.
Mégis csak 5000ft ba került, már gyüjtögettem rá egy ideje.
Feltudom venni a novaworldel a kapcsolatot esetleg, van neki valami magyar képviselete, nem tudom mit csináljak hiszen a singleplayer rész az semmi.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
tudomásom szerint ezek gyerekprogramok. rákerestem a "legvadabb" hackeroldalakon, de sajna nem foglalkoznak ilyesmivel. meg kell venni.
-
A Firefox, mit böngésző nem lehet gond, ugyanis én is azt használom és 0 a hibák száma. Klasszisokkal jobb bőngésző, mint az IE. Sztem telepítsd újra. Esetleg egy újabb verziót is nézhetnél, hamár reinstall. -
Szerintetek az miért van, hogy itt az SG-n, ha egy oldalra nem fér ki az összes hozzászólás, de nem tölti meg a második oldalt, akkor egyszerűen képtelenség megnéznem az első 20-30 hozzászólást. Nincs jobbra fent az "oldalak: 1" legördülős cucc, nincs a topic alján az "<< Elejére! Előző Következő (2) Végére! >>" linkcsoport sem, és még a "Válasz 'xy' üzenetére(#1)"-re is hiába klikkelek, semmit sem csinál. Egyszerűen úgy néz ki, mintha a topic a -teszem azt- 15. hsz.szel kezdődött volna.
Firefox lehet a gond? (Szar ügy lenne, mert kigyomláltam a gépemről az IE-t) -
bazzeg ilyenkor hol vannak a modok?!?!?!? -
Noodlee #992 Remélem valaki kibannol téged... -
péntek józsef #991 Hol tudom letölteni teljes verzióban a következő fejlesztői játékokat?:Tutaj,Manómatek1-2,Mininyár?! NAGYON FONTOS LENNE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jótudom, de nagyon fontos lenne, Noodlee!!!!!4 -
Noodlee #990 NOOB!!! 

Elég csak egyszer kérdezned bármit is, ha valaki tudja a választ, akkor majd válaszol!!!
-
péntek józsef #989 Hol tudom letölteni teljes verzióban a következő fejlesztői játékokat?:Tutaj,Manómatek1-2,Mininyár?! NAGYON FONTOS LENNE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
üdv megint egy elveszett progi :P
tudott movból mpg-be konvertálni, hosszú neve volt, nem ingyenes (trialt lehetett letölteni), és kis asszem szürke alapú (ez nem tuti) ablaka volt. rémlik valakinek valami? -
keress rá guglin -
péntek józsef #986 Hol tudom letölteni teljes verzióban a következő fejlesztői játékokat?:Tutaj,Manómatek1-2,Mininyár?! NAGYON FONTOS LENNE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
péntek józsef #985 Hol tudom letölteni teljes verzióban a következő fejlesztői játékokat?:Tutaj,Manómatek1-2,Mininyár?! -
ne írd be kétszer, inkább nézd meg hogy valaki válaszolt-e. gondolom azért írtad be... #977 -
hitman55 #983 Azért nem tudsz, mert nem eredeti a játék!!!!!!!Vedd meg!!!! -
van 1 kis problémám! a sims kettőbe nem tudok falakat virágokat és medencét építeni!!mitöl lehet ez? -
HI! Vki meg tudná mondani hogy a http://shop.game.net ről lehet Mo. is rendelni?
És ha igen akkor mennyi a postaköltség? ELŐRE IS Xth!! -
Legendás #980 sziasztok! mgs2 végigjátszás kellene, vagy segítség. Elakadtam. Raident megmenti Olga. Most meztelen van. Mit kell tenni? Ruhája hol van? Kicseleztem mindenkit a hangárban, felmentem az emeletre, ott bementem egy alagútba, és ennyi. Nem tudom mit kell csinálni. Aki tud segítsen. Köszönöm -
Először is, nem célszerű 2 féle emuláló progit használni egyszerre. Tehát, vagy daemon, vagy alcohol. Nem lehet egyikből a másikba átrakni, meg nincs is értelme, ugyanis tudsz Daemon-ban is hozzáadni. Jobba alul a tálcán Daemon ikon, jobbklikk, Virtual CD/DVD, Set number of devices, és állíts be rajta amennyit akarsz. -
1. no media- mountolj hozzá image fájlt...
2. mi az hogy az "alcoholon van"??? -
Itt néz körül és keress mini-imagékat -
Attlen #976 Hi! Lenne egy problémám a daemon toolsal a daemonomon nincs semmijen meghajto igy értem: Device 0:[ ]No media lehet az alcoholal van a probléma help.. hogy lehet az alcoholbol átteni a daemonra meghajtott mert az alcoholon sok van(összes H-Z) -
péntek józsef #975 Hol tudom letölteni teljes verzióban a következő fejlesztői játékokat?:Tutaj,Manómatek1-2,Mininyár?! -
van 1 kis problémám! a sims kettőbe nem tudok falakat virágokat és medencét építeni!!mitöl lehet ez?
-
cheat -
torrent #972 Halli!
ROGUE TROOPER-hez kellene cheat.Segítsetek-köszike -
karben #971 hi -
Talán probálkozz meg, egy VGA driver cserével. -
00gergely00 #969 Csá! A counter strike 1.5-ön elkezdek neten játszani és 30 másodperc után lefagy. Mit tegyek??? A válaszokat kössz!