11414

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• péntek józsef
    Run-Time error"13":Type mismatch ez a hiba üzenet mit jelent egy programról van szó?!
  • hughugica
    A "KEEPSAKE" játékhoz megvan már a magyarosítás vagy a végigjátszás?
  • JAG1
    Itt sasold meg...
  • Master Rick
    Hogyan kell CoD2-ben szinezni a nevedet?
  • Noodlee
    STFU!
  • péntek józsef
    Run-Time error"13":Type mismatch ez a hiba üzenet mit jelent egy programról van szó?!
  • [Jakuza]
    Felveszed a kapcsolatot a jatekkiadoval.
    Lefotozod a szamlat es a jatekdobozt a szeriaszammal es elkuldod nekik.
    Legtobb esetben orvosolni szoktak az ilyen lopasokat oly modon, hogy a regi szamot letiltjak a rendszerben es kuldenek egy uj szeriaszamot.
  • péntek józsef
  • iguanodon
    Szevasztok.
    Sajnos ott vettem. Mit lehet tenni ilyenkor.
  • Noodlee
    Véletlenül nem a Media Markt-ban vetted??
    Ott rendszeressen lopják a CD kulcsokat!!!
    Velem is előfordult már ilyen!
  • Noodlee
    Nálam is előfordul néha IE6 alatt is.
  • iguanodon
    Szevasztok.
    Olyan problémám lenne, hogy megvettem a Joint operationst, és felmentem a novaworld oldalára ott létre hoztam egy accountot, de azóta sem jött az email, és nem tudom újra csinálni sem mert azt írja ki hogy a cd kulcsomat valaki használja. Most mit csináljak, nincs valakinek ötlete.
    Mégis csak 5000ft ba került, már gyüjtögettem rá egy ideje.
    Feltudom venni a novaworldel a kapcsolatot esetleg, van neki valami magyar képviselete, nem tudom mit csináljak hiszen a singleplayer rész az semmi.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • arsene
    tudomásom szerint ezek gyerekprogramok. rákerestem a "legvadabb" hackeroldalakon, de sajna nem foglalkoznak ilyesmivel. meg kell venni.

• JAG1
    A Firefox, mit böngésző nem lehet gond, ugyanis én is azt használom és 0 a hibák száma. Klasszisokkal jobb bőngésző, mint az IE. Sztem telepítsd újra. Esetleg egy újabb verziót is nézhetnél, hamár reinstall.
  • dronkZero
    Szerintetek az miért van, hogy itt az SG-n, ha egy oldalra nem fér ki az összes hozzászólás, de nem tölti meg a második oldalt, akkor egyszerűen képtelenség megnéznem az első 20-30 hozzászólást. Nincs jobbra fent az "oldalak: 1" legördülős cucc, nincs a topic alján az "<< Elejére! Előző Következő (2) Végére! >>" linkcsoport sem, és még a "Válasz 'xy' üzenetére(#1)"-re is hiába klikkelek, semmit sem csinál. Egyszerűen úgy néz ki, mintha a topic a -teszem azt- 15. hsz.szel kezdődött volna.

Firefox lehet a gond? (Szar ügy lenne, mert kigyomláltam a gépemről az IE-t)
  • Saddalim #993
    bazzeg ilyenkor hol vannak a modok?!?!?!?
  • Noodlee
    Remélem valaki kibannol téged...
  • péntek józsef
    Hol tudom letölteni teljes verzióban a következő fejlesztői játékokat?:Tutaj,Manómatek1-2,Mininyár?! NAGYON FONTOS LENNE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jótudom, de nagyon fontos lenne, Noodlee!!!!!4
  • Noodlee
    NOOB!!!
    Elég csak egyszer kérdezned bármit is, ha valaki tudja a választ, akkor majd válaszol!!!
  • péntek józsef
    Hol tudom letölteni teljes verzióban a következő fejlesztői játékokat?:Tutaj,Manómatek1-2,Mininyár?! NAGYON FONTOS LENNE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Saddalim #988
    üdv megint egy elveszett progi :P
    tudott movból mpg-be konvertálni, hosszú neve volt, nem ingyenes (trialt lehetett letölteni), és kis asszem szürke alapú (ez nem tuti) ablaka volt. rémlik valakinek valami?
  • Saddalim #987
    keress rá guglin
  • péntek józsef
    Hol tudom letölteni teljes verzióban a következő fejlesztői játékokat?:Tutaj,Manómatek1-2,Mininyár?! NAGYON FONTOS LENNE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • péntek józsef
    Hol tudom letölteni teljes verzióban a következő fejlesztői játékokat?:Tutaj,Manómatek1-2,Mininyár?!
  • Saddalim #984
    ne írd be kétszer, inkább nézd meg hogy valaki válaszolt-e. gondolom azért írtad be... #977
  • hitman55
    Azért nem tudsz, mert nem eredeti a játék!!!!!!!Vedd meg!!!!
  • maateking
    van 1 kis problémám! a sims kettőbe nem tudok falakat virágokat és medencét építeni!!mitöl lehet ez?
  • Dopti
    HI! Vki meg tudná mondani hogy a http://shop.game.net ről lehet Mo. is rendelni?
    És ha igen akkor mennyi a postaköltség? ELŐRE IS Xth!!
  • Legendás
    sziasztok! mgs2 végigjátszás kellene, vagy segítség. Elakadtam. Raident megmenti Olga. Most meztelen van. Mit kell tenni? Ruhája hol van? Kicseleztem mindenkit a hangárban, felmentem az emeletre, ott bementem egy alagútba, és ennyi. Nem tudom mit kell csinálni. Aki tud segítsen. Köszönöm
  • JAG1
    Először is, nem célszerű 2 féle emuláló progit használni egyszerre. Tehát, vagy daemon, vagy alcohol. Nem lehet egyikből a másikba átrakni, meg nincs is értelme, ugyanis tudsz Daemon-ban is hozzáadni. Jobba alul a tálcán Daemon ikon, jobbklikk, Virtual CD/DVD, Set number of devices, és állíts be rajta amennyit akarsz.
  • Saddalim #978
    1. no media- mountolj hozzá image fájlt...
    2. mi az hogy az "alcoholon van"???
  • Saddalim #977
    Itt néz körül és keress mini-imagékat
  • Attlen
    Hi! Lenne egy problémám a daemon toolsal a daemonomon nincs semmijen meghajto igy értem: Device 0:[ ]No media lehet az alcoholal van a probléma help.. hogy lehet az alcoholbol átteni a daemonra meghajtott mert az alcoholon sok van(összes H-Z)
  • péntek józsef
    Hol tudom letölteni teljes verzióban a következő fejlesztői játékokat?:Tutaj,Manómatek1-2,Mininyár?!
  • maateking
    van 1 kis problémám! a sims kettőbe nem tudok falakat virágokat és medencét építeni!!mitöl lehet ez?
  • maateking
    cheat
  • torrent
    Halli!
    ROGUE TROOPER-hez kellene cheat.Segítsetek-köszike
  • karben
    hi
  • JAG1
    Talán probálkozz meg, egy VGA driver cserével.
  • 00gergely00
    Csá! A counter strike 1.5-ön elkezdek neten játszani és 30 másodperc után lefagy. Mit tegyek??? A válaszokat kössz!