11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#1403 a Daemoon Toolsal csináld! azt töltsd le, aztán indítsd el! alul a tálcán az óra mellett megjelenik egy piros villám jel. arra rákattintas az egérrel(balgomb) és kiválasztod, hogy pl.: Device 0 [H:]. arra rákattintasz, megkeresed a gépeden az ISO fájlt és ennyi. aztán a Sajátgépben már látos is.
A Daemoon Toolst letöltheted innen -
#1402 daemon toolsal kell mountolni -
Pasicomsales #1401 Mégsem megy:( Létrehoztam a virtuális meghajtót. Mountolni hogy kell? ahoz is kell valami progi? Ha simán (mountolás nélkül) megnyitom a virtuális meghajtót ezt írja ki:"A Windows nem tudja olvasni a lemezt. A lemez lehet, hogy sérült, vagy olyan formátumot használ ami nem kompatibilis a Windows rendszerrel." Mit csináljak? -
Pasicomsales #1400 köszi
-
#1399 egy ISO fájlt többféleképpen lehet. kiírod CD-re.a nero megnyitja és írja ki lemezre. de van egyszeűrbb is: a Daemoon toolsal megnyitod. az egy vitruális képfájl "manager" ami csinál egy virtuális meghajtót, és abba be tudod "mountolni" és ennyi -
Pasicomsales #1398 Leírná nekem valaki RÉSZLETESEN hogy kell egy ISO fájlt kicsomagolni?! Topic is elég.
Előre is köszi.
Az email címemre is írhattok: [email protected] -
Gascan #1397 A gépem az 3.0 ghz intel 4, 1024 ram, ati x550 256 dd 128bit és az internet kapcsolatom 512 kbite/sec -
Xite #1396 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni abban,hogy valaki tudja e ki a Total Overdose főcímdalának az előadója és, hoy mi a szám címe? Előre is köszi! -
#1395 Hali. Lehet,hogy nem a legujabb és nem a legtrendibb, de nekem a Zuma a kedvenc játékom már régóta. Ha valaki tud folytatásárol VÁROM! Zuma,MonteZuma,Zuma Deluxe neveken lelhető fel. Én a sajátomnak már eljutottam a legvégéig,fogytam is 5 kilót. Kár, hogy nem rendeznek ebből versenyt! Mennék! -
veri5 #1394 Elíndítottam és utána bejött h continuo vagy terminate de utána meg hibajelentést írt ki.Mi lehet a baj? -
veri5 #1393 A Trainz Railrod Simulator 2006-hoz honnan tudod MÁV-os vonatokat letölteni?Előre is köszi! -
tombraider1 #1392 Császtok! A Medal of Honor Allied Assult-hoz tudtok 100% mentést adni???? Az email címem:[email protected]
-
#1391 Nero Waveditor:)
szerintem abban is van sistergésszűrés.. -
#1390 jajj... :D -
#1389 :O hat biztosan találok olcsóbban is:DD csak a nevét kéne tudni -
#1388 párszázezerért biztos találsz valami profit amivel ki lehet szűrni, de név szerint nem tudok -
#1387 hy nem tud valakai mondani egy olyan progit amivel az mp3-at le lehetne tisztázni, vagyis van pl: egy radioból felvett musicom, de sistergés van a háttérben.... ezt el lehetne valahogy tüntetni? vagy nem igazán? -
Ari csajszi #1386 köszi:(
valaki nem tudná elmondani nekem,hogy van a Waterpark5.rész...
és ott van sok jeges medve,meg ilyeneke,és sok hegy körbe!!
de valahova felkéne jutni,azt írta a tábla,és ott vmi koponyát kéne csinálni....de szinte ennek nincsen semmi értelme! vagyis lehet hogy van,csak énnem tudom:(
Valaki léccike segítsen nekem!! köcce
-
#1385 bocsi hülyeséget mondtam, de ha lessz ott lessz először!
Ari csajszi!! ;) -
#1384 de nincs ott semmi most nézem -
#1383 Zsolt: hagyd a büdös pi*****ba
Ari csajszi: a Jégkorszak 2-nevű játék asszem nem rég jelent meg, úgyhogy szerintem még nincs hozzá magyarítás. arról sem hallottam, hogy lesz hozzá.. -
#1382 magyarosítások!!!! good luck -
#1381 kevés ram meg hát 512 az meg hát 512 az nem sok! -
Ari csajszi #1380 sZIASZTOK! kÉRNÉK EGYK IS SEGÍTSÉGET...
az Ice Age 2 magyarosítását honnan lehet letölteni? mert értem a játékot,de mégsem jön össze:( pls adatok linket vagy vmit! elöre is köcce
Ari csaj -
T Zsolti #1379 Sziasztok!
Végre le tudtam szedni az ati legujab videodriverjét(6.5)de most telepiteni nem tom.a telepitás végén ezt a két hiba uzenetet irja ki: INF hiba.Nem sikerult megtalálni a video vezérlöt. a másik: a telepitö nem tudja befejezni a telepitést.probálja meg VGA vezérlövel beállitani a megjelenitö (nekem atim van!)illeszöt,majd futtassa ujra a telepitöt.Mitt tegyek? -
#1378 ejj nem igazán találok persze meglehet hogy béna vagyok. de gyere msn-re mondok egy dolgot amivel talán tudsz angolul játszani vele, csak azt itt nem lehet :P -
#1377 lol hivatalos oldal szerint nincs angol verzió -
#1376 angolosítás :D:D:D
utánanézek de szerintem lesz kapásból magyarosítás is... -
#1375 az -
#1374 Sziasztok! Angolosítást keresek a Hard Truck Tycoonhoz! Ugyanis nekem szlovák/cseh verzió van meg. köszönöm. -
#1373 mágneses helikopter???az, amikor egy ilyen nagy terep bam, és vannak ott modelltankok, meg ilyenek??? -
#1372 na de most kivételesen én kérdezek. igazából a gta sa-ba kéne, de ott sz*rnak rám...
van egy olyan küldetés, amiben egy kis mágneses modellhelikopterrel kell ügyeskedni. abban én semmit nem tudok vele felemelni, sőt mágnes létére taszítja a vasat... szóval tud valaki +oldást? -
#1371 hát tényleg nem.
csak ismételni tudom magam: #1237 -
#1370 a másodikat?? nem rakta ki ez a rohadék az előző hozzászólásomnál! -
#1369 a Sims-t??? -
Angelgirl #1368 hello...nem igazán vagyok otthon a játékok környékén,szóval bocsi a primitív kérdésért,de honnan tudok 'sims't letölteni? -
#1367 nem tudom -
Master Rick #1366 A Worms Mayhem-ben hogyan lehet használni a saját fegyvereket????
(mármint amiket én készítettem)
úgy értem hogy hol kell beállítani vagy mit kell csinálni hogy lehessen használni??? -
Gascan #1365 a magas ping alatt a 170et vagy akár a 200 értem, és néha eléggé instabil, szóval ugrál kissebbett nagyobbat, hazai azaz EU szerveren -
Gascan #1364 Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy mitől lehet egy játékban (konkrétan Americas Army) magas pingem, hogyha 512 kbite/sec kapcsolatom van és a letöltés meg minden más is működik rendesn ?