11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• zeli
    a Daemoon Toolsal csináld! azt töltsd le, aztán indítsd el! alul a tálcán az óra mellett megjelenik egy piros villám jel. arra rákattintas az egérrel(balgomb) és kiválasztod, hogy pl.: Device 0 [H:]. arra rákattintasz, megkeresed a gépeden az ISO fájlt és ennyi. aztán a Sajátgépben már látos is.
    A Daemoon Toolst letöltheted innen
  • ngcsnet
    daemon toolsal kell mountolni
  • Pasicomsales
    Mégsem megy:( Létrehoztam a virtuális meghajtót. Mountolni hogy kell? ahoz is kell valami progi? Ha simán (mountolás nélkül) megnyitom a virtuális meghajtót ezt írja ki:"A Windows nem tudja olvasni a lemezt. A lemez lehet, hogy sérült, vagy olyan formátumot használ ami nem kompatibilis a Windows rendszerrel." Mit csináljak?
  • Pasicomsales
    köszi
  • zeli
    egy ISO fájlt többféleképpen lehet. kiírod CD-re.a nero megnyitja és írja ki lemezre. de van egyszeűrbb is: a Daemoon toolsal megnyitod. az egy vitruális képfájl "manager" ami csinál egy virtuális meghajtót, és abba be tudod "mountolni" és ennyi
  • Pasicomsales
    Leírná nekem valaki RÉSZLETESEN hogy kell egy ISO fájlt kicsomagolni?! Topic is elég.
    Előre is köszi.
    Az email címemre is írhattok: [email protected]
  • Gascan #1397
    A gépem az 3.0 ghz intel 4, 1024 ram, ati x550 256 dd 128bit és az internet kapcsolatom 512 kbite/sec
  • Xite
    Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni abban,hogy valaki tudja e ki a Total Overdose főcímdalának az előadója és, hoy mi a szám címe? Előre is köszi!
  • baajos
    Hali. Lehet,hogy nem a legujabb és nem a legtrendibb, de nekem a Zuma a kedvenc játékom már régóta. Ha valaki tud folytatásárol VÁROM! Zuma,MonteZuma,Zuma Deluxe neveken lelhető fel. Én a sajátomnak már eljutottam a legvégéig,fogytam is 5 kilót. Kár, hogy nem rendeznek ebből versenyt! Mennék!
  • veri5
    Elíndítottam és utána bejött h continuo vagy terminate de utána meg hibajelentést írt ki.Mi lehet a baj?
  • veri5
    A Trainz Railrod Simulator 2006-hoz honnan tudod MÁV-os vonatokat letölteni?Előre is köszi!
  • tombraider1
    Császtok! A Medal of Honor Allied Assult-hoz tudtok 100% mentést adni???? Az email címem:[email protected]
  • zeli
    Nero Waveditor:)
    szerintem abban is van sistergésszűrés..
  • Saddalim #1390
    jajj... :D
  • mila69en
    :O hat biztosan találok olcsóbban is:DD csak a nevét kéne tudni
  • Saddalim #1388
    párszázezerért biztos találsz valami profit amivel ki lehet szűrni, de név szerint nem tudok
  • mila69en
    hy nem tud valakai mondani egy olyan progit amivel az mp3-at le lehetne tisztázni, vagyis van pl: egy radioból felvett musicom, de sistergés van a háttérben.... ezt el lehetne valahogy tüntetni? vagy nem igazán?
  • Ari csajszi
    köszi:(
    valaki nem tudná elmondani nekem,hogy van a Waterpark5.rész...
    és ott van sok jeges medve,meg ilyeneke,és sok hegy körbe!!
    de valahova felkéne jutni,azt írta a tábla,és ott vmi koponyát kéne csinálni....de szinte ennek nincsen semmi értelme! vagyis lehet hogy van,csak énnem tudom:(
    Valaki léccike segítsen nekem!! köcce
  • Swy
    bocsi hülyeséget mondtam, de ha lessz ott lessz először!
    Ari csajszi!! ;)
  • Swy
    de nincs ott semmi most nézem
  • zeli
    Zsolt: hagyd a büdös pi*****ba
    Ari csajszi: a Jégkorszak 2-nevű játék asszem nem rég jelent meg, úgyhogy szerintem még nincs hozzá magyarítás. arról sem hallottam, hogy lesz hozzá..
  • Swy
    magyarosítások!!!! good luck
  • Swy
    kevés ram meg hát 512 az meg hát 512 az nem sok!
  • Ari csajszi
    sZIASZTOK! kÉRNÉK EGYK IS SEGÍTSÉGET...
    az Ice Age 2 magyarosítását honnan lehet letölteni? mert értem a játékot,de mégsem jön össze:( pls adatok linket vagy vmit! elöre is köcce
    Ari csaj
  • T Zsolti
    Sziasztok!
    Végre le tudtam szedni az ati legujab videodriverjét(6.5)de most telepiteni nem tom.a telepitás végén ezt a két hiba uzenetet irja ki: INF hiba.Nem sikerult megtalálni a video vezérlöt. a másik: a telepitö nem tudja befejezni a telepitést.probálja meg VGA vezérlövel beállitani a megjelenitö (nekem atim van!)illeszöt,majd futtassa ujra a telepitöt.Mitt tegyek?
  • Saddalim #1378
    ejj nem igazán találok persze meglehet hogy béna vagyok. de gyere msn-re mondok egy dolgot amivel talán tudsz angolul játszani vele, csak azt itt nem lehet :P
  • Saddalim #1377
    lol hivatalos oldal szerint nincs angol verzió
  • Saddalim #1376
    angolosítás :D:D:D
    utánanézek de szerintem lesz kapásból magyarosítás is...
  • Saddalim #1375
    az
  • ngcsnet
    Sziasztok! Angolosítást keresek a Hard Truck Tycoonhoz! Ugyanis nekem szlovák/cseh verzió van meg. köszönöm.
  • zeli
    mágneses helikopter???az, amikor egy ilyen nagy terep bam, és vannak ott modelltankok, meg ilyenek???
  • Saddalim #1372
    na de most kivételesen én kérdezek. igazából a gta sa-ba kéne, de ott sz*rnak rám...
    van egy olyan küldetés, amiben egy kis mágneses modellhelikopterrel kell ügyeskedni. abban én semmit nem tudok vele felemelni, sőt mágnes létére taszítja a vasat... szóval tud valaki +oldást?
  • Saddalim #1371
    hát tényleg nem.
    csak ismételni tudom magam: #1237
  • zeli
    a másodikat?? nem rakta ki ez a rohadék az előző hozzászólásomnál!
  • zeli
    a Sims-t???
  • Angelgirl
    hello...nem igazán vagyok otthon a játékok környékén,szóval bocsi a primitív kérdésért,de honnan tudok 'sims't letölteni?
  • zeli
    nem tudom
  • Master Rick
    A Worms Mayhem-ben hogyan lehet használni a saját fegyvereket????
    (mármint amiket én készítettem)
    úgy értem hogy hol kell beállítani vagy mit kell csinálni hogy lehessen használni???
  • Gascan #1365
    a magas ping alatt a 170et vagy akár a 200 értem, és néha eléggé instabil, szóval ugrál kissebbett nagyobbat, hazai azaz EU szerveren
  • Gascan #1364
    Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy mitől lehet egy játékban (konkrétan Americas Army) magas pingem, hogyha 512 kbite/sec kapcsolatom van és a letöltés meg minden más is működik rendesn ?