11414
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
én személy szerint nem... -
Hajnalcat #1490 Senki sem ismeri a Turtle Odyssey-t? Látom nem nagyon tudtok segítnei... -
Luxus utánanézni? -
Szasztok!
A ''GHOST RECON: ADVANCED WARFIGHTER'' FPS vagy külsőnézetes? -
egyszerűbb nem Windowst használni:)
(de énis azt használok:D:D) -
Vlala #1486 szerintem DX-frissítés is. Nem kell minden sz...ral egyből a Windowst újratelepíteni. -
sztem ha game dll akkor benne kéne lennie a gémben, de sztem oylan dll-eket is le lehet szedni netről -
na ezaz tisztelt NöGöCsö haverom :P
ha win dll, akkor esetleg megmondjuk neki hogy hova rakja, vagy adunk neki linket.
ha game dll, az már kicsit más dolog, minden játék más helyen tárolja
(hehe még jó hogy ismerjük egymást :-) ) -
nem kell, leírod a dll nevét, gugliba beírod és letöltöd. nekem is volt sokszor dll problémám, rengeteget le lehet tölteni netről, azt berakod a windows könyvtárba, vagy a játék könyvtárába és kész. -
légyszíves, köszönöm, vagy valami... -
attól függ. melyik dll kell neki? -
mochee #1480 Sziasztok!
A Heroes 5 és a Paradise is .dll hiba miatt nem indul, meg még volt egy-két játék ami szintén nem, ezt ugye egy oprendszer ujrainstall megoldja? -
...szívesen... -
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy nem tud el valaki egy olyan autó szimulátort, amiben normális utcai autokkal kell menni a városba, szabályosan. Ha van ilyen akkor légyszi irjátok be a nevét. -
GT3W-24X2-XS8Y-E4G2-69DA
YW3T-3YDS-TX2T-GYY3-AE86
HKHE-3T2D-X3SP-UYH3-F309
3PTP-2HY2-YSGU-SX32-AE69
TTDP-SPU3-D2YW-E3TS-4A8C
XPED-3XUW-T3S2-2TX3-967F
D2YW-4P33-SK4E-PED4-7356
S2WS-TWEH-EXKH-G8ST-6869
P4GU-SE8T-YYKW-DXPS-1CD3
itt egy pár -
meg? -
és ne légy türelmetlen főleg ilyen témában -
meg tudhattom? -
nicht warez -
mi a call of egy cd kódja? -
Hajnalcat #1471 A Turtle Odyssey játékban a 6. pályánál megáll a játék. Bejön a pálya és az első képnél nem tud továbbmenni a főszereplő semerre sem. Pedig a teljes verzió van meg. Másnak is vannak ilyen problémái? Hogy lehet ezt a hibát kiküszöbölni, hogy tovább tudjam folytatni a játékot? -
Hajnalcat #1470 
Tudna valaki segíteni? Olyan játékokat keresek, melyek mind stílusilag, mind kinézetre hasonlítanak a Brave Dwarves-re. Tehát egy kis erdő mélyén lehessen mászkálni varázslatos lényekkel (kobold, tündér, manó stb...).
Előre is köszönöm a segítséget. -
origo.hu szoftverbázis
-
DC-Torrent -
laci béla #1467 Sziasztok
Hol lehet ingyen játékokat le szedni?
előre is köszike -
smalldave777 #1466 Hi All!!
A crashday 1.0 miért olyan tetű lassu hogy a menüje több perc mig betölt és egy pálya betöltése 5-7 perc???
Tudna valaki segiteni???
Kérem irjon privibe vagy emailt: [email protected]
Köszi!
Dave -
Nutella #1465 Hi!
Hamachin (virtual lan) akarnank most wantedot nyomni, a krealt gameket latjuk, de a konnektalas mindig timeoutos. Vkinek otlet? -
bhaal #1464 Nah hy all!!
A Kotor 1el lenne problem mer egy ideig müködött aztán hirtelen minden betöltésnél kifagy de ugy hogy hibajelentés küldése ablak és fingom sincs mi a baja!plzz help -
Talán, itt...
persze kell hozzá mame emu, vagy más -
Emléxik még valaki erre a játéktermes gémre?
Le lehet szedni valahonnan?
[IMG][/IMG]
-
Taladodo #1461 Még 1 kérdés! azt hogy lehet a windows feladatkezelőnél hogy " beleágyazni" az éppen futó progit a winfosba? Ez alatt azt értem hogy Ismét a trénerrel ügyeskedek, elinditom, majd a játékot s utánna nem veszi be a jeleket csak ha leteszem a tálcára DE akkor ez a szar kilép! plz help! én arra is gondoltam még hogy a gémet baszkurálni kicsit! :) elöre is köcce! -
Taladodo #1460 ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ VÁZMÖG! sima ctrl! Kösze a helpet! :P -
ja jólvan :D
nemrég voltam arrafelé, és én is láttam az strg-t. nem emlékszem pontosan hogy melyik, de az biztos (szerintem :P), hogy ezek közül valamelyik:
Shift, Alt, Ctrl -
Bukori #1458 Valakinek nincs meg véletlenül a No One Lives Forever 2 Végigjátszása? Ha igen elküldhetné ide [email protected] . Köszönöm -
Taladodo #1457 Na előről! Azt olvastam hogy az STRG billenytyü csak német klaviatúrán található! és nekem azért kéne mert a trainer-hez kombináció kell! Pl: Hotkey: [Strg]+ [1]= add 1000$! Ez a Restricted area ban van! na kb enyi helpet kérek! ha valami mindig nem tiszta itt az msn-em: [email protected] -
jó sok
csak nem deluxe-d van? -
#1455 Megmondaná valaki mi a különbség a sima Sim city 4 és a Sim city 4 Rush Hour között??? -
reklám -
Buzablans #1453 Sziasztok!
Az alábbi oldalt érdemes megnézni, jó kis fórum található itt.

http://www.topbb.com/blans/index.php?mforum=blans -
PLZ!
Metal Arms Glitch In The System magyar végigjátszás!
Lehetne videó?
De az sem gond ha leírás!
[/IMG]