11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#1483 nem kell, leírod a dll nevét, gugliba beírod és letöltöd. nekem is volt sokszor dll problémám, rengeteget le lehet tölteni netről, azt berakod a windows könyvtárba, vagy a játék könyvtárába és kész. -
#1482 légyszíves, köszönöm, vagy valami... -
#1481 attól függ. melyik dll kell neki? -
mochee #1480 Sziasztok!
A Heroes 5 és a Paradise is .dll hiba miatt nem indul, meg még volt egy-két játék ami szintén nem, ezt ugye egy oprendszer ujrainstall megoldja? -
#1479 ...szívesen... -
#1478 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy nem tud el valaki egy olyan autó szimulátort, amiben normális utcai autokkal kell menni a városba, szabályosan. Ha van ilyen akkor légyszi irjátok be a nevét. -
#1477 GT3W-24X2-XS8Y-E4G2-69DA
YW3T-3YDS-TX2T-GYY3-AE86
HKHE-3T2D-X3SP-UYH3-F309
3PTP-2HY2-YSGU-SX32-AE69
TTDP-SPU3-D2YW-E3TS-4A8C
XPED-3XUW-T3S2-2TX3-967F
D2YW-4P33-SK4E-PED4-7356
S2WS-TWEH-EXKH-G8ST-6869
P4GU-SE8T-YYKW-DXPS-1CD3
itt egy pár -
#1476 meg? -
#1475 és ne légy türelmetlen főleg ilyen témában -
#1474 meg tudhattom? -
#1473 nicht warez -
#1472 mi a call of egy cd kódja? -
Hajnalcat #1471 A Turtle Odyssey játékban a 6. pályánál megáll a játék. Bejön a pálya és az első képnél nem tud továbbmenni a főszereplő semerre sem. Pedig a teljes verzió van meg. Másnak is vannak ilyen problémái? Hogy lehet ezt a hibát kiküszöbölni, hogy tovább tudjam folytatni a játékot? -
Hajnalcat #1470
Tudna valaki segíteni? Olyan játékokat keresek, melyek mind stílusilag, mind kinézetre hasonlítanak a Brave Dwarves-re. Tehát egy kis erdő mélyén lehessen mászkálni varázslatos lényekkel (kobold, tündér, manó stb...).
Előre is köszönöm a segítséget. -
#1469 origo.hu szoftverbázis -
#1468 DC-Torrent -
laci béla #1467 Sziasztok
Hol lehet ingyen játékokat le szedni?
előre is köszike -
smalldave777 #1466 Hi All!!
A crashday 1.0 miért olyan tetű lassu hogy a menüje több perc mig betölt és egy pálya betöltése 5-7 perc???
Tudna valaki segiteni???
Kérem irjon privibe vagy emailt: [email protected]
Köszi!
Dave -
Nutella #1465 Hi!
Hamachin (virtual lan) akarnank most wantedot nyomni, a krealt gameket latjuk, de a konnektalas mindig timeoutos. Vkinek otlet? -
bhaal #1464 Nah hy all!!
A Kotor 1el lenne problem mer egy ideig müködött aztán hirtelen minden betöltésnél kifagy de ugy hogy hibajelentés küldése ablak és fingom sincs mi a baja!plzz help -
#1463 Talán, itt...
persze kell hozzá mame emu, vagy más -
#1462 Emléxik még valaki erre a játéktermes gémre?
Le lehet szedni valahonnan?
[IMG][/IMG] -
Taladodo #1461 Még 1 kérdés! azt hogy lehet a windows feladatkezelőnél hogy " beleágyazni" az éppen futó progit a winfosba? Ez alatt azt értem hogy Ismét a trénerrel ügyeskedek, elinditom, majd a játékot s utánna nem veszi be a jeleket csak ha leteszem a tálcára DE akkor ez a szar kilép! plz help! én arra is gondoltam még hogy a gémet baszkurálni kicsit! :) elöre is köcce! -
Taladodo #1460 ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ VÁZMÖG! sima ctrl! Kösze a helpet! :P -
#1459 ja jólvan :D
nemrég voltam arrafelé, és én is láttam az strg-t. nem emlékszem pontosan hogy melyik, de az biztos (szerintem :P), hogy ezek közül valamelyik:
Shift, Alt, Ctrl -
Bukori #1458 Valakinek nincs meg véletlenül a No One Lives Forever 2 Végigjátszása? Ha igen elküldhetné ide [email protected] . Köszönöm -
Taladodo #1457 Na előről! Azt olvastam hogy az STRG billenytyü csak német klaviatúrán található! és nekem azért kéne mert a trainer-hez kombináció kell! Pl: Hotkey: [Strg]+ [1]= add 1000$! Ez a Restricted area ban van! na kb enyi helpet kérek! ha valami mindig nem tiszta itt az msn-em: [email protected] -
#1456 jó sok
csak nem deluxe-d van? -
#1455 Megmondaná valaki mi a különbség a sima Sim city 4 és a Sim city 4 Rush Hour között??? -
#1454 reklám -
Buzablans #1453 Sziasztok!
Az alábbi oldalt érdemes megnézni, jó kis fórum található itt.
http://www.topbb.com/blans/index.php?mforum=blans -
#1452 PLZ!
Metal Arms Glitch In The System magyar végigjátszás!
Lehetne videó?
De az sem gond ha leírás! -
#1451 csatlakozom Saddalim kollégához
egy kukkot sem értettem írd le előlröl, érthetően:P -
#1450 ???
leírnád érthetően? trainer bill.kombinációval?!? -
Taladodo #1449 Nem játék hanem Trainer! Restricted area-hoz kéne fateromnak! :) -
#1448 sziasztok
a játékdemonál nektek se jön be a játékról kép?
-
#1447 Varga: szerintem a menü alatt van egy olyan, hogy keresés. ha azt beállítod Fórumtémák-ra és beírod, hogy Ghost Recon 3, akkor biztos kiad valamit. ha nem, akkor még nincs, ideje csinálni -
Varga10 #1446 Hol van a Ghost Recon 3 topic-ja vagy van is egyátalán??? -
#1445 milyen játék? -
Taladodo #1444 Hello! 1 kis segitség kéne: az STRG-t milyen billentyü kombinációval érhetem el? PLÍZ HELP!