11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#1283 hehe :D -
#1282 sose értettem, hogy "vegyél fel msnre..."
Nade mindegy:) -
#1281 inkább te vegyél fel, tudod szar az msn-em és mindkettőnknek fel kell venni egymást :-( -
#1280 mond itt, hogy mi a problémád! -
meril #1279 Egy jó fordítót keresek aki tudna segíteni!!! Elöre is kössz!!! Aki jó angolos az vegyen fel MSN-re!!! [email protected] !!! -
feci32 #1278 Sziasztok!
Tudja valaki mit kezdhetek az ékkövekkel a Newerviner-ben? Olyasmire gondolok mint ami a Diablóban volt. Bele lehet rakni a cuccokba, vagy csak eladni lehet őket?
köszi -
kolonel #1277 Kedves SADDALIM!Nagyon köszönöm a segítséget.Sajnos nem jó a kód.Hol a hiba?Valami ötlet? [email protected] -
szasz83 #1276 Sziasztok 1 segítséget kérnék tőletek.A gondom a következő:anno megvásároltam a PC Guru DVD-s kiadását melynek teljes játéka a HAEGEMONIA- A SOLON HAGYATÉK.A Játékhoz szeretnék új MP pályákat letölteni,de a hivatalos oldalon található letöltések közöt nem találok,csak HIBÁS! módosításokat azért mondom hogy hibás mert letöltöttem mind a kettöt de nem volt hajlandó müködni egyiksem.A választ elöre is köszönöm. -
#1275 Ha itt most elkezdjük tiltani a warezt, akkor az userek a többi topikba fognak sírni miatta, ez kerülendően volt ennek a topiknak megnyitásnak. Szóval, marad a formája, mint segélykérő részleg. -
#1274 azlesz
-
#1273 kérd meg kandurexet vagy vmelyik modot -
#1272 jah, mostanában elszabadultak...
Ki kéne írni, hogy warez témában nem segítünk...
-
#1271 #1237 -
#1270 Hi! A Gotfather-ben a mini-image-et bemountolom, de mégis kéri a DVD-t. SD4Hide-ot is bekapcsoltam. Daemon a legújabb, Emulation Ops On, mégis. Csak a maxi-image-dzsel megy. Ötlet? -
Vlala #1269 Sajnos szerintem ez egy hatalmas átverés volt, hogy van konzol a Mafiában. A kaszinóról ugyanezt mondták, amely az alfaverzióban benne is volt, de a véglegesből kikerült. Trainerrel tudok szolgálni esetleg. -
Sz Matyi021 #1268 Szevasztok ! Nem tudjátok hogy a Mafia-ban hogy lehet előhívni a konzolt hogy a kódokat be tudjam írni ? Egyébként már többször kiakasztottam a játékot és így is ki akarnám próbálni. -
kolonel #1267 Sziasztok!Az ÜberSoldierhez keresek serialt.A program fel van telepítve,és utólag kellene beírni.Aki tud segítsen!Köszönettel:[email protected] -
#1266 akkor próbál meg egyel régebbi catalystot felrakni ha azzal megy akkor azzal az új verzióval van valami, próbálj meg e-mailt írni nekik -
lepej #1265 Probáltam már de sajna nem jött be
-
#1264 próbáld az egész videokártya-drivert leszedni mindenestül (atinak a probramok között bennvan), újra leszedni netről (lehet hogy letöltés közben elszállt valami benne), és újrarakni -
lepej #1263 Windowsnál mikor el akarja inditani a Control Centert
-
heystumafly #1262 ilyenkor mi a teendő:
Insert the POP3 discinto another drive than press "Retry"
Prince of persia 3 -
Cash Money #1261 köszi, jó lett
csak újra kellett indítanom
üdv -
#1260 #1250: ha neten jáccotok és van tűzfalatok és/vagy routeretek (valamelyikőtöknek) akkor nézzetek utána hogy melyik portokat kell kiengedni, és azt engedélyezzétek a tűzfalon/routeren. ha LAN-ba mennétek, nézzétek meg (pontosabban host nézze meg), hogy a multiplayer optionsnál (nemtom mi a neve de valami ilyesmi) be van-e ikszelve a proxy vagy a vitrual server. ha be van, szedjétek ki. az nem kell.
#1251: magyarul hozzáférés megtagadva. írj az sg-nek vagy a moderátoroknak topikban
#1252: #1237
#1253: ha kódot kér, ne ide írj. ha mást (nevet, emilt stb.) akkor later vagy ilyesmi, ha nem lehet akkor toltsd ki valahogy igy: [email protected] Mr. Kuka Kuka, stb.
#1255: Keresni luxus?!?
#1256: és ezt hol (dos, windows; ezeken belül hol/mikor)? -
Cash Money #1259 most elfogadta de sehogy sem jön be a kód -
Cash Money #1258 azt írja ki hogy a célmezőben megadott név érvénytelen -
#1257 Cash Money.
a kódokat úgy kell aktiváni hogy kirakod az indítóikont az asztalra.
az ikonra jobb click és tulajdonságok.
és keresd azt a menüpontot hogy
Cél:
Namost
a mondat legvégén van egy ilyen macskakaparás "
nekem igy van de neked biztos hogy nem
"C:\MOHAA\moh_spearhead.exe" +set cheats 1 +set ui_console 1 +set thereisnomonkey
ha igy nem működne akkor a mondat végére irjál be egy 1-est számmal igy
"C:\MOHAA\moh_spearhead.exe" +set cheats 1 +set ui_console 1 +set thereisnomonkey 1 -
lepej #1256 Valaki segítsen, nem rég raktam fel egy új Catalyst és állandoan ezt írja ki: "CLI Application (Command Line Interface) has encountered a problem and need to close. We are sorry for the inconvenience." aztán kikapcs. Nem tudok angolul ugyhogy nem tudom mi a probléma. Tudna segíteni valaki előre is köszi. -
#1255 help
valaki küldje már el a The Sims 2 Egyetem magyar dvd borítót erre a címre.
[email protected]
Előre is köszi
thx -
Cash Money #1254 hi
a medal of honor sperheadbe a kódokat hogy lehet aktiválni?
mi az hogy set cheats meg mittudomén mivel kell indítani? hova kell beírni?
aki tudja segítsen lécci -
muharos #1253 Ghost Recon :Segitség !!!!!! A multiplayer Regisztrácionál mit kell beirni hogy tovabb tudjam telepiteni !!?? KÖSZI -
dome1976 #1252 Sziasztok! Ismertek olyan honlapot, ahonnan sms-ért játékot tölthetnék le? Leginkább kalandjáték érdekelne. Előre is köszi.
-
Legion #1251 Udv!
Miert nem tudok letolteni a letoltes rovatbol? Azt irja 550 PWD Permission Denied.
Amiota volt a karbantartas asszem azota van ez.. -
#1250 Mind2nek!!!!!! -
#1249 mindkettőtöknek, a hostnak, vagy a másiknak? -
kodytech #1248 Sziasztok!!!
Azért szeretnék segítséget kérni, mert nem tudom bekapcsolni a Ghost Recon: A.W.-ben az élsímítást és így nagyon gázos.
(X850XT/1Gb-ram/X2-3800+@2400)
előre is köszi -
17 #1247 helo. a s.w.i.n.e.-hez nem készült magyarositás mert magyar játék. ha nincs benne magyar nyelv akkor szerezz be 1 másik verziót. -
#1246 Hellotok!!!!!
A fifa 2006al akarjuk nyomni haverommal multiba,de amikor betöltené a meccset akkor valamiért mindig kilép.
Miért van ez,és mit lehet ez ellen tenni?
Kösszi a segitséget!!!!!!! -
majomka007 #1245 Sziasztok. A swine.hoz keresek magyarosítást. vki tud segíteni? -
laci béla #1244 SZIASZTOK
LENE EGY KÉRÉSEM JOEY THE PASSION EHŐZ AZ ÖSZES KÁRJÁT LESZERETNÉM TŐLTENI DE HONAN? ELÖRE IS KÖSZIKE