11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• Saddalim #1283
    hehe :D
  • The FlashBack
    sose értettem, hogy "vegyél fel msnre..."
    Nade mindegy:)
  • Saddalim #1281
    inkább te vegyél fel, tudod szar az msn-em és mindkettőnknek fel kell venni egymást :-(
  • The FlashBack
    mond itt, hogy mi a problémád!
  • meril
    Egy jó fordítót keresek aki tudna segíteni!!! Elöre is kössz!!! Aki jó angolos az vegyen fel MSN-re!!! [email protected] !!!
  • feci32
    Sziasztok!
    Tudja valaki mit kezdhetek az ékkövekkel a Newerviner-ben? Olyasmire gondolok mint ami a Diablóban volt. Bele lehet rakni a cuccokba, vagy csak eladni lehet őket?
    köszi
  • kolonel
    Kedves SADDALIM!Nagyon köszönöm a segítséget.Sajnos nem jó a kód.Hol a hiba?Valami ötlet? [email protected]
  • szasz83
    Sziasztok 1 segítséget kérnék tőletek.A gondom a következő:anno megvásároltam a PC Guru DVD-s kiadását melynek teljes játéka a HAEGEMONIA- A SOLON HAGYATÉK.A Játékhoz szeretnék új MP pályákat letölteni,de a hivatalos oldalon található letöltések közöt nem találok,csak HIBÁS! módosításokat azért mondom hogy hibás mert letöltöttem mind a kettöt de nem volt hajlandó müködni egyiksem.A választ elöre is köszönöm.
  • Kandurex
    Ha itt most elkezdjük tiltani a warezt, akkor az userek a többi topikba fognak sírni miatta, ez kerülendően volt ennek a topiknak megnyitásnak. Szóval, marad a formája, mint segélykérő részleg.
  • The FlashBack
    azlesz
  • Saddalim #1273
    kérd meg kandurexet vagy vmelyik modot
  • The FlashBack
    jah, mostanában elszabadultak...
    Ki kéne írni, hogy warez témában nem segítünk...
  • Saddalim #1271
  • spidey
    Hi! A Gotfather-ben a mini-image-et bemountolom, de mégis kéri a DVD-t. SD4Hide-ot is bekapcsoltam. Daemon a legújabb, Emulation Ops On, mégis. Csak a maxi-image-dzsel megy. Ötlet?
  • Vlala #1269
    Sajnos szerintem ez egy hatalmas átverés volt, hogy van konzol a Mafiában. A kaszinóról ugyanezt mondták, amely az alfaverzióban benne is volt, de a véglegesből kikerült. Trainerrel tudok szolgálni esetleg.
  • Sz Matyi021
    Szevasztok ! Nem tudjátok hogy a Mafia-ban hogy lehet előhívni a konzolt hogy a kódokat be tudjam írni ? Egyébként már többször kiakasztottam a játékot és így is ki akarnám próbálni.
  • kolonel
    Sziasztok!Az ÜberSoldierhez keresek serialt.A program fel van telepítve,és utólag kellene beírni.Aki tud segítsen!Köszönettel:[email protected]
  • Saddalim #1266
    akkor próbál meg egyel régebbi catalystot felrakni ha azzal megy akkor azzal az új verzióval van valami, próbálj meg e-mailt írni nekik
  • lepej
    Probáltam már de sajna nem jött be
  • Saddalim #1264
    próbáld az egész videokártya-drivert leszedni mindenestül (atinak a probramok között bennvan), újra leszedni netről (lehet hogy letöltés közben elszállt valami benne), és újrarakni
  • lepej
    Windowsnál mikor el akarja inditani a Control Centert
  • heystumafly
    ilyenkor mi a teendő:
    Insert the POP3 discinto another drive than press "Retry"
    Prince of persia 3
  • Cash Money
    köszi, jó lett
    csak újra kellett indítanom
    üdv
  • Saddalim #1260
    #1250: ha neten jáccotok és van tűzfalatok és/vagy routeretek (valamelyikőtöknek) akkor nézzetek utána hogy melyik portokat kell kiengedni, és azt engedélyezzétek a tűzfalon/routeren. ha LAN-ba mennétek, nézzétek meg (pontosabban host nézze meg), hogy a multiplayer optionsnál (nemtom mi a neve de valami ilyesmi) be van-e ikszelve a proxy vagy a vitrual server. ha be van, szedjétek ki. az nem kell.
    #1251: magyarul hozzáférés megtagadva. írj az sg-nek vagy a moderátoroknak topikban
    #1252: #1237
    #1253: ha kódot kér, ne ide írj. ha mást (nevet, emilt stb.) akkor later vagy ilyesmi, ha nem lehet akkor toltsd ki valahogy igy: [email protected] Mr. Kuka Kuka, stb.
    #1255: Keresni luxus?!?
    #1256: és ezt hol (dos, windows; ezeken belül hol/mikor)?
  • Cash Money
    most elfogadta de sehogy sem jön be a kód
  • Cash Money
    azt írja ki hogy a célmezőben megadott név érvénytelen
  • remus500
    Cash Money.
    a kódokat úgy kell aktiváni hogy kirakod az indítóikont az asztalra.
    az ikonra jobb click és tulajdonságok.
    és keresd azt a menüpontot hogy
    Cél:
    Namost
    a mondat legvégén van egy ilyen macskakaparás "
    nekem igy van de neked biztos hogy nem
    "C:\MOHAA\moh_spearhead.exe" +set cheats 1 +set ui_console 1 +set thereisnomonkey
    ha igy nem működne akkor a mondat végére irjál be egy 1-est számmal igy
    "C:\MOHAA\moh_spearhead.exe" +set cheats 1 +set ui_console 1 +set thereisnomonkey 1
  • lepej
    Valaki segítsen, nem rég raktam fel egy új Catalyst és állandoan ezt írja ki: "CLI Application (Command Line Interface) has encountered a problem and need to close. We are sorry for the inconvenience." aztán kikapcs. Nem tudok angolul ugyhogy nem tudom mi a probléma. Tudna segíteni valaki előre is köszi.
  • remus500
    help
    valaki küldje már el a The Sims 2 Egyetem magyar dvd borítót erre a címre.
    [email protected]
    Előre is köszi
    thx
  • Cash Money
    hi
    a medal of honor sperheadbe a kódokat hogy lehet aktiválni?
    mi az hogy set cheats meg mittudomén mivel kell indítani? hova kell beírni?
    aki tudja segítsen lécci
  • muharos
    Ghost Recon :Segitség !!!!!! A multiplayer Regisztrácionál mit kell beirni hogy tovabb tudjam telepiteni !!?? KÖSZI
  • dome1976
    Sziasztok! Ismertek olyan honlapot, ahonnan sms-ért játékot tölthetnék le? Leginkább kalandjáték érdekelne. Előre is köszi.
  • Legion
    Udv!
    Miert nem tudok letolteni a letoltes rovatbol? Azt irja 550 PWD Permission Denied.
    Amiota volt a karbantartas asszem azota van ez..
  • miccoli002
    Mind2nek!!!!!!
  • Saddalim #1249
    mindkettőtöknek, a hostnak, vagy a másiknak?
  • kodytech
    Sziasztok!!!
    Azért szeretnék segítséget kérni, mert nem tudom bekapcsolni a Ghost Recon: A.W.-ben az élsímítást és így nagyon gázos.
    (X850XT/1Gb-ram/X2-3800+@2400)
    előre is köszi
  • 17
    helo. a s.w.i.n.e.-hez nem készült magyarositás mert magyar játék. ha nincs benne magyar nyelv akkor szerezz be 1 másik verziót.
  • miccoli002
    Hellotok!!!!!

A fifa 2006al akarjuk nyomni haverommal multiba,de amikor betöltené a meccset akkor valamiért mindig kilép.
    Miért van ez,és mit lehet ez ellen tenni?
    Kösszi a segitséget!!!!!!!
  • majomka007
    Sziasztok. A swine.hoz keresek magyarosítást. vki tud segíteni?
  • laci béla
    SZIASZTOK
    LENE EGY KÉRÉSEM JOEY THE PASSION EHŐZ AZ ÖSZES KÁRJÁT LESZERETNÉM TŐLTENI DE HONAN? ELÖRE IS KÖSZIKE