11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#1523 tényleg?:O
ott forog egy bigyó a gömbbel együtt...én arra mentem.. -
gal 303 #1522 Ha túl közel megyek a gömbhöz szedi le az energiámat.
-
gal 303 #1521 Köszi, de a gömb fölött vagy alatta? -
#1520 ott már voltam:D
a második részbe van ugye, ahol az a nagy gömb forog???
mert ott rá kell pattanni egy ló****-ra, ami ott forog aztán az visz minket tovább:D -
gal 303 #1519 Ismét egy kis segítség kellene , HL Episode1- hogyan kell tovább jutni ott ahol az a hatalmas energia gömb van?
-
#1518 Köszönöm mindenkinek mire írtatok már meg is oldottam:)
Úgyh már nem kell segítség
-
#1517 :( -
#1516 És nem ment
-
#1515 De a dobozokról is próbáltam -
#1514 Nah akkor annyi h az egyik pályánn van mikor 1 ilyen disko félecégben vok és 4 nagy hangszóróba kell beledobálni 4 csávót egyszerre.Nah ez kész van és a 2-es gombal követtem az a zöld jelet és elvitt a legfelső emelethez és ott volt 1 ajtó.Bementem és volt 2 csákó kinyírtam őket és volt ott 2 nagy doboz próbáltam felugrani ahhoz a jelhöz de nem bírtam(nem is lehet sztem)és itt akadtam el ide kéne a segítség h itt mit kell csinálni.Nah valaki majd írjon azé=)
-
#1513 Bakker.mért kell priviben?több ész lehet, hogy hamarabb megoldja:D
először mi lenne ha leírnátoka problémát?
[a HL EP re is gondolok] -
#1512 Ha igen akkor írjon priviben -
#1511 3d Driving School -
#1510 Tudna valaki segíteni a Bloodrayne2-ben?
-
#1509 aha, tudom mikre gondolsz, én is már régóta nézek ilyet, hogy szép nyugodtan taxizol és nem lőnek rád minden utcasarokról mint a városos játékokban szokás...
és mivel keresek, ezért még nem tudok, de ha találok valamit szólok -
#1508 na létezik egy starforce nightmare nevű progi. azt tölcsd le (meg ne kérdezd hogy honnan mert dühbe jövök). ha tört starforce-s játékod van, általában van mellette readme hogy miket kell leállítani. (a nightmare le tudja állítani a cd-ket, merevlemezt, memóriát, szóval egy hardver-i/o nagyjából). megteszed amit írnak, és élvezkedsz
/ez a readme fájl lehet hogy a csapatról kapta a nevét, lehet Deviance, Nightmare, és egyebek, nézd végig a mappákat a cd-n/ -
gal 303 #1507 Tudna valaki segiteni Half Life Episode 1 ügyben?
-
#1506 hehe meglesz :-) -
#1505 [email protected] -ra dobj levelet névvel + topik címmel + igénnyel + okkal + stb. :) -
#1504 #1501: hosszú lesz, holnap nézek...
#1503: bonyolult, alszom rá egyet :P -
kina #1503 hello'
Toca race driver 3om hoz kernek segitseget
star forces jatekot hogykell feltorni?
segitsetek pls
bye -
#1502 ha valaki nem válaszol az azt jeleni, hogy:
1. a kérdés baromság
2. nem nagyon érdekel senkit:D:D
nem kell mégegyszer bemásolni!!!
Saddalim, ha akarod csinálhatunk egy fórumot:D:D
belinkeljül ide, hogy ezentúl ide mennyenek...
és ott mi lehetnénk a modik:D:D:D -
#1501 na mivel nem válaszolt senki ezért felrakom ujra a kérdést :).
"Azt szeretném kérdezni hogy nem tud el valaki egy olyan autó szimulátort, amiben normális utcai autokkal kell menni a városba, szabályosan. Ha van ilyen akkor légyszi irjátok be a nevét."
-
#1500 tényleg, mi kell ahhoz, hogy valaki házigazda legyen? -
#1499 oh mily hízelgő. ha így folytatom talán én leszek a házigazda :P -
#1498 khmm...
1. nem kell 2x leírni, ha nem vagyok itt, leírhatod 200x nem fogok rá válaszolni...
2. FPS=First Person Shooter - magyarul olyan lövöldözős játék, amiben "első nézetben" (első személy nézetében) vagy. ez nem szögezi leazt, hogy külső vagy belső (gondolj csak a SW battlefronts I/II-re... mellesleg nem tök mind1 hogy honnan nézed? mész egy csávóval, lősz. ennyi.
röviden tehát: NEM, nem "felülnézetes" stratégia stb. (egyébként "felülnézetes" FPS az nem FPS, az "FPS" jelentéséből kifolyólag)
remélem elég bőszavú voltam... -
#1497 Látom a képeket hogy FPS csak van pár kép külsűnézetből!
PL.: itt!!!
Na most ball oldalról az a koma ott van.
Az lenne a character-em?
Vagy az csak túl küzeljött a képhez (komához)??
U.I.:Vagy valaki, akárki! -
#1496 nem mindenhez értek énse.
amit nemértek, arra énse tudok válaszolni:)
de csak arra gondoltam, hogy több segítő lehetne "segítséget késő" helyett -
Hajnalcat #1495 Igen, ezt már észrevettem, mikor visszaolvastam, hogy az emberek többsége csak segítséget kérni jön ide, de segíteni senki nem akar, na persze néha tisztelet a kivételnek...Ha tudnék segíteni, akkor én is megtenném, de sajnos nem értek a szakmai dolgokhoz. -
#1494 személy szerint te nem, de nem veszed észre, hogy ide csak mindneki a baját leírja és várja választ. itt scak te szoktál segíteni:D (meg én néha)
de ha mi nemismerjük, az = azzal, hogy itt nem kap segítséget:P
legyne egy új topik, neve: Saddalim & zeli helpdeskje:D:D:D -
#1493 Látom a képeket hogy FPS csak van pár kép külsűnézetből!
PL.: itt!!!
Na most ball oldalról az a koma ott van.
Az lenne a character-em?
Vagy az csak túl küzeljött a képhez (komához)?? -
c115 #1492 Sziasztok ha lehet gyorsan válaszszoljatok.....
Hogy lehet olyat egy portálon(G-portal)Hogy Flash menü mint pl itt. Tudom flashbuttons .com de nem nem értem mit hova!PLT HELP!!!! -
#1491 én személy szerint nem... -
Hajnalcat #1490 Senki sem ismeri a Turtle Odyssey-t? Látom nem nagyon tudtok segítnei... -
#1489 Luxus utánanézni? -
#1488 Szasztok!
A ''GHOST RECON: ADVANCED WARFIGHTER'' FPS vagy külsőnézetes? -
#1487 egyszerűbb nem Windowst használni:)
(de énis azt használok:D:D) -
Vlala #1486 szerintem DX-frissítés is. Nem kell minden sz...ral egyből a Windowst újratelepíteni. -
#1485 sztem ha game dll akkor benne kéne lennie a gémben, de sztem oylan dll-eket is le lehet szedni netről -
#1484 na ezaz tisztelt NöGöCsö haverom :P
ha win dll, akkor esetleg megmondjuk neki hogy hova rakja, vagy adunk neki linket.
ha game dll, az már kicsit más dolog, minden játék más helyen tárolja
(hehe még jó hogy ismerjük egymást :-) )