11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#1243 már megcsináltam de nem műkszik -
Dévids #1242 csá
Lécci aki tudja írja a Doom 3 Resurrection of evil-nek a kódját.mert amikor belépek akkor kéri a doom 3 és a Resurrection of evil kódját lécci írjátok le mind a kettőt! -
#1241 Crack-eld meg. -
#1240 olyan balyom lenne hogy megszereztem a Lord of th Ring The Battle for middle-earth 2 játékot és mikor elindítanám ezt írja ki Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application.
És nem image fájl van a dvd-n.
Megköszönném ha segítenétek... -
Master Rick #1239 Sajna még így sem megy a game. De azért kösz a segítséget. -
Zed11 #1238 Hello!
Valaki tudna segíteni PS2 emulátor ügyben?
Már meg van a Pcsx 2.09 program csak kéne valami bios hozzá, ha valaki tud kérem segítsen, előre is köszi. -
#1237 hé nem akarok senkit elküldeni a fenébe, de ez
[szin=red][parazs=red][b][brutálnagy][center]!!!NEM WAREZ FÓRUM!!! -
csellengö #1236 Sziasztok!Nemtudna valaki hozzásegiteni a PORT ROYAL 2-ö magyar nyelvi fájl-jaihoz!?Hálás lennék érte -
BLADER2006 #1235 sziasztok !
van 2 gondom most szedtem le a narnia játékot és a prince of persia warrior of withint de nincs hozzá crack már 2 napja kersem segitenétek megtalálni vagy esteleg elküldeni a crackot elöre köszi
-
Gascan #1234 na jó, látom én szerintem lusta vagyok hozzá, hogy ennyit vacakoljak valamivel, inkább fizetem tovább majd a hűségnyilatkozat szerint a mikrohullámut és kihúzom a csatlakozóját a gépből és csak a DSL hagyom meg :) -
#1233 Hát elvileg össze lehet fűzni őket, de nem kis macera.
Link
Ez ugyan DSL, de sztem nem sok különbség van. -
viktor8806 #1232 Hi all!Nekem a Desperados 2-höz kéne segítség,mert crack-eltem meg van hozzá egy tools is amivel elvileg kéne indítani,de sehogy sem sikerül!Lécci help -
#1231 vedd le a játék startupjában (ha van) minden minőséget minimumra, azt ha úgy megy, akkor szép fokozatokas felfelé...
ha nincs (nem ismerem a gamet ugyanis...), vagy a fenti nem jönne be, akkor asztalra jobb gomb-tuladonságok-beállítások-speciális-monitornál a Hz-t vedd le 65-70re. úgy próbáld meg.
ha ezzel se menne, akkor próbáld meg újrainstallálni a gamet -
Gascan #1230 Már elgondolkodtam a dsl bekötésén, azért köttettem be a mikro hullámut mert akkor még nálunk nem volt dsl és azt mondták, hogy csak 1 év mulva lesz, én meg gondoltam addig úgyis lejár majd a hűségnyilatkozat a mikrohullámuval aztán akkor majd lesz dslem, csak 3 hónapra rá, hogy bekötöttem a mikrót lett DSL is és ezt most jól megszoptam, sajnos :( Azt szeretném még kérdezni, hogy lehetséges olyan, hogy meghagyom a mikrós internet kapcsolatom aztán bekötettem mellé még a DSLt is ? Nem fogják zavarni egymást vagy ilyesmi, merthogy a mikrós az a alaplapomba beépitett LAN kártyán keresztül működik? -
#1229 Gondold végig. DSL-nél egy vonal van egy user használja. Mikrós netnél van egy átjátszó antenna, amire annyi usert tesznek, amennyit csak lehet. Nekik az éri meg, ha sokan fizetik ugyanazt a sávszélt. Régebben azért lehetett jó a pinged, mert nem voltak rajta annyian, vagy ritkán használták. 512-es DSl bőven elég, és ha mázlid van, 15-20 körüli nagyából stabil pinged lesz. Rosszabb esetben 20-30 között ingadozik hazai szervereken. Bár ez elég sok mindentől függ. -
#1228 Tökéletes. Mással van a gubanc. Esetleg próbáld meg a windows-t finom hangolni (virnyák keresés (adware) stb.) végső esetben próbálj a szolgáltatóval konzultálni az ügyben. -
Gascan #1227 Ment ez a mikrohullámu internet nekem rendesen is anno úgy májusig, aztán volt vele egy kis gond nálam, szereltek valamit meg én mondták, hogy rakjam újra a windowszot, meg is tettem és azóta ilyen, hogy ugrál a pingem stb. Egyébként a DSL 512/128 Kbite/sec az elég jó az internetes játékokhoz ? -
Captain6 #1226 Sziasztok! Letöltötte már valaki az Evolution gt-t? mert én igen,(torrentes), fel is telepítettem gond nélkül, be is jön a menü meg minden, de ahogy elindítok egy versenyt, és betölti a pályát meg mindent (látom már a km órát), utána fogja magát és kikapcsol, és természetesen a windows hibát észlelt...
Tud valaki erre valami orvosságot? Már 2x letöltöttem, persze nem ugyanonnan.Kösz
-
#1225 A mikrós net ilyen. Sosem lesz stabil pinged. Nem az eszközökkel van gond, hanem hogy sokan használják azt az átjátszót, amin te is vagy. Ennyi.
Törődj bele, vagy váltsál DSL-re, ha van rá lehetőséged. -
Master Rick #1224 *az előző hozzászóláshoz - USM=Ultimate Spider Man -
Master Rick #1223 Letöltöttem a legfrissebb drivert(vagy nem tudom mit akartál azzal hogy "driver frissités, hertz?" SADDALIM) Ha a gépem az oka akkor itt van a konfigom:
AMD A64 3000+, Radeon 9800 Pro 128MB, 1GB RAM, 240GB HDD
Valaki mondja meg mi a baja a USM!!! Please -
kaeni #1222 Helló! Rayman3-ról lenne szó. még nagyon az elején vagyok és nem tudom, hogy az egyik bemelegítőrésznél hogyan kell meglőni a célt, amit kanyarból kellene eltalálni : keep strafe button keep...nyomom....és..move on side. Biztos tökegyszerű de má nagyon fáradt vagyok tőle
-
haata #1221 Keresem az "FA Premier Leauge Manager 2002" játékot. Tud valaki segíteni?
haatakukacfreemail.hu -
Gascan #1220 ok, koszi. megprobalom aztan megirom, hogy sikerult e :) -
#1219 akkor néha pár pillanatra leáll a kapcsolat, rádiónál elképzelhető...
próbáld meg letisztitani az antennát, minden kábel ki, aztán újra be, stb
(hülyén hangzik de egyik haverom is ezt csinálta és megjavult) -
Gascan #1218 a letoltes altalaban 70-80 kozott allando, de neha ledob az MSN amikor gondol egyet, meg néha nem jön be egy két web oldal első kattintásra, refresselni kell ..... És nemtudok ftp internetes oldalról letölteni sem -
#1217 mármint valami letöltési sebesség grafikon (pl flashget) -
#1216 érdekes... maga az internet nem akadozik így? -
Gascan #1215 igen, sajnos -
#1214 minden szerverrel? -
Gascan #1213 Helo. Azt szeretném kérdezni, hogy miért lehet az, hogy Americas Army játék közben a pingem hirtelen elkezd fel és le ugrálni 0-250 között, és igy játszhatatlanná válik. Mikrohullámu 768Kbite/sec kapcsolatom van, ezelőtt soha nem csinálta ezt csak mostanában és nemértem miért. Lehet, hogy packetloss -os, ha igen akkor azt, hogy javitsam meg ? -
#1212 pontosan mit? -
#1211 olvass már vazz... -
#1210 nekem se indul a thaw(tony hawks american wastealand)segitsetek mikor elinditom hibát ír ki -
valaminick #1209 gondolom ugyanazt -
#1208 Nem eredeti de van cd-key-em csak azt indításkor kéri.Kér még 1-et a játékban is.Oda mit írjak.A Spellforce 2 fórumban senki se válaszol.Help me!! -
#1207 driver frissités, hertz? -
Master Rick #1206 Hi all. Az Ultimate Spider-man nem akar elindulni.Pontosabban amikor elindítottam akkor újraindult a gép. Mitől van?
pls segítsetek nagyon fontos lenne!!
-
#1205 a cd-kulcsot...
ha eredeti, ez a leíráson/ban, a tokban/on van rajta
ha nem, akkor ír mailt: [email protected] -
tmisi #1204 Má megoldottam, csak futva kellett ugorni.
Yayo: TRL-ben a soulreaver fegyvernél Artúr király kardjára gondolsz?
Time Trial módban lehet hogy máshogy van. Azt nem tudom. Én csak simán játszottam végig.
Akkor erre remélem kapok választ, mert tényleg nem tudom: Splinter Cell, 2. pálya, van két disposable pickem, de nem tudom használni! Kiválasztom, megnyomom az E-t, akkor fegyvert vesz elő, SPACE-re meg a kódpötyögő jön be. Help, PLEASE!!!