11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#1443 PLZ!!!
Magyar Jak3 oldalt valaki tud mondani???? -
#1442 hell, nem tud valaki Yu-Gi-Oh Power of Chaoshoz regsetup.exe-t bárhonnan??? -
menpe #1441 Hello!
a W3:TFT nevű örökérvényű játékban akadt gondom: a gép csak úgy kikapcsol lanozás közben (Cel 2,4; ATI 9550; 512MB RAM). Arra jutottam, hogy a proci melegszik túl, de nem ment 55 fok fölé. Úgy 45 percet enged általában, de mindig változik, általában kevesebb. Help me please. -
#1440 #1435: a gyártó honlapjáról
#1439: gondolom a cod:uo vagy a peccs közben. CoD reinstall. -
gammar #1439 hello mindenkinek!
Aki ebben tud segíteni írjon:setup cold not locate a valid installation of call of duty (cod install közben irja ki majd kilép az installból)
-
aadam #1438 csá!Újra megy a Harc Középföldéért 2!Újratettem és most megy, örök hála Saddalim! -
#1437 nem jó egyik sem:( -
#1436 Letudok torrenteset szedni van is programom, de unom, hogy lassabb mint a normál letöltés ha tudtok olyan servert ahonnan gyors a torrentes letöltés nekem az is jó, csak egyben legyen! -
Sz Matyi021 #1435 Szevasztok figyeljetek már tudom h ez nem ide tartozik de vettem infrát és nem akarja felismerni a gép azt is mondták már nekem h driver kellene hozzá mer lehet h ami van az hibás de honnan tudok letölteni hozzá ?? ha vki tud segíteni írjon már privibe! Kössz. -
#1434 a válasz egyszerű: Sega Emulator kell hozzá!:)
most nem találok pontosan olyat, de
tessék lehet válogatni -
#1433 Hi
Letöltöttem egy Scud race nevű Sega játékot amit emulálni kéne valamivel
itt van róla infó
innen szedtem le.
Ehhez milyen emulátor kéne? Valaki segítsen legyenszíves! -
#1432 mit kérdeztél volna??:P -
#1431 Én is ezt kérdeztem volna!!
De a válasz már jött!! -
#1430 Tenksz!
Te valami csúcs vagy!!! -
#1429 ja és doglegy, ha nem tudod, hogyan kell Torrentről szedni, akkor jelezd;) -
#1428 DJ YAYO: akkor működött a CD-kulcs? találtam egy honlapot:Soldiers Of Anarchy patches
Saddalim: mért, ne hogy azt mondd, hogy neked eredeti
doglegy:szerintem jobbban jársz, ha mégegyszer letöltöd az egészet.találtam egy Torrentet, onnan le tudod szedni.Call Of Duty 2 Torrent 4,17GB -
#1427 Hali!
Írnátok 1 listát a Soldiers Of Anarchy hoz pár PATCH-et?
Tenksz!! -
#1426 Lehet, hogy megbírnám oldani ha lenne cod 2-es crackem, de sajna nincsen.Lécci mondjatok egy linket ahonnan lelehet tölteni, vagy ahonnan a teljes gamet, erre az e-mailra küldjétek el:[email protected]
nagyon megköszönném. -
#1425 óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó A JÓBÜDI KURVI ELETBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TE AZ ISTENEK AJÁNDÉKA VAGY!!!!!!!!!!!!!!
ADÓSOD VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AZ 1. EMBER AKI MEGMONDTA A VÁLASZT A KÉRDÉSEMRE!!!!!!!!!!!!!!!
-
#1424 szar a crack. egészet leszeded, újra felrakod (NE a reinstall funkcióval (ha van), hanem előbb uninstall és aztán megint felrakni). innentől elvileg nem segíthetnék, de tisztelt zeli barátunk már warezelt az előbb... szóval ha nem eredeti (mer' gondolom hogy nem az :P), akkor másik crack. ha eredeti, akkor talán nem kéne crackelni... -
#1423 személyi Helpdesk:P
Kis Drága: írd le, mi abajod a FlashGettel, mert énis használom!
DJ YAYO: CPB0-4Y9Q-NUME-H891<<ezt az interneten találtam, nem biztos, hogy műxik
doglegy: azért nem megy, mert a Call of Duty 2-t kiírtad, mint adatlemezt.mivel nincs telepítve a patch nem vezsi észre, mert egy patchet csak akkor tudsz telepíteni, ha a játék is telepítve van. szóval meg kell keresned a telepítőlemezt, különben elfelejtheted apatchet! -
#1422 Hali!!
Kéne help a ''Soldiers Of Anarchy''-hoz!!!!
A cd-t újsággal kaptam csak mikor beraktam a gépbe letelepítettem és kéri a CD kulcsot tudjátok azt a 4 számsort!!!!
Na a tokon lenne csak elkallódott a tok és nem tom a cd-kulcsot!!
Valaki megmondaná?????
Köszike!! -
#1421 Még régen feltettem a call of duty 2-t.Akkor még meg volt a dvd.De azt elvesztettem és nem másoltam le.A gépről ami az activision mappában van mind lemásoltam egy dvd-re.Most visszaraktam és nem akarja feltenni az 1.2-es és 1.3-mas patchet.Ha valaki tudna segíteni kérlek írja meg nekem. -
#1420 Hali!!
Kéne help a ''Soldiers Of Anarchy''-hoz!!!!
A cd-t újsággal kaptam csak mikor beraktam a gépbe letelepítettem és kéri a CD kulcsot tudjátok azt a 4 számsort!!!!
Na a tokon lenne csak elkallódott a tok és nem tom a cd-kulcsot!!
Valaki megmondaná?????
Köszike!! -
Kis Drága #1419 Hello
Kellene egy kis segítség a FlashGet-hez.
Előre is köszi
-
aadam #1418 Ha beteszem a DVD-t akkor is ugyanezt írja ki! -
aadam #1417 csá!most más a hiba meg crackeltem újból és most azt a hibát találja hogy 5 cím nem jó!
(unknown)(0):game.data+241950 Debug::Post StaticInit+3390
(unknown)(0):game.data+2293599 UnicodeString::UnicodeString+55606
(unknown)(0):game.data+232489 GameClientRandomVarible::getValue+15977
(unknown)(0):game.data+6447835 Xfer::~Xfer+118290
(unknown)(0):kernel32.dll+93519 RegisterWaitForInputIdle+73
Ezek a hibásak!Mit csináljak????SEGÍTSETEK!!!!! -
#1416 Válasz 'aadam' üzenetére (#1411) -
#1415 ezt kinek mondtad?:)
-
#1414 lol a kis angolzseni -
#1413 ez azt jelenti, hogy be van mountolva ugye?? Alcohollal?? mert a másolásvédelem észrevette...
ilyenkor crack-kell -
#1412 rakd be a cd-t -
aadam #1411 Csá mindenkinek nekem a Gyűrűk Ura: Harc Középföldéért 2-höz kellen segítség mert egy ideje nem injdul el a játék,és egy hibaüzenetet dob fel: Please insert correct DVD-ROM,select OK and restart applicatin! Lécci segítsetek!!!
Nem tudom mit csináljak! -
#1410 pontosan... -
#1409 #1405 :l -
A tumi #1408 Hello
Keresném a Joan Of Arc c. játékot,ami úgy tudom kijött magyar verzióba.
Segítsetek!!!
Torrent lenne a legjobb,de vevő vagyok mindenre.
-
#1407 akkor írd ki az ISO fájlt egy CD-re, a Nero meg tudja nyitni.VAGY csináld azt, hogy meghnyitod a WinRAR-ral..asszem az meg tudja nyitni:)
remélem ezt méár tudod micsoda... -
Pasicomsales #1406 NEM MEGY!!!! Letöltöttem, instaláltam aztán elindítottam az óra mellől. Betallóztam a fájlt aztán MEGNYITÁS Elindítom a sajátggépet és a virtuális meghajtónál ezt írja ki: :"A Windows nem tudja olvasni a lemezt. A lemez lehet, hogy sérült, vagy olyan formátumot használ ami nem kompatibilis a Windows rendszerrel."
-
#1405 nicht warez! -
kcsaba17 #1404 Valaki tudna nekem nfl head coach cd kódot, esetleg crack(ha kell hozzá)et "mondani".köszönöm