11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• GoKu x
    oks, és sry h ekkora láma vok.
  • Saddalim #1604
    rajta kell hogy legyen, keresd csak...
  • Saddalim #1603
    az a 230v az v mint volt, feszültség
    neked w mint wattot kell keresned rajta, teljesítményt
  • Saddalim #1602
    jah télleg
  • GoKu x
    Nah szted mi lehet a baj?
  • ngcsnet
    de ő nem az oldalára akarja
  • Saddalim #1599
    ez egy egyszerű script. az én oldalaom is van ilyen :P csak IE. kell a forráskód?
  • ngcsnet
    a gépeden szerintem ilyet nem tudsz használni, ilyet nem enged a windows, legalábbis én még sosem láttam ilyet windowson...
  • T Zsolti
    Sziasztok!!
    tdna vki segiteni nekem nem játék de máshova nemtudtam irni ezen a honlapon:
    http://gportal.hu/gindex.php?pg=351670
    ien furcsa a kurzor azt szeretném hogy az egész gépemen ien legyen és nemtom hogy honan lehet letölteni vakaki fetudná rakni hogy honan kehet letölteni??
  • GoKu x
    hát vmi "230v". ilyet találtam h az e vagy sem azt ne mtom,de ez nagyon kevésnek tünik ha az..
  • Saddalim #1595
    keress rá a szövegükre guglin
  • Buci
    hi all
    számok cíémt kéne megmondani, ha tudjátok
    ebből a videoból
    a 2:58-nál lévő szám és az utána lévő, és az 5:30-nál lévő számok kellenének
    köszi előre is
  • Matthew119
    Hali. Nem tudjátok véletlenül a legelső vodafonos reklám zenéjének a címét?
  • Saddalim #1592
    szedd le a házad előlről nézve jobb oldalát (ahol az alaplap van). a táp azon oldalán rá van írva hogy mekkora
  • GoKu x
    204w jött ki, akkor ehez hozzáadok 60-70w, legyen 274w. Csak az a baj h nem tom h milyen a tápom, de sztem 300wos lehet, de annyit tok h az a leggyengébb láncszem.
    Lehet hogy kicsit kozkázatos gyenge táppal üzemeltetni a gépemet. nah a lényeg ez most jót jelent h ennyi lett vagy nem? vagy most ilyenkor mi van?
  • Saddalim #1590
    nemtom nem hiszem azért nézd meg
    Itt kiszámolhatod hogy mennyit fogyaszt a géped, adj hosszá 60-70W-ot a égeredményhez és hasonlítsd össz a tápoddaé
  • GoKu x
    az alaplapom bírja a 8x agp-t (msi 865pe neo-2), és fel engedélyezve van 8xagp-re a vga. sza ezért nem értem h mi lehet a gond? talán a táp az befolyásolhatja ezt??
  • Saddalim #1588
    akkor nézd meg a videokártyádnál (club3d-nél nemtom sajna hogy hol lehet, keress), hogy az AGP engedélyezve van-e és ha igen hányszoros.
    a videokártyád 8x-t bír, az alaplapodat nemtom milyen nézd meg, hogy hányat bír. told fel addig, ha nem volt magasra (magyarul a lehető legnagyobbra rakd amit még bír a videok. és az alaplap)
  • GoKu x
    DirectX Version: Direct 9.0c (4.09.0000.0904)
  • Saddalim #1586
    a futtatásba írd be: dxdiag
    várd meg amug bal alul végigmegy a csík
    legalsónál (Direct-X verzió/Direct-X version) mit ír? (zárójeles résszel együtt)
  • GoKu x
    akadozik, fel le ugrál az fps. ha az egyik terepnél ment normálisan a játék és a közeli ládából kiveszek vmit akkor lessz vagy 4fps, és ugy is marad. sza ez sztem nem normális igy. már szinte mindnet kipróbáltam h jól menjen de sikertelenül. tanácstalan vok már. Ha vki tud vagy te akkor help PLS
  • Saddalim #1584
    mi az hogy nem megy normálisan?
    ---
    tud valaki tie fighterhez editort?
  • GoKu x
    pls help mert ez így nagyon idegesit
  • GoKu x
    A saját topicjábna már megkérdeztem de vagy ne mtudja senki vagy nincs kedvük válaszolni.
  • GoKu x
    felraktam az obliviont, de sehogy nem akar normálisan menni, pedig kéne.PIV 3.0Ghz
    club3d gf6600gt(agp), 2x512mb ram(kingston). A háttérben lévő folyamatok száma 25, az nem lehet baj. amugy most lett leformatálva a vinyom csak is h menjen a game normálisan. kipróbáltam különböző driverekt de semmi. 84.21, 84.25 és most 91.31-el tolom de így se müxik. a felbontást tök mind1 milyenre állitom mert sok különbség nincs az akadás közt. sza nem hinném h gyenge lenne a gép a játékhoz.
  • ngcsnet
    ha nincs crack, akkor semmi más lehetőség nincs...
  • Saddalim #1579
    clonecd uninstall. daemon toolsal mountold a cd-képet (ha arról megy). ha ígyse, akkor használj sd4hide-t
  • dras
    Sziasztok!!

Tudna nekem valaki végigjátszást küldeni a The Punisher címü játékhoz.
    Előre is köszi.
  • benu
    nics crack. más ötlet?
  • ngcsnet
    cracket tedd fel-.-
  • benu
    hello
    van egy játékom amit feltelepítettem kitette az ikont az asztalra. eddig minden jó.de amikor el akartam indítani ezt írta ki:Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details.
    most mit csináljak?
  • Saddalim #1574
    minek klón? ezen simán elmegy
  • KuKeSz
    Heló all! Ha valaki kudna nekem szerezni egy gta klónt ami fut egy P4 Intel Celeron 2.4 Ghz-es procin, egy 512-es Ram-on és egy Nvidia Geforce Mx4000-es 128 megás videokártyán, azt nagyon megkösszönném.
  • Saddalim #1572
    én is találtam de azok nem igen jönnek :-(
  • djyello
    Sziasztok! Segítség kéne!nem tudok multi game-et csinálni a Cossack 2 Napoleonic wars-ban. inaktiv a multiplayer gomb. mit tegyek?
  • zeli
    nem nagyon tudom, hogy miről beszélsz, de nekem olyan volt pl.: az AOE3-nál, hogy volt 20 RAR fájl és 30 ismeretlen nekem az ismeretleneket is a WinRAR ki tudta csomagolni..aztán ott volt a CUE fájl aztán mount és kész:D
    de ha akarod keresek egy ISO változatot, és ott csak ISO fájl van..
  • Saddalim #1569
    73 db r00,r01,r02,r03,r04,stb,stb...
    ezeket tcmd-vel összefűzni, de miven nincs hozzá crc (ami megmondaná a formátumot, mód. időt, stb.), ezért kéne hozzá szerezni kiterjesztést (azaz meg kéne tudni hogy mi a kiterjesztése az összerakott fájlnak, hogy át tudd nevezni és úgy mountolni)
  • ngcsnet
    öhm, olvasd el a kézikönyvet amit a játékod dobozában megtalálsz
    vagy keresd meg a faq-t a játék könyvtárában...
    hameg warez, akkor töröld le:)
  • zeli
    Saddalim: Igen, magyar játék, de van angol verziója is.
    és nem értem, hogyhogy "összefűzted"?:D
    úgy volt, hogy van 73 RAR fájl???
    mert akkor egy helyre kell csomagolni, aztán a Daemoonnal bemountolni:D
  • Jokk4
    csá! a BF2 SF telepítése után nem indul el a game! de az alap BF2 se(az SF telepítése után)!!!! mit csináljak???